OYYY MAŞŞALLAH...bizde kendi kendine oynasada azıcık şöyle onu oynarken izlesek diyoruz...canım oturamadığından galiba yarı oturur ve yatar pozisyonda oynarken hep kafasına vuruyor elindekini...yada ağzına sokuyor...hep kucağına al beni gezdir diyor yada yanımda otur beni oynat....
ha unutmadan sizi seviyorum:)
kızlar bu gün doktora gittik 1kg almış 3cm uzamışız allaha şükür gelişim ile ilgili sıkıntımız yok huzursuzluğuda mide bağırsak enfeskyonu yada grip başlangıcı olabilir ama şu an görünen hiç bir şeyi yok dedi dinledi ağzı burnu kulağına baktı kasıklarına kadar iyice kontrol etti yarına kadar ateş v.s olmaz bu gecede huzursuzluğu olmazsa sıkıntı yok dedi ama olursa gelin tekrardan dedi .kahvaltıya başladı kız mıkırdanıyor yarın devam eidcem
kizlar benim oglumda arada huysuzlasiyor tahilli mama da veriyorum artik huysuzlugumuz geciyor siznkilerde doymuyor olabilirmi
2 kez uyuyor yani gündüz uykusu benimki 3 kısa gündüz uykusu yapıyor da saati ayarlayamadım dün gece uyanınca hep geri uyudu emzirdim çünkü gündüz hiç emmiyo şimdi başını yere koymuş beni izliyor sabah 6:30 da agladı aldım kalktık ışığı açtım ne oluyo ya daha çok erken ben bi ses vereyim demiştim ışığı neden açtı ki bu der gibi baktı yüzüme:)emmiyor oturduğu yerde bile teklif ettim itiyo elinle memeyi eşşek buldu da bunuyor:) uykusu var ha ha hep o mu yapacak şaka bi yana bir armut vereyim rendeleyip sekizden sonra yatırcam istediği saatteCanım benim oğlum 7 - 8 gibi uyur sabah 6-7 gibi kalkarsabah 9 da tekrar uyur yarım saat yada 1 saat değişiyor :) 12-1 gibi gene uyur 1 yada 1.5 saat 4-5-6 hangi saatte gelirse uykusu yarım saat ile 1.5 saat arası gene uyur :) gece benim oğlanda çok sık uyanıyor memeem diye sayıklıyor :)
2 kez uyuyor yani gündüz uykusu benimki 3 kısa gündüz uykusu yapıyor da saati ayarlayamadım dün gece uyanınca hep geri uyudu emzirdim çünkü gündüz hiç emmiyo şimdi başını yere koymuş beni izliyor sabah 6:30 da agladı aldım kalktık ışığı açtım ne oluyo ya daha çok erken ben bi ses vereyim demiştim ışığı neden açtı ki bu der gibi baktı yüzüme:)emmiyor oturduğu yerde bile teklif ettim itiyo elinle memeyi eşşek buldu da bunuyor:) uykusu var ha ha hep o mu yapacak şaka bi yana bir armut vereyim rendeleyip sekizden sonra yatırcam istediği saatte
Şimdiye kadar kesintisizdi ama nolduysa 3 haftadır çok sık uyanıyor Allahtan 3-4 gündür ağlamayı kesti , beni tepmeye başladı acıkınca :) kendi kendinede dalmayada başladı Allahtan :)Gunaydin kizlar
canan benim oglum da emmiyor mememi digerini veriyorum aliyor cok sukur
aktarim menenjit de ozel asi cnm oglunu da Allah korumus
dalokaysmom nerdesin cnm?hersey yolundadir umarim
ardaannesi sanirim anladim amanin
patee gece uykusu kesintisiz mi?gozunu acmadan oynamadan mem meeesini alinca huzur bulup uyuyor mu?
dun esime topigimizin en uzunu maasallah dedim o da diyor ki "cocuk anneden mama +meme aliyor tabi olacak"
sizin mamalari goturdugunuxu anlatmistik :) :)
Şimdiye kadar kesintisizdi ama nolduysa 3 haftadır çok sık uyanıyor Allahtan 3-4 gündür ağlamayı kesti , beni tepmeye başladı acıkınca :) kendi kendinede dalmayada başladı Allahtan :)
Hahaaa aynen canım sanırım ondan olacak boyunun uzunluğu :))) ama bizim tarafta var 1.90 lık delilanlılar :) annesi pate ( misket ) kadar olsada :)annesi 1.65 babasıda 1.181
İyiyiz 16 sinda 6 aylik oluyoruz. Guzel buyuyor anne sutu aliyor yalnizca. Uyku kismi tam oturmadi. Ek gida ile duzelir insallah.Gunaydin kizlar
canan benim oglum da emmiyor mememi digerini veriyorum aliyor cok sukur
aktarim menenjit de ozel asi cnm oglunu da Allah korumus
dalokaysmom nerdesin cnm?hersey yolundadir umarim
ardaannesi sanirim anladim amanin
patee gece uykusu kesintisiz mi?gozunu acmadan oynamadan mem meeesini alinca huzur bulup uyuyor mu?
