Ay kıyamayıs ama kime kıyamayacağımı şaşırdım : can acısıyla bağıran annişe mi yoksa aç kalan keremime mi :)Benim oglan duyarsiz canim. Annesi mi bagirmis bilmem kimin sipasi mi anirmis, hic umursamiyor. Iki seferdir emzirmeyi biraktim 20 dk bekleyip tekrar denedim, yok anlamiyor. Bu kafayla cok ac kalir:)
Wooww içim acıdı :)) öylede ısırılmazki :)))
Hırsızım görmen lazım çok tatlı ağlıyor memeemmm diye için acır üzülürsün ağlarsın :) sütü olmayan bile gelir verir o derece yani :)
Bu arada sabah 10 da idi kontrolü : oğluş 4 gün sonra 6 aylık olacak inş :) boyu 73.5 kilosu 9050 - 44.3 de kafası :) doktor 1.90 olur bu basletbolcu yapın siz bunu dedi :)))
Yumurta sarısını sordum canım artık verebilirsin ama çeyrek yumurta sarısı ver 1 ay sonra yarım yumurta sarısı verelim dedi .. Sevmezse muhallebi gibi bişi yapıp içine karıştır pekmezlede tatlandırabilirsin dedi.. Çorbalarına 20-30 gr kıyma koyabilirsin , balık et verebilirsin dedi ..
Ispanak ve maydanoz verme dedi kan değerlerini bozuyormuş ...
Ay kıyamayıs ama kime kıyamayacağımı şaşırdım : can acısıyla bağıran annişe mi yoksa aç kalan keremime mi :)
daha yeni başladın canım ısırınca memeden kesmeye bu gün anlamazsa yarın anlar inşallah ..böyle ememeyeceğini...Benim oglan duyarsiz canim. Annesi mi bagirmis bilmem kimin sipasi mi anirmis, hic umursamiyor. Iki seferdir emzirmeyi biraktim 20 dk bekleyip tekrar denedim, yok anlamiyor. Bu kafayla cok ac kalir:)
oyyy maşşallah boyumuza yetişiyor kuzular... evet uzun boylu olacak belliki...boyunada posunada maşşallah...snowyy nin dediği gibi ek gıdaya ara vereyim...yumurta işinede hiç girmeyim azıcık verdiğim şeyden kaç gündür çekiyor çektiriyor yavrum ben bekleyim bir müddet bakarım ek gıda vermediğim halde ,aynıysa başka bir sorunu var demektir.. sağol canım paylaştığın için...Wooww içim acıdı :)) öylede ısırılmazki :)))
Hırsızım görmen lazım çok tatlı ağlıyor memeemmm diye için acır üzülürsün ağlarsın :) sütü olmayan bile gelir verir o derece yani :)
Bu arada sabah 10 da idi kontrolü : oğluş 4 gün sonra 6 aylık olacak inş :) boyu 73.5 kilosu 9050 - 44.3 de kafası :) doktor 1.90 olur bu basletbolcu yapın siz bunu dedi :)))
Yumurta sarısını sordum canım artık verebilirsin ama çeyrek yumurta sarısı ver 1 ay sonra yarım yumurta sarısı verelim dedi .. Sevmezse muhallebi gibi bişi yapıp içine karıştır pekmezlede tatlandırabilirsin dedi.. Çorbalarına 20-30 gr kıyma koyabilirsin , balık et verebilirsin dedi ..
Ispanak ve maydanoz verme dedi kan değerlerini bozuyormuş ...
Masallah kuzuna, nazar degmesin. Yesin kiymayi buyusun
Bana destek ol gulum. Hayir i ogrenmeleri lazim, yoksa bu bidiklar parmaginda oynatacak bizi:)
daha yeni başladın canım ısırınca memeden kesmeye bu gün anlamazsa yarın anlar inşallah ..böyle ememeyeceğini...
oyyy maşşallah boyumuza yetişiyor kuzular... evet uzun boylu olacak belliki...boyunada posunada maşşallah...snowyy nin dediği gibi ek gıdaya ara vereyim...yumurta işinede hiç girmeyim azıcık verdiğim şeyden kaç gündür çekiyor çektiriyor yavrum ben bekleyim bir müddet bakarım ek gıda vermediğim halde ,aynıysa başka bir sorunu var demektir.. sağol canım paylaştığın için...
eee ağlamayana meme yok... senin minnak işini biliyor...meme için her yol mübah...
