benim kızda beni kaşıyor neremi tutsa kaşıyor bende sırtıma doğru tuturuyorum bazen....göğsüm benimde harita gibi ...sen ne yediriyorsun eksigi nasil kapatiyorsun canim itip kakmada superiz benimki tam bi kiz super cimcik atiyor emecek gibi yaklasiyo bi cimcikliyo mememi sonra ben ahh diye bagirinca korkup agliyo
sağol canım...sen alacaksın galiba.. güle güle kullan...bende bakayım neler varmış neler yokmuş...Selam güzellikler
Philips Avent Via 10'lu saklama kaplarından almayı düşünen varsa e-bebekte indirime girmiş,kullanan arkadaşım çok memnun,anne sütünü de,bebişin yemeklerini de bu kaplara koyuyormuş,akıtmıyor.70 tl'den 45'e düşmüş,haberiniz olsun.
aa iyi .. ohhh ne güzel ...melodisinden midir nedir... bazılarımızın bebeklerinde işe yaradı...uyusunda büyüsün kuzucukbenzetmene bayildimhakkatten doyuracaz diye cocugu ne hale getirdim bu arada ninni bendede ise yaradi su an actim bitmeden uyudu tesekkur ederim canim
canim ben eczaneye sordum yok dedi parabensiz nette varmiymis sen kullaniyor musun ben doktora dedim bari tahlil yapsaydiniz da oyle verseydiniz diye gerek yok anne sutu anemi yapar dedi kesti atti ne gicik insanlar ya sirf ilgilensinler diye ozele dunya para veriyoruz sonuc zihniyet degismiyor
sen ne yediriyorsun eksigi nasil kapatiyorsun canim itip kakmada superiz benimki tam bi kiz super cimcik atiyor emecek gibi yaklasiyo bi cimcikliyo mememi sonra ben ahh diye bagirinca korkup agliyo
ve ninni dinletip uyutanda duydum...
birde bakmışsın bebeğinle telsizde konuşuyorsun...
Eki Görüntüle 1269352
Bu gidisle merkezde alacagiz solugu. Ben rahat yatsmiyorum bebisle. Yuvarlancak duscek diue korkuyorum. Sonra yanina yastik koy, bebege alan ayir. Bi bakmisim yatakta bana yer kalmamis. Sonra daracik yerde ili buklum yatiyorum her tarafim agriyor. Bugun baska yollar bulmam lazim. Simdi yun dosekte yatmak icin neler vermezdim. Yerden uzaklastikca dogamizdan da uzaklasiyoruz. Yuksek yuksel binalarin tepesine geciyoruz. Yok efendim asagi bakmaktan korkuyoruz. Depremden korkuyoruz. Karyolaya yatiyoruz, dusmekten korkuyoruz. Koyumu ozledim galiba :)Hoş geldin canım, masallah kuzuna:)
Alışkın olmadıklarından yeni tattıkları gıdalarda ishal gözlemen normal canım. Afiyet olsun
Her yerde uyku merkezleri var canım. Tut elinden götür. Daha kötü olur zamanla rahatsız eder herkesi. Daha kuçuk bir yere gecmeden önce tüm "yıllık bakımlarınızı" yaptırın:)
Sarılıp yatıyorum ben. Öyle sıcak ki...
Adini feriha koydum: uykunun yolu :):)ilk defa yediği için mi ishal oldu acaba.. Dolunay ilk yoğurt yediğinde de ishal olmuştu değil mi...çok hassas bağırsakları...ben melisa yağından sonra horlasa bile duymam eşimi o kadra derin uyuyorum... ama kızıma uyanıyorum...saadet meslisadaymış...canım @seldursel arkadaşımız mı yoksa @gaz_ lambasinin_ fitili (gunpir) arkadaşımızmı atmıştı linkini hatırlamıyorum... 4 tane ninni arka arkaya çalıyor işte bilindik ninniler...adınıda topluca 10 dakika sürdüğü için 10 dk. uyutan ninni koymuş montajı yapan...ama ben ninninin adını feriha koydum...bizi feraha çıkardığı için...
