2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kizlarrrrrr ve goooooooooooooool yani kaka bol sut yarim erik 1 kasik yogurt ve kaka geldi hemde yatak yorgan batirdik demekki neymis doktorlar o kadar sene okuyupta herseyi bilemeyebiliyormus hepinize tekrar tesekkurler

Cok sevındım:)

Eglenceli bir ek gıda sureci diliyorum canım. Bebeginden baska kimseyi dinleme

brujav kaynamis sutun icine yogurt koyup karistiracagim onu da kaynatiyor muyum?yoksa bitti bu kadar mi?suzup direk yedirebilir miyim?
snowy takla mi atiyor kerem??emeklemesi nasil karnini kaldirip dizlerinin uzerinde mi surunuyor mu yoksa?
bir de 6.ay biterken sen de gece cok sik uyandigidan bahsetmistin degil mi?atak sonrasi ne ogrendi peki?

aktarim maasallah 1.73 iiymis :)
patee tshirtlerinizle uyumlu bir aile msjlarini aldim :)

ben de sinir oluyorum direk elini tutuyorlar pis elleriyle kimi de direk yapisip sap diye opuyor elini siliyorum hemen eve gelince de banyo

littlezelda benim oglum da kumanda-tablet-tlf yakalarsa kacirmiyor
patee ne yapiyorsun oyle?benim adim cikmis ark arasinda titiz diye gidenin arkasini yikarim temizlerim sokerim kilit falan ama kapi kolu kilit hic silmedim

hirsizi actin mi kizin burnunu lavabo aciciyla bana da oner ise yaradiysa :)bu arada cimlerle ilgili hayalini yikmak istemem ama erkan topuz dogal olmadigi kanser yaptigini kesinlikle temas edilmemesini soyluyr
snowy salincagi buyuk kur misafirin gelebilir :) davetsiz misafir :)

iyi akşamlar kızlar bizde tam 6 aylık olduk
ek gıdaya başladık yoğurt,tarhana ,pirinç unu,armut
artık sütüm yetmiyor 5 dk emip bırakıyor.yediklerimiz bunlar
ama biz kabızız. nasıl gidericez bilmiyorum..bana yardımcı olur musunuz?

canim bugunun gecmisini oku istersen ayni sorun bizdede vardi kizlarin yardimiyla cozulmeye basladi gibi genel olarak ek gidayi azaltmakla baslayabilirsin

Canım tüm ataklar fiziksel degil. Mental gelişim atakları da oluyor. Öğrenmiştir birşeyler

Takla atmak üzere, henüz tam beceremedi Artık aktif olarak emeklemiyor. Dizlerinin üzerinde durup oturmaya ve takla atmaya calışıyor. Yanında durunca da turunup ayaga kalkmayı deniyor.

Sorup sorup gidiyorsun canım. Sende ne var ne yok, keyifler yerinde mi?

bizde kabızlık

Ne oldu bu nisan kuzularına...

Okkesa unu şimdiden verme istersen (bu arada canım pirinçte gdo var, yerine yulaf unu tam bugday unu ya da irmik kullanabilirsin), peklik yapabilir.

Ek gıda miktarını ilk haftalar düşük tutun alışma doneminini daha kolay atlatabilir böylece. Aldıgı sıvı miktarına da dıkkat edin. Ara ara su verin. Yogurduna ya da corbasına zeytin yagı da koyabilirsiniz.

İyi akşamlar kızlar. Bugün kızıma elma ve armut vereyim dedim cam rende ile yaptım. Sanırım ufak sert parça vardı ve boğazına takıldı sanırım anladım almaya çalıştım olmadı öğürdü çıkaramadı ya resmen saniyeler saatler oldu hemen eşime seslendim çok korktum o ara kustu çok şükür. Ama ben çok panik oldum şimdi hiç cesaretim kalmadı birşey yedirmeye. Gündüzleri tek başıma. Hayır almaya çalıştım olmadı yine aynısı okursa bu sefer almaya çalışamamda geçen olmadı diye. Off çok korktum işte

kuru kayısıyı haşlayıp yedir canım bir de erik rendeleyip yedirebilirsin ben bu sorunu böyle çözdüm

Her zaman horlamaz benim kocam. Yorgun olunca horlar.

