2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydın hanımlar, iyi bir gün dilerim

Dün brokoli ile tanıştı minigim. Yüzü gözü yeşillendi. İzlemesi cok zevkliydi

Canan canım sen özel üni de yrd doc olarak calıştım ve ayrıldım demiştin yanılmıyorsam. Ortamı-şartları nasıl biraz bahseder misin? Böyle bir iş gündeme geldi ama özel oldugu için sıcak bakamıyorum ben...

Canım bebeklerde öğürme refleksi biz yetişkinlerden daha güçlü. Böylece yediklerinin nefes yoluna kaçmasını engelliyorlar. Senin de deneyimledigin gibi tüküremezse nihayetinde kusarak cıkartıyorlar. Elma sert bir meyve. Haslayıp catalla ezersen rendeye göre daha rahat yutacaktır.

Allah kolaylık versin canım. Ben de o sureci zor gecirmiştim. Nasıl uyutuyorsun uyanınca?

Canım mama sandalyesi aldıysan, oturt. Önüne oyuncaklarını koy. Mutfagının işini gücünü rahat yaparsın o zaman.

Gunaydin canlar. Dun kizcemi yanima aldim. Kocisi de baska odaya gonderdim. Kustu bana, sabah veda etmeden gitti. Hayir da cok sinirlendim galiba

Snowy ne kadar surdu o donem? Ben de mavis gibi suraya yigilivercem valla ne kadar sabretsem muradima ererim ki...

Canım hayatınız için önemli bir sürec arefesindesiniz. Küsmemiştir, onun kafası bir milyondur şimdi.

Bir hafta on gün kadar sürmüştü canım. İşi gücü boşverin, kuzunuz uyudukca siz de en azından uzanın. Bazen 10 dk lık uyku 8 saatlik olandan daha etkili oluyor.

Kızlar günaydın n11.com da mama sandalyesi alacagım tc istiyor
hırsızı ve seldursel siz almıştınız sizden istedi mi?

Hawar

Dün seni online gordum canım. Nasılsın, bebegin nasıl oldu?

Yok yaaa kustu. Aksam da belliydi tavrindan. Benden vazgectim gel yerinde yat filan dememi bekledi herhalde. Ben kizimi alip odaya gecince o da gitti yatacagi odanin kapisini kapatti. Normalde oyle kapi kapatma gibi bi huyu yoktur. Sabah da odamiza ugramadan cikti. Bi bebek de o. Hangisinin nazina oynayaim bilmiyorum ki..!
Yatiyorum simdi. Desene daha cok yolumuz var hayirlisi.

@Snowyy aynen cnm sanırım haşlama daha iyi. Cesaretim kırıldı seni uyguladığın yöntemden dolayı gerçekten tebrik ederim.
Ben çok korkağım o konularda birşey olursa naparım diye:)

Hani ciftlere evliliklerini "kurtarmaları" için cocuk yapmaları tavsiye edilir ya. Bilseler asıl iş cocuktan sonra baslıyor...

Düzelir canım, bir de canını ona sıkma. Oluyor eşler arasında anlayışsızlık bazen. Akşam birsey olmamış gibi davran sen, uzatmayacaktır.

@Snowyy aynen cnm sanırım haşlama daha iyi. Cesaretim kırıldı seni uyguladığın yöntemden dolayı gerçekten tebrik ederim.
Ben çok korkağım o konularda birşey olursa naparım diye:)

Korkarsan birsey yediremezsın bebegine gülüm. Hep sıvı seyler veremezsın. Gecen baska bir forumda okudum. Cocugu 2-3 yasına gelip te hala tek tek yiyemeyen, yeter ki yesinler diye herseyi karıştırıp blenderdan geciren annelerin sorunlarını okudum. Nasıl alıştıracagız diyorlardı.

Ben verecegim şeyi önce kendim yiyorum. Tadına, sertligine bakıyorum. Cignemeden yutulabilecek gibi mi diye. Hoş onlar damakları ile de eziyorlar:)

Selam kizlar ve melekleri ins her sey yolundadir.forma uzun zamandir giremiyorum telfondaki uygulama calismiyo,uygulama olmadan da cok mesaggatli biz 5.5ayi geride biraktik ve dis yuzunden sanirim oglum cok huysuz.uyuku rutinimiz 3 ayindan beri cok iyiydi alsam 9 sabah 7 ,anne sutu aldigi icin 3-4 kere uyaniyodu.9kilo su anda ama bi kac sorum var
-disinden dolayi sanirim yuzunde kuruluk ve kirmiziliklar var ,yumusak bezle hafif kurtsam da pek yardimi olmuyo,?siz nasil atlattiniz?
-Ek gidaya gecmeyi dusunuyorum acaba bu huysuz doneminde iyi bi fikir mi ?
Sizler nasi bi yol sectiniz?

