2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canlar ben üç oğlan bide eşim koşturuyorum ne oturabiliyorum ne yemek ama kilo verdiğim felan yok okula goturüyorum oğlumun birinikostura koşturan hergun okula yemek temizlik .beb işim emiyo ama yok..ilk oğluma hemenngitmişti kilo..yaşım ilerledikçe kilolarda kalıyo sanırım.oğlanlar giydiklerme karışıyor büyük anne egzersiz yap zayıflama diyo..ama benim hiç vaktim yok ne zaman kendime bakabilir bilmiyorum.

canım sana gıptayla bakıyorum biz bi cocukla hem basa cıkamayıp hem kilo veremıyoruz senın ucuncu yani bence takma verirsin inşallah hep beraber veririz biraz daha yükleri hafiflesin hepsi olur

örümcek aldım evet aldık denedik erkek cocuguna zararlı ama mecbur kalıyorum ayakları ile destek yapıyor bütün yük orda değil zaten az az koyacağım hem iş hem ev yetisemiyorum artık uyku düzeni de gitti ben hasta iken sabaha kadar sallanırsa gider tabi ben ışte iken babası uyutuyor yatakta sakinlesmiyo bazen uyuyo bi saat uğraşıp bazen uyumuyor tek derdimiz bu olsun zaten bir ay sonra eşim ise başlayınca bakıcı nasıl uyutacak nasıl kolayca öyle yapacak bi saat yarım saat yerine beş dk uyutmak var öyle ise biz neden uğraşalim ev hanimi olsam tamam yada annem baksa tamam ama bakıcı bozacağı için yavrumu aglamaktan gözleri kan canagi gibi görmekten biktim bize değil ona yazık en başta

Belki seni özlediği için sık uyanıyordur.
Bez değişikliği olsa gündüz de takip etmek lazım rahatsız olup olmadığını anlamak için..
Bu uyanmalar herkeste var..

Valla helal olsun K kubizm dediği gibi valla..
Bende tek çocuk yorgunluk tavan yaptı ama hala dombilibaykuş hasan gibiyim. Ekmek arası falan geçiştiriyorum ve makarna!!! Ondan böyleyim yoksa çoktan vermiştim(!) hehehe duyda inanma

çok geçmiş olsun bir daha yaşanmaz umarım. ne kadar dikkat edelim desekte anlık kazalar da olabiliyor malesef.

selam hanımlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum bebişlerle aranız nasıl. biz ek gıdaya başlayalı üç hafta oldu artık öğünlerimiz oturmuş durum da bebeğiniz kabız oluyorsa mamasına çay kaşığı kadar zeytin yağı katabilirsiniz. benim minnoş altı ayını doldurdu. çok ağladığın da ve mamasını hazılarken koyuyorum yürütece mecburum, çünkü arkamdan çok ağlıyor gözünden kaybetmek dahi istemiyor. zaten için de kayboluyor oyuncaklı kısmını kemirirken ben de mamasını falan hazırlıyorum. emeklemiyor bir ara çabası vardı emekleyecek gibiydi şimdi hiç umurunda değil.

canım çıkık olduğunu nasıl anlıyordunuz. ben kolundan tutup kaldırmıyorum ama kendi çok aktif eli kolu hiç durmaz mesela çıkık olsa anlamam herhalde

Offf o korku bitirmiştir seni neyi var diye,çok çok geçmiş olsun,kv ve onun kv ellerinden bazen hadi kalk diye kaldırmayı deniyolar kızımı yatarken,her seferinde bırakın diyorum,şimdi tam uyarıcam senin olayından sonra.yalnız benim kızım yüzüstü uyuyor geceleri,kolu hep altta,her seferinde düzeltsem benim uyumamam lazım,kolları uyuşmaz bizim gibi diye biliyorum,inşallah çıkık falan olmaz ya

Abimlerde var aktivite merkezi,daha hiç oynadığını görmedim yeğenimin,1.5 yaşında kız.

Benim kayinvalidem torunun evlattan hicbir farki yok der. (Derler ya torun daha tatli diye) tek farki gece kalkip bakmiyosun tabiki insanlara o yuzden daha tatli geliyo diyo. Kadin cozmus olayi:)

canım sana gıptayla bakıyorum biz bi cocukla hem basa cıkamayıp hem kilo veremıyoruz senın ucuncu yani bence takma verirsin inşallah hep beraber veririz biraz daha yükleri hafiflesin hepsi olur
Takmıyorum cnm zaten takacak zamanım yok ama bazen aynanın önünden gecerken gozum takılıyo bu benim diyorum. Inşallah veririz. Bugün kemik haşlanmış tım abiler yerken alparslan da çirpınıyo ver diye ağzına verdım dişsiz oğlan evirldi çevirdi yuttu daha istiyo az verdim inşallah bağırsakları hazırdır. Bide en büyük favorisi abilerini n defterleri 0yuncakları atıyo. Emekler se yandık. Oturuyo ama henüz bişe yapamıyorum donuyor gitmek istediği yere gidiyor

ben ilk başta kaşıkla sonra arttırdm toplamda bi çay bardagi gibi yarisi armut olsa yarisi çorba yine aynı sindirim sistemi bizimki belki daha yavastir ne zor şey versem bir kuzuyu yer ama bir kasigi sindiremiyor

armut erik kabız yapmıştı benim oğlanı artık vermiyorum. kayısı da iyi geliyor bazen suyunu yoğurduna katıyorum kakasını rahatlıkla yapıyor. çok pütürlü vermeyince kabızlığı geçti uyumazdı sabaha kadar ağlaya ağlaya çatlıyordu yavrum yarım çay bardağı kadar gün de üç defa besliyorum genel olarak emziriyorum sütüm az olsa da oğlum memesinden vazgeçmiyor ek gıda zor bir süreç sabır hepimize.

canım soğuk pres eczanelerde var ben alıyorum keçi boynuzu özü.

Gunaydin guzeller, hayirli cumalar

Oglan yine kalkmadi gece. Gunduz o kadar hareket yoruyor kendini herhalde, deliksiz uyuyor.

Dunden beri cok yoruldum yalniz. Tam oturmak istiyor emeklemeyecek galiba derken...1 dk durmuyor yerinde. Koltuk arkalarina kaciyor, arkama mutfaga geliyor. Koltuklara tutunup kalkmaya calisiyor. Kalkamiyor daha haliyle. Kac defa tuttum az kalsin yuz ustu dusecekti. Hem adet hem onun arkasin kosturma 1 kg vermisim. Akil diyor her yeri minderle kapla kafan rahat etsin

Hos geldin canim. Emeklemesi daha zor canim hic uzulme. Birkac aya kalkar yurur minigin

Masallah pasana. Afiyet olsun yarasin

hoşgeldin canım maşallah kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…