2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın kızlar sonunda baby2go mavi renk mama sandalyemizi bugün aldık dün yapamadık bankayı aradım kredi kartım internetten alışverişlere kapalıymış ondan yapamamışım açtık bugün yaptık yalnız tek birşey var dün 11 tl indirimli kuponumuzu bugün kullanamadık 15.10.2014 son günmüş 98 tl ye gelecek nasipse. Neyse bunda da vardır bir hayır

Canım ben fisher price in reklamlarda da gösterilen orglu oyun merkezini aldım, bebeğim 2 aydır sıkılmadan oynuyo, ileriki dönemde de orgu ve oyuncakları çıkarılabildigi için rahatça kullanabilirler diye düşünüyorum.

Hic bisey olmamis gibi konusuyoruz canim :) niye hoscakal demeden gittin dedim. Aksam canimi sktin diye cevap verdi. Sonra konusuruz dedi. Zaten dun nobetciydi gelmedi. Telefonlastik normal
sevindim canım uzatmamak en güzeli kavgaların en güzel yanı barışmak

maşallah minik korsana anem bugun cok eğlendi bende mutlulugunu bozmayayım demıs galıba canım o şekilli oyuncaktan bende aldım ama henüz parçalarını yemekten öteye gidemedik

çok geçmiş olsun canım benim oğlumun da aynı olmuştu şükür ilaç almadan atlattık eğer mama da yiyorsa mamayı ıhlamurla yap canım topikte konuşulmuştu.

çok sevindin canım Allah daim etsin

Hayirli olsun canim gule gule kullanin

maşallah minik korsana anem bugun cok eğlendi bende mutlulugunu bozmayayım demıs galıba canım o şekilli oyuncaktan bende aldım ama henüz parçalarını yemekten öteye gidemedik

Benimki de once isiriyordu. Simdi tutup birbirine vuruyor ve ust uste koyuyor. Ona oyun kurmayi ogretmen lazim canim. Ben kule yapiyorum, yan yana dizip vuruyorum. O da ileyip taklit ediyor.

Priori

Begenilerin geliyor ama mesajin yok. Nasilsin canim, yogunluk var sanirim yine

cümleten günaydın kızlar...
kızım dün 6. ay aşıları oldu..ama aşı olmadan sedyeye yatmasıyla -hani şu japon çizgi filmlerinde ağlama sahneleri vardırya gözlerin yanlarından yaşlar fışkırırı -çingene kızım öyle ağlamaya başladı.. tabi boğzının deliği bile çok net görünüyor ağlarken... tartma işlemini bile zor yaptık..kendini sağa sola çarpa çarpa helak oldu... 6.711 gram olmuş...boyuda 63 ,5 cm ,yani hiç uzamamış bu ay....ateş yapar diye bekledim ama çok hafif atlattı. 4. ay aşılarında 2 gün ateş yapmıştı...
kan testi falan istemiştim ,tabi kızım ağlamaktan kendinden geçince doktor kan testi falan için daha fazla çocuğun canını yakmayalım diye erteledi...hafta içi bir gün özel doktora götüreceğiz...
ek gıda için yine burada konuşulduğu gibi uygulayacağım... kabız olmasına normal dedi çünkü...sana verdiğim listeyi uygula dedi...uyguluyorum , eşimle ben hergün listedeki gibi besleniyoruz dedim....

Kilo alimi nasil canim?

Kan testi icin parmaktan alan bir laboratuara gotursen. Mahvederler kizi damar bulmak icin.

Hala listeye devam edin dedi oyle mi Benim hic doktora gidesim kalmadi. Boyuna posuna bakacak gelecek ay baska birsey var mi Asidan asiya gotureyim:)

