canım aldığın keçi boynuzu pekmezi soğuk pres yapılanmı yoksa kaynatarak olanmı... kaynatarak yapılan sadece fruktoz oluyormuş... soğuk pres olması lazımmış ben bulamadım...selam kızlar.. yazamadım dün hiç giremedim. bizim cadı sürünerek ileri geri gidiyor artık. ama oyuncaklardan çok sıkılıyor aynı şekilde telefon kumanda meraklısı :)
o yüzden oyuncakları topladım tek tek veriyorum şansım varsa oynuyor. olmazsa kucak ve evi turlama ya da dışarı çıkma. bugün annem geldi ve soluklandım biraz. geçmişi anca okudum. ben dün eczaneden keçiboynuzzu pekmezi aldım bir çk veriyorum. öğlen sebze akşam meyve ve yatarken yoğurt (oda mayalarsam:) biraz daha dikkat ediyorum dediğiniz gibi sürekli sulu veremem alışır. demin brokoli yaptım pütürlü biraz koyu oldu arada öğürdü ama alıştık :)
eşime deli oluyorum geceleri horluyor şu yağdan deneyeceğim bende yoksa ya o beni boğacak sürekli uyandırdığım ya da dürttüğüm için ya da ben onu. ya normal değil git tedavi ol diyorum adam bana istemiyorsan giderim diyor:) koca bebekler.
herkesi öptümm
kızlar oğlum arada öksürüyor bizim bir tanıdığın bebeği 17 günlük öksürüyormuş doktora götürmüşler kalbinde iki deli çıkmış korktum herhalde ben çok evhamlıyım her şeyden şüpheleniyorum
Slm kızlar nasılsınız iki üç gündür göğsüm ağrıyor oyuzden ek gıda vermeden emzirdim ek gıdamızdada zaten az yogurt meyve okadar dı sebzelere başlamadım. Dr da gittim sürekli emzireceksin dedi bikaç test verdi önümüzdeki hafta yaptıracağımgeçmesse yaptır dedi çünkü dişlerimiz artık iyice belirginleşti ele gelir oldu çok şükür biraz rahatlar umarım. Birde yatırınca dönüyor arka arka emekliyor daha öne gitmeyi beceremedi zaten kalsıramıyor kendini birde oturmayı beceremıyor elinden tutunca kalkıyor acaba oturması için çok ısrarcı davranmıyorum ondan mı bilemedim. Birde yürüteç alan yada koyan varmı bebeğini arkadasım gün içinde koyuyor ben kıyamadım daha küçük diye bakalım belkıde hiç koymam
canım her bebek farklı demek senin bebeğin hazır değil bende veriyorum eline kv kızıyor yok bogazında kalır yok nasıl yermiş kendisi falan diye ama yiyebiliyor önce denedim baktım sorun yok devam püreleride pütürlü bırakıyorum alışsın diye bazende haşlayıp önüne koyuyorum
zamanla alışır seninkide önce biraz sıvı sonra pütürlü dene
seldursel
canım haklısın aynısı benim oğlanda da oldu hele dün akşam yogurt yedirdim istemeyince öğürdü boğazında mı kaldı ne çok korktum sonra hepsini üstüme kustu. Allahım korusun yavrularımızı.
sizin beğendiğinize baktım çok güzel ama gözüme baby 2 go takıldı mavisi 98 tl 11 tl indirimde olunca 87 tl olacak ama daha alamadım tam sonuna geliyorum hata oluştu diyor sabahtan beri yapamadım
Slm arkadaşlar dün doktorum ek gıdalara bşlayabileceğimi söyledi ben ztn yavştan başlamştım kızım 6 aylık. Doktorun dediği khvltı meyve püresi yoğurt çorba şeklindeydi ayrıca kitapcık verdi ama orda o kadar çok şey yazıoki sabah ara öğle ikindi gece vs bu kadar şey verilmezki siz nasıl başladınız ek gıdalara ayrıca kahvaltıda yumurta sarısı peynir ve pekmez için kendi sütünüzü koyuyormusunuz ? Biraz uzun oldu sory
Aman kg vermeye hic yirmeyelum gerçi olsun yine 72 sen 67 olmayi basardim kaldi 4 kg oda zamanla gider maalesef gece bebis uyuduktan sonra ki 10 da uyuyor kendimi tutamıyorum çikolata yiyiyorum
Zaten kalan kgde gobekte sporsuz olmaz kg gitse bile göbek kalir aralik gibi bebisi gün biçimde ananeye devredip spor a gitmeyi düşünüyorum
canım aldığın keçi boynuzu pekmezi soğuk pres yapılanmı yoksa kaynatarak olanmı... kaynatarak yapılan sadece fruktoz oluyormuş... soğuk pres olması lazımmış ben bulamadım...
