kizlarrrrrr ve goooooooooooooool yani kakabol sut yarim erik 1 kasik yogurt ve kaka geldi hemde yatak yorgan batirdik demekki neymis doktorlar o kadar sene okuyupta herseyi bilemeyebiliyormus hepiniz e tekrar tesekkurler
ben de sinir oluyorum direk elini tutuyorlar pis elleriyle kimi de direk yapisip sap diye opuyor elini siliyorum hemen eve gelince de banyoaynen dışarı çıkarıyorum ay ne tatlı bebek deyip gelip dokunan mı dersin..
hele elini öpenlere deli oluyorum yüzünü öpmüyoruz deyip !! ya eli hep ağızında bebeğin.
tamam dokunacaklar hep sakınamayız ama göz görünce dayanamıyor kiii
canim bugunun gecmisini oku istersen ayni sorun bizdede vardi kizlarin yardimiyla cozulmeye basladi gibi genel olarak ek gidayi azaltmakla baslayabilirsiniyi akşamlar kızlar bizde tam 6 aylık olduk
ek gıdaya başladık yoğurt,tarhana ,pirinç unu,armut
artık sütüm yetmiyor 5 dk emip bırakıyor.yediklerimiz bunlar
ama biz kabızız. nasıl gidericez bilmiyorum..bana yardımcı olur musunuz?
brujav kaynamis sutun icine yogurt koyup karistiracagim onu da kaynatiyor muyum?yoksa bitti bu kadar mi?suzup direk yedirebilir miyim?
snowy takla mi atiyor kerem??emeklemesi nasil karnini kaldirip dizlerinin uzerinde mi surunuyor mu yoksa?
bir de 6.ay biterken sen de gece cok sik uyandigidan bahsetmistin degil mi?atak sonrasi ne ogrendi peki?
aktarim maasallah 1.73 iiymis :)
patee tshirtlerinizle uyumlu bir aile msjlarini aldim :)
iyi akşamlar kızlar bizde tam 6 aylık olduk
bizde kabızlık
kuru kayısıyı haşlayıp yedir canım bir de erik rendeleyip yedirebilirsin ben bu sorunu böyle çözdümiyi akşamlar kızlar bizde tam 6 aylık olduk
Her zaman horlamaz benim kocam. Yorgun olunca horlar.canım snowyy nin dediği merkezlere eşimi götürmeye çok uğraştım ama gitmiyor...horlama ilerde kalp rahatsızlıklarına yol açıyormuş... ki benim bildiğim bütün kalp rahatsızlığı olanların hepsi uykusunda horluyor...çünkü vücutları dinleneceğine nefes alabilmek için sabaha kadar yoruluyor...ve yorgun uynıyorlar.. uykularını alamadıkları içinde hep uykulu bir vaziyetteler...bir çözüm bulmaları lazım en azından kendi sağlıkları için...
canım bu aralar ela memyide mamayıda az içiyor... dişlerinden delirecek durumda... ağlaması huysuzluğu geçti ama kaşındığı çok belli... çıksada rahatlasak...düşün birde ben bu duurmdayken ek gıdayla iyice daraltmışım yavrumu... sıkıntıya sokmuşum dediğin gibi....
bugünde gün geçmek bilmedi.. yarın aşı günümüz... diğer testleride yaptırabilirsem yaptırıcam...
Canim gecmis olsun. İhlamur ic. Bi desnovyy hirsizi patee burujaV jennyy-27 destekleriniz icin cooooooooooooooooooook tesekkur ederim bugun sadece anne sutu aldik bide eline erik verdim yarisini yedi zorlamadim sizden aldigim gucle ac bu cocuk cumlelerine gogus gerdimbi sure sut savaslarina devam edecem ins gecer kabizligimiz siz olmasaniz ne yapardim iyiki varsiniz . ayrica grip oluyorum galiba bu konuyada bi el atarmisiniz grip hapi kullanamiyoruz degil mi parol aldim ama cok fayda etmedi
yok ki minderKöyüm olsa da özlesem....
Yer yatagı yap canım varsa minderin. Rahat rahat yatarsınız
Sadece d vitamini gülüm (dvit).
Yola yola bende sac bırakmadı keşke bir ense olsa:)
Kubizm alıntı yapmamışım canım. Gecmiş olsun. Hırsızı cok guzel yazmış. Sutu de arttırır o beslenme ayrıca
Gozun aydin. Kakalari bile mutlu ediyo. Ortalik batinca daha da mutlu edebiliyo duruma gore. Ah annelikkizlarrrrrr ve goooooooooooooool yani kakabol sut yarim erik 1 kasik yogurt ve kaka geldi hemde yatak yorgan batirdik demekki neymis doktorlar o kadar sene okuyupta herseyi bilemeyebiliyormus hepiniz e tekrar tesekkurler
Kaymatiyosun canim. Ne kadar kaynatirsan o kadar sert peynir elde edersin. Bi kac denemeden ve bebisinin tepkisinden sonra en dogru kivami bulursun. Ben mesela cok kaynatmiyorum. Ve suzerken biraz sulu birakiyorum. Puding gibi bi kivami oluyo. Oyle seviyo benim enikbrujav kaynamis sutun icine yogurt koyup karistiracagim onu da kaynatiyor muyum?yoksa bitti bu kadar mi?suzup direk yedirebilir miyim?
snowy takla mi atiyor kerem??emeklemesi nasil karnini kaldirip dizlerinin uzerinde mi surunuyor mu yoksa?