sağol canım tavsiyen için ben bir telsize 500 tl vermem ama 50-100 civarı bir şey bulursam alacağımben kullanmıyorum canım.. hem benim ev küçük hemde ela nın sesi borazan gibi.. o minnacık şeyden o ses nasıl çıkıyor ..boyundan büyük sesi var...kv min komşularından kullananlar var... hanımlar almışlar ellerine kameralı telsizleri kapı kapı çay içmelere gidiyorlar...hem bebekelrini izliyorlar uyanınca yanına gidiyorlar... o zamn sorduğumda 500 tl ye yakın fiyat söylemişti markasıda motorolaydı.. ama şu basit olanalrı varya çocukların oynadığı walki talki mi diyorlar...onlar 25 tl idi ... düğmesine basmadan ses geçiyormu diğer tarafa bilemiyorum...görüntüsüz bilindik marka değil ama işini görecek olanalrda var 49 tl civarında hatta dahada ucuza bulursun.. maksat bebeğin sesini duymak... aklın hep bebekte kalıyor kafanı başka şeye veremzsin...hatta sende ses verirsin...senin sesini duyup biraz sakinleşir... ve ninni dinletip uyutanda duydum...
birde bakmışsın bebeğinle telsizde konuşuyorsun...
Eki Görüntüle 1269352
siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ben trio-acde3 kullanıyorum bu vitamini kullanan pek yok genelde devit kullanılıyorİlk gundeme geldiginde arastırırken forumlarda görmüştüm canım. Eczanede satılmıyor. Online satışı var.
Ben vermiyorum. Kan tahlili yapıldı. Degerleri sınırlar arasındaydı. Sen de bir test yaptır, ondan sonra ilaca ihtiyacı olup olmadıgına karar versin yeni doktorun.
Bende onu kullanıyorum canımsiz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ben trio-acde3 kullanıyorum bu vitamini kullanan pek yok genelde devit kullanılıyor
canım snowyy nin dediği merkezlere eşimi götürmeye çok uğraştım ama gitmiyor...horlama ilerde kalp rahatsızlıklarına yol açıyormuş... ki benim bildiğim bütün kalp rahatsızlığı olanların hepsi uykusunda horluyor...çünkü vücutları dinleneceğine nefes alabilmek için sabaha kadar yoruluyor...ve yorgun uynıyorlar.. uykularını alamadıkları içinde hep uykulu bir vaziyetteler...bir çözüm bulmaları lazım en azından kendi sağlıkları için...Bu gidisle merkezde alacagiz solugu. Ben rahat yatsmiyorum bebisle. Yuvarlancak duscek diue korkuyorum. Sonra yanina yastik koy, bebege alan ayir. Bi bakmisim yatakta bana yer kalmamis. Sonra daracik yerde ili buklum yatiyorum her tarafim agriyor. Bugun baska yollar bulmam lazim. Simdi yun dosekte yatmak icin neler vermezdim. Yerden uzaklastikca dogamizdan da uzaklasiyoruz. Yuksek yuksel binalarin tepesine geciyoruz. Yok efendim asagi bakmaktan korkuyoruz. Depremden korkuyoruz. Karyolaya yatiyoruz, dusmekten korkuyoruz. Koyumu ozledim galiba :)
Adini feriha koydum: uykunun yolu :):)sagol canim. Olabilir dogru soyluyosunuz. Kubizmin dedigi gibi iyi ki varsiniz.
uzme o zaman kendini. Olmuyorsa bosver. Formul mamayla takviye yap canim. Ek gidayla degil. İleriye donuk bagirdak mide rahatsizliklarina yool acar ek gidaya erken baslamak ya da birden yuklenerek baslamak
rica ederim canım.. o fiyata hatta altına bile işini gören bir telsiz bulursun...bebişin büyüdüğünde odadan odaya oynun bile oynarsınız...sağol canım tavsiyen için ben bir telsize 500 tl vermem ama 50-100 civarı bir şey bulursam alacağım
ahhh canım ya... saçımı süpürge ettim dedikleri bu olsa gerek... insan evaldı için saçından bile fedakarlık yapıyor...lütfen bu fotoyu sakla ilerde oğluna gösterirsin...Oğlum ensemdeki saçları tutup bırakmıyor diye kazıttım eşime 3 parmak 2 numara ama hala çıkışıyor bu saçlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...8/&temp_hash=656610fd422e801606d00a01c3c6c213