Hoş geldin canım, masallah kuzuna. Kastettigin salyadan dolayı kızarma&kuruma ise ben akşam yatarken mustela sürüyorum, sabaha geciyor.

Sıkıntılı oldugu bir dönemde ek gıdaya baslama istersen. Zaten daha 5.5 aylıkmış. Onun keyifli oldugu, yeni tatlara acık oldugu zamanı bekle

snowy cnm memede uyuyor hala
umarim gecicidir bu durum

Alışkanlık olmuş canım o maalesef. Sanmıyorum gecici olsun...

hoşgeldin canım

vallahi haklısınız her apartmanda var sanırım bizimde üst kattaki her gece 11 dedi mi açar elektrik süpürgesini rahat gece 1 e kadar kadın çalışıyor geç geliyor ama her akşam da aynı saatlerde süpürülmezki:) alttakilerde her akşam kavga ediyor uyu uyuyabilirsen..

Aksam birsey yokmus gibi davranirsam hatasini nasil anlayacak? Daha da onemlisi bu sinirle ben nasil becercem oyle davranmayi

sabahtan beri şu mama sandalyesini almaya çalışıyorum tam sonuna geliyorum hata oluştu diyor sinir oldum ya hala alamadım

kızlar oğlum arada öksürüyor bizim bir tanıdığın bebeği 17 günlük öksürüyormuş doktora götürmüşler kalbinde iki deli çıkmış korktum herhalde ben çok evhamlıyım her şeyden şüpheleniyorum

ohhh kızlar sayfalar almış başını gidiyor geçmişi okurken başım dönüyor vallahi
benim oglan ninniyle 10dk da uyurken şimdi işe yaramaz oldu oysaki babamıza ne gururlanmıstım .dun gece lavanta yağı damlattım işe yaramadı olsa gerekki yine uyanıp durduk.
vallahi benim oglan yurumeye başlayınca napıcam bilmiyorum köşe koltukta yatıyordu acıyorum iki kişilik oluyor artık tırmanıp kolcaklarından sarkmaya basladı allah korusun bizde yere çift kişilik yatak koyduk odayı bosalttık sadece beşiği var sanırım onuda cıkarıcam uyanıyor ses vermeden gidip beşiğe tırmanıyo aklımı kaçıracam yaaa tırmanmadığı yer yok yurumeye başlayınca naparım bilmem
ek gıda işimiz cok güzel gidiyor ilk andan beri mama sandalyesinde yiyiyoruz durmuyordu alıştı ilk defa dün akşam babmızla akşam yemeğine oturduk oda püresini yedi babasıyla .eşim şaşırdı çünkü ona ve etrafımdakilere göre boş bir uğraştı hareketli çocuk oturup yemezdi.ama yedi işte ilk zamanlar bahsettiğiniz gibi 1 ck ancak şimdi 4 ck falan yiyiyor.
öğlende kabak /havuc/patates/ıspanak hasladım ezdim bi güzel yedik artık onlüğü giyince anlıyor tabi neşeli zamanımızı kolluyoruz.
@snowy Hani ciftlere evliliklerini "kurtarmaları" için cocuk yapmaları tavsiye edilir ya. Bilseler asıl iş cocuktan sonra baslıyor... dediğine sonsuz katılıyorum bebekten önce sıfır tartışma yaşadığım eşimle şimdi akara kokara tartışıyoruz ama allahtan biliyoruzki ikimizde bebişin iyiliğini istiyoruz.
@kubizim gelmene sevindim yazmıyordun ne zamandır.sanırım bebişte sağlığına kavuştu.
A aktar cım adımı değiştirdim cunku başka forum başlıklarınada yazıyoruz direk açık etmiyim kimliği dedim önlem yani...

hepinizi öpüyorum uzun oldu ama bebiş uyumusken ne varsa yazayım dedim

valla apartmanda en çok sesi biz yapıyoruz oglan başlayınca ağlamaya kacacak delik arıyordur millet

Slm kızlar nasılsınız iki üç gündür göğsüm ağrıyor oyuzden ek gıda vermeden emzirdim ek gıdamızdada zaten az yogurt meyve okadar dı sebzelere başlamadım. Dr da gittim sürekli emzireceksin dedi bikaç test verdi önümüzdeki hafta yaptıracağımgeçmesse yaptır dedi çünkü dişlerimiz artık iyice belirginleşti ele gelir oldu çok şükür biraz rahatlar umarım. Birde yatırınca dönüyor arka arka emekliyor daha öne gitmeyi beceremedi zaten kalsıramıyor kendini birde oturmayı beceremıyor elinden tutunca kalkıyor acaba oturması için çok ısrarcı davranmıyorum ondan mı bilemedim. Birde yürüteç alan yada koyan varmı bebeğini arkadasım gün içinde koyuyor ben kıyamadım daha küçük diye bakalım belkıde hiç koymam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…