2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sağol canım allah razı olsun...nasılsın bebiş nasıl...

kizlar benim kuzumda 40li gibi gazlandi yine agliyor sut icerken de ictikten sonra da gazini cikariyorum yatirinca yine agit kaldiriyirum yine gegiriyor anlamadim bu isi
benimde aynı ya 2 gündür gaz içinde çocuk dün gece hep gazdan çığlık atıp uyandı sabah yediğini gazla kustu üşüttümmü acaba diyorum bende bu gün kontrole gidince soracağım doktora ne yapacağımı şaşırdım.

Şu karışanlar var ya bizim de dedemiz yani babamızın babası Alper diyemiyor daha doğrusu demiyor Ayper, Ayfer aman neydi be şişşşttt diye seviyor anlıyorumki söylemek istemiyor
Bizim oglan 4 yasinda dalkokay i yeni demeye basladi. Dedesi hala donokay dolokay diyor. Mehmet on ismide onu soyle diyorum pes etmedi. Zaten kim sorsa mehmet diyorum. Kreste 2. Yili anca cozduler dalokayi

Gunaydin hanimlar, iyi hafta sonlari.

Kıyamayııssss :)))) bide üst dişi çıkınca nolacak

Dur daha alt dislerin acisi gecmedi, ustte cikarsa koparir herhalde Annem kardeslerim 9 aylik dis cikarinca isirmalarina dayanamayip memeden kesmis (ben emmemisim zaten). Benim sipa sut istiyorsa kibarligini koruyacak yoksa haslanmis sebzeye talim eder:)

Canim birsey yedirirken sen de al biraz onune. Gorsun ne yapilir&nasil yapilir. Sen yedikce o da istahlanir, seni taklit eder

Ben atletle yatiriyorum hala. Corap dusunemiyorum bile:)

Eki Görüntüle 1265915 birisi zeka küpü mü dedi o da neymiş:)
Masallah Canim tutunmus ayakta mi duruyor pasan?:)

Oyle konusursa yeni nesil Turk filmlerine jon olmaya aday olur, masallah:)

Gecmis olsun canim. Var miydi sizlerde anemi? Insallah negatif cikar.

Alerjisi nasil oldu, duzelmistir insallah vucudu.

Masallah guzeline. Dedigin gibi gerek kalmadan iyilesir insallah canim. Bu pozitifligin&nesen olmasa zaten 3 tane kuzunun sorumlulugunu tasiyamazdin canim. Takdir ediyorum seni, masallah

Iyi haberlerle gelirsiniz insallah canim.

içine atma canım...sonra insan kötü oluyor...aman depresyona falan girme...elinden geldiği kadar konuşmaya çalış ...insanlar konuşa konuşa anlaşır demişler...

ek gıdadan dolayı tekrara gaz landılar...dün hiç uyumadu hiçççççç gözünü yummadı...sabaha kadar mızzık mızzık....ne olduğunu anlayamıyorum... ne yaptıysam düzelmiyor uyumuyor.....

cnan ve hirsizi biz de "oglan bizim kiz bizim " diyerekten oynariz dugunde :)
olmaz olmazmış... burada olmamızın bile bir sebebi vardır ...

kizlar benim kuzumda 40li gibi gazlandi yine agliyor sut icerken de ictikten sonra da gazini cikariyorum yatirinca yine agit kaldiriyirum yine gegiriyor anlamadim bu isi
karınlarımı ağrıyor acaba ya..gazı çıksada dediğin gibi hep sancılı gibi...

canım yaaa elin burnuna yakın olsun hemen sıkıver burnunu...koparırda mazallah...ek gıdaya başladık hepimiizn bebekleri aynı oldu nerdeyse...sıkıntıları başladı... mide karın ve bağırsaklarından dolayı ...inşallah alışma sürecidir başka birşey değildir inşallah...

