2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hoşgeldin canım tatilin iyi geçmiştir inşallah
bakıcınız hayırlı olsun benim annem bakıyor bende eylülün ortasında başladım herhangi bir sorunumuz yok şükür.

merhaba kızlar...
ben 2 gündür ek gıdayı kestim...sadece mama ve anne sütü ...ve kızım şükür çok iyi oldu...demekki ek gıdaya henüz hazır değil yada bağırsaklarının kaldırabileceğinden fazla yüklendim sanırım...emmiyordu ve mama bile yemedi cumartesi günü.. 2 defa taş gibi kaka yaptı ondan sonra rahatladı...
hani topicte linkini atmıştınız ya 10 dk. uyutan ninni onu duyar duymaz gözlerini kapatıyor ....çok işime yaradı... linki gönderene çok teşekkürederim...

sabah radyoda haberleri dinlerken aklıma
@ adam olacak kız geldi...Batman daydı eşide polisti...uzun zamndırda girmiyor...

Biraz ac kalinca yola geldi, kibar kibar emdi birakti. Agamsin pasamsin dedikce patron saniyordu kendini galiba

Bu oglanlar mi boyle acaba canim. Kizlar daha kibardir herhalde:)
şımarmak çocklara özgü birşey... dalokaysmom un önerdiği daha pratikmiş..burnunu tıkayım diyene kadar memeye bastırmak...ama zaten Kerem öğrenmiş hemen...maşşallah

sonuçlar güzel çıkar inşallah canım...aslında doktor istesede istemesede hepimizin yaptırması lazım kan testi...

gaz gibide değil ama sürekli bir huzursuzdu ek gıdayı bırakınca rahatladı biraz..ağırlıkla yoğurt veriyordum..

Biz dun asi olduk. Bugun 38,5-37,5 arasinda gidio gelen atesimiz var daha da bi nazli olduk. Vay halimizeEki Görüntüle 1266685
Bu da ilk yaramazligimiz.
aşıları geçmi olsun canım...daha bunlar başlangıç...Allah meleklerimizi korusun...

geçmiş olsun canım...maşşallah oğluşunada....tattırmadığın şey kalmayacak daha şimdiden...ama mamalarda da çeşitli tahıllar var değil mi...afiyet olsun kuzuna

maşşallah kızına...inşallah hiç bir şeyi yoktur annesine nazlanıyordur...

aklima geldi birden yine gozlerim doldu oglum dun koltuktaydi altini aliyordum giydirdim kontrolune gitcektik bezi aldim arkami dondum oglum yerde aklim gitti cok sukur allah korudu birseyi yok yavrumun.
canım benim geçmiş olsun... Allah korumuş...

canım ben kullanıyorum serum fizyolojik damlatıp tıkanıklığı sıvılaştırıp öyle çekiyorsun aspiratörle..diğer pompalı olanalr hiç bir işe yaramadı... benim kızda işe yaradı orti bebenin ki çok iyi çekiyor ama kızım onunla burnunu temizlediğimiz zaman nefesini tutuyor ndednse ve yaklaştırınca korkmaya başladı artık ...

hayırlı olsun bakıcınız canım gönlüne göre olur inşllah... benim çok küçüktü bıraktığımda...şimdi bıraksaydım sanırım bütün düzen bozulurdu.. sonuçta ses tonunu bile anlıyor... bu bana bakan annem değil diye anlayacak tabiki ama inan bebekler ve çocuklar bizden daha çabuk adapte oluyorlar...yani sen alışmaya çalışırken kızın çoktan alışmış olacak merak etme...

Günaydın guzel ve huzurlu bir hafta olur inşallah bu gün aşısı var kızımın yaramazlık yapmayı öğrenmiş desteksizbir kaç dakika oturuyor sizin kuzular nasil
benim kız oturamıyor ...destekle 1 dakika ancak...aşılarınız geçmiş olsun şimdiden...

Masallah canim. Simdiden 1.73, 12 dev adama katilir ileride:)

Cok sevindim rahatlamasina, masallah guzel prensese Canim destekli oturtma bence. Ellerinden destek ver otursun. Durabildigi kadar dursun. Yumusak bir yerde yap da dusunce acimasin cani. Ben oglana 1 hafta oyle yaptim. Ikinci hafta kendi oturdu. Destek sanki onlari yavaslatir gibi geliyor bana.