afiyet olsun kuzuna...
eşinede horlamanın zararlarını anlat... ben de horluyormuşum ama yorulduğum zamn.. bende tedavi ol dediğimde sende horluyorsun seninde buyun var şuyun var diyip duruyor...sanki holuyorsun dediğimde hakaret etmişim gibi algılıyor... ileride kalp rahatsızlıklarına yol açıyor... kızımı sensiz büyütmek istemiyorum dediğimde anladı ....
selam kızlar.. yazamadım dün hiç giremedim. bizim cadı sürünerek ileri geri gidiyor artık. ama oyuncaklardan çok sıkılıyor aynı şekilde telefon kumanda meraklısı :)
o yüzden oyuncakları topladım tek tek veriyorum şansım varsa oynuyor. olmazsa kucak ve evi turlama ya da dışarı çıkma. bugün annem geldi ve soluklandım biraz. geçmişi anca okudum. ben dün eczaneden keçiboynuzzu pekmezi aldım bir çk veriyorum. öğlen sebze akşam meyve ve yatarken yoğurt (oda mayalarsam:) biraz daha dikkat ediyorum dediğiniz gibi sürekli sulu veremem alışır. demin brokoli yaptım pütürlü biraz koyu oldu arada öğürdü ama alıştık :)
eşime deli oluyorum geceleri horluyor şu yağdan deneyeceğim bende yoksa ya o beni boğacak sürekli uyandırdığım ya da dürttüğüm için ya da ben onu. ya normal değil git tedavi ol diyorum adam bana istemiyorsan giderim diyor:) koca bebekler.
herkesi öptümm
Kizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarin ellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
çok geçmiş olsun canım... sağa sola dönerken kolu altında kalmıştır belki ,kurtarmaya çalışıncada çekiştirmekten kendi kendine çıkarmıştır......erkek kardeşiminde kolu sürekli çıkardı ... kırılmış gibi ağlamasına rağmen.. tık tiye yerine takınca anında düzelirdi..ağlamayı keserdi...doktora gide gele düzeltmeyi öğrenmiştik...Kizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarin ellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
Kizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarin ellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
canım ben hiç eczaneye bakmayı akıl edemedim...zaten tadındanda anlaşılıyormuş soğuk pres olduğu... ısıl işlem görmemesi gerekiyormuş bu tür pekmezlerin...sağol canım...hünnap marka canım eczacımız soğuk pres olduğunu söyledi ve özünde de açıklamalı olarak yazıyor.
umarım kandırılmıyorumdur:)
@Snowyy hehe annesi dünden kabul gibi pek düşkün oğluna :) oğlumda oğlum.
dalokaysmom canım geçmiş olsun çokkk.. dikkat etmek gerek ama HIRSIZI nın dediği şeyleri yapıyorum ben ya
koltukaltından tutarak ellerdden tutarak kaldırma.. Allah korusun kuzucukları..
bazı çocukların kemik yapıları müsait oluyor çıkığa .. mesela benim kardeşimin kolu yalama olmuştu resmen... kolunu kaldırsan çıkardı... ama bazısınıda çekiştir var gücünle hiç birşey olmaz eklem lerine ... her insanın yapısı farklı...aman sen yinede dikkat et...@Snowyy hehe annesi dünden kabul gibi pek düşkün oğluna :) oğlumda oğlum.
dalokaysmom canım geçmiş olsun çokkk.. dikkat etmek gerek ama HIRSIZI nın dediği şeyleri yapıyorum ben ya
koltukaltından tutarak ellerdden tutarak kaldırma.. Allah korusun kuzucukları..