dun esime topigimizin en uzunu maasallah dedim o da diyor ki "cocuk anneden mama +meme aliyor tabi olacak"
sizin mamalari goturdugunuxu anlatmistik :) :)
dustan sonra da emiyo. Dusta ddha cok dus basligini kemirmeye calisiyo. Parlak seyleri cok seviyo. İste bi kisir durumumuz var ama hafi hayirlisi. Bak simdi youtubeden sac kurutma mak sesi actim. Reddettigi memeyi aldi. Aglamayi kesti ve uyudu. Kolik gibi di mi? Ama gaz olsa uykusundan uyamdirmaz mi? Simdi 2 saat uyur kuzum. Sonra emmek icin uyanir. Gece emmelerinde sorun yok.
Evet 1 hafta sonra gorecegiz nereler aciliyor. Ayni zamanda tercihler de basliyor ayni gun. Ekimin sonunda da nereye atandigimiz belli olacak.
Bi sorum var. Evvelsi gun mayaladigim yogurt bayaa eksimis. Yedirsem nolur? Her yemegini gunluk yapiyorum da bu yigurdu sanki bi kac gunluk de olsa vermemizde bi sakinca yokmus gibime geliyo.
kızlar yarım yamalak okudum hala hastayım oğlan sekizde uyuttum babası kucağa alistirdi yatakta uyuttum eski düzen günlük çizelge yapıyorum uyku yemek saat saat sıkıyönetim var ohal ilan ettim evde geceleri bebeğini erken yatırıp 6.30 7.30arası benim gibi 12 saat uyutan varsa gündüz kaç saatlerinde kaç kez kaç dk uyutuyor yazabilir mi lütfen snowy senden ayrıca rica ediyorum erken yatirdigini bildiğim için bugün sabah öğle arası elma armut puresi oglenden sonra patates havuç balkabagi pirasa dereotu puresi aksamda muhallebi verdim yulaf arpa darı ve tam bugday unu karisimi yaptım muhallebi için aktarda yulaf vardı makinede çekti un yaptı bulamayanlar için.şu ile yaptım sonra pekmez ve anne sütü .dış agrisi devam emmiyo elimle bardağa sağdim babası kaşıkla verdi bi yandan sagip bi yandan kolbasti oynadım aynı anda türkü melodisinde sözleri bana ait ninnim ile.şaka gibi tahil yemesi gerek az az içine çavdar da ekleyeceğim bulunca akşam uyanması çok arttı her iki saate uyanıp iki saat uyanık kalıyor sabah ogrendigi oturmayı denemek istiyormuş netten okudum gece kalkıp oturup yürüyüp koşacakmis bunlar uykusunu böldüğü mevzu bu imis neyse gece uzun yatıyorum cevaplarinizi yarın okuyup cizelgeyi hazirlayip paylasirim
kızlar bu gün doktora gittik 1kg almış 3cm uzamışız allaha şükür gelişim ile ilgili sıkıntımız yok huzursuzluğuda mide bağırsak enfeskyonu yada grip başlangıcı olabilir ama şu an görünen hiç bir şeyi yok dedi dinledi ağzı burnu kulağına baktı kasıklarına kadar iyice kontrol etti yarına kadar ateş v.s olmaz bu gecede huzursuzluğu olmazsa sıkıntı yok dedi ama olursa gelin tekrardan dedi .kahvaltıya başladı kız mıkırdanıyor yarın devam eidcem
Onun radikal bir caresi var. İsitinca goyse bastiriyorsun nefes alamayinca birakiyor 1-2 kez yapinca bir daha isirmiyor. Ablam demisti olurmu canim dedigimi hatirliyorum ama dako 9. Ayda isirmaya ve gulmeye baslayinca denedim ise yaradi.
dun 6.ay kontrolumuz vardi masllah iyiyiz urologa da gorunduk bir sorunumuz yok sukur. pazartesi de asilarimiz var doktorumuz bize 9.ayda da menenjit asisi var eczaneden alip yaptiriyorsunuz dedu sanirim ritavirus gibi ucretli
aklima geldi birden yine gozlerim doldu oglum dun koltuktaydi altini aliyordum giydirdim kontrolune gitcektik bezi aldim arkami dondum oglum yerde aklim gitti cok sukur allah korudu birseyi yok yavrumun.