Yogunluktan giremiyordur, aklimiza kotu seyler getirmeyelim. Esmer, fefilifa&kubizm, kuzey, ven&golge cicegi geldi aklima sen yazinca. Onlar da yoklar. Kubizm in sohbeti guzeldi, ozledim Okuyorsaniz buradayiz deyin arada guzeller

maşallah paşana canım kilo ve boyu çok güzel

aynen canım benimki şimdiden oda değiştşrsem ağlıyor illa gözünün önünde olmalıyım ne yapacaz bilemiyorum izn ve raporlarım bitiyor

günaydınlar herkese bizim oğlan kumandalara sürekli saldırı halinde sizin bebişler nasıl kumandaları rahat bıraksın diye oyuncak telefon aldık ama hala gözü kumandalarda

sağol canım sen söylemesen ben alışır /alışma sürecidir yada başka birşeydendir diye düşünürdüm...zorlanıyorsa dayatmanın faydası yok elbette...kakasında kan falan yok ama gözlerini çıkarırcasına kaşıyordu şimdide yapıyor ama okadar kaşınmıyor... kakasıda taş gibiydi çıkarırken mosmor oldu yüzü...
etrafına birşeyle desteklemiyorumda kanepeye falan yaslıyordum otururken... dediğin gibi o zamn ellerimle destek verip oturtayım..
görümcemin vediği yürüteç vardı dün çok işime yaradı tuvalete falan giderken ,içine koydum 2 dk. bile sürmedi...ağlamadan duruyor içinde... ama tabiki içinde uzun süre oyalansın diye kullanmıycam...koltuğa yere bırakamadığım ve yanından kısa süreli ayrılmak zorunda kaldığım zamanlarda ağlama krizine girmesin diye bırakabilirim içine... gerçi evde var diye kullandım olmasaydı satın almayacağım şeylerden birisi..

günaydınlar herkese bizim oğlan kumandalara sürekli saldırı halinde sizin bebişler nasıl kumandaları rahat bıraksın diye oyuncak telefon aldık ama hala gözü kumandalarda
kumandayı vermiyorum diye inatlaşıp ağlıyor... ne anlıyorsa.. bende bir sürü oyuncak aldım müzikli renkli hareketli ama kumandayı görünce onu almak için çabalıyor...cep telefonu gibi evde ki mikrop yuvalarından biri kumanda...

Aktar maaşaallahh oğluşuna oğluşumla neredeyse aynı :) yesinde büyüsün /)

Hırsızı canım iyi yapmışsın kesmekle hemende düzelmiş ela maaşallah :) ben 3 gün kuralını uygulamadım , bizim doktor sabah meyve öğlen çorba akşam muhallebi dedi alerjisi varsa 1 saat içinde çıkar dedi ve ekledi ama bugün çıkmasa bile yarın öbürgün çıkabilir o yüzden ilk bir saat gözlemle birşey verince dedi ... Şükür birşey olmadı...

Morganapril canım hayırlı olsun :)

İlgilenmiyor canım hiç. Kendi oyuncakları ile meşgul. Ben hergün herşeyi kırk defa sildigimden ilgilense de sorun degil ama uzak tutmaya calışıyorum. Daha dogal yasasın

İyi yapmışsın da canım, senin kv kızı koyar saatlerce de bakmaz gibime geliyor

Kızlar benim kuzuya dizlik aldım sevi bebe nin güzel ve kaliteli :) ama benim oğlum emeklemeyecek sanırım bişi yapıyor ama isim bulamadım ben :)
Sırt üstü yatarken kafayı iyice yukarı çıkartıp sorada ayaklarıyla vücudunu yukarı itiyor :) yani sırt üstü emekliyor , hep tersine tebbet diyordum da ne kadar doğru demişim :) emeklemeyi bile tersten yapıyor :)konuşmayıda tersten yapmasa bari :)
Snowyy canım sanki benim oğlumda solunu kullacak gibi geliyor bakalım ne yapacaklar :))

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...1/&temp_hash=e60c4b6ad30c8747ca0372df70b496a9

Eklentiler

• image.webp
    284,7 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleme:
Telefonu sürekli silmekten bıktım zaten ama onun çaresi yokki herşeye dokunuyoruz ben özellikle paraya dokununca hiçbirşeye dokunmadan hemen ellerimi yıkıyorum eşimde öyle allahtan ama başka eve gelen kim olursa dikkat etmiyorki o ellerle heryere dokunuluyor birde gidince arkalarında çamaşır suyuyla dokunulan heryeri siliyorum kapı kolları sandalyeler kapı kenarları anahtar kumanda dolap kapakları lamba anahtarları vs vs bitmiyor ki neyseki aşıların çoğunu yaptık artık okadar incelemem yavaş yavaş :)

Aynen öyle , renkli diyemi acaba :) zaten yüzüne vurur diye sert cisimler hep uzakta oğluştan

Masallah pasana Bu vakte kadar yapmadiysa sanmiyorum emeklesin canim. Kalkar artik o:)

Benimki birakti mesela. Derdi basi oturmak ve takla atmak. 2 gundur de tutunup kalkmaya calisiyor ama poposu agir geliyor:)