Birbirimize destek olmamız lazım evet :) benimki annişi tepiyor seninki annişi ısırıyor bakalım daha neler gelecek diğer annişlerden :)
Yaaa evet. Hirsiziya yazdigim da yarim kalmis. Neyse sen leb demeden leblebiyi anlayip aciklamissin. Bilmiyodum ben blw de kural olmadigini. Henuz baslamayi dusunmuyorum cunku daha desteksiz oturamiyoruz. Mama sandalyesinde saga sola yamuluyoruz. Kirlentlerle desteklesem de cok basarili degiliz. Yumurta genel olarak 6. Ay gosteriyo kaynaklar. O da karisik. Herkes baska diyo.Cigliklarimdan apartman ayaga kalkti. Isiriyor bu velet beni. Bagirdikca gulup tekrar tekrar isiriyor, sipaya eglence cikti iyi mi:)
Canim yarim kalmis bana yazdigin sanirim. Senin de muhtemelen okudugun gibi blw de bu tarz kurallar yok. Klasik yontemi kastediyorsan cogu sanmiyorum ki sira takibi yapsin. Yumurtaya 7-8 au deniyor mesela ama annelerin ilk tercih ettigi gida genelde. Ette dikkat edilecek nokta kucuk miktarda vermek (protein bobrekleri zorlayacagindan). Bebegine corba-pure veriyorsan kiyma ile baslayabilirsin
Sut alerjisi olursa kolik gibi aglama krizleri-uyku sorunu olabilir diyordu bir yazi. Illa kanli kaka ya da ciltte alerji belirtisi olmak zorunda degilmis. Yogurt rahatsiz ediyor belki (yemeyi reddediyor demistin gerci ama). Fiziksel bir sikintisi yoksa insallah gecicidir. Ortamina alisinca&guven duygusu gelisince o da sen de rahatlarsin. Gerci sizin bu ara tasinma isiniz de var...
cok gecmis olsun canim. İnsallah onemli bisey cikmaz.Selam canlar, tahlil istemisti drumuz 6. Ay icin kandaki demir orani fazla cikti ki demir ilaci vermiyoruz. Sonuclardan sonra doktorumuz birkac tahlil daha istedi kansizlik gordu biraz bide bir hastaligin tasiyicisi olabilecegini soyledi istedigi tahlili arastirdik anemi tasiyicisi olabilecegi yonunde bugun istedigi tahliller icin kan verdi kuzum carsamba gunu sonuclari alacagiz. Bu arada demir ilaci veriyorsaniz mutlaka tahlil yaptirin bence saglik ocagi tahlil istemeden demir ilaci vermeniz lazim dedi eger verseydim kimbilir demir orani nasil fazla cikacakti.
Ya oglusun resmine alinti yaptim. Ama olmamis. Cok tatli masallah yerim onu :)beraber yatsak hiç uyuyamam ilk iki hafta yattik uykusuz gezdim ruh gibi.bazen eşimi uyandırıp düzgün nefes al sessiz sessiz diyorum o derece uykum hafif:) emzirmek daha kolay belki yanlış ama emince hemen uyuyor çünkü:) koca bebek tulumun içinde küçücük kalıyor:) ne yapayim giydirmek sorun hele uyku arasında uykusu kaçmasın diye büyük aldim ne yapayim gülüyor hemen ama canı isterse tabi keyfine düşkün biraz babaci oldu bu ara gece gündüz beraberler kankaya bağlamışlar muhabbeti
Canimcim cok gecmis olsun kuzuna.sağol canım allah razı olsun...nasılsın bebiş nasıl...
Enemmmm hosgeldin :)Bizim oglan 4 yasinda dalkokay i yeni demeye basladi. Dedesi hala donokay dolokay diyor. Mehmet on ismide onu soyle diyorum pes etmedi. Zaten kim sorsa mehmet diyorum. Kreste 2. Yili anca cozduler dalokayi
tekrar mi gazlandilar diyosun. Efsane geri mi donuyorrriçine atma canım...sonra insan kötü oluyor...aman depresyona falan girme...elinden geldiği kadar konuşmaya çalış ...insanlar konuşa konuşa anlaşır demişler...
ek gıdadan dolayı tekrara gaz landılar...dün hiç uyumadu hiçççççç gözünü yummadı...sabaha kadar mızzık mızzık....ne olduğunu anlayamıyorum... ne yaptıysam düzelmiyor uyumuyor.....
olmaz olmazmış... burada olmamızın bile bir sebebi vardır ...
