2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Memeye isirdigi an daha birakmadan kendine cekip agiz ve burnunu meme ile tikiyorsun 2-3 sn nefessiz kalinca isirmanin eglencesi kalmiyor. Tepki vermeden bastiriyorsun. Ben denedim dalkoda ise yaradi 1-2 kere de bagladi isirmak nefessiz kalmak kesti hemen

17 defa mi...masallah. Sen daha iyi gozlemlersin canim. Yogurdu suan tolere edemiyorsa peynir ver. Gece ne yapti peki kalkinca. Uykusu mu yoktu, huzursuz olup agliyor muydu?

Cok gecmis olsun. Aman beslenmene dikkat et canim. Anne sutu melegini koruyacaktir.

Tesekkurler canim. Bir daha yaparsa denerim

İyi geceler herkese!
Ev taşıyalım, yerleşelim, işe git, işten dön ve saire derken forumu takip edemez oldum iyice. Arada böyle damlayıp 1-2 selam ve soru ile yetinir oldum. Bu akşamki soruma cevap verebilirsiniz diye umuyorum.

Ceku doğduktan sonra verilen burun damlasını hiçbir zaman düzenli kullanmadım. Ağlıyor, dediler, biz yaptık mı sanki, dediler; ben de pek önemsemedim açıkçası. 1 ay önce yine buna benzer bir sıkıntı olmuştu: Ceku'nun burnundan hırıltı geliyor. Hani, nezle/grip olduğumuzda burnumuz dolar ya.. öylesi.. Ama tabi kendi kendine temizleyemiyor. Wee Baby'nin burun temizleme pompasından almıştım. Ama Ceku izin vermiyor. Son gücüyle direniyor, çığlık çığlığa hatta hıçkırıklara boğularak ağlıyor. Alıştırsaydım baştan, böyle olmazdı belki.

Bu uzun girizgâhtan sonra, diyeceğim şu ki: aranızda Otri Bebe'nin burun aspiratörünü denemiş olan var mı? Kullanımı kolay mı? Ceku'yu öteki kadar zorlar mı? Hepsinden önemlisi: gerçekten işe yarar mı?

bende otri beb var ama kullanmadım henüz arkadaşım çok memnun diye aldım doktorumda kullanma serum fizyolojik damlat dedi damlayıroum sonra yüzü koyun yatırıyorum tepişirken çıkıyor uca geliyor ben bu yolu buldum :) kulak çubuğuyla geleni alıyorum ama çubuğada serum damlatıyorum tüyü kalmasın diye

pateem ben 1.18i zaten 1.81 okumustum
morganaprilin iyi gecelerini de iyi eglenceler okudum ne oluyor yahu??

brujav Allah sabir versin ben sayamiyorum 2 gecedir ozellikle.Kalkinca sut icip uyuyor mu peki?Benimki gozunu aciyor kendi kendine oynuyor sonra mikirdanmaya basliyor sonra agliyor sut veiyorum biraz oynuyor etrafa bakiniyor(karanlik oldugu halde) uyuyor yatiriyorum biraz uyuyor10dk kadar agliyor tekrar kucagima aliyorumm gazini cikariyor uyanik bu arada tekrar meme uyku sansliysm 1-2.5uyur yoksa tekrar basa peyniri nasil yapiyorsun?

ssnowy kerem neler yiyor nasil tepki veriyor?ben ette kaldim en son

Damla kullanmaman iyi olmus canim cunku bildigim kadariyla o damla bagimlilik aliskanlik yapiyor ve surekli ona ihtiyac duyuyormus bebekler biz 2yada 3 hafta kullandik dogumdan sonra. Sonrasinda ihtiyacimiz olursa damla sikiyorum once 2 dk bekledikten sonra aspiratorle cekiyorum. Ayni aparattanmi bahsediyoruz bilmiyorum ama benim kullandigim agzimizla cektigimiz olandan yuzde yuz ise yariyor. Aglamasi o anki keyfine gore degisiyor.

Selam herkese,

Okuyamadım geçmişi, çok birikmiş,inşallah herkes iyidir.
Biz iyiyiz.Tatil dönüşü bakıcı adayıyla görüştük,ilki başlamadan hamile kalmıştı biliyosunuz
Şükür bu bakıcıyla anlaştık,1 ay sonra başlıycak,inşallah herşey güzel olur.

Çalışan annelere sorum var : işe başladığınızda bebeğinizin davranış,uyku vs değişiklik oldu mu? Tepki yaptı mı?
8 aylık olucak kızım ben işe dönünce,inşallah ikimiz de kolay alışırız,çok canım sıkılıyo düşündükçe.

