Memeye isirdigi an daha birakmadan kendine cekip agiz ve burnunu meme ile tikiyorsun 2-3 sn nefessiz kalinca isirmanin eglencesi kalmiyor. Tepki vermeden bastiriyorsun. Ben denedim dalkoda ise yaradi 1-2 kere de bagladi isirmak nefessiz kalmak kesti hemenGunaydin, iyi pazarlar
Ben kucuk cam saklama kaplarina mayaliyorum. 4. Gun bile tatli oluyor tadi. Fiziksel olarak sikinti verecegini sanmiyorum. Eksi diye reddedebilir. Corba yapiyorsan, ona ilave edersin yemezse. Ziyan olmaz canim.
Cok gecmis olsun, cabuk toparlanirsin insallah canim. Benim minik 11 saat gece 4 saat gunduz uyuyor. Uyuma saatleri bazen yarim saat once ya da sonra olabiliyor. Sabah 7 de uyaniyor. 9 gibi yatip 11 de kalkiyor. Sonra 13-14 arasi ve 16-17 arasi uyuyor. Aksam da en gec 20'de yataginda oluyor.
Masallah tosununa canim. Kahvaltisi afiyet olsun
Dunden beri yapmadi ama ust dusler cikinca tekrar deneyecektir. Tam anlamadim nereye bastiriyoruz canim?
Masallah kuzuna canimAsilari da kolay gecer insallah.
Cok sukur birsey olmamis. Yere koy degistirirken canim. Dustugunden beri ben koltuk kullanmadim. Hep yerde minderlerin uzerindeyiz. Gecmis olsun bir daha olmasin insallah.
Afiyet olsun, yarasin
Masallah kuzuna canim
canan geçmiiş olsun. bizde doğru dürüst bi düzen yok bu aralar. ama aksam 7 ya da 8 de uyutuyorum bebeğimi. tabiii 2 saatte bir uyanarak sabah en geç 7.30 da uyanmış oluyo. uyandıktan 1,5 saat sonra 40 dk lık bi uykusu var. öğlen 2 saatlik bi uykusu var. aksam üzeri de yine 1 saat kadar uyuyo. daha doğrusu "du" şimdi çok vahimiz. biz de seni seviyoruz. bir an önce iyileşmen dileğğiiyle
maşallah canım. inşallah bişey çıkmaz. kızım da huysuz bi kaç gündür. ek gıda gaz mı yaptı diye dşünüyodum ama acep hasta olcak ondan mı böyle. ben bugün biraz hasta gibiyim çünkü. boğazlarım feci durumda.
yemiş, yemez mi. bi gittim üst baş ağız göz hep toprak. "hiiii" diye bağırdım görünce istemsiz olarak. o da korkup ağladı. yoksa fotoğraf karesinde kızım da olurdu. ilk yaramazlık hatırası. valla doğru diyosun. geçen gün eşim fındık düşürdü yere. aynı anda aklımıza yerdeki ufak parçaları yutabileceği geldi. yutsa yine iyi tabi, ya takılırs boğazına. Allah korusun. çok dikkatli olmak lazım. banyo, tuvalet, balkon konuları çok sıkıntılı. bi de pencere
evet canım bize de 9. ay dedi. sağlık ocağındaki hemşire de yaşında dedi. iki dozmuş ve ikisinin de 2 yaşına kadar yapılmış olması gerekiyomuş. 9. ayda bi de kampanya aşı varmış, kızamık aşısı. ücretsiz aşı. bakanlığın elinde fazla aşı mı vardır nedir...
çok geçmiş olsun. çok dikkatli olmak gerekiyor. ben de öyle bi kere yataktan düşürdüm de şimdi altını bile yerde değiştiriyorum. Allah korusun yavruları.
canım tadından dolayı reddetmedi ama gece hiç uyumadık. 17 sefer uyandım, saydım yani. bu bi tesadüf olamaz. ben de cam kavanoza mayalıyorum, aynı gün yediriyorum. kalanı da ertesi gün peynir yaparken kullanıyorum. ama sanki yoğurdun kalanının zararı olmaz, aksine faydası olur gibi sanıyorum ama dün gece zorladı kızımın sind sistemıini. sanırım yoğurda karşı bi hassasiyet var. peynir yeyince olmuyo öyle bi sorun. bugün vermeyeceğim yoğurt. bi de böyle deneyelim bakalım nolcak.
ısırınca memeye gömüyosun oğluşu nefessiz kalıyo ve bırakıyo demek istemiş dalokaysmom. bence yaptırım gücü yüksek bi uygulama :) kız annesi olarak henüz ısırılmadım ama ben de cimcik ve çizik izleriyle doluyum.
Memeye isirdigi an daha birakmadan kendine cekip agiz ve burnunu meme ile tikiyorsun 2-3 sn nefessiz kalinca isirmanin eglencesi kalmiyor. Tepki vermeden bastiriyorsun. Ben denedim dalkoda ise yaradi 1-2 kere de bagladi isirmak nefessiz kalmak kesti hemen
bende otri beb var ama kullanmadım henüz arkadaşım çok memnun diye aldım doktorumda kullanma serum fizyolojik damlat dedi damlayıroum sonra yüzü koyun yatırıyorum tepişirken çıkıyor uca geliyor ben bu yolu buldum :) kulak çubuğuyla geleni alıyorum ama çubuğada serum damlatıyorum tüyü kalmasın diyeİyi geceler herkese!
