2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kizlar benim oglumda arada huysuzlasiyor tahilli mama da veriyorum artik huysuzlugumuz geciyor siznkilerde doymuyor olabilirmi

dun 6.ay kontrolumuz vardi masllah iyiyiz urologa da gorunduk bir sorunumuz yok sukur. pazartesi de asilarimiz var doktorumuz bize 9.ayda da menenjit asisi var eczaneden alip yaptiriyorsunuz dedu sanirim ritavirus gibi ucretli

canim ayni benimoglani tarif ettin

aklima geldi birden yine gozlerim doldu oglum dun koltuktaydi altini aliyordum giydirdim kontrolune gitcektik bezi aldim arkami dondum oglum yerde aklim gitti cok sukur allah korudu birseyi yok yavrumun.

ha unutmadan sizi seviyorum:)

Canım benim oğlum 7 - 8 gibi uyur sabah 6-7 gibi kalkar sabah 9 da tekrar uyur yarım saat yada 1 saat değişiyor :) 12-1 gibi gene uyur 1 yada 1.5 saat 4-5-6 hangi saatte gelirse uykusu yarım saat ile 1.5 saat arası gene uyur :) gece benim oğlanda çok sık uyanıyor memeem diye sayıklıyor :)

Maaşallah kuzuna cnm :)aman hasta olmasın kuzucuklar ...

kizlar benim oglumda arada huysuzlasiyor tahilli mama da veriyorum artik huysuzlugumuz geciyor siznkilerde doymuyor olabilirmi

Öncelikle geçmiş olsun cnm düşe kalka büyüyecekler artık ... Melekler koruyor bebişleri ...benim oğlumunda azalır gibi gece huysuzluğu bakalım .. Benim oğlum zaten hep aç :))))

2 kez uyuyor yani gündüz uykusu benimki 3 kısa gündüz uykusu yapıyor da saati ayarlayamadım dün gece uyanınca hep geri uyudu emzirdim çünkü gündüz hiç emmiyo şimdi başını yere koymuş beni izliyor sabah 6:30 da agladı aldım kalktık ışığı açtım ne oluyo ya daha çok erken ben bi ses vereyim demiştim ışığı neden açtı ki bu der gibi baktı yüzüme:)emmiyor oturduğu yerde bile teklif ettim itiyo elinle memeyi eşşek buldu da bunuyor:) uykusu var ha ha hep o mu yapacak şaka bi yana bir armut vereyim rendeleyip sekizden sonra yatırcam istediği saatte

Gunaydin kizlar
canan benim oglum da emmiyor mememi digerini veriyorum aliyor cok sukur
aktarim menenjit de ozel asi cnm oglunu da Allah korumus
dalokaysmom nerdesin cnm?hersey yolundadir umarim
ardaannesi sanirim anladim amanin
patee gece uykusu kesintisiz mi?gozunu acmadan oynamadan mem meeesini alinca huzur bulup uyuyor mu?
dun esime topigimizin en uzunu maasallah dedim o da diyor ki "cocuk anneden mama +meme aliyor tabi olacak"
sizin mamalari goturdugunuxu anlatmistik :) :)

Yok canm 3 kez uyuyor 9 - 12 - 4
Buldumcuk oldular :)) bende şimdi emzirdim itile kakıla :)

Günaydın herkese bu arada :)

İlk kahvaltımızıda yaptık :)
Yumurta sarısı keçi boynuzu pekmezi keçi peyniri keçi yumurtası yok Allahtan :) keçi gibi inatçı olacak benim yavru hahaaaa :)))

Şimdiye kadar kesintisizdi ama nolduysa 3 haftadır çok sık uyanıyor Allahtan 3-4 gündür ağlamayı kesti , beni tepmeye başladı acıkınca :) kendi kendinede dalmayada başladı Allahtan :)

Hahaaa aynen canım sanırım ondan olacak boyunun uzunluğu :))) ama bizim tarafta var 1.90 lık delilanlılar :) annesi pate ( misket ) kadar olsada :)annesi 1.65 babasıda 1.181

Babasının boyu yalnış olmuş :)
1.81. olacak :)))

İyiyiz 16 sinda 6 aylik oluyoruz. Guzel buyuyor anne sutu aliyor yalnizca. Uyku kismi tam oturmadi. Ek gida ile duzelir insallah.

Gunaydin, iyi pazarlar

Ben kucuk cam saklama kaplarina mayaliyorum. 4. Gun bile tatli oluyor tadi. Fiziksel olarak sikinti verecegini sanmiyorum. Eksi diye reddedebilir. Corba yapiyorsan, ona ilave edersin yemezse. Ziyan olmaz canim.

Cok gecmis olsun, cabuk toparlanirsin insallah canim. Benim minik 11 saat gece 4 saat gunduz uyuyor. Uyuma saatleri bazen yarim saat once ya da sonra olabiliyor. Sabah 7 de uyaniyor. 9 gibi yatip 11 de kalkiyor. Sonra 13-14 arasi ve 16-17 arasi uyuyor. Aksam da en gec 20'de yataginda oluyor.

Masallah tosununa canim. Kahvaltisi afiyet olsun

Onun radikal bir caresi var. İsitinca goyse bastiriyorsun nefes alamayinca birakiyor 1-2 kez yapinca bir daha isirmiyor. Ablam demisti olurmu canim dedigimi hatirliyorum ama dako 9. Ayda isirmaya ve gulmeye baslayinca denedim ise yaradi.