bir de 6.ay biterken sen de gece cok sik uyandigidan bahsetmistin degil mi?atak sonrasi ne ogrendi peki?
aktarim maasallah 1.73 iiymis :)
patee tshirtlerinizle uyumlu bir aile msjlarini aldim :)
canim masallah. Kubizm de ayni dertten muzdarip. Sen de birden cok yuklenmis olabilir misin ek besine. Bebeklerimiz henuz hazir degiller. İlk 45 gun tanitim gunleri. Kasikla tattiriyoruz sadece. Bebek istese bile 1-2 kasik en fazla yedirmelisin. Zamanla arttiracaksin miktari. 1 ayin sonunda toplamda 1 cay bardagi olcak en fazla. Eger sutun yeteersizse ek gidayla tamamlamaya calisma. Formul mamayla takviye yap. Ve sutunu arttirmaya calis. Sag mesela. Ama olmazsa olmaz. Kafana takip kendini uzmeiyi akşamlar kızlar bizde tam 6 aylık olduk
amiin canım ...zor bi okadarda güzel...hiçbiri anne sevgisinden mahrum kalsın istemiyorum...benim bebişi bugün ilk defa eltime bıraktım uyuttum yagmur vardı markete gitmem lazımdı.uyanmış mızırdanmış..abisie vardı ama ..acıkmış diye yeni yoğurt mayalamıştaza diye bi geldm yoğurt yedirmeye çalışıyo bizimki sulu gözler tablette müzik açmışlar..beni görünce bir ağladı kucagıma aldım ceneme saldırdı mıncıkladı beni....bir saat biile olmamıştı giderken şeftali elma yyedirmiştim emdide..tok yemez dedim.aç bence dedi eltim beş çocuk annesi..tok dedim ama tuttu bi kaseyi yedi benim oğlan iyimi..acıkmış meyve tok tutmuyo demekki...ama bu akşam yapıştı bana yanından ayırmadı uyumadı dokuz gibi uyudu şukur..ama gece yapışacak bana belli...ek gıdayı kestik huysuzluğu geçti... inşallah sende ne olduğunu anlarsında minik kızın ve sen rahat edersiniz... kak yapması nasıl hala o kadar çok bekliyormu... kaç günde bir yapıyor artık...
canım ben melisa aldımBrujaV lavanta demiş ben yanlış hatırlamışım.. yastıkta yatırmadığım için pamuğa damlatıp baş ucuna koydum ... bizimle beraber yattığı için mecburen kokuya bizde maruz kaldık...iyide oldu... güzel uyutuyor insanı...
benim kızda sürekli hapşurup öksürüyor...hapşurması burnunu açmak için öksürmeside biriken salyanın boğaza kaçmasından yutamadığında öksürüyor.. merake tme bir şeyi yoktur..şimdi sen üstüne düşüp fazla inceliyorsundur ha kaptı şifayı ha kapacak diye... sen düzel de kızına da birşey olmaz Allah ın izniyle...
neredeyse doğduğundan beri yanımda yatıyor diyebilirim...dediğin gibi ilerde yanımızda yatmazlar yada tam tersi olabilir bilemiyorum ama şu an herkes halinden memnun bakalım...
ay ne güzel... cıvıl cıvıl yatak.... ger bir de bana sor diyorsundur.... valla öyle... dünya bir tarafa çocukların bir tatarafa ama ne zorluklarla büyüyorlar değil mi... Allah neşenizi birliğinizi daim etsin inşallah... ağzınızın tadı bozulmasın...
bend eondan kullanıyorum canım..ama işe yaramıyor ...
canım kabız olur tabiki... buydaydı darıydı irmikti arpaydı birde bunların kepekleri var çocukta peklik yapmıştır.. benim kızda aynı oldu azıcık irmik le buğday unu karıştırıp muhallebi yapmıştım...aspratörü görünce kafasını başka yöne çevirip ağlıyor... burnuna dayayıncada nefesini tutuyor...
alışamadı yada çok yüklendim... dediğin gibi ben kendi verdiklerim adına konuşuyorum ama kv nin verdiklerinden haberim yok ...şu aşıları geçsin ufaktan yine başlarım...
hoşgeldin canım...
aman dikkat et makat çatlağı çabuk iyileşmiyor.. çocuk gaz çıkarsa bile feryat figan... benim kızda geçirdi düzeldi şükür ....benim yardımımla kaka yapmaya başlamıştı... fitil kullanmak istemediğim içimn. kulak çöpüne vazelin sürüp dairesel şekilde makatına masaj yapar gibi yediriordum aiçeri doğruda sürüyordum ufak ufak... ozamn rahat çıkarıyordu...
canım doktorun verdiği menü çok ağır geldi bana...yumurta tereyağ labne ...birden bire bu kadar çok karışık ek gıdaile başlaması bebeğini zorlamış zaten kabız olmuş... hem 3 gün kuralı yapın falan demedimi... topicte aklına gelmeyecek gıdalardan bebekler alerji oldu... ilaçla kaka yapıyorsa bu defada bağırsak tembelliği yapıyor bak ben kaç yaşına geldim bağırsaklarımı uyarmadığım zaman kendiliğinden çalışmıyor...
vallahi bana gore.super bir uygulamagünaydın kızlar uyku hakkında bende bir şey sormak istiyorum Mirza Yusuf u beşiğine koyuyorum sevdiği bir müzik var onu açıyorum ve o kendi kendine dalıyor sonra müziği kapatıyorum uykuya devam ediyor oğlum acaba yanlış bir uygulama mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?