Bu
arada anketinize de oy verdim benim bebegim erkek
Nerelerdesin hosgeldin canimBenim oğlan 6 ay 18 günlük ne diş var ne iştahla yemek yeme ne emekleme. ..Allahtan emiyo yoksa acından ölecek
Vallahi bu koc burcu nisan bebekleri kusecekler sanirim benim oglumda oyleSaolasın cnım Alp saolsun bugünlerde yanına uzanır uyuyo sadece bende sızı yorum işler kalıyoçok sessiz sakin bi bebek ti bugünlerde çok fena oldu sinirleniyor bağırıyor herşey benim olsun istiyo.biraz once kumandalı kapmış elinden aldım diye kıyamet kopardı başka işleme kanmıyo. Bide bugünlerde küsmeyi öğrendi. B eşiğinden azcık geç alayım yüzüme bakmıyor. Itiyor beni bintürlü lü şebeklik yapıyorum öyle sırnaşıyor bana.
Nerelerdesin hosgeldin canim
ama çıngıraklardan çok ses bekleme ben kipadakilere baktım çok az geldi sesi görerek almanda fayda var.ayrıca tombiş bebeklere rahat olmaya bilir.Alerji cok can sikici bir reaksiyon gercekten. Geri donusumsuz... Insallah hafif gecer canim.
Kipa yok burada ama migros bakacagim. Cok tatlilar
Cok gecmis olsun ikisine de canim. Evde biri hasta olunca herkesi yokluyor tek tek.
Koy yumurtasi geldi canim. Sabahlari peynirle beraber sarisini omlet yapiyorum. Ogleden sonra meyve ve yogurt veriyorum. Aksam da kendi yenegimizin icine onun yiyecegi sebzeleri parmak seklinde dograyip koyuyorum. Bu aksam bizim yemekte etli turlu vardi mesela. Icine patates, brokoli ve pirasa koydum onun icin. Et ve et suyu ile pisti. Bu ara yeni kesfimiz uzerinde yogurt olduktan sonra herseyi yiyor. Babasi patatesin uzerine bir kasik yogurt doktu, geride tane bile birakmadan yedi:)
Sen ne yaptin, nasil gidiyor?
Herkes bir yogunluk icinde sanirim, bir avuc kaldik
Afiyet olsun yarasin canim
Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Antibiyotiği kesince iyileştim! Bol su, kalın giysiler yetti. Tuhaf olan, her şeye rağmen gece terlemelerim devam ediyor. Antibiyotiklerin etkisi sanıyorum. Annem de "lohusa terini atmamıştın, odur" diyor..canım kendini çok boşlamışsın...bu mikrop seni mahvetmiş... boğazına falan dikkat et...gerçi yoğurdu sütü seven birisin ama demekki dahada dikkat etmen gerekiyormuş.. kızın dı işindi derken koştururp durdun...Allah acil şifalar versin...izin gününmüş madem iyice bir dinlen..altına 2 pijama giy ayağınada çorap patik ne bulursan giy...maydonoz acaip intihap söktürür... yarım bağ maydonozu kaynat saplarıyla sabah akşam 1 bardak suyunu iç...günlük yap ertesi güne kalanı içme..acı olur biraz içemezsen içine bal yada limon sık...ama mide sorunun varsa gastrit yada ona benzer yara falan asla yapma...çok keskin bir şey... öyle söktürücü ki hamile olanın bebeğini bile düşürür
Cok guzel yazmissin. Okudukca neler yasadigin canlandi gozumde. En kisa zamanda toparlarsin umarim. Biz de sizi operiz :)
Saol canım iyiler aman kimse hasta olmasınYarem21
Cok gecmis olsun canim suan insallah iyidirler
Aynen öyle zaman çabucak geçiyo. Yusuf arda sekiz yaşayacak bizde onu seyrederken büyürmü konuşurmu derdik şimdi üçüncü sınıfa gidiyor abi oldu Evimin reisi babası yokken.
Inşallah olmuştur..kimsecikler yok topikte hırsızı ve Snowyy siz olmayınca iyice sessizleşiyor. ? Tabi bide esmer olmayınca.
