2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Korkm
Korkma sadece annesi sen korkma yoktur öyle menenjit felan.bir iki güne düzelir.ama o oyuncağı gösterme bi süre.senin leke de mantar olabilir kaşınıyomu pul pul oluyormu.

Hirsizi dun erken cikti, bugun de yok. Insallah yeni isi olmustur:)

Inşallah olmuştur..kimsecikler yok topikte hırsızı ve Snowyy siz olmayınca iyice sessizleşiyor. ? Tabi bide esmer olmayınca.
canlarım haber geldi işten ama şu anda açık departmanlarda harcanacağımı düşünmüşler..üniversite mezunu olduğum için beni bölge müdürlüğüne yerleştirmeyi uygun görmüşler... dedikleri yerde de boşluk 1-2 ay içinde açılacakmış beklemeliymişim...ne kadar doğru bilemedim.. belki oyalamak istiyorlar kibarca alamıyacağız diyemediler.. neyse zaten çok bağlanmamaıştım diğer iş vakasından sonra...hayırlısı..şimdiki işime devam...

esmerim hoş geldin arada bir yokla burayıda...geçmiş olsun canım... kızınıda öp benim için...

Ankaradayım annemin yanında ☺
Batman karışınca geldik oglumla yuvarlanıp gidiyoruz
aklımıza gelmişti canım... olaylar olduğu zaman...Allah erkesin ailesini korusun inşallah...
antibiyotik bir yerden sonra hiç bir işe yaramıyor bazı bünyelerde....özellikle çocukluk yaşlarından beri antibiyotik kullanan insanlarda artık bağışıklık yapıyor...iyileşmene sevindim canım..zaten en bilindik etkili mikrop atma yöntemi terleme değilmi.. iyi bir terlemeyince insan düzelemiyor....inşallah bir daha sana bulaşmaz bu mikroplar...defolsun gitsinler...ölsün mikroplar....

merhaba canım..evet uzun zaman oldu sen yazmayalı...bende onu merak etmiştim kalçası nasıl oldu acaba diye..canım üzülme düzeliyor yavaş yavaş..anlatmıştım ya sana yeğenimde geçirdi diye.. ne zor zamnalr atlattınız o aparat çıktıya miniğin ve sen nasıl rahatlamışsınızdır... bundan sonrası daha kolay...

canım işte böyle böyle insanlar birbirlerini tanıyor ..iyiki işe başladığın gün gelmemiş... o zaman daha zor durumda kalacaktın..en azından şimdi vaktin var yeni biri için...yabancı biri zor tabi evin içinde... inşallah kafana göre birinsan evladı bulursun...

galiba dişinden canım..ama uzun sürüyorsa bu durumu halsiz yada çok keyifsizse..bir doktora götür istersen... sürekli ağlıyormu..yada çok sessizleştimi ...benim kızda aynı dünden beri.. bu gün biraz iyi gibiydi...geçmiş olsun canım..diş ishalde yapıyormuş... yakında dişide çıkar inşallah ta sende rahatlarsın miniğinde...

kızlar takvimde olmayan menenjit aşısı varmış bilgisi olan ve yaptırmak isteyen var mı
menenjit aşısını yaptırmanızı öneririm dedi doktor...bencede önemli bir aşı..en korktuğum şey bebeğimin menenjit olması

Arkadaşlar bebeğine hazır yoğurt veren var mı ben bi türlü mayalayamıorum evde, babymix markası varmış önerebileceğiniz farklı bi marka var mı bizim kız 6 aylık
canım yapabildiğin kadar mayala cıvık olsun tutmasın nasıl yaparsan yap bizde yapa yapa öğreniyoruz ki hala bazen tutmuyor olmuyor bazen tutuyor...hazırların hepsinde koruyucu var...mecburen var çünkü bir yoğurdun o kadar raf ömrü olmaz...

canım geçmiş olsun... bu ay kilo almaz hatta zayıflayabilir demişti doktor... oğlun boyuna vermiştir ..büyüyorlar... birde eskisine göere daha aktifler ya kilo almamaları normaldir...benim kızda iyice inceldi sanki...

