2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Vallahi bu koc burcu nisan bebekleri kusecekler sanirim benim oglumda oyle

Ortancam bugun asker olmak istemiş benimle unutmuşum kıyafeti nereye koyduğumu bulmuş alp ede giydirmek istedi. Oda selam veriyo gibi poz verdi oda.

Canlarim Nasılsıniz?
Herkes iyidir diye umuyorum.
Zaman çabuk geçiyor bazı şeyler dünkü kadar taze.
Benim tırtıl şükür iyi ama ben grip oldum çok kötüyüm kızım da az da olsa etkilendi sanırım.
Ara ara bakacağım çok uzak kaldım sizlerden herkesi kocaman öpüyorum.
Dikkat edin hasta olmayın

ama çıngıraklardan çok ses bekleme ben kipadakilere baktım çok az geldi sesi görerek almanda fayda var.ayrıca tombiş bebeklere rahat olmaya bilir.

Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Antibiyotiği kesince iyileştim! Bol su, kalın giysiler yetti. Tuhaf olan, her şeye rağmen gece terlemelerim devam ediyor. Antibiyotiklerin etkisi sanıyorum. Annem de "lohusa terini atmamıştın, odur" diyor..

Cok guzel yazmissin. Okudukca neler yasadigin canlandi gozumde. En kisa zamanda toparlarsin umarim. Biz de sizi operiz :)

Sağolasın iyi dileklerin için..

Aynen öyle zaman çabucak geçiyo. Yusuf arda sekiz yaşayacak bizde onu seyrederken büyürmü konuşurmu derdik şimdi üçüncü sınıfa gidiyor abi oldu Evimin reisi babası yokken.

Masallah, evin erkegi oldu

Inşallah olmuştur..kimsecikler yok topikte hırsızı ve Snowyy siz olmayınca iyice sessizleşiyor. ? Tabi bide esmer olmayınca.

Canim girdim baktim surekli yazan olmamisti. Kendi kendime konusmayayim dedim Okuyan arkadaslar paylasimda da bulunursa topik yasar

Cok duygulandim....masallah, rabbim esirgesin:)

Iyiyiz canim. Sesini duymak ne guzel. Iyi olmaniza sevindim. Aman cabuk iyiles guzeline bulasmasin canim.

ama çıngıraklardan çok ses bekleme ben kipadakilere baktım çok az geldi sesi görerek almanda fayda var.ayrıca tombiş bebeklere rahat olmaya bilir.

Deneyerek alirim canim, sagolasin

İyi akşamlar herkese
Gunduzleri pek yazamıyorum genelde. Ben de bir beş dakika fırsat bulamayanlardanım herhangi bir şey yapmak için. Sürekli ilgi istiyor bebiş . İyi planlayamıyorum sanırım zamanımı. Bir yarım saat vaktim olsa forumu ya da bebeklerle ilgilii web sayfaları okuyorum. Bu aralar en büyük lüksüm bu evdeyken
Bu arada kitap okuyor musunuz bebişlere? ayşegül diye cocuk kitabı serisinden almıştım. Resimlerini gosterip okuyoruz arada bir. Sizin önerdiğiniz kitaplar var mı?

Biz dogaclama masal anlatiyoruz canim. Gunduzleri benim dogan cuceloglu kitaplarimi karistiriyor aksamlari babasinin kitaplarini:)

Ebebekte resimli guzel kitaplar vardi ama isim oneremeyecegim.

Biz dogaclama masal anlatiyoruz canim. Gunduzleri benim dogan cuceloglu kitaplarimi karistiriyor aksamlari babasinin kitaplarini:)

Ebebekte resimli guzel kitaplar vardi ama isim oneremeyecegim.
Bebeklere şimdiden çocuk kitapları okumak ilerideki kelime haznelerini geliştiriyormuş.
Bu arada ben de Doğan Cüceloğlu'nu çok okurdum önceden :)
Bizim kız resime de meraklı sanırım. Daha 3 aylıkken babannesinin hediye ettiği gül resimli tabloya bakıp bakıp kendi kendine gülümsüyordu . Kitaplardaki resimleri de seviyor. Babannesi resim öğretmeni, ondan mı acaba
Bu aralar kumaşlara da meraklı. İlgiyle Evirip ceviriyor biraz kumaş, ortu vs bulsa. Terzi mi olacak diye espri yaptım önceden terzi olan halama :).

Cocuklari dogru aktivitelere yonlendirdikten sonra herseyi olabilir neden olmasin

Evet senin de dedigin gibi dil gelisimi icin cok onemli. Ben surekli konusuyorum. Birseyi farkli kelimelerle anlatmaya calisiyorum. Her aksam keloglani baska bir maceraya gonderiyorum, ikimiz de egleniyoruz

Aramiza hosgeldin canim masallah bebisine firsat buldukca yz sende bekleriz

Hosbulduk, cok sicak bi grupsunuz masallah, dahil olmaktan memnuniyet duyarim:)

Ben bidigima buyuk boy klasik masal kitaplari aldim. İncecik ve rengarenk resimli. Onu karnima yatirip okuyorum o da resimleri inceliyo, zaten cok kisalar bildigimiz masallarin ozetleri, bi onbes dakikalik keyif yapiyoruz:)

Bi de bizim kocaman bi kitapligimiz var, kitaplarin ve dvdlerin renkli sirtlarini izlemeye bayiliyo kuzum...simdilik edebiyatla iliskimiz bu kadar insallah ilerlde benim gibi okumayi cok sever kuzum

Uzum uzume baka baka derler canim. Sizi okurken gordukce o da hevesle okur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…