2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bu annelerin ogullarina duskunlugu nedir Gecen memlekete gitmeden once kayinvalidemi aradim, birsey istiyor mu diye sormak icin. "Ogullarimi getir baska birsey istemiyorum" dedi. Esim neyse de benim ogluma da sahip cikti iyi mi
kaynanalarda genelde var galıba bu kız uyanır uyanmaz emer emmez sap yapısıyo alıyo kucagımdan kızımı ver dıyo hata dedesine de sureklı babası al sev ayyy pardon dedesı diyo iyice kendılerının sanıyorlar subatta okula baslarken götürme kızımı oralara ben bakarım diyo töbe töbe ii bari bide emzirde tam olsun dedim

Attilar bizim pabuclari dama Ilgi alak gostermiyorlar bir de hadi ikinci ne zaman diyorlar:)

Bebegin bir ayaklanirsa kilo falan kalmaz canim. Sen toplayabildigin kadar enerji topla simdi
yok canım ya ne enerjısı 6 aydır uyumuyorum desem yerı saat bası uyanıyo bide asırı haraketlı onune oyuncak koyuyum oynasın bi bebek değil sürekli kucakta gezdir yürümek istiyo tut yürüt bi sn rahat durmuyo kıpır kıpır

Benim annem o ise de talipti de simdilerde gelip bakmaya useniyor:) Bir daha geldigimizde yuruyor olacak, kaciriyorsun guzel zamanlarini diyorum

Esimin ailesi de "kizim bir tane daha yap bunu bize ver" diyor:)

Para ile alinan birseu olsa alip dagitacagim her birine, gonulleri hos olsun

Bu tempoda hala kilo sorunun mu var?

Neler yeyip iciyorsun gun icinde canim?

evet evet o laf da cok moda bu bızım siz yenisini yapın hazır doğurulmus cocuk tatlı gelıyo tabi sabaha kadar anne uyumasın doyursun gıydırsın uyutsun gezdırsın sonra torun cok tatlı 2 gece beklese bırak dıyemezdı bı daha

Attilar bizim pabuclari dama Ilgi alak gostermiyorlar bir de hadi ikinci ne zaman diyorlar:)
Bebegin bir ayaklanirsa kilo falan kalmaz canim. Sen toplayabildigin kadar enerji topla simdi
pışşşşşıııkk.... bir daha doğuramam...doya doya sevsinler..başka yok...torun evlattan tatlı derler...daha 6 aylıklar ben torun olsa nasıl olur diye düşünüyorum...Allah o günleri göstersin inşallah...

K kubizm ilk bebekten sonra verilirse kolay gdiyormuş ama 2 bebekten sonra biraz yerleşiyormuş kilolar...(marketteki kasiyerin yalancısıyım)...farkındaysan bebeklerinin bir düzeni olan annelerimiz güzel kilo verdi.. Aklımdakiler @Snowyy , simca12 ..maşşallah diyim....buda bahane biliyorum kendi adıma konuşuyorum ama inşallah bizimde bir düzenimiz olur...2 arada birderede ne bulursa hızlı hızlı yemek yemek ...yerine.. rahat rahat yemeğimizi yediğimiz ve uykudan fedakarlık etmeden ,vaktimizin çok olduğu günler gelirse kafamız rahat olursa yok ek gıdaydı bilmem neydi kabızmı oldu ishalmi oldu demeden...veririz inşallah...şu çabamla daha 1,5 kilo verdim oda dediğin gibi gram gram... almayalımda gidiyor diyelim şimdilik...

Bu tempoda hala kilo sorunun mu var?

Neler yeyip iciyorsun gun icinde canim?
ılk 4 ay cok yedım canım sutum azalmasın dıe her emzırdıgımde bi çikolata atıyordum ağzıma gece falan cok yiyordum 2 aydır gece yemelerini kestim 4-5 kilo verdim ama doğumdan sonrada aldığım için hala bi 10 kilo vermem gerek.

evet canım aynen katılıyorum özellikle bi düzen olmaması mahvediyo doğdu doğalı oturup keyıfle yemek yemedım annem tutuyo ye dıye bende hızlı hızlı yıyıp kızı alıyorum hemen hele uykusuzluk uyumadıkca acıkıyorum yemesem halsızlıkten kızı zor tasıyorum kucagımda dediğin gibi stres bi taraftan inşallah hayatlarımız bi an önce yoluna girer

canım ya koska da vakumlama yontemıyle yuksek ısıya maruz kalmadan üretıyormus pekmezı netten arastırırken öğrendim koska dan alıyorum bu konuda bilgin var mı sen ne veriyorsun
canım tek bildiğim pekmezi yapılan ürünlerin kaynatılmadan vakumlama soğuk pres yöntemiyle yapılması gerekiyormuş.. diğer türlü kaynatılınca besleyici değeri gidiyor bildiğin şeker oluyormuş..hiç bir faydası yok bebeğe de bizede...enerji veriyor sadece ve kilo ...
bizim yaptığımız tek yanlış.. hareketli olsakta,karbonhidrat ağırlıklı beslenmemiz...protein ağırlıklı beslenseydik bebeklerimizinde karnı ağrımazdı biizimde kilomuz kalmazdı diye düşünüyorum...