Cok iyi fikir :) biz de gecen gun kuzu uyuyunca "bi eve vardim" oynadik. Cok eglenmistik. Bu oyun bilinir mi bizim uyurmamiz mi onu da tam bilemiyorum ama "bi eve vardim, kapisini caldim, iceri girdim. Bir de ne goreyim..." Diye baslayip bi evi tasvir ediyosun. İste 1 anne 1 baba 3 cocuk 5 kedi 10 kopek... Artik neyse. Karsidaki de tahmin etmeye calisiyo. Arada ipuclari veriyosun. Daha cok kafasi karisiyo filan
Ben de arastiriyorum su aktiite merkezlerini. Link ya da resim payladabilir misin canim??
HahahahaA. Alemsin canim yaaa. Esim ve ben listedeki gibi besleniyoruz :) ne demek istedigini anladiktan sonra epey guldum. Sen yavas yavas basla. Kabiz yapmaya meyilli gidalar verdiginde onlari notrleyecek lifli seyler de yedirmeye calis. Tabi tadimlik bi kasik bi kasik basliican. Biz ek gidaya baslayali 15 gun oldu. Daha yeni yeni 3-4 kasik veriyorum. Acelesi yok. Omur boyunca yemek yiyecek bi insan evladi sonucta. Simdi tikamanin anlami yok sen de yeterince bilinclisin zaten. Doktorun her soyledigini yapmaya gerek yok. Onu temel alcaz fakat yon verecek olanlar biziz

Degisik bir oyunmus, biz de oynayalim:)

Benim begendigim asagidaki canim,

http://mobil.e-bebek.com/fisher-price-l-l-egitici-kopekcigin-aktivite-masasi-yeni_FPR-BMC18

bize artık 8.ayında yani aralıkta kontrole gelin dedi sağlık ocağı da doktorumuz da

zaten çorbada balkabagi pirasa dereotu zeytin yağı içinde pirinç un vs yok sulu kıvamda ve çok az ama hala kabiz kuru kayısı haslayip pure yapsam ondan umitliyim ama buyuseler bile devamlı kabiz çocuklar oluyor inşallah öyle olmaz herşeyleri gelişmiş ama en sıkıntı sindirm sistemi

canım peki miktar olarak ne kadar veriyorsun ben günde 3 kücük kase veriyordum ek gıda kahvaltı meyve sebze yogurt toplam ama ağır geldi simdi 2 çay bardağını geçirmiyorum 3 gündür miktarı azalttım ve 2 kere yaptı kendı yavas yavasta katılığı azalıyo kakanın. inşallah kalıcı değildir canım sadece bünyeleri biraz hassas yavrucuklarımızın

.

Gurur duyarım orası ayrı ama bende aralarına girmek istiyooruummm ( bende alırım aynısından ki , farketmez erkek merkek giyerimki ben :) :)))
giy canım..ne de hevesin varsa ne yapmak istiyorsan yap beeğinle...hayatta başka güzel ne varki...

peki kızlar bebişlere kaban mont aldınız mı biz aldık acaba erken mi davrandık 1 yaşa göre aldım ama sezon açılınca daha çok çeşit mi çıkar bizimki bu
aldığın çok güzelmiş canım... güle güle giysin... üzerinde paralansın diyeceğim ama zaten okadar süre giyemiyecekler... bana görümcem vermişti... vermeseydi alırmıydım diye düşünüyorum ...dışarı çıkarken ,sanıyorum kalın battaniyelerle idare ederdim...

kizlarrrrrr ve goooooooooooooool yani kaka bol sut yarim erik 1 kasik yogurt ve kaka geldi hemde yatak yorgan batirdik demekki neymis doktorlar o kadar sene okuyupta herseyi bilemeyebiliyormus hepinize tekrar tesekkurler
kakanız bol olsun bir daha kabız olmaz inşallah..

yok canım ne yaptıysam aynı bazen akıyor bazende akmıyor burnu.. ama devamlı tıkalı...
ay gerçekten mi ? odamı sunii...çim diye diye yapayınamı dokunuyormuşuz....

canım piirnç unu kabızlıkta birebir...tarhanada da un var...bağırsakları senin sütüne alışkın ancak onu sindirebiliyorken... içinde kırk çeşit bulunan tarhana ve pirinç unuyla karşılaşınca ,ben daha sütü sindiremiyorum.. bunlar ne bilmiyorum diye paydos etmiştir kuzunun bağırsakları...ben hepten kestim ek gıdayı düzeldi yavaş yavaş...

canım boğazına kaçmasından korkma zaten boğazına kaçsa midesine inerdi... yutamadığı için takılmıştır... asıl soluk borusuna kaçmasından kork... zaten kuzucuğun kendini koruduğu için öyle tepki veriyor...öyle öyle öğrenecekler... yinede dikkatli bir şekilde püreli olarak yedirmeye devam et... tutup nohut kadar olmasın tanelerin ama yani püredende biraz kıvamlıca olsun... pütürlerin boyularını kendin ayarlar yutabildiği kadar ,öğrendikçe büyültebilirsin parçacıkların hacmini...

