2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım aldığın keçi boynuzu pekmezi soğuk pres yapılanmı yoksa kaynatarak olanmı... kaynatarak yapılan sadece fruktoz oluyormuş... soğuk pres olması lazımmış ben bulamadım...
afiyet olsun kuzuna...
eşinede horlamanın zararlarını anlat... ben de horluyormuşum ama yorulduğum zamn.. bende tedavi ol dediğimde sende horluyorsun seninde buyun var şuyun var diyip duruyor...sanki holuyorsun dediğimde hakaret etmişim gibi algılıyor... ileride kalp rahatsızlıklarına yol açıyor... kızımı sensiz büyütmek istemiyorum dediğimde anladı ....

geçmiş olsun canım. hiç düşünme bebişin sağlıklıdır. insan ister istemez korkuyor herşeyden

canım ben yürütweç kullanmıyorum. pek de tavsiye etmiyorlar. evet koyarak iş yapmak kolaydır ama bırakıyorum işler kalıyor :)

aynen canım teşekkür ederim

amin canım cümlemizinkini korusun

sizin beğendiğinize baktım çok güzel ama gözüme baby 2 go takıldı mavisi 98 tl 11 tl indirimde olunca 87 tl olacak ama daha alamadım tam sonuna geliyorum hata oluştu diyor sabahtan beri yapamadım

senin aldığına baktım şimdi sanırım ayak kısmı düzlenenden. (nasıl bir kelimeyse anlamışsındır:)
valla onu da çok beğendim gözüm kaldı :) güle güle kullanın canım

ben pekmezi sade veriyorum. öğlen sebze çorbası akşam biraz meyve yatarken bazen yoğurt ama bunların hepsi azar azar ve zorlamıyorum iki kaşık yesin üçüncü için diretmiyorum. diğer öğünlerin hepsi anne sütü

bende spora başlamayı düşünüyorum canım birlikte gidelim.

umarım düşüncemde kalmaz sadece uygulamaya da geçerim:)

hünnap marka canım eczacımız soğuk pres olduğunu söyledi ve özünde de açıklamalı olarak yazıyor.
umarım kandırılmıyorumdur:)

Kizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarin ellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun

Dedigin gibi koca bebek Nereye gidecek, annesi de almaz daha eve:)

Cok gecmis olsun canim.

çok geçmiş olsun canım... sağa sola dönerken kolu altında kalmıştır belki ,kurtarmaya çalışıncada çekiştirmekten kendi kendine çıkarmıştır......erkek kardeşiminde kolu sürekli çıkardı ... kırılmış gibi ağlamasına rağmen.. tık tiye yerine takınca anında düzelirdi..ağlamayı keserdi...doktora gide gele düzeltmeyi öğrenmiştik...
oturan çocuğu kolundan çekerek kaldırınca.. sadece koltuk altlarına abanarak kucağa alınca çıkıveriyor...
çok geçmiş olsun canım...

amin canım çok geçmiş olsun bende vücuttan kaldırıyorum hep

hünnap marka canım eczacımız soğuk pres olduğunu söyledi ve özünde de açıklamalı olarak yazıyor.
umarım kandırılmıyorumdur:)
canım ben hiç eczaneye bakmayı akıl edemedim...zaten tadındanda anlaşılıyormuş soğuk pres olduğu... ısıl işlem görmemesi gerekiyormuş bu tür pekmezlerin...sağol canım...

Bu annelerin ogullarina duskunlugu nedir Gecen memlekete gitmeden once kayinvalidemi aradim, birsey istiyor mu diye sormak icin. "Ogullarimi getir baska birsey istemiyorum" dedi. Esim neyse de benim ogluma da sahip cikti iyi mi

topicte kimse olmayınca eski sayfalara bakıyorum...
filologum en son bebeğin 4 kilo olmuş onu yazmışsın ve sarılık problemi varmış ...girdiğine hiç rastlamadım ama imkanın varsa yaz emi...

bazı çocukların kemik yapıları müsait oluyor çıkığa .. mesela benim kardeşimin kolu yalama olmuştu resmen... kolunu kaldırsan çıkardı... ama bazısınıda çekiştir var gücünle hiç birşey olmaz eklem lerine ... her insanın yapısı farklı...aman sen yinede dikkat et...

Saol canim dikkat edicem daha fazla zaten kendi kendine yapti desem yeri insallah bir daha olmaz. Giydirirken bile olur dedi dr.

Bu annelerin ogullarina duskunlugu nedir Gecen memlekete gitmeden once kayinvalidemi aradim, birsey istiyor mu diye sormak icin. "Ogullarimi getir baska birsey istemiyorum" dedi. Esim neyse de benim ogluma da sahip cikti iyi mi
kızın olsada ,oğlumla kızımı getir derdi...eşimin ve benim annem de ela yı kızım diye sever..kızımı getirin seveyim siz gelmesenizde olur derler...
Saol canim dikkat edicem daha fazla zaten kendi kendine yapti desem yeri insallah bir daha olmaz. Giydirirken bile olur dedi dr.
canım dediğim gibi benim kardeşimin kolu yalama olmuştu resmen sürekli çıkardı... eklemleri müsait demişti doktor... ama ilk okul çağına gelince kemikleri gelişince geçmişti... maşşallah kapı gibidir şimdi...çoğu doktor bebeğin kemiklerine birşey olmaz der..düşünce vs. keşke böyle birşey vesile olmasaydı ama uyardığın iyi oldu canım..bende çok fevri davranıyorum bazen üşütmeyim diye hızlıca giydirmek için...dikkat etmek lazım...
çok geçmiş olsun... o korkunu anlayabiliyorum... aklına neler gelmiştir kim bilir...

herşeyi kafaya tak miyminti ol azicık kostur dur gece gündüz ne ıstersen ye istedigin kadr hemde emzir birde annene teşekkür et genetik canım:) sansliyim azcik
ya en sinir oldugum insan modeli ye ye zayıf kal saka bı yana benım annemde senın gıbı dogumda 4 kılo almıs 3.750 benı dogurmus dogumdan sonra karnı içine göçükmüş ama burdan anneme tesekkur ıletemıyorum ben bı dogurdum varil gibi oldum kilo falanda zor verıyorum gram gram .bari babama tesekkur edeyım onun gibi göbüşlü oldum

canım cok geçmiş olsun ucuz atlatmıssınız evet dikkatli olmak lazım bende cok duyuyorum bebeklerde kol cıkmasını

Attilar bizim pabuclari dama Ilgi alak gostermiyorlar bir de hadi ikinci ne zaman diyorlar:)

Bebegin bir ayaklanirsa kilo falan kalmaz canim. Sen toplayabildigin kadar enerji topla simdi

canım ben hiç eczaneye bakmayı akıl edemedim...zaten tadındanda anlaşılıyormuş soğuk pres olduğu... ısıl işlem görmemesi gerekiyormuş bu tür pekmezlerin...sağol canım...
canım ya koska da vakumlama yontemıyle yuksek ısıya maruz kalmadan üretıyormus pekmezı netten arastırırken öğrendim koska dan alıyorum bu konuda bilgin var mı sen ne veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…