2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Benim oglan duyarsiz canim. Annesi mi bagirmis bilmem kimin sipasi mi anirmis, hic umursamiyor. Iki seferdir emzirmeyi biraktim 20 dk bekleyip tekrar denedim, yok anlamiyor. Bu kafayla cok ac kalir:)
Ay kıyamayıs ama kime kıyamayacağımı şaşırdım : can acısıyla bağıran annişe mi yoksa aç kalan keremime mi :)

Masallah kuzuna, nazar degmesin. Yesin kiymayi buyusun

Ay kıyamayıs ama kime kıyamayacağımı şaşırdım : can acısıyla bağıran annişe mi yoksa aç kalan keremime mi :)

Bana destek ol gulum. Hayir i ogrenmeleri lazim, yoksa bu bidiklar parmaginda oynatacak bizi:)

Benim oglan duyarsiz canim. Annesi mi bagirmis bilmem kimin sipasi mi anirmis, hic umursamiyor. Iki seferdir emzirmeyi biraktim 20 dk bekleyip tekrar denedim, yok anlamiyor. Bu kafayla cok ac kalir:)
daha yeni başladın canım ısırınca memeden kesmeye bu gün anlamazsa yarın anlar inşallah ..böyle ememeyeceğini...

oyyy maşşallah boyumuza yetişiyor kuzular... evet uzun boylu olacak belliki...boyunada posunada maşşallah...snowyy nin dediği gibi ek gıdaya ara vereyim...yumurta işinede hiç girmeyim azıcık verdiğim şeyden kaç gündür çekiyor çektiriyor yavrum ben bekleyim bir müddet bakarım ek gıda vermediğim halde ,aynıysa başka bir sorunu var demektir.. sağol canım paylaştığın için...

eee ağlamayana meme yok... senin minnak işini biliyor...meme için her yol mübah...

Son düzenleme:
Masallah kuzuna, nazar degmesin. Yesin kiymayi buyusun

Bana destek ol gulum. Hayir i ogrenmeleri lazim, yoksa bu bidiklar parmaginda oynatacak bizi:)

Birbirimize destek olmamız lazım evet :) benimki annişi tepiyor seninki annişi ısırıyor bakalım daha neler gelecek diğer annişlerden :)

Biraz ac kalinca yola geldi, kibar kibar emdi birakti. Agamsin pasamsin dedikce patron saniyordu kendini galiba

Birbirimize destek olmamız lazım evet :) benimki annişi tepiyor seninki annişi ısırıyor bakalım daha neler gelecek diğer annişlerden :)

Bu oglanlar mi boyle acaba canim. Kizlar daha kibardir herhalde:)

Tesekkur ederim kizlar gecmis olsun dileklerinize,
@Snowyy canim cok sukur sabaha kadar gecmisti alerjisi ilacini sadece kizardigi gun kullandik ertesi gune kalmadi birseyi kuzumun. Ablam ve ben kansizdik genclik yillarimizda ablamin serum yedigini bilirim kansizliktan ilaclar kullandi ben o kadar olmadim tabi. Doktor zaten direk genlerde varmi diye sormus bakalim carsamba gunu sonuclari alacagiz, haberdar ederim.
Disler gelince isiriyor he bu bidiklar napicaz yahu :)

Yaaa evet. Hirsiziya yazdigim da yarim kalmis. Neyse sen leb demeden leblebiyi anlayip aciklamissin. Bilmiyodum ben blw de kural olmadigini. Henuz baslamayi dusunmuyorum cunku daha desteksiz oturamiyoruz. Mama sandalyesinde saga sola yamuluyoruz. Kirlentlerle desteklesem de cok basarili degiliz. Yumurta genel olarak 6. Ay gosteriyo kaynaklar. O da karisik. Herkes baska diyo.

Ben de ek gidalar mide bagirsaklarini mi zorluyo diye dusunuyorum. Oyle doyumluk yemiyo zaten. Tadiyo. İstedigi kaar veriyorum. 2-3 kasigi gecmiyo genelde. Yogurdu da ayran yaptim icti. Kasikla reddediyo :/ ya sancisi varmis gibi degil aglamalar. Huysuzluk aglamalari. Uyusa guzel uyuyo. Guzelden kastim da 2 saat ama uyumuyo sorun orda. Cok uykusu geliyo, memede bagiriyo. Emmiyo uyumuyo. Supurge sesi dikkatini dagitiyo. Hemen daliyo. Ama ona da alisirsa yandik. Geceleri de ister komsularla papa oluruz. Dogru diyosun bi de tasinma mevzumuz var. Son 1 ayimiz. Haftaya cuma kadrolar aciklancak. Bakalim nereler var, kismetimize
cok gecmis olsun canim. İnsallah onemli bisey cikmaz.

Ya oglusun resmine alinti yaptim. Ama olmamis. Cok tatli masallah yerim onu :)
sağol canım allah razı olsun...nasılsın bebiş nasıl...
Canimcim cok gecmis olsun kuzuna.
Bizim oglan 4 yasinda dalkokay i yeni demeye basladi. Dedesi hala donokay dolokay diyor. Mehmet on ismide onu soyle diyorum pes etmedi. Zaten kim sorsa mehmet diyorum. Kreste 2. Yili anca cozduler dalokayi
Enemmmm hosgeldin :)
tekrar mi gazlandilar diyosun. Efsane geri mi donuyorrr ama gaz sancisi gibi degil. Yani sanci aglamasi gibi degil aglamalar

Gectigine sevindim canim. Diger meyvelerle arasi iyi olur insallah

Aman disi cikmadi diye uzulmeyin, keyfini cikarin. Dogumun ilk haftalarindaki meme ucu agrisini mumla ariyorum simdi:)

Nerede erensar 1-2 defa yapar sonra birakir demisti

Hepimiz (ek gidaya 4-5 aylikken baslayanlar haric) senin de acikladigin gibi tadimlik veriyoruz canim. Benimkinin de her gunu ayni degil. Bazen saldiriyor, bazen vurup firlatiyor. Normal, hic uzulme. Daha yeni basliyorlar. Gecen konusu gecmisti. Dusta emzirmeyi denedin mi gulum? Cogu emmeyen bebek dusta reddetmezmis. Karni doyarsa huzursuzlugu da azalir belki.