Yok canm 3 kez uyuyor 9 - 12 - 4
Buldumcuk oldular :)) bende şimdi emzirdim itile kakıla :)
Günaydın herkese bu arada :)
İlk kahvaltımızıda yaptık :)
Yumurta sarısı keçi boynuzu pekmezi keçi peynirikeçi yumurtası yok Allahtan :) keçi gibi inatçı olacak benim yavru hahaaaa :)))
İyiyiz 16 sinda 6 aylik oluyoruz. Guzel buyuyor anne sutu aliyor yalnizca. Uyku kismi tam oturmadi. Ek gida ile duzelir insallah.
Selam canlar, tahlil istemisti drumuz 6. Ay icin kandaki demir orani fazla cikti ki demir ilaci vermiyoruz. Sonuclardan sonra doktorumuz birkac tahlil daha istedi kansizlik gordu biraz bide bir hastaligin tasiyicisi olabilecegini soyledi istedigi tahlili arastirdik anemi tasiyicisi olabilecegi yonunde bugun istedigi tahliller icin kan verdi kuzum carsamba gunu sonuclari alacagiz. Bu arada demir ilaci veriyorsaniz mutlaka tahlil yaptirin bence saglik ocagi tahlil istemeden demir ilaci vermeniz lazim dedi eger verseydim kimbilir demir orani nasil fazla cikacakti.
günaydın güzeller ve minik melekleri nasılsınız şükür kızım bu gün biraz daha iyi gece yine uyumadı ama tıkanmadı en azından dün doktora götürdüm ilaç verdi antibiyotik verdi ama şuan başlamayı düşünmüyorum iburamin verdi soğuk algınlığı için inşallah antibiyotiğe gerek kalmadan iyileşir kuzum boyu kilosu gayet iyi dedi..
canan geçmiiş olsun. bizde doğru dürüst bi düzen yok bu aralar. ama aksam 7 ya da 8 de uyutuyorum bebeğimi. tabiii 2 saatte bir uyanarak sabah en geç 7.30 da uyanmış oluyo. uyandıktan 1,5 saat sonra 40 dk lık bi uykusu var. öğlen 2 saatlik bi uykusu var. aksam üzeri de yine 1 saat kadar uyuyo. daha doğrusu "du" şimdi çok vahimiz. biz de seni seviyoruz. bir an önce iyileşmen dileğğiiylekızlar yarım yamalak okudum hala hastayım oğlan sekizde uyuttum babası kucağa alistirdi yatakta uyuttum eski düzen günlük çizelge yapıyorum uyku yemek saat saat sıkıyönetim var ohal ilan ettim evde geceleri bebeğini erken yatırıp 6.30 7.30arası benim gibi 12 saat uyutan varsa gündüz kaç saatlerinde kaç kez kaç dk uyutuyor yazabilir mi lütfen snowy senden ayrıca rica ediyorum erken yatirdigini bildiğim için bugün sabah öğle arası elma armut puresi oglenden sonra patates havuç balkabagi pirasa dereotu puresi aksamda muhallebi verdim yulaf arpa darı ve tam bugday unu karisimi yaptım muhallebi için aktarda yulaf vardı makinede çekti un yaptı bulamayanlar için.şu ile yaptım sonra pekmez ve anne sütü .dış agrisi devam emmiyo elimle bardağa sağdim babası kaşıkla verdi bi yandan sagip bi yandan kolbasti oynadım aynı anda türkü melodisinde sözleri bana ait ninnim ile.şaka gibi tahil yemesi gerek az az içine çavdar da ekleyeceğim bulunca akşam uyanması çok arttı her iki saate uyanıp iki saat uyanık kalıyor sabah ogrendigi oturmayı denemek istiyormuş netten okudum gece kalkıp oturup yürüyüp koşacakmis bunlar uykusunu böldüğü mevzu bu imis neyse gece uzun yatıyorum cevaplarinizi yarın okuyup cizelgeyi hazirlayip paylasirim
maşallah canım. inşallah bişey çıkmaz. kızım da huysuz bi kaç gündür. ek gıda gaz mı yaptı diye dşünüyodum ama acep hasta olcak ondan mı böyle. ben bugün biraz hasta gibiyim çünkü. boğazlarım feci durumda.kızlar bu gün doktora gittik 1kg almış 3cm uzamışız allaha şükür gelişim ile ilgili sıkıntımız yok huzursuzluğuda mide bağırsak enfeskyonu yada grip başlangıcı olabilir ama şu an görünen hiç bir şeyi yok dedi dinledi ağzı burnu kulağına baktı kasıklarına kadar iyice kontrol etti yarına kadar ateş v.s olmaz bu gecede huzursuzluğu olmazsa sıkıntı yok dedi ama olursa gelin tekrardan dedi .kahvaltıya başladı kız mıkırdanıyor yarın devam eidcem
