- 27 Ekim 2014
- 88
- 174
- 33
- 41
Sedursel
nisan anneleri kuzulariyla beraber uyumus sanirim
Gunaydin arkadaslar,
Balimi aksam 8 gibi uyuttum, yatarken 12de emzirdim ve 5.30a kadar hic uyanmayarak beni coooook mutlu etti:) sonra koynuma aldim 7ye kadar uyuduk, insallah boyle devam ederiz:)
Tabi hic disi cikmadi, o zaman ne olur bilemiycem
O zaman da boyle akilli uslu olur annesi insallah
İnsallah canim, benim bebegim kolikti 4 aylik olana kadar battaniyede salladik, gunduz tekken kalorifer borusuna carsaf baglayp salliyordum. Simdi biraz pispislayinca ya da emzirince uyuyo kolayca cok sukur:) babasi anneannesi ve babaannesi de uyutabiliyo artik... Cok mutluyum, uyku egitimlerini de cik arastirmistim ama aglayacak olmasi fikrini kabul edemedim, once carsaftan ayakta sallamaya gectik, bi aydir da hic sallamadan uyutuyorum. Bi sure sonra yataginda kendiliginden de uyuyacak insallah diye umuyorum:)
merhaba arkadaşlar ben çoğu zaman sizi takip etmeye çalışıyorum ama pek yazmıyorum en son 4 ay önce yazmıştım sanırım, sonra 2 ay yoktuk memleketteydik, dönüşte de ara ara baktım anca yazıyorum dişler çıkmış ek gıdalara geçilmiş, ne güzel
bilmem hatırlar mısınız benim kızımda kalça çıkığı vardı hatta başka bir arkadaşa da aynı teşhis konulmuştu o ne yaptı bilemiyorum biz 3 ay pavlik bandaj kullandık yaklaşık 10 gündür de çıkardık bandajı kalça açıları istenilen seviyeye geldi, ama kalçadaki kemik başları henüz gelişmemeş 9 aya kadar sürebilirmiş gelişmesi, 2 ay sonra gelin film çekelim dediler ama benim içim hala rahat değil 2 farklı dr götürdüm ama sanki kalçadan ses geliyor dr dedi doru ses var ama açılar normal
bu aralar asıl sorunum uyku önceden 4 saat kesintisiz uyuyordu 1 aydır saat başı kalkıyor uykuya çok zor dalıyor, emziriyorum yok, kucağımda sallıyorum yok, beşikte sallıyorum yok ayakta sallıyorum yok, şimdi size uyku eğitimini danışmak istiyorum, aranızda kendi kendine uykuya geçiş için eğitim veren oldu mu hani yatağına bırakıp sallamadan uykuya geçmesini sağlamak, tecrübeleri olan varsa paylaşırsa sevinirim, deniyecem ama ya ağlamalarına dayanamayıp alırsam daha kötü olursa diye de çekiniyorum
Esmer
hosgeldin canim gecmis olsun
İyi günler iyi bayramlar herkese sürekli takip ediyorum ama pek yazamadım bir sorum olacaktı kahvaltıyı nasıl veriyorsunuz ben ayrı ayrı veriyorum yumurtayı hergün mü veriyorsunuz ben çeyrek veriyorum siz artırdınız Teşekkürler şimdiden
evet bende bir doktorun yazısında okudum kendi doktoruma soracağım eğer olması gerekiyorsa 2 yaşında tek doz olan mantıklı geldi bana.kızlar takvimde olmayan menenjit aşısı varmış bilgisi olan ve yaptırmak isteyen var mı