Kızlar günaydın n11.com da mama sandalyesi alacagım tc istiyor
hırsızı ve seldursel siz almıştınız sizden istedi mi?
istedi evet canım... bu arada almışsın.. hayırlı olsun güle güle kullansın bebeğin...

hoşgeldin canım...ben hiç bir şey sürmüyorum o kızarıklıklara ılık su ile siliyorum,ertesi gün geçiyor...yine oluyor yine geçiyor...canım vereceğin 1 çay kaşığından birşey olmaz diye düşünüyorum ama sen yine içine sinen bir günde başlarsın...

snowy cnm memede uyuyor hala
umarim gecicidir bu durum
benim kız da aynı memede uyuyordu... nasıl düzelticem nasıl alıştırıcam diyordum...şimdi meme verdiğim halde uyumuyor.. daha kötü oldu...memde uyuyor diye hayıflanıyordum işimede geliyordu en azından uyutabildiğim bir yöntem var diye... ninni çalacak bir yandan memede vercen(memeyi almayınca ayağımda sallıyorum ) pışpışta yapcan... ancak uyuyor ...

geçmiş olsun tanıdığınıza... benim kızda öksürüyor hatta yorganı çarşafı havalandırarak örttüğümde... helen hava akımına nefes alamayarak tepki veriyor... tam anlatamadım biliyorum ... kalbinde üfürüm olan bebekler olurya onların yanından bile geçseniz o hava akışıyla bile nefes almakta zorlanır... doğduğundan beri yapıyor... kalbinde delik olan bebekler ağladığı zaman morarırlar... o belirti olmadığı için evham yapmak istemiyorum...ki benim kzı felaket ağlıyor ve rengi kızrıyor doğal olarak morarma yok...sende evham yapma canım...

geçmiş olsun canım..dişleri de hayırlı olsun kuzucuğun...yürüteç vardı evde görümcem vermişti... sürekli içind etutmasamda wc. ye giderken.. yemekere bakarken içine koyuyorum 1-2 dakika oyalanıyor zaten pekte sevmedi...

canım uyusunda nasıl uyursa uyusun vaziyetindeyim... sen bir yönteme alıştırırsın ama senden başka bakanlarda var bebeğine... yani bizim bunları uygulamamız çok zor... bebekmi alışacak yönteme yoksa evde bakanlarmı orası karışık biraz...sütüde 500 ml alması yeterliymiş... ek gıda döneminde....kendine iyi bak canım... işinde gücündede Allah kolaylık versin...

ohh maşşallah ayaklanmış... keşfe çıkmış yaramaz...

canım doktora , o verdikleri listeyi biz mi uygulayacağız yoksa bebeğemi vereceğiz diye sormuştum geçen ay ... şaka yollu sordum ama o liste çok ağır ve yavaştan almama rağmen kızım kabız oldu... yoğurt ve 1-2 meyveyle tekrar başlayacağım...

geçmiş olsun canım benim...anne sütü alıyorsa eskisinden de çok emzir geçer inşallah...ıhlamur benim kzızıma iyi gelmişti... bir avuç ıhlamuru 5 bardak suda , kaynayınca 5 dk. haşladım...ve 2 ölçek-2 öğün verdim...2 günde geçti şükür

gözün aydın canım...çok sevindim...

Arkadaşlar bebeklerinize 6 aylıkken kahvaltıda neler yediriyordunuz kahvaltı karışımına anne sütü yada devam sütü katmak zorundamıyız
bebeğin yutabilmesini kolaylaştırmak için sıvı katılması gerekiyor ..seyreltmek amaçlı... daha ben başlamadım kahvaltıya ...ama yedirseydim BrujaV ın yaptığı gibi sütü kestirerek peynir verirdim... belki 1 çay kaşığı kadar yumurta...

dikkat etmene rağmen hala kabız demek... geçe rinşallah canım... ben kıızn poposunu vazeli batırılmış kulak çöpüyle uyarıyorum... belki kabızlığı geçmiştir maa önde duran taşlaşmış dışkı vardır belki çıkmasını engelliyordur... benim kızda öyle oldu... taş gibi kaka lar var bezinde geri kalanda sıvı ile karışık ...bir kakasını yapsın rahatlasın... düzelsin bağırsağı sonra diğer çeşitleri denersin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…