2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sen ne yediriyorsun eksigi nasil kapatiyorsun canim itip kakmada superiz benimki tam bi kiz super cimcik atiyor emecek gibi yaklasiyo bi cimcikliyo mememi sonra ben ahh diye bagirinca korkup agliyo
benim kızda beni kaşıyor neremi tutsa kaşıyor bende sırtıma doğru tuturuyorum bazen....göğsüm benimde harita gibi ...

sağol canım...sen alacaksın galiba.. güle güle kullan...bende bakayım neler varmış neler yokmuş...

benzetmene bayildim hakkatten doyuracaz diye cocugu ne hale getirdim bu arada ninni bendede ise yaradi su an actim bitmeden uyudu tesekkur ederim canim
aa iyi .. ohhh ne güzel ...melodisinden midir nedir... bazılarımızın bebeklerinde işe yaradı...uyusunda büyüsün kuzucuk

İlk gundeme geldiginde arastırırken forumlarda görmüştüm canım. Eczanede satılmıyor. Online satışı var.

Ben vermiyorum. Kan tahlili yapıldı. Degerleri sınırlar arasındaydı. Sen de bir test yaptır, ondan sonra ilaca ihtiyacı olup olmadıgına karar versin yeni doktorun.

sen ne yediriyorsun eksigi nasil kapatiyorsun canim itip kakmada superiz benimki tam bi kiz super cimcik atiyor emecek gibi yaklasiyo bi cimcikliyo mememi sonra ben ahh diye bagirinca korkup agliyo

Canım ben sütüm az diye 4 aylıkken başlayacaktım çünkü mamayıda red etmişti sonra az az mama almaya başlayınca ite kaka 5 aya yaklaştık bende artık başladım ek gıdaya... Sütün yetmediği yerde mama yapıp veriyorum çünkü artık doymuyor iri bi bebek olunca mecbur kalıyor insan canım....

Bu gidisle merkezde alacagiz solugu. Ben rahat yatsmiyorum bebisle. Yuvarlancak duscek diue korkuyorum. Sonra yanina yastik koy, bebege alan ayir. Bi bakmisim yatakta bana yer kalmamis. Sonra daracik yerde ili buklum yatiyorum her tarafim agriyor. Bugun baska yollar bulmam lazim. Simdi yun dosekte yatmak icin neler vermezdim. Yerden uzaklastikca dogamizdan da uzaklasiyoruz. Yuksek yuksel binalarin tepesine geciyoruz. Yok efendim asagi bakmaktan korkuyoruz. Depremden korkuyoruz. Karyolaya yatiyoruz, dusmekten korkuyoruz. Koyumu ozledim galiba :)
Adini feriha koydum: uykunun yolu :):) sagol canim. Olabilir dogru soyluyosunuz. Kubizmin dedigi gibi iyi ki varsiniz.
uzme o zaman kendini. Olmuyorsa bosver. Formul mamayla takviye yap canim. Ek gidayla degil. İleriye donuk bagirdak mide rahatsizliklarina yool acar ek gidaya erken baslamak ya da birden yuklenerek baslamak

sağol canım tavsiyen için ben bir telsize 500 tl vermem ama 50-100 civarı bir şey bulursam alacağım

siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ben trio-acde3 kullanıyorum bu vitamini kullanan pek yok genelde devit kullanılıyor

canım snowyy nin dediği merkezlere eşimi götürmeye çok uğraştım ama gitmiyor...horlama ilerde kalp rahatsızlıklarına yol açıyormuş... ki benim bildiğim bütün kalp rahatsızlığı olanların hepsi uykusunda horluyor...çünkü vücutları dinleneceğine nefes alabilmek için sabaha kadar yoruluyor...ve yorgun uynıyorlar.. uykularını alamadıkları içinde hep uykulu bir vaziyetteler...bir çözüm bulmaları lazım en azından kendi sağlıkları için...
canım bu aralar ela memyide mamayıda az içiyor... dişlerinden delirecek durumda... ağlaması huysuzluğu geçti ama kaşındığı çok belli... çıksada rahatlasak...düşün birde ben bu duurmdayken ek gıdayla iyice daraltmışım yavrumu... sıkıntıya sokmuşum dediğin gibi....
bugünde gün geçmek bilmedi.. yarın aşı günümüz... diğer testleride yaptırabilirsem yaptırıcam...