Dunden beri yapmadi ama ust dusler cikinca tekrar deneyecektir. Tam anlamadim nereye bastiriyoruz canim?

dun 6.ay kontrolumuz vardi masllah iyiyiz urologa da gorunduk bir sorunumuz yok sukur. pazartesi de asilarimiz var doktorumuz bize 9.ayda da menenjit asisi var eczaneden alip yaptiriyorsunuz dedu sanirim ritavirus gibi ucretli

Masallah kuzuna canim Asilari da kolay gecer insallah.

aklima geldi birden yine gozlerim doldu oglum dun koltuktaydi altini aliyordum giydirdim kontrolune gitcektik bezi aldim arkami dondum oglum yerde aklim gitti cok sukur allah korudu birseyi yok yavrumun.

Cok sukur birsey olmamis. Yere koy degistirirken canim. Dustugunden beri ben koltuk kullanmadim. Hep yerde minderlerin uzerindeyiz. Gecmis olsun bir daha olmasin insallah.

Afiyet olsun, yarasin

İyiyiz 16 sinda 6 aylik oluyoruz. Guzel buyuyor anne sutu aliyor yalnizca. Uyku kismi tam oturmadi. Ek gida ile duzelir insallah.

Masallah kuzuna canim

günaydın kızlar teşekkür ederim maşallahlarınız için :) devam ederim yürüteci kız erkek ikisinede önermiyor.kahvaltısı devamsütü -pekmez 1 çk-2 biskivi yada bebek ekmeği yada tam tahıllı ekmek-1 kibrit kutusu pastörize suda bekletilmiş peynir haftada 1 çeviz diğer gün 3-4 badem ve sonraki ay çorbalara sonraki ayda muhallebiye geçilecek 9 ay ana besin anne sütü yoksa devam sütü olacak o yüzden hepsine birden geçilmeyecek dei kahvaltı ve yoğurt veriyorum ve ara öğün meyve diğer öğünleri devam sütü.şimdilik aklımda kalanlar bunlar ha birde organik mevye yada organik meyveden olan kavonoz mamalarını tercih edin maddiyetınız yeterliyse dedi.

gecmis olsun canim insallah sonuclarda iyi cikar bizi hbersiz birakma iste bende bunu diyordum bize 4.ay kontrolunde parmaktan kan alinip tahlil yapildi 37 cikti deger iyi dendi ona ragmen sagluk icagi da aylik kontrole goturdugumuz doktorda (bundan sonra iki ayda birmis kizlar.kontrol doktorumuz oyle dedi) kan ilaci vegaferonu ver dedi bende vermemistim dun verdim cunku doktorumuz dvit.ve.kan damlasini. veriyormusun dedi dvit veriyorum kan damlasini vermiyorum.dedim ver cunku cocuklar cabuk buyur ilerde kansizlik olur dedi simdi semde boyle diyorsun kafam karisti.

masallah kuzuna cok gecmis olsun canim

canan geçmiiş olsun. bizde doğru dürüst bi düzen yok bu aralar. ama aksam 7 ya da 8 de uyutuyorum bebeğimi. tabiii 2 saatte bir uyanarak sabah en geç 7.30 da uyanmış oluyo. uyandıktan 1,5 saat sonra 40 dk lık bi uykusu var. öğlen 2 saatlik bi uykusu var. aksam üzeri de yine 1 saat kadar uyuyo. daha doğrusu "du" şimdi çok vahimiz. biz de seni seviyoruz. bir an önce iyileşmen dileğğiiyle
maşallah canım. inşallah bişey çıkmaz. kızım da huysuz bi kaç gündür. ek gıda gaz mı yaptı diye dşünüyodum ama acep hasta olcak ondan mı böyle. ben bugün biraz hasta gibiyim çünkü. boğazlarım feci durumda.
yemiş, yemez mi. bi gittim üst baş ağız göz hep toprak. "hiiii" diye bağırdım görünce istemsiz olarak. o da korkup ağladı. yoksa fotoğraf karesinde kızım da olurdu. ilk yaramazlık hatırası. valla doğru diyosun. geçen gün eşim fındık düşürdü yere. aynı anda aklımıza yerdeki ufak parçaları yutabileceği geldi. yutsa yine iyi tabi, ya takılırs boğazına. Allah korusun. çok dikkatli olmak lazım. banyo, tuvalet, balkon konuları çok sıkıntılı. bi de pencere
evet canım bize de 9. ay dedi. sağlık ocağındaki hemşire de yaşında dedi. iki dozmuş ve ikisinin de 2 yaşına kadar yapılmış olması gerekiyomuş. 9. ayda bi de kampanya aşı varmış, kızamık aşısı. ücretsiz aşı. bakanlığın elinde fazla aşı mı vardır nedir...
çok geçmiş olsun. çok dikkatli olmak gerekiyor. ben de öyle bi kere yataktan düşürdüm de şimdi altını bile yerde değiştiriyorum. Allah korusun yavruları.
canım tadından dolayı reddetmedi ama gece hiç uyumadık. 17 sefer uyandım, saydım yani. bu bi tesadüf olamaz. ben de cam kavanoza mayalıyorum, aynı gün yediriyorum. kalanı da ertesi gün peynir yaparken kullanıyorum. ama sanki yoğurdun kalanının zararı olmaz, aksine faydası olur gibi sanıyorum ama dün gece zorladı kızımın sind sistemıini. sanırım yoğurda karşı bi hassasiyet var. peynir yeyince olmuyo öyle bi sorun. bugün vermeyeceğim yoğurt. bi de böyle deneyelim bakalım nolcak.

ısırınca memeye gömüyosun oğluşu nefessiz kalıyo ve bırakıyo demek istemiş dalokaysmom. bence yaptırım gücü yüksek bi uygulama :) kız annesi olarak henüz ısırılmadım ama ben de cimcik ve çizik izleriyle doluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…