karınlarımı ağrıyor acaba ya..gazı çıksada dediğin gibi hep sancılı gibi...
canım yaaa elin burnuna yakın olsun hemen sıkıver burnunu...koparırda mazallah...ek gıdaya başladık hepimiizn bebekleri aynı oldu nerdeyse...sıkıntıları başladı... mide karın ve bağırsaklarından dolayı ...inşallah alışma sürecidir başka birşey değildir inşallah...
doğru hiyerarşik düzene göre önce can sonra canan....
aplaaaa....olsun yine anlamlı bir kelime çıkıvermiş ağzından...çocuğun hevesini kırma apla diyiversin bir müddet...maşşallah maşşşalah...
kakasını bekletiyor o zamn canım.. ek gıdadan dolayı kakası ve gazıda kötü kokacak artık...
maşşallah maşşallah nazar değmesin...
mememisss kıymetlimissss.....emzir diye tepiyormu seni... evlat şiddeti başladı topic te
canım inşallah hiç bir şey çıkmaz... sonuçları iyi çıkar inşallah...
geçmiş olsun canım...afiyet olsun miniğinede..güle güle yesin...
canım inşallah geçer.. dün bir arkadaşımız ıhlamurla hazırla mamsını demişti... dün öyle yaptım bugünde yapıcam inşallah düzelirler...
sağol canım..ıhlamurlu mamdan sonra iyi gibi sanki gözleri sürekli sulanıyor... gece hiç uyumadı gerçi... ama şimdi 2 saattir uyuyormuş...sağol canım...
canım sen nerelerdesin... nasılsın ....Atlas nasıl...oğluşunun ismini yanlış hatırlaıyorumdur inşallah.
Tesekkur ederim kizlar gecmis olsun dileklerinize,
@Snowyy canim cok sukur sabaha kadar gecmisti alerjisi ilacini sadece kizardigi gun kullandik ertesi gune kalmadi birseyi kuzumun. Ablam ve ben kansizdik genclik yillarimizda ablamin serum yedigini bilirim kansizliktan ilaclar kullandi ben o kadar olmadim tabi. Doktor zaten direk genlerde varmi diye sormus bakalim carsamba gunu sonuclari alacagiz, haberdar ederim.
Disler gelince isiriyor he bu bidiklar napicaz yahu :)
Yaaa evet. Hirsiziya yazdigim da yarim kalmis. Neyse sen leb demeden leblebiyi anlayip aciklamissin. Bilmiyodum ben blw de kural olmadigini. Henuz baslamayi dusunmuyorum cunku daha desteksiz oturamiyoruz. Mama sandalyesinde saga sola yamuluyoruz. Kirlentlerle desteklesem de cok basarili degiliz. Yumurta genel olarak 6. Ay gosteriyo kaynaklar. O da karisik. Herkes baska diyo.
Ben de ek gidalar mide bagirsaklarini mi zorluyo diye dusunuyorum. Oyle doyumluk yemiyo zaten. Tadiyo. İstedigi kaar veriyorum. 2-3 kasigi gecmiyo genelde. Yogurdu da ayran yaptim icti. Kasikla reddediyo :/ ya sancisi varmis gibi degil aglamalar. Huysuzluk aglamalari. Uyusa guzel uyuyo. Guzelden kastim da 2 saatama uyumuyo sorun orda. Cok uykusu geliyo, memede bagiriyo. Emmiyo uyumuyo. Supurge sesi dikkatini dagitiyo. Hemen daliyo. Ama ona da alisirsa yandik. Geceleri de ister komsularla papa oluruz. Dogru diyosun bi de tasinma mevzumuz var. Son 1 ayimiz. Haftaya cuma kadrolar aciklancak. Bakalim nereler var, kismetimize
cok gecmis olsun canim. İnsallah onemli bisey cikmaz.
Ya oglusun resmine alinti yaptim. Ama olmamis. Cok tatli masallah yerim onu :)
Canimcim cok gecmis olsun kuzuna.
Enemmmm hosgeldin :)
tekrar mi gazlandilar diyosun. Efsane geri mi donuyorrrama gaz sancisi gibi degil. Yani sanci aglamasi gibi degil aglamalar
Biz dun asi olduk. Bugun 38,5-37,5 arasinda gidio gelen atesimiz vardaha da bi nazli olduk. Vay halimizeEki Görüntüle 1266685
Bu da ilk yaramazligimiz.