ilk önce yavrun sonra annen geliyor artık:) annen için de ilk sen sonra kendi annesi hayat böyle o zaman anneler çocuklarını her zaman çocuklarının annesini sevdiğinden daha çok severler..
doğru hiyerarşik düzene göre önce can sonra canan....

aplaaaa....olsun yine anlamlı bir kelime çıkıvermiş ağzından...çocuğun hevesini kırma apla diyiversin bir müddet...maşşallah maşşşalah...

oyy kuzumun apla diyen dilini yerim benim kuzu hanne diyor sadece cnm ek gidaya gecmedik biz gaz neden oluyor anlamadim.Gazi da kokuyor bu ara
kakasını bekletiyor o zamn canım.. ek gıdadan dolayı kakası ve gazıda kötü kokacak artık...

Eki Görüntüle 1265915 birisi zeka küpü mü dedi o da neymiş:)
maşşallah maşşallah nazar değmesin...

mememisss kıymetlimissss.....emzir diye tepiyormu seni... evlat şiddeti başladı topic te
canım inşallah hiç bir şey çıkmaz... sonuçları iyi çıkar inşallah...

geçmiş olsun canım...afiyet olsun miniğinede..güle güle yesin...

canım inşallah geçer.. dün bir arkadaşımız ıhlamurla hazırla mamsını demişti... dün öyle yaptım bugünde yapıcam inşallah düzelirler...

hırsızı canım yazmayı unutmuşum sizede çok geçmiş olsun inşallah bu gün daha iyidir minik tosbann:) öp benim için avuç içlerini:)
sağol canım..ıhlamurlu mamdan sonra iyi gibi sanki gözleri sürekli sulanıyor... gece hiç uyumadı gerçi... ama şimdi 2 saattir uyuyormuş...sağol canım...

Bizim oglan 4 yasinda dalkokay i yeni demeye basladi. Dedesi hala donokay dolokay diyor. Mehmet on ismide onu soyle diyorum pes etmedi. Zaten kim sorsa mehmet diyorum. Kreste 2. Yili anca cozduler dalokayi
canım sen nerelerdesin... nasılsın ....Atlas nasıl...oğluşunun ismini yanlış hatırlaıyorumdur inşallah.

Yapamiyorum ki gulum. Bagirmaktan eyleme gecemiyorum hic. Aklima yengen geldi dun. Basina vurdu demistin ya. Ben donup kaliyorum hic kipirdayamiyorum:)

Canim ek gidadan ise sikintisi kes 1 hafta verme. Nasilsa aliyor gidasini mamadan&sutten. Bir ara ver duzelsin. Benimki de gecti ek gidaya ama gaz sikintisi falan yok. Ya kuzunun (diger gaz sikintisi olan bebisler de) baska bir sikintisi var ya da henuz verdiginiz gidalara hazir degiller. Ara verin gozleyin, sonra yine devam edersiniz.

Hirsizi yazinca gordum mesajini canim. Neden icine atiyorsun. Biliyorsun disa vurulamamis duygular&ofke bircok hastaligi tetikliyor. Uzun zamandir yazmiyorsun. Ozelini anlatmasan da gir, genclerin tabiri ile "geyik sohbeti" yap. Rahatlarsin canim

benim görümcemin kızı ısırınca bir parça koparmış Allah korusun yara olur hiç emziremezsin... sen yinede tetikte ol...hemen burnunu sık...
doğru söylüyorsun az versemde neden inatla ek gıdaya geçtim diye hala yedirmeye çalışıyorumki ... daha vakti var demekki... bekleyim biraz daha..düzelir inşallah...

Dedigin gibi tetikte bekledim. Isirinca siktim. Bir yandan da disimi siktim bagirmayayim da oyun sanip devam etmesin diye. Agzini acmadi. Meme ucu dislerinin arasindayken dudaklarini araladi ve guldu. Sonra bir hirsla emmeye devam etti. Cok aciyor cok...

canım benim yaa...ısırdıktan sonra zonkluyordur ısırdığı yer... bırakır inşallah ısırmayı...hala kaşınıyor demekki diş etleri.. et falanda verdinya yesin diye ,birde memenin tadına bakayım diyor galiba...