Ev taşıyalım, yerleşelim, işe git, işten dön ve saire derken forumu takip edemez oldum iyice. Arada böyle damlayıp 1-2 selam ve soru ile yetinir oldum. Bu akşamki soruma cevap verebilirsiniz diye umuyorum.
Ceku doğduktan sonra verilen burun damlasını hiçbir zaman düzenli kullanmadım. Ağlıyor, dediler, biz yaptık mı sanki, dediler; ben de pek önemsemedim açıkçası. 1 ay önce yine buna benzer bir sıkıntı olmuştu: Ceku'nun burnundan hırıltı geliyor. Hani, nezle/grip olduğumuzda burnumuz dolar ya.. öylesi.. Ama tabi kendi kendine temizleyemiyor. Wee Baby'nin burun temizleme pompasından almıştım. Ama Ceku izin vermiyor. Son gücüyle direniyor, çığlık çığlığa hatta hıçkırıklara boğularak ağlıyor. Alıştırsaydım baştan, böyle olmazdı belki.
Bu uzun girizgâhtan sonra, diyeceğim şu ki: aranızda Otri Bebe'nin burun aspiratörünü denemiş olan var mı? Kullanımı kolay mı? Ceku'yu öteki kadar zorlar mı? Hepsinden önemlisi: gerçekten işe yarar mı?
Damla kullanmaman iyi olmus canim cunku bildigim kadariyla o damla bagimlilik aliskanlik yapiyor ve surekli ona ihtiyac duyuyormus bebekler biz 2yada 3 hafta kullandik dogumdan sonra. Sonrasinda ihtiyacimiz olursa damla sikiyorum once 2 dk bekledikten sonra aspiratorle cekiyorum. Ayni aparattanmi bahsediyoruz bilmiyorum ama benim kullandigim agzimizla cektigimiz olandan yuzde yuz ise yariyor. Aglamasi o anki keyfine gore degisiyor.İyi geceler herkese!
Ev taşıyalım, yerleşelim, işe git, işten dön ve saire derken forumu takip edemez oldum iyice. Arada böyle damlayıp 1-2 selam ve soru ile yetinir oldum. Bu akşamki soruma cevap verebilirsiniz diye umuyorum.
Ceku doğduktan sonra verilen burun damlasını hiçbir zaman düzenli kullanmadım. Ağlıyor, dediler, biz yaptık mı sanki, dediler; ben de pek önemsemedim açıkçası. 1 ay önce yine buna benzer bir sıkıntı olmuştu: Ceku'nun burnundan hırıltı geliyor. Hani, nezle/grip olduğumuzda burnumuz dolar ya.. öylesi.. Ama tabi kendi kendine temizleyemiyor. Wee Baby'nin burun temizleme pompasından almıştım. Ama Ceku izin vermiyor. Son gücüyle direniyor, çığlık çığlığa hatta hıçkırıklara boğularak ağlıyor. Alıştırsaydım baştan, böyle olmazdı belki.
Bu uzun girizgâhtan sonra, diyeceğim şu ki: aranızda Otri Bebe'nin burun aspiratörünü denemiş olan var mı? Kullanımı kolay mı? Ceku'yu öteki kadar zorlar mı? Hepsinden önemlisi: gerçekten işe yarar mı?
Aglayarak uyanir geceleri genelde. Oyle hungur hungur degil de, ehee ehee seklinde aglarmis gibi daha dogrusu. Yine oyle uyandi. Uyanip da iyice ayilmaz. Emerek uyumaya devam eder. Ama dun geve de su anda da sorun su. Kucagimda uyuyor. Yerine yatiriyorum. Tam odama gidiyorum sesi geliyor.17 defa mi...masallah. Sen daha iyi gozlemlersin canim. Yogurdu suan tolere edemiyorsa peynir ver. Gece ne yapti peki kalkinca. Uykusu mu yoktu, huzursuz olup agliyor muydu?
Cok gecmis olsun. Aman beslenmene dikkat et canim. Anne sutu melegini koruyacaktir.
Tesekkurler canim. Bir daha yaparsa denerim
Uyuyor canim. Bazen aglayarak degil de konusarak uyandigini gostriyor. Ama emerken uyuyor. Gece uyuyamamak da insanin sinirlerini yipratiyor yaaapateem ben 1.18i zaten 1.81 okumustum
morganaprilin iyi gecelerini de iyi eglenceler okudum ne oluyor yahu??
brujav Allah sabir versin ben sayamiyorum 2 gecedir ozellikle.Kalkinca sut icip uyuyor mu peki?Benimki gozunu aciyor kendi kendine oynuyor sonra mikirdanmaya basliyor sonra agliyor sut veiyorum biraz oynuyor etrafa bakiniyor(karanlik oldugu halde) uyuyor yatiriyorum biraz uyuyor10dk kadar agliyor tekrar kucagima aliyorumm gazini cikariyor uyanik bu arada tekrar meme uyku sansliysm 1-2.5uyur yoksa tekrar basapeyniri nasil yapiyorsun?
ssnowy kerem neler yiyor nasil tepki veriyor?ben ette kaldim en son
canim hadi hayirli olsun bakiciniz. Valla sorunun cevabini ben de merakla bekliyorum. Ben ise dondugumde de kizim 10 aylik olacak. Nasil olacak merak icindeyim. Onlar icin sonucta, uzme kendiniSelam herkese,
Okuyamadım geçmişi, çok birikmiş,inşallah herkes iyidir.