Ya o kismi K kubizm e yazmistim. Ama alinti cikmamis. O dis cok sknti. Asil zorluk azi dislerinde diyolar. Naapcaksak. Kizimin gee boyu inledigini biliyorum minicik uc verene kadar. İnsallah elos da rahatlar bir an once. Ek gida icin de acele eymeyerek en dogrusunu yaptin. Yine de kasigin ucuyla biseyler tattirabilirsin. Gunde 1 sefer 1 kasik. Hem cok zorlanmaz hem de baslangic olur.
Canim gecmis olsun. İhlamur ic. Bi de HIRSIZI yazmisti. Limonu kabuguyla beraber ince dilimleyip ye. Ac bu cocuk diyenleri de sevgiyle kucakla benim yerime. SAnki sen cocugunu onlar kadar dusunemiyosun. Sana sut arttiran bintarif vereyim mi? Rahat kafa. Bu yoksa ne yaparsan yap bosuna. Sutum az diye atfese girersen azalir.
yok ki minder insan topragini ozluyo iste. Aktif bi hayatimiz da var orda.
kizlarrrrrr ve goooooooooooooool yani kaka bol sut yarim erik 1 kasik yogurt ve kaka geldi hemde yatak yorgan batirdik demekki neymis doktorlar o kadar sene okuyupta herseyi bilemeyebiliyormus hepinize tekrar tesekkurler
Gozun aydin. Kakalari bile mutlu ediyo. Ortalik batinca daha da mutlu edebiliyo duruma gore. Ah annelik
Kaymatiyosun canim. Ne kadar kaynatirsan o kadar sert peynir elde edersin. Bi kac denemeden ve bebisinin tepkisinden sonra en dogru kivami bulursun. Ben mesela cok kaynatmiyorum. Ve suzerken biraz sulu birakiyorum. Puding gibi bi kivami oluyo. Oyle seviyo benim enik afiyet olsun.
canim masallah. Kubizm de ayni dertten muzdarip. Sen de birden cok yuklenmis olabilir misin ek besine. Bebeklerimiz henuz hazir degiller. İlk 45 gun tanitim gunleri. Kasikla tattiriyoruz sadece. Bebek istese bile 1-2 kasik en fazla yedirmelisin. Zamanla arttiracaksin miktari. 1 ayin sonunda toplamda 1 cay bardagi olcak en fazla. Eger sutun yeteersizse ek gidayla tamamlamaya calisma. Formul mamayla takviye yap. Ve sutunu arttirmaya calis. Sag mesela. Ama olmazsa olmaz. Kafana takip kendini uzme bu sekilde uygularsan duzelecektir.

amiin canım ...zor bi okadarda güzel...hiçbiri anne sevgisinden mahrum kalsın istemiyorum...benim bebişi bugün ilk defa eltime bıraktım uyuttum yagmur vardı markete gitmem lazımdı.uyanmış mızırdanmış..abisie vardı ama ..acıkmış diye yeni yoğurt mayalamıştaza diye bi geldm yoğurt yedirmeye çalışıyo bizimki sulu gözler tablette müzik açmışlar..beni görünce bir ağladı kucagıma aldım ceneme saldırdı mıncıkladı beni....bir saat biile olmamıştı giderken şeftali elma yyedirmiştim emdide..tok yemez dedim.aç bence dedi eltim beş çocuk annesi..tok dedim ama tuttu bi kaseyi yedi benim oğlan iyimi..acıkmış meyve tok tutmuyo demekki...ama bu akşam yapıştı bana yanından ayırmadı uyumadı dokuz gibi uyudu şukur..ama gece yapışacak bana belli...

gaz lambasinin fitilu

gunpir hosgeldin yeni ismin hayirli olsun neden degistirdin ki

pardon canim yanlis yazmisim akilli telwfonun akilsizligindan yanlis harf basilmis gaz lambasinin fitili

vallahi bana gore.super bir uygulama

[QUOTE="Snowyy,
yerinde sukur oglanin uykusuydu,gaziydi,kakasiydi,memeyi almadi yok birakmadi,isirdi derken bir yandan kuzumun temizligi,utusu yetisemiyorum kendim ve esim icin birsey yapmiyorum yapamiyorum yemek bile yapamiyorum.
Tam duzeldi oturuyor birseyler derken hoop basasariyorum

Ne oldu bu nisan kuzularına...

Okkesa unu şimdiden verme istersen (bu arada canım pirinçte gdo var, yerine yulaf unu tam bugday unu ya da irmik kullanabilirsin), peklik yapabilir.

Ek gıda miktarını ilk haftalar düşük tutun alışma doneminini daha kolay atlatabilir böylece. Aldıgı sıvı miktarına da dıkkat edin. Ara ara su verin. Yogurduna ya da corbasına zeytin yagı da koyabilirsiniz.[/QUOTE]

gunaydin canlar
snowy tabletten yaziyorum dogrusu yazamamisim anlamissindir ins yazdiklarimi
sen de 6.ay biterken keremin sik uyandigindan bahsetmistin degil mi yanlis hatirlamiyorum
benim mavisim max 1,5 saatte kalkiyor bayilacam suraya uykusuzluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…