korkmuş yavrucak...belki arkaya doğru atılmak hoşuna gitmiştir ondan tekraralıyordur canım.. yoksa hala korkarakmı atılıyor arkasına... menenjitle ilişkisini anlayamadım...o baktığın kişinin çocuğu uzun süreli anormal davranışlar sergilemiştir... 2-3 defa aynı hareketi yaptı diye bir şey olacağını sanmıyorum... merak etme canım...
benimde göğsümünarası kırmızı ama pişik olduğu için... senin galiba pişikten değil... üzerinde pul pul döküntüler varmı kızarıklığın...kaşınıyormu... gittikçe yayılıyor diyorsun... bir görün istersen...kv min de çıktı göğsünün altında.... sırtına doğru yayaıldı...zona olmuş ...ilaçla 1 gaftada geçti.. onun kızarıklığı karaciğerinin üzerine yakındı...
geçmiş olsun canım.. belki sütyenden falan tahriş olmuştur...

Zayı
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Görüpte zayıflamış diyenlere bakma canım sağlıklı olsun da zayıf olması önemli değil.
Zayıf olmasına Takmıyorum zaten ama kilo almasada zayıflama olmaz bebeklerde zayıflama oluyorsa sorun zaten.boyu uzadı ondan öyle gözüküyor diyorum her seferinde zaten.bakalım Dr gidicem öğleden sonra ne kadar olmuş.

Masallah, afiyet olsun canim

Okula neden meyve goturmek zorundasin?

Tanimadigi ses&yuzden korkunca benimki de yapiyor canim. Yoktur birseyi, kendini endiselendirme.

Kasinti falan var mi?

şimdi aradım yok yapmadı dedi annem ama hoporlör de açılınca telefonda yapıyor sagol canım rahatladım biraz.
Kaşıntı yok canım

merhaba kızlar....çoğumuzun bebeği huzursuzmuş bu aralar..benim kıızmında dünden beri ateşi var...38 i geçmede uzun sürede düşmedi.. bu gü iyiymiş bakalım...dişten galiba...
canım geçmiş olsun.her işte bir hayır var umarım gönlüne göre bir iş denk gelir.

canım oğlunun bir şeyi yoktur bence bizimkide müzik çalan bi kelebek oyuncağı vardı onu hiç sevemedi gözlerini açıp geri itip kendini yüz buruşturuyor.o kızmızılıkta ablamdada olmuştu mantardı merhem verdi dokturu geçmişti.

Masallah afiyet olsun

Ne güzel sabah ayran içiyorsun eşim çayı çok sever beni de alıştırıyor maalesef

Bizim evde cay misafirden misafire piser canim. Cay icme huyumuz yok. Ikimiz de ayran&yogurt hastasiyiz. Yemek icin mutfaga gecince ilk sorumuz "ayran mi yogurt mu??"

merhaba kızlar....çoğumuzun bebeği huzursuzmuş bu aralar..benim kıızmında dünden beri ateşi var...38 i geçmede uzun sürede düşmedi.. bu gü iyiymiş bakalım...dişten galiba...

Neredesin kuzum sen. Hem sevindim isin oldu ondan gelemiyorsun artik diye, hem uzuldum belki bir daha gorusemeyiz diye Kismette varsa olur, hayirlisi.

Hasta degildir insallah canim. Dikkat etsin kv soyle, terletip usutmesin kizi.

Aman sakin zorlama canim. Madem evdesin sen de blw yap. Koy onune o kendi yesin. Bak daha istahli yiyecek o zaman. 2 aya kadar da zaten hem menusu oturur hem de kendi yemeye alisir. Bakici ile de uyum problemi yasamaz.

Iyi haberlerle gel canim.