Son düzenleme:
Hırsızı onlar sizin ayaklarınızsa yesinler onları :))) me güüseelllll :)))) kız olunca yaparsın tabi :)) bak ben en fazla tişört alabileceğim :))) kıskandım valla :))) torun kız olursa onunla yaparız artık :) hahahaha :))

sağol canım tavsiyen için ben bir telsize 500 tl vermem ama 50-100 civarı bir şey bulursam alacağım
rica ederim canım.. o fiyata hatta altına bile işini gören bir telsiz bulursun...bebişin büyüdüğünde odadan odaya oynun bile oynarsınız...
Oğlum ensemdeki saçları tutup bırakmıyor diye kazıttım eşime 3 parmak 2 numara ama hala çıkışıyor bu saçlar

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...8/&temp_hash=656610fd422e801606d00a01c3c6c213
ahhh canım ya... saçımı süpürge ettim dedikleri bu olsa gerek... insan evaldı için saçından bile fedakarlık yapıyor...lütfen bu fotoyu sakla ilerde oğluna gösterirsin...

snovyy hirsizi patee burujaV jennyy-27 destekleriniz icin cooooooooooooooooooook tesekkur ederim bugun sadece anne sutu aldik bide eline erik verdim yarisini yedi zorlamadim sizden aldigim gucle ac bu cocuk cumlelerine gogus gerdim bi sure sut savaslarina devam edecem ins gecer kabizligimiz siz olmasaniz ne yapardim iyiki varsiniz . ayrica grip oluyorum galiba bu konuyada bi el atarmisiniz grip hapi kullanamiyoruz degil mi parol aldim ama cok fayda etmedi

başkaları çekmiş ama ben kızımla kendimi düşünerek koydum fotoyu... biraz büyüyünce bir örnek giyiniriz... etekler saç bantları...çoraplar falan... oğlunda artık babasıyla takılır...anneside gururla izler

Benim tek bildiğim ıhlamur canım ... grip olunca karabiber ve limonlu içerim ben ama geçen kim yazdı hatırlayamadım formul mamayı ıhlamurla yapıp bebişe ver demişti ...

.

Gurur duyarım orası ayrı ama bende aralarına girmek istiyooruummm ( bende alırım aynısından ki , farketmez erkek merkek giyerimki ben :) :)))

canım gribe en iyi gelen şey tavuk suyuna çorba yada içebiliyorsan tavuğun suyunu iç direk.. tabi gdo suz bir tavuk bulup kemikleriyle kaynatman lazım... tavuğun herhangi bir parçası olabilir... cidden anında akıntıyı kesiyor... birde limonu yıka kabuğuyla ince ince dilimle ve tuzlayıp ye ... biraz zorlanırsın ama oda gerçekten kendine getiriyor insanı... ben pek ilaç kullanan bir insan değilim... sabah hasta olurum öğlen geçer... soğanı sarmısağı bol tüket soğan salatası yap yiyemiyorsan bol maydonoz ve limonla karıştır ye...yeşil yapraklı sebzelerden tüket bol bol c vitamini var... brokoli özellikle .... ilaç falan bir yere kadar... ıhlamur iç çiçek kısımlarını kaynat iç ben elanın mamasınıda ıhlamurla yaptım 2 gün geçti şükür... arkadaşlarımızdan biri söylemişti sağolsun...
ayrıca gülmekte çok işe yarıyor... bol bol gül ...geçmiş olsun...

Köyüm olsa da özlesem....

Yer yatagı yap canım varsa minderin. Rahat rahat yatarsınız

siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ben trio-acde3 kullanıyorum bu vitamini kullanan pek yok genelde devit kullanılıyor

Sadece d vitamini gülüm (dvit).

Oğlum ensemdeki saçları tutup bırakmıyor diye kazıttım eşime 3 parmak 2 numara ama hala çıkışıyor bu saçlar

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...8/&temp_hash=656610fd422e801606d00a01c3c6c213

Yola yola bende sac bırakmadı keşke bir ense olsa:)

Kubizm alıntı yapmamışım canım. Gecmiş olsun. Hırsızı cok guzel yazmış. Sutu de arttırır o beslenme ayrıca

kizlarrrrrr ve goooooooooooooool yani kaka bol sut yarim erik 1 kasik yogurt ve kaka geldi hemde yatak yorgan batirdik demekki neymis doktorlar o kadar sene okuyupta herseyi bilemeyebiliyormus hepinize tekrar tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…