Canlarim Nasılsıniz?
Herkes iyidir diye umuyorum.
Zaman çabuk geçiyor bazı şeyler dünkü kadar taze.
Benim tırtıl şükür iyi ama ben grip oldum çok kötüyüm kızım da az da olsa etkilendi sanırım.
Ara ara bakacağım çok uzak kaldım sizlerden herkesi kocaman öpüyorum.
Dikkat edin hasta olmayın
ama çıngıraklardan çok ses bekleme ben kipadakilere baktım çok az geldi sesi görerek almanda fayda var.ayrıca tombiş bebeklere rahat olmaya bilir.
İyi akşamlar herkese
Gunduzleri pek yazamıyorum genelde. Ben de bir beş dakika fırsat bulamayanlardanım herhangi bir şey yapmak için. Sürekli ilgi istiyor bebiş. İyi planlayamıyorum sanırım zamanımı. Bir yarım saat vaktim olsa forumu ya da bebeklerle ilgilii web sayfaları okuyorum. Bu aralar en büyük lüksüm bu evdeyken
Bu arada kitap okuyor musunuz bebişlere? ayşegül diye cocuk kitabı serisinden almıştım. Resimlerini gosterip okuyoruz arada bir. Sizin önerdiğiniz kitaplar var mı?
Bebeklere şimdiden çocuk kitapları okumak ilerideki kelime haznelerini geliştiriyormuş.Biz dogaclama masal anlatiyoruz canim. Gunduzleri benim dogan cuceloglu kitaplarimi karistiriyor aksamlari babasinin kitaplarini:)
Ebebekte resimli guzel kitaplar vardi ama isim oneremeyecegim.
Bebeklere şimdiden çocuk kitapları okumak ilerideki kelime haznelerini geliştiriyormuş.
Bu arada ben de Doğan Cüceloğlu'nu çok okurdum önceden :)
Bizim kız resime de meraklı sanırım. Daha 3 aylıkken babannesinin hediye ettiği gül resimli tabloya bakıp bakıp kendi kendine gülümsüyordu. Kitaplardaki resimleri de seviyor. Babannesi resim öğretmeni, ondan mı acaba
Bu aralar kumaşlara da meraklı. İlgiyle Evirip ceviriyor biraz kumaş, ortu vs bulsa. Terzi mi olacak diye espri yaptım önceden terzi olan halama :).
Aramiza hosgeldin canim masallah bebisine firsat buldukca yz sende bekleriz
Bebeklere şimdiden çocuk kitapları okumak ilerideki kelime haznelerini geliştiriyormuş.
Bu arada ben de Doğan Cüceloğlu'nu çok okurdum önceden :)
Bizim kız resime de meraklı sanırım. Daha 3 aylıkken babannesinin hediye ettiği gül resimli tabloya bakıp bakıp kendi kendine gülümsüyordu. Kitaplardaki resimleri de seviyor. Babannesi resim öğretmeni, ondan mı acaba
Bu aralar kumaşlara da meraklı. İlgiyle Evirip ceviriyor biraz kumaş, ortu vs bulsa. Terzi mi olacak diye espri yaptım önceden terzi olan halama :).
Hosbulduk, cok sicak bi grupsunuz masallah, dahil olmaktan memnuniyet duyarim:)
Ben bidigima buyuk boy klasik masal kitaplari aldim. İncecik ve rengarenk resimli. Onu karnima yatirip okuyorum o da resimleri inceliyo, zaten cok kisalar bildigimiz masallarin ozetleri, bi onbes dakikalik keyif yapiyoruz:)
Bi de bizim kocaman bi kitapligimiz var, kitaplarin ve dvdlerin renkli sirtlarini izlemeye bayiliyo kuzum...simdilik edebiyatla iliskimiz bu kadar insallah ilerlde benim gibi okumayi cok sever kuzum
Masallah kuzulara canim gercek asker olacagi gunleri de goruruz insallahOrtancam bugun asker olmak istemiş benimle unutmuşum kıyafeti nereye koyduğumu bulmuş alp ede giydirmek istedi. Oda selam veriyo gibi poz verdi oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?