Biz iyiyiz.Tatil dönüşü bakıcı adayıyla görüştük,ilki başlamadan hamile kalmıştı biliyosunuz
Şükür bu bakıcıyla anlaştık,1 ay sonra başlıycak,inşallah herşey güzel olur.
Çalışan annelere sorum var : işe başladığınızda bebeğinizin davranış,uyku vs değişiklik oldu mu? Tepki yaptı mı?
8 aylık olucak kızım ben işe dönünce,inşallah ikimiz de kolay alışırız,çok canım sıkılıyo düşündükçe.
Canim bu damla dedigin serum fizyo degil di mi? Ben kullaniyorum otribebe. Cok is goruyor cidden. Aglamasi da keyfine gore degisiyor. Baktim agliyor emzirirken yapiyorumİyi geceler herkese!
pateem ben 1.18i zaten 1.81 okumustum
morganaprilin iyi gecelerini de iyi eglenceler okudum ne oluyor yahu??
brujav Allah sabir versin ben sayamiyorum 2 gecedir ozellikle.Kalkinca sut icip uyuyor mu peki?Benimki gozunu aciyor kendi kendine oynuyor sonra mikirdanmaya basliyor sonra agliyor sut veiyorum biraz oynuyor etrafa bakiniyor(karanlik oldugu halde) uyuyor yatiriyorum biraz uyuyor10dk kadar agliyor tekrar kucagima aliyorumm gazini cikariyor uyanik bu arada tekrar meme uyku sansliysm 1-2.5uyur yoksa tekrar basapeyniri nasil yapiyorsun?
ssnowy kerem neler yiyor nasil tepki veriyor?ben ette kaldim en son
Selam herkese,
Okuyamadım geçmişi, çok birikmiş,inşallah herkes iyidir.
Biz iyiyiz.Tatil dönüşü bakıcı adayıyla görüştük,ilki başlamadan hamile kalmıştı biliyosunuz
Şükür bu bakıcıyla anlaştık,1 ay sonra başlıycak,inşallah herşey güzel olur.
Çalışan annelere sorum var : işe başladığınızda bebeğinizin davranış,uyku vs değişiklik oldu mu? Tepki yaptı mı?
8 aylık olucak kızım ben işe dönünce,inşallah ikimiz de kolay alışırız,çok canım sıkılıyo düşündükçe.
Aglayarak uyanir geceleri genelde. Oyle hungur hungur degil de, ehee ehee seklinde aglarmis gibi daha dogrusu. Yine oyle uyandi. Uyanip da iyice ayilmaz. Emerek uyumaya devam eder. Ama dun geve de su anda da sorun su. Kucagimda uyuyor. Yerine yatiriyorum. Tam odama gidiyorum sesi geliyor.
Uyuyor canim. Bazen aglayarak degil de konusarak uyandigini gostriyor. Ama emerken uyuyor. Gece uyuyamamak da insanin sinirlerini yipratiyor yaaa
Peynir cok kolay canim. Kucuk bi cezveyr sutu koyup kaynatiyorum. Kaynayinca icine 1 tatli kasigi yogurt koyuyorum. Kesiliyor sut, lor okuyor. Ayni sekilde yogurt yerine bikac damla limonla da kestirebilirsin. Sonra suzuyorum. Peynir alti suyunu da corbalarina katiyorum.
canim hadi hayirli olsun bakiciniz. Valla sorunun cevabini ben de merakla bekliyorum. Ben ise dondugumde de kizim 10 aylik olacak. Nasil olacak merak icindeyim. Onlar icin sonucta, uzme kendini
Günaydın guzel ve huzurlu bir hafta olur inşallah bu gün aşısı var kızımın yaramazlık yapmayı öğrenmiş desteksizbir kaç dakika oturuyor sizin kuzular nasil
Öncelikle geçmiş olsun cnm düşe kalka büyüyecekler artık ... Melekler koruyor bebişleri ...benim oğlumunda azalır gibi gece huysuzluğu bakalım .. Benim oğlum zaten hep aç :))))
İyi geceler herkese!
bende otri beb var ama kullanmadım henüz arkadaşım çok memnun diye aldım doktorumda kullanma serum fizyolojik damlat dedi damlayıroum sonra yüzü koyun yatırıyorum tepişirken çıkıyor uca geliyor ben bu yolu buldum :) kulak çubuğuyla geleni alıyorum ama çubuğada serum damlatıyorum tüyü kalmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?