şimdi aradım yok yapmadı dedi annem ama hoporlör de açılınca telefonda yapıyor sagol canım rahatladım biraz.
Kaşıntı yok canım

Yuksek ses rahatsiz ediyor demek ki cocugu. Takip et canim yayilma, agri&kasinti olursa doktora gorun.

eşim bana tam uymasada bende ayran,soda ve bitki çayları dışında hiç bir içeceği tüketmem kahve,m.suyu v.s keske snowyy senin eşin gibi benim eşimde bu konularda uyumlu olsa evlendiğimizden beri onu sağlıklı beslenmeye alıştırmaya çaışıyorum bir kısım alışkanlıklarından kurtaardım ama bir kısmı devam etmekte .

canım geçmiş olsun.her işte bir hayır var umarım gönlüne göre bir iş denk gelir.
amin canım inşallah.....sen bakıcı ben iş ...aramaya devam umudumuzu kaybetmeyelim

işler çoktu pekte tadım yoktu...salı erken çıktıkişten , dünde tatildi...bir de bazen böyle dumur oluyorum...yine ölüm korkusu düştü içime...kaç gündür...
sadece şakakları elleri ve koltuk altlarında ateş var diğer tarafları normal...üst dişlerimi çıkacak acaba diş etlerine okununcada ağlıyor...bakalım hayırlısı

Benimkinin ust dislerinin oldugu yer kipkirmizi. Ciksa da rahatlasaydik.

Hayirdir neden korktun ki olumden?

güle güle kullanın canım mama sandalyesi çok kullanışlı bizde masada yemek yerken yanımıza alıyoruz masaya bağırmıyor bakıyor o da yiyor bizden görerek.

çok geçmiş olsun canım dişten olabilir. Takip edin bakalım inşallah tekrar çıkmaz.

Korkm

Korkma sadece annesi sen korkma yoktur öyle menenjit felan.bir iki güne düzelir.ama o oyuncağı gösterme bi süre.senin leke de mantar olabilir kaşınıyomu pul pul oluyormu.

sağol canım şuan yapmamış hiç yok büyüyene kadar göstermem. Hayır canım kaşınmıyor, dökülmüyor. Sadece midemin orda kırmızı olarak duruyor azdı çok az yayıldı.

Benimkinin ust dislerinin oldugu yer kipkirmizi. Ciksa da rahatlasaydik.

Hayirdir neden korktun ki olumden?
üstler zorlayacak gibi...soğanıda almıyor ağzına ,alsa rahatlatacak ...her zamn aklımda ama ,bazen oluyor böyle 2-3 gün geçmiyor korkusu...hazır değilim belki ondan...

çok geçmiş olsun canım dişten olabilir. Takip edin bakalım inşallah tekrar çıkmaz.
sağol canım...ılık duş ve yelpazeyle normale döndü ama yarım saat uyusa hemen 38 e çıkıyor..inşallah tekrar çıkmaz gece hiç uyumadı..

Benımki salatalıgı sevıyor. Dolaptan cıkınca soguk da oluyor, rahatlatıyor herhalde.

Hiçbir zaman hazır olamayız zaten gülüm. Sen elinden gelenin en iyisini yap, rabbimizin rahmeti&merhameti sonsuzdur; korkma hiç.

doğru kim hazır olabilirki...son olaylardan çok etkilendim sanırım..gerçi herkes etkilendi ama benim aklımdan 1 saniye çıkmıyor ...endişeleniyorum ister istemez...kızım için...hayırlısını versin...
bende armut veriyorum sert olanından..dolapta bekletiyorum önce...inşallah işe yarıyordur...

Evet ömrün de &ölümün de hayırlısını versın rabbim.

Iyı yapıyorsun. Oyalanır hiç degilse, agrısını unutur.

Sizlere de bebeklerinize de cok gecmis olsun arkadaslar

sağol canım şuan yapmamış hiç yok büyüyene kadar göstermem. Hayır canım kaşınmıyor, dökülmüyor. Sadece midemin orda kırmızı olarak duruyor azdı çok az yayıldı.

Sabahtan beri yazmaya niyetliyim ama balım firsat vermedi. 6 ay 2. gunumuzde ilk disimizi patlattik cok sukur :) bidigimin keyfi yerinde diger gunlerdenbi farki yok simdilik...
Cok mutlu oldum sabah gorunce, paylasmak istedim:)

hırsızı

iş için hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.
sabah aradım annemi oğlum yapmamış birdaha o hareketi ama korkmadım değil. Göğsümdeki yer südyenden sanıyordum bende değil canım mideme doğru giden kısımda kaşınmıyor pul pul olmadı az kırmızıydı biraz yayıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…