Saol canim dikkat edicem daha fazla zaten kendi kendine yapti desem yeri insallah bir daha olmaz. Giydirirken bile olur dedi dr.topicte kimse olmayınca eski sayfalara bakıyorum...
filologum en son bebeğin 4 kilo olmuş onu yazmışsın ve sarılık problemi varmış ...girdiğine hiç rastlamadım ama imkanın varsa yaz emi...
bazı çocukların kemik yapıları müsait oluyor çıkığa .. mesela benim kardeşimin kolu yalama olmuştu resmen... kolunu kaldırsan çıkardı... ama bazısınıda çekiştir var gücünle hiç birşey olmaz eklem lerine ... her insanın yapısı farklı...aman sen yinede dikkat et...
kızın olsada ,oğlumla kızımı getir derdi...eşimin ve benim annem de ela yı kızım diye sever..kızımı getirin seveyim siz gelmesenizde olur derler...Bu annelerin ogullarina duskunlugu nedirGecen memlekete gitmeden once kayinvalidemi aradim, birsey istiyor mu diye sormak icin. "Ogullarimi getir baska birsey istemiyorum" dedi. Esim neyse de benim ogluma da sahip cikti iyi mi
canım dediğim gibi benim kardeşimin kolu yalama olmuştu resmen sürekli çıkardı... eklemleri müsait demişti doktor... ama ilk okul çağına gelince kemikleri gelişince geçmişti... maşşallah kapı gibidir şimdi...çoğu doktor bebeğin kemiklerine birşey olmaz der..düşünce vs. keşke böyle birşey vesile olmasaydı ama uyardığın iyi oldu canım..bende çok fevri davranıyorum bazen üşütmeyim diye hızlıca giydirmek için...dikkat etmek lazım...Saol canim dikkat edicem daha fazla zaten kendi kendine yapti desem yeri insallah bir daha olmaz. Giydirirken bile olur dedi dr.
ya en sinir oldugum insan modeliherşeyi kafaya tak miyminti ol azicık kostur dur gece gündüz ne ıstersen ye istedigin kadr hemde emzir birde annene teşekkür et genetik canım:) sansliyim azcik
canım cok geçmiş olsun ucuz atlatmıssınız evet dikkatli olmak lazım bende cok duyuyorum bebeklerde kol cıkmasınıKizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarin ellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
kızın olsada ,oğlumla kızımı getir derdi...eşimin ve benim annem de ela yı kızım diye sever..kızımı getirin seveyim siz gelmesenizde olur derler...
canım dediğim gibi benim kardeşimin kolu yalama olmuştu resmen sürekli çıkardı... eklemleri müsait demişti doktor... ama ilk okul çağına gelince kemikleri gelişince geçmişti... maşşallah kapı gibidir şimdi...çoğu doktor bebeğin kemiklerine birşey olmaz der..düşünce vs. keşke böyle birşey vesile olmasaydı ama uyardığın iyi oldu canım..bende çok fevri davranıyorum bazen üşütmeyim diye hızlıca giydirmek için...dikkat etmek lazım...
çok geçmiş olsun... o korkunu anlayabiliyorum... aklına neler gelmiştir kim bilir...
ya en sinir oldugum insan modeliye ye zayıf kal saka bı yana benım annemde senın gıbı dogumda 4 kılo almıs 3.750 benı dogurmus dogumdan sonra karnı içine göçükmüş ama burdan anneme tesekkur ıletemıyorum ben bı dogurdum varil gibi oldum kilo falanda zor verıyorum gram gram .bari babama tesekkur edeyım onun gibi göbüşlü oldum
canım ya koska da vakumlama yontemıyle yuksek ısıya maruz kalmadan üretıyormus pekmezı netten arastırırken öğrendim koska dan alıyorum bu konuda bilgin var mı sen ne veriyorsuncanım ben hiç eczaneye bakmayı akıl edemedim...zaten tadındanda anlaşılıyormuş soğuk pres olduğu... ısıl işlem görmemesi gerekiyormuş bu tür pekmezlerin...sağol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?