2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok teşekkür ederim snowyy gıda kısıtlaması yok anladığım kadarıyla bu çok güzel beğendiğin tarifler olursa paylaşırsan çok sevinirim...müziği kapattıktan sonra devam ediyor uykuya ...
kübizm dinlenmek, uyku neşeli olmak gerçekten sütü arttırıyor canım ben bolca dua okuduğumda da artıyor ben öyle hissediyorum diyeyim inş artar ama artmazsa da ne olur sıkıntı yapma..

Günaydınlar herkeseeee :)

Benimde öyle cnm sütüm az dikkati hemen dağılıyor oynuyor itiyor kakıyor beni ....sağıyorum 30 yada 50 çıkıyor benim .... Bende yedim içtim yok artmadı çok fazla , hep az hep az ...

benim üst katımda da bir hanım var sabah ben işe gitmeden süpürgeye başlar akşam eve gelirim hala süpürge sesi...kaç metre kare evi var çek çek bitmiyor ..eşim vardiyalı çalıştığı için gündüz uyuyor bazen ama bu kadın yüzünden uyuması imkansız oluyor... belki siizin komşu çok sıcaklarda evine havuz falan inşaa etmiştir... suda oraya gidiyordur .. başka ne yapabilirki o kadar suyla...
ben kıza taze soğan alıcam bugün... diş etleri için... artık çocuk neyi kemireceğini şaşırdı...dişlikle arsı yok zaten atıp duruyor yere... hem soğan ağrısınıda alıyormuşş...pırasa dedinde belki çiğ pırasada işe yarra soğan gillerden nede olsa...

hakkten doğru söylüyorsun... bana akıl verenlerde mükemmel çocuk yetiştirmişler ya ..diycem sizin yaptığınız, baktığınız çocuk olmuşmuda konuşuyorsun...dediğin gibi burası olmasaydı bende senin gibi düşünüp nasıl olsa ek gıdaya geçmesi lazım ve bu süreçte kızım rahatsız olsada devam ederdim... alışıyor diye.. ama mesela lavaboya yemek artıklarını ve oraadan geçemeyecek parçaları atıp atıp sürekli lavabo açıcıyla tahliye etmektense lavaboya attığım artıkları kontrol etmem daha faydalı olacaktı... yani kızımın bağırsaklarını tıkayıp tıkayıp ona bu eziyeti çektire çektire.. sırf ek gıda alsın diye.. fitil le veya başka bir ilaçla dışkılama yapması hem onun bağırsağındaki doğal düzeni bozmama ve ilerde daha büyük sıkıntılarla boğuşmasına yol açacaktı... zaten verdiklerim onun sindirebileceği mikatarı kadar olsaydı böyle sıkıntı yaşamazdı ki topicte sorunsuz ek gıdaya devam e den bebekler var...her insan aynı değilki.. ahmetin bebeğine yaramış benim kızım kaldıramadı.. bu kadar basit...snowyy nin önerisiyle şükür şimdi rahat kızım...

hoşgeldin canım...
rumuzuna arada bir rast geliyordum ama yazmıyordun...benim kzızında iştahı azaldı diş çıkarma dönemlerinde oluyormuş...sürekli zonklayan bir diş eti geriliyor içerden diş çıkarken dokulara zarar veriyor doğal olarak ... biz bile dayanamıyoruz ki bebek canı bence iyi bile duruyorlar...
ninninin adı ''10 dakikada uyutan ninni ''canım... internetten indirdim telefonuma... bir deneyimd edim... sesimde güzel değil çocuğun kulak zevkini bozmayım diye ... benim bile dinleyince uykumu getiren bir ses dinlesin dedim.. ilk denemede işe yaradı... ve hakkaten ninni bitmeden uyuyor...

Hoş geldin canım, masallah kuzuna:)

Alışkın olmadıklarından yeni tattıkları gıdalarda ishal gözlemen normal canım. Afiyet olsun

Her yerde uyku merkezleri var canım. Tut elinden götür. Daha kötü olur zamanla rahatsız eder herkesi. Daha kuçuk bir yere gecmeden önce tüm "yıllık bakımlarınızı" yaptırın:)

Sarılıp yatıyorum ben. Öyle sıcak ki...

ilk defa yediği için mi ishal oldu acaba.. Dolunay ilk yoğurt yediğinde de ishal olmuştu değil mi...çok hassas bağırsakları...ben melisa yağından sonra horlasa bile duymam eşimi o kadra derin uyuyorum... ama kızıma uyanıyorum...saadet meslisadaymış...canım seldursel arkadaşımız mı yoksa @gaz_ lambasinin_ fitili (gunpir) arkadaşımızmı atmıştı linkini hatırlamıyorum... 4 tane ninni arka arkaya çalıyor işte bilindik ninniler...adınıda topluca 10 dakika sürdüğü için 10 dk. uyutan ninni koymuş montajı yapan...ama ben ninninin adını feriha koydum...bizi feraha çıkardığı için...

2.5 aylık ancak vardı sanırım. Ben bu ninniyi actım deneme için. Önce dinledi sonra gulmeye nihayetinde de aglamaya basladı. Bunların topluca bir kullanım kılavuzu olsa:)

hoş geldin canım sağlıklı dişleri olsun benim kuzuda sancılı ama biz henüz hiç çıkarmadık 5.5 aylığız :)

bizim de üst katta var aynı kadından bütün apartmanlara veriyorlar sanırım Allah tan cam balkon var sürekli halı paspas ne varsa puf puf alt kattakilerde hiç ses çıkarmıyor üstelik mutfak balkonu

bizim de üst katta var aynı kadından bütün apartmanlara veriyorlar sanırım Allah tan cam balkon var sürekli halı paspas ne varsa puf puf alt kattakilerde hiç ses çıkarmıyor üstelik mutfak balkonu
DİMİ...:) sanki her apartmana bir görevli bir yönetici birde bu model ev hanımı lazım...