Evet zonkluyor. Arastirdim biraz. Memeyi biraktirin, kesin bir tavirla hayir deyin ve bir sure meme vermeyin diyor. Ogrenene kadar tekrarlanacakmis. Bakalim. Insallah cabuk anlar

Evet zonkluyor. Arastirdim biraz. Memeyi biraktirin, kesin bir tavirla hayir deyin ve bir sure meme vermeyin diyor. Ogrenene kadar tekrarlanacakmis. Bakalim. Insallah cabuk anlar
inşallah canım...ama çabuk anlar Kerem hem nede olsa besin kaynağı sütünden nahrum kalmak istemez...

Evet maviş canım memeeemmm diye ağlıyor :) mamayı bırakmadık canım ama gece mama almıyor hiç memem de memeeem diyor :)))

Canım bizimkide babacı acıkınca da anneci gecede acıkınca tekmeleyici hahahaahaa :)))))

Bide she- ra vardı :))))) nasıl yazılıyor bilemedim bile :)))

Canım yaa artık hareketliler sürekli , gaz olsada çıkarırlar , başka bi sıkıntı olmasın ? Bana doktor öyle söylemişti :) bugünde tekrarladı hatta :) her gittiğimde elle kontrol ediyor özellikle bağırsaklarıda ....

Yok yok annesi kıyamaz bence :) sebze versede yanında emzirir :) sağar gene emzirir :))))))olmadı bebekere dişlik icad edelim emmelik dişlik hahahaaa :)))

Atletle yatıramam ama zaten atlet üstüne çıtçıtlı zıbınla yatıyor :) oğlum bana çekmiş yatakta dönüyor o yüzden de üstü açık hep :) anneyi tekmeliycem diye dönüp duruyor :))

Bu kuzular herşeyi hissediyor da memenin acıdığınında annenin acısını neden hissedemiyorlar acaba )))))) valla benim kuzu emerken azıcık yaa azıcık iç çekiver hemen emmeyi kesip durup bakıyor gözlerime :)))

Süt bu kadar tatlıysa meme kimbilir ne kadar tatlıdır diyorsa içinden :) ısıriimm ben onu bakiim tadına demiştir keremcim kuzucum :)

Süt bu kadar tatlıysa meme kimbilir ne kadar tatlıdır diyorsa içinden :) ısıriimm ben onu bakiim tadına demiştir keremcim kuzucum :)

Benim oglan duyarsiz canim. Annesi mi bagirmis bilmem kimin sipasi mi anirmis, hic umursamiyor. Iki seferdir emzirmeyi biraktim 20 dk bekleyip tekrar denedim, yok anlamiyor. Bu kafayla cok ac kalir:)

Wooww içim acıdı :)) öylede ısırılmazki :)))

Hırsızım görmen lazım çok tatlı ağlıyor memeemmm diye için acır üzülürsün ağlarsın :) sütü olmayan bile gelir verir o derece yani :)

Bu arada sabah 10 da idi kontrolü : oğluş 4 gün sonra 6 aylık olacak inş :) boyu 73.5 kilosu 9050 - 44.3 de kafası :) doktor 1.90 olur bu basletbolcu yapın siz bunu dedi :)))

Yumurta sarısını sordum canım artık verebilirsin ama çeyrek yumurta sarısı ver 1 ay sonra yarım yumurta sarısı verelim dedi .. Sevmezse muhallebi gibi bişi yapıp içine karıştır pekmezlede tatlandırabilirsin dedi.. Çorbalarına 20-30 gr kıyma koyabilirsin , balık et verebilirsin dedi ..

Ispanak ve maydanoz verme dedi kan değerlerini bozuyormuş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…