Basak burcunun da bu titizligi cekilmiyor

Ben metal paraya dokunamam. Alisveriste verirlerse ve yalnizsam kalsin derim. O kadar rahatsiz ediyor ki beni. Gunluk kullandigimuz herseyi alkollu islak mendille silerim surekli. Oglanin eline biri dokunursa hemen alir gozunun onunde yikarim. Uyariyorum 40 defa dokunmadan sevin diye. Onunla da kalman azarlarim. Annemler kardesime "ablan cocugu elletmiyor, siz yapin da onu sevelim" demeye basladi. Gelin cok elletirdi:)

canım bende 3 gün kuralı uyguladım...ben alerji diyince kaksında kan yada başka bir değişiklik ve vücudunda kızarıklık diye düşündüğüm için ,yedirdikten sonrada bunlara rastlamadığım için...bu belirilerde olmayınca,devame ttim ama huzursuzluğu başladı... 1 hafta sonra yeniden ufak ufak başlıycam..bu arada çarşamba aşımız var o zamanda görüşücem bu konuyu doktorla...testleri falan da yapılsın... ona göre bir yol izlerim...

canım aynen dediğin gibi sabah tam evden çıkıyordum gözüme yürüteç ilişti... aklıma senin söylediğin geldi...hemen kaldırdım yatağın bazasına koydum ...

biz rota aşını yaptırmadık.. o yüzden tedirginim nedense...sen misafiden sonra evi kırklıyormuşsun...ben o kadar yapamıyorum...önceden toprakla oynardı çocuklar dışarda..bağışıklık sistemleri kendiliğinden gelişirdi..şimdi aşı falan olması gerekiyor çünkü toprak yok...iyi ve gereçek olan hiç bir şey kalmadı...alacağımız kıyafeti bile seçiyoruz...bizim çocuklarda 4 duvar arasında betonların içinde büyüyyecekler...

güle güle kullansın dizliklerini...

BrujaV bana melisa yağımı demiştin yoksa lavanta yağımı... rahat uyuması ve sineklerin yaklaşmaması için..ben hatırlayamadım...ıhlamur alırken birde o yağdan alayım dedim melisa diye çıkıverdi ağzımdan... onu damlattım pamuğa yatağımızın baş ucuna koydum... kızımda işe yaradımı bilemiyorum ama eşim horlamayı kesti... ertesi akşamda ablam bende kalmıştı onun uyku problemi var...uyuyamıyor ve çok sık uyanır...onun baş ucunada koymuştum deliksiz uyumuş o gün...oda aldı melisa yağından...hani başka bir şeyi bulmaya çalışırken yeni bir şey keşf edenler yarya tarihte onun gibi hissettim kendimi...özellikle eşimin horlamasına iyi gelmesine sevindim...

bu arada canım atamaların falan gönlüne göre olsun herşey inşallah

Son düzenleme:
Merhaba kızlar çok mutlu bi hafta diliyorum hepinize :)
Bizim haftasonu gecelerimiz berbat geçti kızım daha önce de yazdığım gibi sürekli uyanıp ağlıyor, bir gecede 10 defa kalkıyorum. Benim kalkmam uykusuz kalmam neyse ama belli ki huzursuz, bir derdi var. Diş yüzünden ağrısı mı var diyordum dün yatırmadan dr bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir çay kaşığı calpol verip uyuttum ama değişen bişey olmadı iyi ihtimalle saatbaşı uyanıyor. Bazen sallayarak bazen emzirerek uyutuyorum; aç desem öyle memede süt bitmeden bırakıyor çoğu zaman ağzında memeyi biraz emip uyuyor memeyi çıkarmak isteyince uyanıyor, hep memede kalmak istiyo gibi, emzik de almıyor uykusuzluktan sürekli kalkmaktan sinirlerim laçka oldu, boynum sırtım belim her yerim ağrıyo, kendisi de huysuz uykusunu alamıyo gündüz de uzun süreli uykusu yok. 4 nisan doğumlu yani 28.hafta nın içindeyiz. Bu neyin nesi ben çözemedim

canım en kısa zamanda düzelir inşallah.. benim kızda 10 dan fazla uyanıyordu gece...ek gıdayı kestikten sonra dün mesela 4 defa uyandı oda aç olduğu ve altını ıslattığı için...saat başı kalkardı hatta 15 dakikada bir..şimdi 3 saat aralıksız uyuyor..gündüz uykusuda öyleydi pazar günü...senin kızında acaba ek gıdadan rahatsız olabilirmi.. çünkü gözlerini kaşımaktan uyuyamıyordu...ve kakasını yapana kadar saatlerce ıkınıyordu bu yüzden uyuyamıyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…