Aglayarak uyanir geceleri genelde. Oyle hungur hungur degil de, ehee ehee seklinde aglarmis gibi daha dogrusu. Yine oyle uyandi. Uyanip da iyice ayilmaz. Emerek uyumaya devam eder. Ama dun geve de su anda da sorun su. Kucagimda uyuyor. Yerine yatiriyorum. Tam odama gidiyorum sesi geliyor.
Uyuyor canim. Bazen aglayarak degil de konusarak uyandigini gostriyor. Ama emerken uyuyor. Gece uyuyamamak da insanin sinirlerini yipratiyor yaaa

Peynir cok kolay canim. Kucuk bi cezveyr sutu koyup kaynatiyorum. Kaynayinca icine 1 tatli kasigi yogurt koyuyorum. Kesiliyor sut, lor okuyor. Ayni sekilde yogurt yerine bikac damla limonla da kestirebilirsin. Sonra suzuyorum. Peynir alti suyunu da corbalarina katiyorum.
canim hadi hayirli olsun bakiciniz. Valla sorunun cevabini ben de merakla bekliyorum. Ben ise dondugumde de kizim 10 aylik olacak. Nasil olacak merak icindeyim. Onlar icin sonucta, uzme kendini

Canim bu damla dedigin serum fizyo degil di mi? Ben kullaniyorum otribebe. Cok is goruyor cidden. Aglamasi da keyfine gore degisiyor. Baktim agliyor emzirirken yapiyorum

Gunaydin canlar, iyi bir hafta gecirmeniz dilegiyle...

Yorgunluktandir canim. Ben de senin pasa duzeldi diye umuyordum.

Kerem iyi. Kati bir duzeni/menusu yok. Meyveleri beraber veriyorum artik. Muz ile armut mesela. Muzu halka halka dogruyorum. Armudu da 2 ye bolup koyuyorum onune. Sebze olarak en son yesil fasulye verdim. Buharda yumusattim biraz koydum onune. Genelde once alip agzina goturuyor yutamayacagi kadar buyuk bir parca koparip onu dusuruyor. Sonra daha kucuk parcalar alip bir kismini yutuyor bir kismini yere atiyor Yedigi kakasindan belli.

Beslenme zamanlarini secerken keyifli oldugu ve cok tok olmadigi anlari tercih ediyorum. Yogurdu dogrudan tepsiye dokuyorum. Avuclaya avuclaya yiyor. Solak olacak galiba hep sol elini uzatiyor Hafta sonu balik yedik ama vermek istemedim henuz. Kirmizi eti seviyor, onunla devam edecegim.

Emmeye aynen devam ediyor. Keyfi yerinde su aralar

Gozun aydin canim. Insallah istedigin gibi olur hersey.

Benimki 6. Aya girerken oyleydi, gecti sukur. Sizde de duzelir yakinda diye dusunuyorum. Gece uyumayinca gunduz uykusuna yuklenmiyor mu? Kerem gunduz uykusunda hic sorun cikartmaz yatardi. 6 saat uyudugunu da bilirim

Günaydın guzel ve huzurlu bir hafta olur inşallah bu gün aşısı var kızımın yaramazlık yapmayı öğrenmiş desteksizbir kaç dakika oturuyor sizin kuzular nasil

Sehitlerimize yaradandan rahmet, ailelerine sabir diliyorum...

Günaydın guzel ve huzurlu bir hafta olur inşallah bu gün aşısı var kızımın yaramazlık yapmayı öğrenmiş desteksizbir kaç dakika oturuyor sizin kuzular nasil

Masallah guzeline. Kolay gecer insallah canim.

maviş

geçmiş olsun dileklerin için sağol canım.
Menenjitte vurduracagız rotavirüs aşısı gibi

brujav

geçmiş olsun dileklerin için sağol canım
gecede 17 kez uyanmak
Allah sabır versin canım

oğlum 6.ay aşılarını vurulmuş gelmiş ben işyerindeyim şuan diğer aşılarımız ateş yapmadı inşallah bu da yapmaz.
cuma günü kontrolümüzde de iyidik şükür bugünde kontrolümüzde gelişimimiz iyi 1,73 cm 9,150 kg
maşallah deyin kızlar hepimizin bebişlerine maşallah

yeni evinizde güle güle oturun canım
Allah kolaylık versin
Biz otri bebenin değilde şuan hatırlayamadığım (iş yerinde olduğundan arkasına bakamıyorum) bir markanın burun aspiratörünü kullandık ama işe yaramadı. Zaten pekte izin vermedi benim oğlum.

morganapril evet şimdi supapatya deyince aklıma gelsi bize de fizyolojik serum dedi o daha çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…