1 hafta mi kaldi...cok heyecanli. Insallah guzel biryer cikar.

Biz dun asi olduk. Bugun 38,5-37,5 arasinda gidio gelen atesimiz var daha da bi nazli olduk. Vay halimizeEki Görüntüle 1266685
Bu da ilk yaramazligimiz.

Senin kuzu emeklemeye baslamis. Masallah nazar degmesin:)

Biraz ac kalinca yola geldi, kibar kibar emdi birakti. Agamsin pasamsin dedikce patron saniyordu kendini galiba

Bu oglanlar mi boyle acaba canim. Kizlar daha kibardir herhalde:)
Oğlanlarda varsa demek baksana hayretbijiy de katıldı ısırılanlar arasına :)

dustan sonra da emiyo. Dusta ddha cok dus basligini kemirmeye calisiyo. Parlak seyleri cok seviyo. İste bi kisir durumumuz var ama hafi hayirlisi. Bak simdi youtubeden sac kurutma mak sesi actim. Reddettigi memeyi aldi. Aglamayi kesti ve uyudu. Kolik gibi di mi? Ama gaz olsa uykusundan uyamdirmaz mi? Simdi 2 saat uyur kuzum. Sonra emmek icin uyanir. Gece emmelerinde sorun yok.

Evet 1 hafta sonra gorecegiz nereler aciliyor. Ayni zamanda tercihler de basliyor ayni gun. Ekimin sonunda da nereye atandigimiz belli olacak.

Bi sorum var. Evvelsi gun mayaladigim yogurt bayaa eksimis. Yedirsem nolur? Her yemegini gunluk yapiyorum da bu yigurdu sanki bi kac gunluk de olsa vermemizde bi sakinca yokmus gibime geliyo.

kızlar yarım yamalak okudum hala hastayım oğlan sekizde uyuttum babası kucağa alistirdi yatakta uyuttum eski düzen günlük çizelge yapıyorum uyku yemek saat saat sıkıyönetim var ohal ilan ettim evde geceleri bebeğini erken yatırıp 6.30 7.30arası benim gibi 12 saat uyutan varsa gündüz kaç saatlerinde kaç kez kaç dk uyutuyor yazabilir mi lütfen snowy senden ayrıca rica ediyorum erken yatirdigini bildiğim için bugün sabah öğle arası elma armut puresi oglenden sonra patates havuç balkabagi pirasa dereotu puresi aksamda muhallebi verdim yulaf arpa darı ve tam bugday unu karisimi yaptım muhallebi için aktarda yulaf vardı makinede çekti un yaptı bulamayanlar için.şu ile yaptım sonra pekmez ve anne sütü .dış agrisi devam emmiyo elimle bardağa sağdim babası kaşıkla verdi bi yandan sagip bi yandan kolbasti oynadım aynı anda türkü melodisinde sözleri bana ait ninnim ile.şaka gibi tahil yemesi gerek az az içine çavdar da ekleyeceğim bulunca akşam uyanması çok arttı her iki saate uyanıp iki saat uyanık kalıyor sabah ogrendigi oturmayı denemek istiyormuş netten okudum gece kalkıp oturup yürüyüp koşacakmis bunlar uykusunu böldüğü mevzu bu imis neyse gece uzun yatıyorum cevaplarinizi yarın okuyup cizelgeyi hazirlayip paylasirim

kızlar bu gün doktora gittik 1kg almış 3cm uzamışız allaha şükür gelişim ile ilgili sıkıntımız yok huzursuzluğuda mide bağırsak enfeskyonu yada grip başlangıcı olabilir ama şu an görünen hiç bir şeyi yok dedi dinledi ağzı burnu kulağına baktı kasıklarına kadar iyice kontrol etti yarına kadar ateş v.s olmaz bu gecede huzursuzluğu olmazsa sıkıntı yok dedi ama olursa gelin tekrardan dedi .kahvaltıya başladı kız mıkırdanıyor yarın devam eidcem

Onun radikal bir caresi var. İsitinca goyse bastiriyorsun nefes alamayinca birakiyor 1-2 kez yapinca bir daha isirmiyor. Ablam demisti olurmu canim dedigimi hatirliyorum ama dako 9. Ayda isirmaya ve gulmeye baslayinca denedim ise yaradi.

Biz dun asi olduk. Bugun 38,5-37,5 arasinda gidio gelen atesimiz var daha da bi nazli olduk. Vay halimizeEki Görüntüle 1266685
Bu da ilk yaramazligimiz.
Masallah karıştırmış bayağı.ağzında alıp tadına bakmış tır şimdi o. Benimkinde daha popo kaldırıyo. Şimdiden abilerini tembihliyorum yere bişe atmak küçük bir parça bırakmak yok diye.çook meraklı ve tehlikeli oluyorlar. Benim başımdan fena şeyler Geçti anlatmak bile .....sadece tuvalet banyoya aman dikkat diyeyim sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…