başkaları çekmiş ama ben kızımla kendimi düşünerek koydum fotoyu... biraz büyüyünce bir örnek giyiniriz... etekler saç bantları...çoraplar falan... oğlunda artık babasıyla takılır...anneside gururla izlerHırsızı onlar sizin ayaklarınızsa yesinler onları :))) me güüseelllll :)))) kız olunca yaparsın tabi :)) bak ben en fazla tişört alabileceğim :))) kıskandım valla :))) torun kız olursa onunla yaparız artık :) hahahaha :))
Benim tek bildiğim ıhlamur canım ... grip olunca karabiber ve limonlu içerim ben ama geçen kim yazdı hatırlayamadım formul mamayı ıhlamurla yapıp bebişe ver demişti ...snovyy hirsizi patee burujaV jennyy-27 destekleriniz icin cooooooooooooooooooook tesekkur ederim bugun sadece anne sutu aldik bide eline erik verdim yarisini yedi zorlamadim sizden aldigim gucle ac bu cocuk cumlelerine gogus gerdimbi sure sut savaslarina devam edecem ins gecer kabizligimiz siz olmasaniz ne yapardim iyiki varsiniz . ayrica grip oluyorum galiba bu konuyada bi el atarmisiniz grip hapi kullanamiyoruz degil mi parol aldim ama cok fayda etmedi
.başkaları çekmiş ama ben kızımla kendimi düşünerek koydum fotoyu... biraz büyüyünce bir örnek giyiniriz... etekler saç bantları...çoraplar falan... oğlunda artık babasıyla takılır...anneside gururla izler
canım gribe en iyi gelen şey tavuk suyuna çorba yada içebiliyorsan tavuğun suyunu iç direk.. tabi gdo suz bir tavuk bulup kemikleriyle kaynatman lazım... tavuğun herhangi bir parçası olabilir... cidden anında akıntıyı kesiyor... birde limonu yıka kabuğuyla ince ince dilimle ve tuzlayıp ye ... biraz zorlanırsın ama oda gerçekten kendine getiriyor insanı... ben pek ilaç kullanan bir insan değilim... sabah hasta olurum öğlen geçer... soğanı sarmısağı bol tüket soğan salatası yap yiyemiyorsan bol maydonoz ve limonla karıştır ye...yeşil yapraklı sebzelerden tüket bol bol c vitamini var... brokoli özellikle .... ilaç falan bir yere kadar... ıhlamur iç çiçek kısımlarını kaynat iç ben elanın mamasınıda ıhlamurla yaptım 2 gün geçti şükür... arkadaşlarımızdan biri söylemişti sağolsun...snovyy hirsizi patee burujaV jennyy-27 destekleriniz icin cooooooooooooooooooook tesekkur ederim bugun sadece anne sutu aldik bide eline erik verdim yarisini yedi zorlamadim sizden aldigim gucle ac bu cocuk cumlelerine gogus gerdimbi sure sut savaslarina devam edecem ins gecer kabizligimiz siz olmasaniz ne yapardim iyiki varsiniz . ayrica grip oluyorum galiba bu konuyada bi el atarmisiniz grip hapi kullanamiyoruz degil mi parol aldim ama cok fayda etmedi
Bu gidisle merkezde alacagiz solugu. Ben rahat yatsmiyorum bebisle. Yuvarlancak duscek diue korkuyorum. Sonra yanina yastik koy, bebege alan ayir. Bi bakmisim yatakta bana yer kalmamis. Sonra daracik yerde ili buklum yatiyorum her tarafim agriyor. Bugun baska yollar bulmam lazim. Simdi yun dosekte yatmak icin neler vermezdim. Yerden uzaklastikca dogamizdan da uzaklasiyoruz. Yuksek yuksel binalarin tepesine geciyoruz. Yok efendim asagi bakmaktan korkuyoruz. Depremden korkuyoruz. Karyolaya yatiyoruz, dusmekten korkuyoruz. Koyumu ozledim galiba :)
Adini feriha koydum: uykunun yolu :):)sagol canim. Olabilir dogru soyluyosunuz. Kubizmin dedigi gibi iyi ki varsiniz.
uzme o zaman kendini. Olmuyorsa bosver. Formul mamayla takviye yap canim. Ek gidayla degil. İleriye donuk bagirdak mide rahatsizliklarina yool acar ek gidaya erken baslamak ya da birden yuklenerek baslamak
siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ben trio-acde3 kullanıyorum bu vitamini kullanan pek yok genelde devit kullanılıyor
Oğlum ensemdeki saçları tutup bırakmıyor diye kazıttım eşime 3 parmak 2 numara ama hala çıkışıyor bu saçlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...8/&temp_hash=656610fd422e801606d00a01c3c6c213
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?