canım bende 3 gün kuralı uyguladım...ben alerji diyince kaksında kan yada başka bir değişiklik ve vücudunda kızarıklık diye düşündüğüm için ,yedirdikten sonrada bunlara rastlamadığım için...bu belirilerde olmayınca,devame ttim ama huzursuzluğu başladı... 1 hafta sonra yeniden ufak ufak başlıycam..bu arada çarşamba aşımız var o zamanda görüşücem bu konuyu doktorla...testleri falan da yapılsın... ona göre bir yol izlerim...
canım aynen dediğin gibi sabah tam evden çıkıyordum gözüme yürüteç ilişti... aklıma senin söylediğin geldi...hemen kaldırdım yatağın bazasına koydum ...
biz rota aşını yaptırmadık.. o yüzden tedirginim nedense...sen misafiden sonra evi kırklıyormuşsun...ben o kadar yapamıyorum...önceden toprakla oynardı çocuklar dışarda..bağışıklık sistemleri kendiliğinden gelişirdi..şimdi aşı falan olması gerekiyor çünkü toprak yok...iyi ve gereçek olan hiç bir şey kalmadı...alacağımız kıyafeti bile seçiyoruz...bizim çocuklarda 4 duvar arasında betonların içinde büyüyyecekler...
güle güle kullansın dizliklerini...
maşallah paşana canım kilo ve boyu çok güzel
günaydınlar herkese bizim oğlan kumandalara sürekli saldırı halinde sizin bebişler nasıl kumandaları rahat bıraksın diye oyuncak telefon aldık ama hala gözü kumandalarda
evet canım ya 37,5 yazacaktım ynalış olmuş37,5 yazacaktın sanırım..canım sık sık ara ateşi çıkarsa ılık banyo yaptırsın...zaten bayram kurban etinin yanında hasta olanlar mikrop ve enfeksiyonda ikram ettiler yanlarında... ister istemez tokalaşmasan bile aynı ortamda bulunuyorsun... heleki bebeği gören sarılıyor...
çok geçmiş olsun canım.. aşılarıda atlatmış... bu gün bişeyciği kalmaz inşallah...
ne inat bir kaynanan varmış canım ya allah sabır versinBen inada uyariyorum adi alp arslan diye.bu arada gukguk diye seviyo.gukguk ne ya.dort gunluktuk isim yuzunden kriz gecirtti bana mahmut koyacam dedi bana.esimi aradim cabuk gel babani cagirim isim koyacaklarmis diye.oda kimligini cikarttigimi de dedi.esim eve geldi kv gulerek geldi ad koymaya geldim yakum aleyhisselam dedi.mahmut oldu yakup.esimde gec kaldin dedi.ama hala diyoki o ismi ezani okumaz kimse esimde benim okuyamayacagimdanmi korkuyosun dedi.ama o gece ne vok agladim.esim saolsun halletti.uc cocuk dogurdum.birini yinede koyamadim ne diyim.kerem melih istiyodum ben
Kızlar benim kuzuya dizlik aldım sevi bebe nin güzel ve kaliteli :) ama benim oğlum emeklemeyecek sanırım bişi yapıyor ama isim bulamadım ben :)
Sırt üstü yatarken kafayı iyice yukarı çıkartıp sorada ayaklarıyla vücudunu yukarı itiyor :) yani sırt üstü emekliyor , hep tersine tebbet diyordum da ne kadar doğru demişim :) emeklemeyi bile tersten yapıyor :)konuşmayıda tersten yapmasa bari :)
Snowyy canım sanki benim oğlumda solunu kullacak gibi geliyor bakalım ne yapacaklar :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...1/&temp_hash=e60c4b6ad30c8747ca0372df70b496a9
canım sen bilirsin ama bence bebeğin haşır neşir olduğu şeyleri çamaşır suyu ile silmeTelefonu sürekli silmekten bıktım zaten ama onun çaresi yokkiherşeye dokunuyoruz ben özellikle paraya dokununca hiçbirşeye dokunmadan hemen ellerimi yıkıyorum eşimde öyle allahtan ama başka eve gelen kim olursa dikkat etmiyorki o ellerle heryere dokunuluyor birde gidince arkalarında çamaşır suyuyla dokunulan heryeri siliyorum kapı kolları sandalyeler kapı kenarları anahtar kumanda dolap kapakları lamba anahtarları vs vs bitmiyor ki neyseki aşıların çoğunu yaptık artık okadar incelemem yavaş yavaş :)
sağol canım kilo bana fazla gibi geliyor ama
boyu da yanlış yazmışım snowyy yazınca gördüm 1,73 değil 73 cm :)
snowyy
canım titizlik konusunda haklısın bende öyleyim hele çocuklarımız sözkonusu olunca daha farklı oluyoruz ama bu kadar yapma istersen sonra çocuğu içten sevip dıştan sevmezler cocuk büyüyünce anlayıp üzülebilir ama nedenini anlamaz bizim bir akrabamızda öyle oldu çünkü ama yinede sen bilirsin.
ben önce okyanus suyu sıkıp peşine burun aspiratörü ile aspire ediyorum canımdoktorumuz burnuna fizyolojik serumu temiz şiringaya 1 cc çekin birburundan atın tekrar 1 cc çekin diğer buruna atın dedi ama oğlum bundan hiç hoşlanmıyor ama temizleniyor burnu bizi birkaç gün idare ediyor sizlerde öyle mi yapıyorsunuz?
Merhaba kızlar çok mutlu bi hafta diliyorum hepinize :)
Bizim haftasonu gecelerimiz berbat geçtikızım daha önce de yazdığım gibi sürekli uyanıp ağlıyor, bir gecede 10 defa kalkıyorum. Benim kalkmam uykusuz kalmam neyse ama belli ki huzursuz, bir derdi var. Diş yüzünden ağrısı mı var diyordum dün yatırmadan dr bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir çay kaşığı calpol verip uyuttum ama değişen bişey olmadı iyi ihtimalle saatbaşı uyanıyor. Bazen sallayarak bazen emzirerek uyutuyorum; aç desem öyle memede süt bitmeden bırakıyor çoğu zaman ağzında memeyi biraz emip uyuyor memeyi çıkarmak isteyince uyanıyor, hep memede kalmak istiyo gibi, emzik de almıyor uykusuzluktan sürekli kalkmaktan sinirlerim laçka oldu, boynum sırtım belim her yerim ağrıyo, kendisi de huysuz uykusunu alamıyo gündüz de uzun süreli uykusu yok. 4 nisan doğumlu yani 28.hafta nın içindeyiz. Bu neyin nesi ben çözemedim
kızlar annemler mama sandalyesi bakmışlar ama markayı bilmiyorlar 275 tl miş nasıl fiyatı sizce
birde önerilenler olmuştu ama daha almayacagımız için ayrıntılı bakmamıştım önerilerinizi bekliyorum kızlar
Cok degil kilosu canım
Canım herkese yapmıyorum. Sigara içiyor sahıs mesela. Git üst bas degiştir elini yüzünü yıka gel istedigini yap diyorum. Türkce si mi kıt anlamıyorum ki. Elini bile yıkamadan gelip cocugun elini tutuyor&opüyor. Hanım eli bulaşık, kanım kaynadı dıyerek kucagına alıyor. Öylesine acımıyorum, yakınlık derecesı hiç önemli degil. Ben onu şimdi koruyayım da ileride kendi istedigi gibi yapar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?