- 3 Haziran 2014
- 424
- 801
- 128
canım sana gıptayla bakıyorum biz bi cocukla hem basa cıkamayıp hem kilo veremıyoruz senın ucuncu yani bence takma verirsin inşallah hep beraber veririz biraz daha yükleri hafiflesin hepsi olurCanlar ben üç oğlan bide eşim koşturuyorum ne oturabiliyorum ne yemek ama kilo verdiğim felan yok okula goturüyorum oğlumun birinikostura koşturan hergun okula yemek temizlik .beb işim emiyo ama yok..ilk oğluma hemenngitmişti kilo..yaşım ilerledikçe kilolarda kalıyo sanırım.oğlanlar giydiklerme karışıyor büyük anne egzersiz yap zayıflama diyo..ama benim hiç vaktim yok ne zaman kendime bakabilir bilmiyorum.
Ceku dün gece 1.30-3.10 arası zifiri karanlık odada bizimle oynadı durdu.
Bez değiştirdim 1 hafta kadar önce. Huggies kullanmaya başladım. Önceki bez Prima'ydı. Acaba bu yeni bez kuru tutmadığı için rahatsızlanıp uyanıyor mu sizce? Geçen gece ve dün gece en son yaptığım bezi değiştirip tekrar uyutmaya çalışmak olduğundan pek emin olamıyorum.
Atağına kurban olduğum kuzumu dün akşam eve geldiğimde uyutmuştu babanesi: yetişemedim. Yani, gecenin o vaktinde uyanıp benimle oynamak istemesine sebep bu olabilir gibi.. Veya ben yatınca kuzumu yanıma aldım, yedirdim, yan yana uyuduk 1.30'da uyanana kadar...
Ceku'nun ilk yoğurdu mayalandı. Yarın tatma denemelerimiz başlıyor. Vidyoya alsam ne iyi olur. Arada izler güleriz. Siz de yapın eğer yapmıyorsanız. 3 ay sonra geri dönüp bakınca şaşırıyorum. Yenidoğan halleri ne farklı şimdiki halinden..
@HIRSIZI
Yazdıklarını okudukça güldüm. Doktora verdiğin ayara hasta oldum en başta. Hep böyle keyifli kalasın.
Canlar ben üç oğlan bide eşim koşturuyorum ne oturabiliyorum ne yemek ama kilo verdiğim felan yok okula goturüyorum oğlumun birinikostura koşturan hergun okula yemek temizlik .beb işim emiyo ama yok..ilk oğluma hemenngitmişti kilo..yaşım ilerledikçe kilolarda kalıyo sanırım.oğlanlar giydiklerme karışıyor büyük anne egzersiz yap zayıflama diyo..ama benim hiç vaktim yok ne zaman kendime bakabilir bilmiyorum.
Kizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarin ellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
çok geçmiş olsun canım... sağa sola dönerken kolu altında kalmıştır belki ,kurtarmaya çalışıncada çekiştirmekten kendi kendine çıkarmıştır......erkek kardeşiminde kolu sürekli çıkardı ... kırılmış gibi ağlamasına rağmen.. tık tiye yerine takınca anında düzelirdi..ağlamayı keserdi...doktora gide gele düzeltmeyi öğrenmiştik...
oturan çocuğu kolundan çekerek kaldırınca.. sadece koltuk altlarına abanarak kucağa alınca çıkıveriyor...
çok geçmiş olsun canım...
Kizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarin ellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
Snowyy merhaba
Benim de bir sorum var sana ve diğer arkadaslara. 6 aylik bebekler icin oyuncak onerisi. Ben birkac bir sey aldim ama sizin ve bebeginizin cok memnun kaldigi, iyi ki almisim dediginiz bir oyuncak varsa marka veya link paylasirsaniz sevinirim . Aktivite merkezi denilen bir oyuncak tipi varmis, o konuda da onerisi olan var mi?
