2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Atana rahmet, cok iyi yapmışsın canım. Yok mu sıtenizde bahce vs. Pazar gunleri koy topraga oynasın. Ben topraktan-cıcekten-hayvandan hiç esırgemıyorum. Tek derdım insanlarla:)

kızlar annemler mama sandalyesi bakmışlar ama markayı bilmiyorlar 275 tl miş nasıl fiyatı sizce
birde önerilenler olmuştu ama daha almayacagımız için ayrıntılı bakmamıştım önerilerinizi bekliyorum kızlar

doktorumuz burnuna fizyolojik serumu temiz şiringaya 1 cc çekin birburundan atın tekrar 1 cc çekin diğer buruna atın dedi ama oğlum bundan hiç hoşlanmıyor ama temizleniyor burnu bizi birkaç gün idare ediyor sizlerde öyle mi yapıyorsunuz?

evet canım ya 37,5 yazacaktım ynalış olmuş çok sağol canım ya şuan iyi çok şükür dişinden dolayı çok mız mız şu dişi atlatsak bide konuşmaya bi başlasalar yavrucaklar dertlerini de rahatlıkla söylerler ya inşallah
ne inat bir kaynanan varmış canım ya allah sabır versin

güle güle kullanın canım

snowyy

canım titizlik konusunda haklısın bende öyleyim hele çocuklarımız sözkonusu olunca daha farklı oluyoruz ama bu kadar yapma istersen sonra çocuğu içten sevip dıştan sevmezler cocuk büyüyünce anlayıp üzülebilir ama nedenini anlamaz bizim bir akrabamızda öyle oldu çünkü ama yinede sen bilirsin.

canım sen bilirsin ama bence bebeğin haşır neşir olduğu şeyleri çamaşır suyu ile silme

sağol canım kilo bana fazla gibi geliyor ama
boyu da yanlış yazmışım snowyy yazınca gördüm 1,73 değil 73 cm :)

Cok degil kilosu canım

Canım herkese yapmıyorum. Sigara içiyor sahıs mesela. Git üst bas degiştir elini yüzünü yıka gel istedigini yap diyorum. Türkce si mi kıt anlamıyorum ki. Elini bile yıkamadan gelip cocugun elini tutuyor&opüyor. Hanım eli bulaşık, kanım kaynadı dıyerek kucagına alıyor. Öylesine acımıyorum, yakınlık derecesı hiç önemli degil. Ben onu şimdi koruyayım da ileride kendi istedigi gibi yapar:)

ben önce okyanus suyu sıkıp peşine burun aspiratörü ile aspire ediyorum canım

kızlar bence de çok fazla titiz olup bebeği öyle alıştırmayın 3-4 sene sonra kreş çağında ister istemez dışarı çıkıp oynayacak mikroplarla tanışacak

canım bizim kızla aynı gün doğmuşlar.

o uyanmalar bizde de çok sıktı yanıma yatırınca deliksiz uyuyordu ama beşiğine koyduğum an uyanıyor. bizim bu hafta çok şükür düzeldi..önce yanımda yatırdım dalınca yatağına koydum öyle öyle alıştı ya da düzeleceği varmış:)

diş desem bizde hala tık yok. inşallah kısa sürede düzelir

http://www.n11.com/tripper-luna-mama-sandalyesi-zoo-P30281325

canım biz bunu aldık ve kullanıyoruz memnunum. sanırım hırsızı da aldı. üye olanlara 11 tl indirim yapıyorlar ve 77 lira falandı.

Merhaba kızlar.. Şifayı kaptım
Annem geldi yanıma Hatice Büşra ya çok yaklaşmıyorum
Ondan oncesinde kv kp im vardı o yüzden giremedim
Arada giriyor okuyorum ama cevap yazmaya hiç fırsatım olmuyo @Snowyy merak etmiş beni çok sevindim
Eksik olma canım buralardayim fakat yazamiyorum
Benim minnos hala dış çıkarmadı
Kilomuz 9 boyumuz 73 cm
Doktor amcamız neyle beslediğimi sordu
Tombilik bı kiz olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz
Gerçi korkma anne sütüyse besleniyorsa sıkıntı yok dedi
Yeni yeni ek gıdaya geçiyoruz
Blw deniyorum fakat arada çorba ve irmikten muhallebili yapıpta veriyorum
Suyumuzu bardakta kendimiz içmeyi seviyoruz

Çok şapşik
haslanmis patates ve havuç veriyorum eline onlarında sevdi sanırım brokolide vermem gerekiyor
Yavaş yavaş veriyorum anne şutu daha fazla aliyor doğru mü yapıyorum bilmiyorum
Dr verdigi listeye uymuyorum hazır mamadan muhallebi yaptırıyor hazır olan hiçbirşeyi vermek istemiyorum
Korkuyorum
Sutum varken ihtiyac duymuyorum şutum olmasaydı belkide verirdim
Benden bu kadar dua edinde prensesime geçmesin hastalık en çok ondan korkuyorum

aynen dışarı çıkarıyorum ay ne tatlı bebek deyip gelip dokunan mı dersin..

hele elini öpenlere deli oluyorum yüzünü öpmüyoruz deyip !! ya eli hep ağızında bebeğin.

tamam dokunacaklar hep sakınamayız ama göz görünce dayanamıyor kiii

biz biraz kabız olunca sebze vermeyi kestim iki gün sadece tarhana çorbası verdim annemlerin yaptığı. içine patates atarak yaptım ki tuzunu alsın diye. severek yedi. yoğurda da ara vermiştim yarın yine başlarım. sanırım biz meraklı onlar meraklı fazla yüklendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…