haklısın ben deli gibi ekmek yiyorum süt zaten hamileyken bile içmedim yogurt falanda işte zar zor yiyorum yumurtadan tıksındım yıyemıyorum arada et baska protein yok

Insallah gosterir. Benim adim kaynana seninki kayinvalide olur Ben ne yapsam yaranamam, torunu bayramdan bayrama gorurum. Insallah sana agiz tadi ile bakmak nasip olur

Fazla kilon yokmus. Hirsizinin dedigi gibi daha fazla protein al canim. Ayrica saglikli seyler atistir. Sebzeleri yika al onune. Hem stresini dagitir hem kilo yapmaz

cok evham yapmıssın canım agzından yel alsın hem delık olsa 6 aydır kontrol oluyo anlasılmaz mı sen kalbını ferah tut

sağolun kızlar işte anne yüreği denilen şey bu olsa gerek annem de kızıyor her şeyi çocukla bağdaştırma diyor

sağol canım bizim babanne erzurumlu kışın sömestrda oraya gidiyoruz mağlum çok soğuk oluyor o taraf bize mont şart bugünde h&m den bere eldiven aldık erzuruma hazırlık

sağol canım bizim babanne erzurumlu kışın sömestrda oraya gidiyoruz mağlum çok soğuk oluyor o taraf bize mont şart bugünde h&m den bere eldiven aldık erzuruma hazırlık
canım bende erzurumda öğretmenim ama sana tavsiyem mont falan az kalır önce bi astronot alman sonrada kalın yünlü bir battaniye giydirdikten sonra sararsın. ben üstüste 5 kat giyerdım ama ne care afedersin burnumdaki sümük donuyordu allahtan subata kadar gitmiyorum gidince ne yapacaz bakalım

Alıntı yapamadım ama herkese iyi dilekleri için tesekkurler... Bugün gittiğimiz doktor sadece boğazda kızarıklık var dişte tetikliyor birazda bunu dedi...acayip rahatladım sadece balgam sökücü ve bir surup yazdı.. diğer doktorun yazdığı iğneleri gösterdiğimde gözlerine inanamadı Şükür ki iyiyiz ıhlamuru arttırayım biraz daha çok sağolun. :)

herkes ya acık bıraktı ya geçmiş okuyor sessizlestı burası. kızlar bu arada esmerden yine ses yok okuyorsan arada yaz canım bebişin ne yaptı ek gıdayla arası nasıl sen nasılsın?

canım ben de ata uni mezunuyum o yüzden oranın soğuğunu çok iyi bilirim aynen öyle eşim de orda 4 yıl kadar öğretmenlik yaptı ama neyse ki benim yerime o eş durumu istedi de kurtuldum o soğuktan

herkes ya acık bıraktı ya geçmiş okuyor sessizlestı burası. kızlar bu arada esmerden yine ses yok okuyorsan arada yaz canım bebişin ne yaptı ek gıdayla arası nasıl sen nasılsın?
benim sayfam hep açık canım ama ben arada bakabiliyorum mağlum bebiş izin verdikçe

Ceku dün gece 1.30-3.10 arası zifiri karanlık odada bizimle oynadı durdu.
Bez değiştirdim 1 hafta kadar önce. Huggies kullanmaya başladım. Önceki bez Prima'ydı. Acaba bu yeni bez kuru tutmadığı için rahatsızlanıp uyanıyor mu sizce? Geçen gece ve dün gece en son yaptığım bezi değiştirip tekrar uyutmaya çalışmak olduğundan pek emin olamıyorum.
Atağına kurban olduğum kuzumu dün akşam eve geldiğimde uyutmuştu babanesi: yetişemedim. Yani, gecenin o vaktinde uyanıp benimle oynamak istemesine sebep bu olabilir gibi.. Veya ben yatınca kuzumu yanıma aldım, yedirdim, yan yana uyuduk 1.30'da uyanana kadar...
Ceku'nun ilk yoğurdu mayalandı. Yarın tatma denemelerimiz başlıyor. Vidyoya alsam ne iyi olur. Arada izler güleriz. Siz de yapın eğer yapmıyorsanız. 3 ay sonra geri dönüp bakınca şaşırıyorum. Yenidoğan halleri ne farklı şimdiki halinden..

HIRSIZI
Yazdıklarını okudukça güldüm. Doktora verdiğin ayara hasta oldum en başta. Hep böyle keyifli kalasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…