DİMİ...:) sanki her apartmana bir görevli bir yönetici birde bu model ev hanımı lazım...

Benim muhabbet etmişligim yok hiçbir komşu ile. Sizler tanışma fırsatı buldunuz mu ev hanımlıgını abartan hanımlarla? Sıkıntıları nedir?

Yapı kredinin yeni reklamı çok guzel

Benim muhabbet etmişligim yok hiçbir komşu ile. Sizler tanışma fırsatı buldunuz mu ev hanımlıgını abartan hanımlarla? Sıkıntıları nedir?

Yapı kredinin yeni reklamı çok guzel
bende muhattap olmuyorum hiç biriyle ...sadece evden çıkarken karşılaştığım,karşı komşum var kadın trafik kazası geçirmiş...kısmi felçli..zor yürüyor koltuk değneği ile zor konuşuyor...bir oğlu var liseye giden... en son gördüğümde kadının karnı kocamandı ben doğurduktan sonra hamile kalmış...bana hangi hastanede doğruduğumu sordu...aman benim gitiğim hastaneye gitmeyinde dedim.. hem açık açık konuşamadım ama sizin özellikle iyi bir doktor kontrolünde olmanız gerekmiyormu dedim...biraz maddi durumları iyi değil gibi geldi... onunda kızı olacakmış...
hani şu güvercinlerle gelen at sinekleri yüzünden ağ yaptırmıştım balkona o yüzden benim balkondan bir şey silkeleme mümkünd değil.. ama alt komşum sürekli uyarıyor burası mutfak balkonu birşey çırpma diye... üstteki süpürgeci teyzenin kocasıyla sorunları var sürekli kavga halindeler.. sanırım insanların psikolojileri bozuk ve böyle dışa vuruyorlar .. çünkü normal değil bu halleri.. sürekli bir hengame içindeler evlerinde...
sen yazınca interneten izledim reklamı...güzelmiş...bizde görebilelim o günleri inşallah...
reklamla alakası yok ama bizde gdo suz organik çocuklar yetiştirelim... geleceğe yatırmımız olsun...amiyane tabirle bakarsan bağ olur bakmazsan dağ misali...

bu ninniyibir de ben deneyim bizimkinin gündüz uyuları çok azldı esiden anne karnı sesleri dinletiyordum hemen uyuyordu şimdi hiç işe yaramıyor inş bu işe yarar bizde de

kızlar bebek telsizi kullanan var mı benim oturma odasıyla mufak arası bayağı uzak bebiş uyanınca bazen sesini duyamıyorum çok ağlaması lazım ki duyuyum bazen uyanınca battaniyesini üstüne çekiyor boğulur diye korkuyorum o yüzden gerekli

canim ben eczaneye sordum yok dedi parabensiz nette varmiymis sen kullaniyor musun ben doktora dedim bari tahlil yapsaydiniz da oyle verseydiniz diye gerek yok anne sutu anemi yapar dedi kesti atti ne gicik insanlar ya sirf ilgilensinler diye ozele dunya para veriyoruz sonuc zihniyet degismiyor

canim uyku ve d'nlenmek 6 bucuk aydir yok hele bu aralar saat basi uyaniyoruz pek neselide sayilmam bu aralar uykusuzluk sinir yapiyor galiba cok gerginim dua yida ihmal ettim hep elle tutulacak yerim yok bu sutte nasil gelsin ama ben sut olsam bende bu vucuda gelmem biraz ceki duzen vermeliyim sanirim artik kendime

sen ne yediriyorsun eksigi nasil kapatiyorsun canim itip kakmada superiz benimki tam bi kiz super cimcik atiyor emecek gibi yaklasiyo bi cimcikliyo mememi sonra ben ahh diye bagirinca korkup agliyo

Selam güzellikler

Philips Avent Via 10'lu saklama kaplarından almayı düşünen varsa e-bebekte indirime girmiş,kullanan arkadaşım çok memnun,anne sütünü de,bebişin yemeklerini de bu kaplara koyuyormuş,akıtmıyor.70 tl'den 45'e düşmüş,haberiniz olsun.

ben kullanmıyorum canım.. hem benim ev küçük hemde ela nın sesi borazan gibi.. o minnacık şeyden o ses nasıl çıkıyor ..boyundan büyük sesi var...kv min komşularından kullananlar var... hanımlar almışlar ellerine kameralı telsizleri kapı kapı çay içmelere gidiyorlar...hem bebekelrini izliyorlar uyanınca yanına gidiyorlar... o zamn sorduğumda 500 tl ye yakın fiyat söylemişti markasıda motorolaydı.. ama şu basit olanalrı varya çocukların oynadığı walki talki mi diyorlar...onlar 25 tl idi ... düğmesine basmadan ses geçiyormu diğer tarafa bilemiyorum...görüntüsüz bilindik marka değil ama işini görecek olanalrda var 49 tl civarında hatta dahada ucuza bulursun.. maksat bebeğin sesini duymak... aklın hep bebekte kalıyor kafanı başka şeye veremzsin...hatta sende ses verirsin...senin sesini duyup biraz sakinleşir... ve ninni dinletip uyutanda duydum...
birde bakmışsın bebeğinle telsizde konuşuyorsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…