2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ya 9-23 ay arası 2 doz vurduruyosun dozlar arasında 3 ay olmalı ya da 2 yaş sonrası tek doz canım 150 tl diye okudum bi yerde

canım yanlızda olmayacaktı çocuğa annem bakacak günlük işleri yapacaktı sadece hanım ama çok alıngan yap diyemiyorsun bir şeyi çok gerildim ihtiyacı olupta böyle yapanlar hep ihtiyaç sahibi kalacaklar bize sanki iş yerinde bir şey söylenmiyorki ben bir şeyde demedim

Bosver takma kafana dedigin gibi o gelmemeyi kafaya koymus fakirligi bahane etmis fakir olmak suc degil onun calismaya gö.ü yokmus
aynen canım ben çalışmasam bizde fakiriz çalışıp kazanıyoruzda alım gücümüz artıyor dediğin gibi çalışmaya g..ü yokmuş.

Evet canimbitmiyor isler yine annem sagolsun o olmasa ben hic im. Iyi sukur seninki nasil

Iyi o da canim. Pesi sira kosturuyoruz. Is gucu de o uyurken ya da babasi ilgilenirken yapiyorum. Zamani planliyorum yoksa yetisemem

Hic uzulme, iyi oldu erken gosterdigi yuzunu. Sen yokken annenin canini sikardi yok yere. Edepli biri denk gelir nasilsa.

Sabah omlet veriyorum ben (peynirle simdilik, sonra sebze ekleyecegim). Hergun veriyorum. Ben tum sariyi koyuyorum onune, yarisini yiyor bazen.[/QUOTE]
Biz 6. 5 aylık olduk çeyrek yumurta tuzu çıkarılmış beyaz peynir sonra anne sütü veriyorum bilmem başka ne verilir yeterli mi sizce

Maşallah Sizinkiler neler neler yiyo benimki diliyle ittiriyo kusuyo zorlarsam anne sütü vermesem aç mı bıraksam bi süre gerçi bugün açtı gene yemedi ne güzel özendim brokoli çorbası yaptım Havuçlu mercimekli falan off napıcam ben bu çocukla

Biz 6. 5 aylık olduk çeyrek yumurta tuzu çıkarılmış beyaz peynir sonra anne sütü veriyorum bilmem başka ne verilir yeterli mi sizce

Guzel canim. Zamanla sebze&zeytin de ekleyebilirsin. Afiyet olsun yarasin

Blw diye bir yontem var canim onu dene. Corba yapmiyorsun. Sebzeleri buharda haslayip koyuyorsun onune (parmak seklinde). Ya da baslangic olarak catalla ezebilirsin. Sen yedirmiyorsun, o kesfederek eliyle yiyor; doke saca. Hem sen yedirmek icin ugrasmazsin hem de bebegin kendi kendine yemeyi ogrenir.

Arkadaşlar bebeğine hazır yoğurt veren var mı ben bi türlü mayalayamıorum evde, babymix markası varmış önerebileceğiniz farklı bi marka var mı bizim kız 6 aylık

Biz ingilteredeyiz burda 6. Ayda yaptılar canım.

süpermis bu bunu denicem yarın işe yarar diye umuyorum çünkü kaşığa falanda saldırıyo metehan kendi kendine yemek hoşuna gidecektir

Arkadaşlar bebeğine hazır yoğurt veren var mı ben bi türlü mayalayamıorum evde, babymix markası varmış önerebileceğiniz farklı bi marka var mı bizim kız 6 aylık

ben yoğurt yapma makinesi alıcam canım weewell düşünüyorum batmana dönünce siparisi vericem

Ben sabah kahvaltı için labne yumurta sarısı avokado ceviz elma püresi karışımını veriyorum oğlum çok seviyor

Günaydın kızlar. çok kötü durumdayız. Ben hastayım zaten şimdide alpin balgamı var öksürüyo sesi kısıldı. ? Çok huysuz dün iki den aksam ona kadar uyumadı yemedi sadece meme ağzında dursun diyo yanından kalktığım an uyanıyor.ıhlaamur pekmez yapıyorum onu içiyo sadece.dün temizlik günümü bide temizlik yaptırdım.bugun hava bozdu yağmur yağıyor. Eşim de grip olmuş yedi de attı kafayı yattı.büyüklerin isteği bitmiyor. Akşamki bulaşır oyle duruyo. Ömer'in odev bitmedi yapıcaz.dr gidicem öğleden sonra bakalım ne diyecek.gören zayıflamış bu oğlan diyo bide iyice sinirim bozuluyor.