Oğlanlarda varsa demek baksana hayretbijiy de katıldı ısırılanlar arasına :)Biraz ac kalinca yola geldi, kibar kibar emdi birakti. Agamsin pasamsin dedikce patron saniyordu kendini galiba
Bu oglanlar mi boyle acaba canim. Kizlar daha kibardir herhalde:)
dustan sonra da emiyo. Dusta ddha cok dus basligini kemirmeye calisiyo. Parlak seyleri cok seviyo. İste bi kisir durumumuz var ama hafi hayirlisi. Bak simdi youtubeden sac kurutma mak sesi actim. Reddettigi memeyi aldi. Aglamayi kesti ve uyudu. Kolik gibi di mi? Ama gaz olsa uykusundan uyamdirmaz mi? Simdi 2 saat uyur kuzum. Sonra emmek icin uyanir. Gece emmelerinde sorun yok.Gectigine sevindim canim. Diger meyvelerle arasi iyi olur insallah
Aman disi cikmadi diye uzulmeyin, keyfini cikarin. Dogumun ilk haftalarindaki meme ucu agrisini mumla ariyorum simdi:)
Nerede erensar1-2 defa yapar sonra birakir demisti
Hepimiz (ek gidaya 4-5 aylikken baslayanlar haric) senin de acikladigin gibi tadimlik veriyoruz canim. Benimkinin de her gunu ayni degil. Bazen saldiriyor, bazen vurup firlatiyor. Normal, hic uzulme. Daha yeni basliyorlar. Gecen konusu gecmisti. Dusta emzirmeyi denedin mi gulum? Cogu emmeyen bebek dusta reddetmezmis. Karni doyarsa huzursuzlugu da azalir belki.
1 hafta mi kaldi...cok heyecanli. Insallah guzel biryer cikar.
Senin kuzu emeklemeye baslamis. Masallah nazar degmesin:)
Biz dun asi olduk. Bugun 38,5-37,5 arasinda gidio gelen atesimiz vardaha da bi nazli olduk. Vay halimizeEki Görüntüle 1266685
Yok kuzum ben daha isirilma tecrubesini edinemedim. Minngimin disleri cikmadi ki:) merak ediyordum snowy merak etmemem gerektigini hatirlatti hehe:)Oğlanlarda varsa demek baksana hayretbijiy de katıldı ısırılanlar arasına :)
Onun radikal bir caresi var. İsitinca goyse bastiriyorsun nefes alamayinca birakiyor 1-2 kez yapinca bir daha isirmiyor. Ablam demisti olurmu canim dedigimi hatirliyorum ama dako 9. Ayda isirmaya ve gulmeye baslayinca denedim ise yaradi.Gunaydin hanimlar, iyi hafta sonlari.
Dur daha alt dislerin acisi gecmedi, ustte cikarsa koparir herhaldeAnnem kardeslerim 9 aylik dis cikarinca isirmalarina dayanamayip memeden kesmis (ben emmemisim zaten). Benim sipa sut istiyorsa kibarligini koruyacak yoksa haslanmis sebzeye talim eder :)
Canim birsey yedirirken sen de al biraz onune. Gorsun ne yapilir&nasil yapilir. Sen yedikce o da istahlanir, seni taklit eder
Ben atletle yatiriyorum hala. Corap dusunemiyorum bile:)
MasallahCanim tutunmus ayakta mi duruyor pasan?:)
Oyle konusursa yeni nesil Turk filmlerine jon olmaya aday olur, masallah:)
Gecmis olsun canim. Var miydi sizlerde anemi? Insallah negatif cikar.
Alerjisi nasil oldu, duzelmistir insallah vucudu.
Masallah guzeline. Dedigin gibi gerek kalmadan iyilesir insallah canim. Bu pozitifligin&nesen olmasa zaten 3 tane kuzunun sorumlulugunu tasiyamazdin canim. Takdir ediyorum seni, masallah
Iyi haberlerle gelirsiniz insallah canim.
Masallah karıştırmış bayağı.ağzında alıp tadına bakmış tır şimdi o. Benimkinde daha popo kaldırıyo. Şimdiden abilerini tembihliyorum yere bişe atmak küçük bir parça bırakmak yok diye.çook meraklı ve tehlikeli oluyorlar. Benim başımdan fena şeyler Geçti anlatmak bile .....sadece tuvalet banyoya aman dikkat diyeyim sizlere.Biz dun asi olduk. Bugun 38,5-37,5 arasinda gidio gelen atesimiz vardaha da bi nazli olduk. Vay halimizeEki Görüntüle 1266685
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?