Benim kayinvalidem torunun evlattan hicbir farki yok der. (Derler ya torun daha tatli diye) tek farki gece kalkip bakmiyosun tabiki insanlara o yuzden daha tatli geliyo diyo. Kadin cozmus olayi:)evet evet o laf da cok moda bu bızım siz yenisini yapınhazır doğurulmus cocuk tatlı gelıyo tabi sabaha kadar anne uyumasın doyursun gıydırsın uyutsun gezdırsın sonra torun cok tatlı 2 gece beklese bırak dıyemezdı bı daha
Takmıyorum cnm zaten takacak zamanım yokcanım sana gıptayla bakıyorum biz bi cocukla hem basa cıkamayıp hem kilo veremıyoruz senın ucuncu yani bence takma verirsin inşallah hep beraber veririz biraz daha yükleri hafiflesin hepsi olur
ben ilk başta kaşıkla sonra arttırdm toplamda bi çay bardagi gibi yarisi armut olsa yarisi çorba yine aynı sindirim sistemi bizimki belki daha yavastir ne zor şey versem bir kuzuyu yer ama bir kasigi sindiremiyor
canım soğuk pres eczanelerde var ben alıyorum keçi boynuzu özü.canım aldığın keçi boynuzu pekmezi soğuk pres yapılanmı yoksa kaynatarak olanmı... kaynatarak yapılan sadece fruktoz oluyormuş... soğuk pres olması lazımmış ben bulamadım...
afiyet olsun kuzuna...
eşinede horlamanın zararlarını anlat... ben de horluyormuşum ama yorulduğum zamn.. bende tedavi ol dediğimde sende horluyorsun seninde buyun var şuyun var diyip duruyor...sanki holuyorsun dediğimde hakaret etmişim gibi algılıyor... ileride kalp rahatsızlıklarına yol açıyor... kızımı sensiz büyütmek istemiyorum dediğimde anladı ....
Tesekkur ederim kizlar resmen mafoldum. Kalbim sikisti Allah kimseyi bebegi ile sinamasin. O oynamayan kolu gordukce icim eridi.
selam hanımlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum bebişlerle aranız nasıl. biz ek gıdaya başlayalı üç hafta oldu artık öğünlerimiz oturmuş durum da bebeğiniz kabız oluyorsa mamasına çay kaşığı kadar zeytin yağı katabilirsiniz. benim minnoş altı ayını doldurdu. çok ağladığın da ve mamasını hazılarken koyuyorum yürütece mecburum, çünkü arkamdan çok ağlıyor gözünden kaybetmek dahi istemiyor. zaten için de kayboluyor oyuncaklı kısmını kemirirken ben de mamasını falan hazırlıyorum. emeklemiyor bir ara çabası vardı emekleyecek gibiydi şimdi hiç umurunda değil.
Takmıyorum cnm zaten takacak zamanım yokama bazen aynanın önünden gecerken gozum takılıyo bu benim diyorum. Inşallah veririz. Bugün kemik haşlanmış tım abiler yerken alparslan da çirpınıyo ver diye ağzına verdım dişsiz oğlan evirldi çevirdi yuttu daha istiyo az verdim inşallah bağırsakları hazırdır. Bide en büyük favorisi abilerini n defterleri 0yuncakları atıyo. Emekler se yandık. Oturuyo ama henüz bişe yapamıyorum donuyor gitmek istediği yere gidiyor
selam hanımlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum bebişlerle aranız nasıl. biz ek gıdaya başlayalı üç hafta oldu artık öğünlerimiz oturmuş durum da bebeğiniz kabız oluyorsa mamasına çay kaşığı kadar zeytin yağı katabilirsiniz. benim minnoş altı ayını doldurdu. çok ağladığın da ve mamasını hazılarken koyuyorum yürütece mecburum, çünkü arkamdan çok ağlıyor gözünden kaybetmek dahi istemiyor. zaten için de kayboluyor oyuncaklı kısmını kemirirken ben de mamasını falan hazırlıyorum. emeklemiyor bir ara çabası vardı emekleyecek gibiydi şimdi hiç umurunda değil.
Gunaydin guzeller, hayirli cumalar
Oglan yine kalkmadi gece. Gunduz o kadar hareket yoruyor kendini herhalde, deliksiz uyuyor.
Dunden beri cok yoruldum yalniz. Tam oturmak istiyor emeklemeyecek galiba derken...1 dk durmuyor yerinde. Koltuk arkalarina kaciyor, arkama mutfaga geliyor. Koltuklara tutunup kalkmaya calisiyor. Kalkamiyor daha haliyle. Kac defa tuttum az kalsin yuz ustu dusecekti. Hem adet hem onun arkasin kosturma 1 kg vermisim. Akil diyor her yeri minderle kapla kafan rahat etsin
günaydın canım maşallah yine korsanına bütün gece güzelce dinlenip sabah seni peşinden koşturuyor demekkiminder fikri güzel aslında en cok hangi odada duruyorsan oraya minderlerle koruma kalkanı yapabilirsin
ben kızı uyuttum buralardayımkızlar nerdesiniz bugün kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?