Gunaydib canlar, iyisinizdir insallah.

Sehitlerimize rabbimden rahmet, yakinlarina sabir diliyorum.

Canim ben hazir maya kullanmadim. Evde yoksa sutcuden rica ediyorum getiriyor. Camda ve kucuk porsiyonlar halinde yaptigimizdan sicakligi muhafaza etmesi zor oluyor. 3-4 saatin sonunda tutmazsa 1 saat kadar sicak suya oturt (etrafini sar yine), tutar. Firinda yapan arkadaslar da vardi. Netten bak istersen tam nasil yapildigina. Hazir yogurt verme. Baktin hic tutmadi, bir cezveye dok. Icine birkac damla limon sik. Atesin uzerinde kaynat ve suz. Peynir olur. Onu yedirirsin.

süpermis bu bunu denicem yarın işe yarar diye umuyorum çünkü kaşığa falanda saldırıyo metehan kendi kendine yemek hoşuna gidecektir

Kendi yemeye bayilir. Sivi seyleri kasikla yine yedirebilirsin. Sen doldur kasigi onun da tutmasina yardim et. Agzina goturecektir. Zaten bu birkac ay tatma&tanima donemi. Aman aman yemesine gerek yok. Kimse ile mukayese edip uzulme. Temel gidasi anne sutu

Ben sabah kahvaltı için labne yumurta sarısı avokado ceviz elma püresi karışımını veriyorum oğlum çok seviyor

Sabah peynirli omlet veriyorum canim. Salatalik da dilimliyorum yanina.
Ben de ayni anda kahvalti ediyorum. Ayranima goz dikiyor. Ona da yapiyorum bazen, cok hosun gidiyor.

Cok gecmis olsun canim. Sikintisindan sana sariliyordur. Atesi falan yok degil mi?

Cok yogunsun, yine iyi yetisiyorsun. Sikma canini. Yardimci olabilecek baska biri yok mu? En azindan ev islerine...

Ateş yok.ama inanılmaz kulak kiri akıyo.ev işlerine işte haftada bir kadın alıyorum.dün hala yıkadık gece yagmur yağdı.eşime balkona çıkar demiştim yattı uyudu gece 2 buçuk ta gök gürültüsü uyandım eşim kaldırdım okadar emek ettik Islands halılar bahçeden çıkaralım diye hı Tmm dedi baktım yine yatmış sinirlendim indim şasi zorla birini çıkardım uyandı bu anlamadım dediğini ben getiririm dedi.gece gece aşağı komşu uzanacak şimdi dedi.zaten yağmur duyunca oda halıları merak etmiş ben çekecektim abla dedi.iki aylık bebeği.gece hiç uyumuyo zaten.birden yediye kadar uyanık kalıyo.gazı da yok ağlaması da geceye gündüzü karıştırıyor annesini mahvediyo. Vel hasıl bugun bir işim yok yemek yapıyorum sadece 3 öğün bugun işim bu.bide alp in gözü hep bizim sofrada ille sofrada olacak herşeyin tadına bakacak.dun kuru fasulye yapmıştım azcık ucundan verdim.ekmek kemirir sofrada sadece.ama boğazı kızarık. Yutkunamuyo. Dün yoğurdundan yedi.corbasını meyvesini yemedi.kahvaltıda bir tatlı kaşığı irmigi bir çay bardağı suyla pişirip içine meyve yada peynir yumurta ekliyorum devam sütü azcık ta. Bazende sadece yumurta peynir pekmez ayrı ayrı yediriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…