yemiş, yemez mi. bi gittim üst baş ağız göz hep toprak. "hiiii" diye bağırdım görünce istemsiz olarak. o da korkup ağladı. yoksa fotoğraf karesinde kızım da olurdu. ilk yaramazlık hatırası. valla doğru diyosun. geçen gün eşim fındık düşürdü yere. aynı anda aklımıza yerdeki ufak parçaları yutabileceği geldi. yutsa yine iyi tabi, ya takılırs boğazına. Allah korusun. çok dikkatli olmak lazım. banyo, tuvalet, balkon konuları çok sıkıntılı. bi de pencereMasallah karıştırmış bayağı.ağzında alıp tadına bakmış tır şimdi o. Benimkinde daha popo kaldırıyo. Şimdiden abilerini tembihliyorum yere bişe atmak küçük bir parça bırakmak yok diye.çook meraklı ve tehlikeli oluyorlar. Benim başımdan fena şeyler Geçti anlatmak bile .....sadece tuvalet banyoya aman dikkat diyeyim sizlere.
evet canım bize de 9. ay dedi. sağlık ocağındaki hemşire de yaşında dedi. iki dozmuş ve ikisinin de 2 yaşına kadar yapılmış olması gerekiyomuş. 9. ayda bi de kampanya aşı varmış, kızamık aşısı. ücretsiz aşı. bakanlığın elinde fazla aşı mı vardır nedir...dun 6.ay kontrolumuz vardi masllah iyiyiz urologa da gorunduk bir sorunumuz yok sukur. pazartesi de asilarimiz var doktorumuz bize 9.ayda da menenjit asisi var eczaneden alip yaptiriyorsunuz dedu sanirim ritavirus gibi ucretli
çok geçmiş olsun. çok dikkatli olmak gerekiyor. ben de öyle bi kere yataktan düşürdüm de şimdi altını bile yerde değiştiriyorum. Allah korusun yavruları.aklima geldi birden yine gozlerim doldu oglum dun koltuktaydi altini aliyordum giydirdim kontrolune gitcektik bezi aldim arkami dondum oglum yerde aklim gitti cok sukur allah korudu birseyi yok yavrumun.
canım tadından dolayı reddetmedi ama gece hiç uyumadık. 17 sefer uyandım, saydım yani. bu bi tesadüf olamaz. ben de cam kavanoza mayalıyorum, aynı gün yediriyorum. kalanı da ertesi gün peynir yaparken kullanıyorum. ama sanki yoğurdun kalanının zararı olmaz, aksine faydası olur gibi sanıyorum ama dün gece zorladı kızımın sind sistemıini. sanırım yoğurda karşı bi hassasiyet var. peynir yeyince olmuyo öyle bi sorun. bugün vermeyeceğim yoğurt. bi de böyle deneyelim bakalım nolcak.Gunaydin, iyi pazarlar
Ben kucuk cam saklama kaplarina mayaliyorum. 4. Gun bile tatli oluyor tadi. Fiziksel olarak sikinti verecegini sanmiyorum. Eksi diye reddedebilir. Corba yapiyorsan, ona ilave edersin yemezse. Ziyan olmaz canim.
Cok gecmis olsun, cabuk toparlanirsin insallah canim. Benim minik 11 saat gece 4 saat gunduz uyuyor. Uyuma saatleri bazen yarim saat once ya da sonra olabiliyor. Sabah 7 de uyaniyor. 9 gibi yatip 11 de kalkiyor. Sonra 13-14 arasi ve 16-17 arasi uyuyor. Aksam da en gec 20'de yataginda oluyor.
Masallah tosununa canim. Kahvaltisi afiyet olsun
Dunden beri yapmadi ama ust dusler cikinca tekrar deneyecektir. Tam anlamadim nereye bastiriyoruz canim?
Masallah kuzuna canimAsilari da kolay gecer insallah.
Cok sukur birsey olmamis. Yere koy degistirirken canim. Dustugunden beri ben koltuk kullanmadim. Hep yerde minderlerin uzerindeyiz. Gecmis olsun bir daha olmasin insallah.
Afiyet olsun, yarasin
Masallah kuzuna canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?