kızlar çok sinirliyim yardımcı olarak tutuğum kadın işi bıraktı p.tesi bekledim gelmedi aradım ben daha sonraki p.tesi anladım dedi geldi dedi düğün var doktoro gidicem tamam dedim perşembe pazar gelme bu hafta ben işe başlamadım henüz 9da gel 4 te gidersin dedim 2. gün geldi yani dün etrafı topluyo gösterirsem işleri yapıyor 2 gün oldu yatak odası çocuk odasına el sürmedi bende ded,im nasılsa tüm hafta buradasın yavaş yavaş yaparsın düzenini kurarsın dedim hani sıkmıyım baştan diye dün kuruyan orapları dürüyor yanımda bende kızı doyuruyorum dedim işin bitsede kalkma benim kız biri hareket ettiği zaman onu takip edip emmeyi bırakıyor sonrada bir daha biberonu almıyor aalap kalktı gitti benimkide bıraktı bibetronu 120cc 40 cc kaldı vermeye çalışıncada ağladı neyse ses etmemdim dedim yerken ya bitene kadar otur yada içeri girme sonra bi baktım saat 3 benim kıza güle güle dedi giyinci kapıdan bana gidiyorum dedim hayrola ee ablam gelicek bize gelmiştir gibiyorum bende dedim baştan anlaşalım alışkanlık haline gelmesin bu eğer bir işin varsa elbette musade ister gidersin ama böyle emrivaki yapa dedim bu sabah gelmedi aradım dedisen bana emrivaki yapma dedin gücendim gelmiycem hem çocuk yiyecek diye ben yerimden mi kalmıycam alışsın dedi bende bizde el yanında çalışıyoruz deneni yapıyoruz ve kafamıza göre .çıkamıyoruz bunda alınacak bir şey yok gelmiyeceksende arasaydın gel hakkını al dedim bana sen ben fakirim diye bana emrivaki yapma diyip beni ezzdin ama fakirim diye ezdirmem kendimi dedi dedim baş olmayacak demogoji yapma ablacım hakkını gel al konu kapandı iyi günler dedim valla sinir oldum yaaaa.zaten bu gelmiyeceği belli dün patateş çıkardım kızartsın diye bende pilav yaptım tavukla öğlen yedik yemeği ben yaptım dedim eşim yanına patates sever sende onu kızart suya koymuş soymadan kızartmadan gitmiş dünden o gelmemyi koymuş kafaya.
Iyi gunler her kese.ya kizlar benim porsuum grip oldu ya.3gundur huysuzdu.ben disi yuzunden sandm.dun burnu tikandu bu gunde salya sumul yuzu gozu.disinden dolayi zaten yuzu kizarik ve catlaklar vardi ,silmeye kiyamiyorumnormalde 1ya da 2 kere kaka yapar.4.aydan saat 9 da uyuyan porsuum dun 2de uyudu 3 te uyandi ve ishal gibi sirtina kadar kaka yapti.okyanus suyu damlatiyorum tikaniklik icin,gece atesi 37,8 olunca fitil koydum ,disinden mi grip mi anlamadim ki
İyi günler iyi bayramlar herkese sürekli takip ediyorum ama pek yazamadım bir sorum olacaktı kahvaltıyı nasıl veriyorsunuz ben ayrı ayrı veriyorum yumurtayı hergün mü veriyorsunuz ben çeyrek veriyorum siz artırdınız mı
Evet canim malesef ayaktaydim kuzu uyudu ben islere dalmistim bir yansansa yazilanlari okuyordumGunaydin canlar, guzel bir tatil gunu olsun. Bol bol dinlenin:)
Bu bidiklar birseyi ogrenir ogrenmez baska birseye geciyorlar, dur durak yok. Oturmuyor yerinde. Minder koltuk sandalye sehpa... ne bulursa tutup kalkmaya calisiyor. Surekli dusuyor. Gelen gideni hep aratiyor
Gec vakit, sen hala ayakta misin canim?
Bosver takma kafana dedigin gibi o gelmemeyi kafaya koymus fakirligi bahane etmis fakir olmak suc degil onun calismaya gö.ü yokmuskızlar çok sinirliyim yardımcı olarak tutuğum kadın işi bıraktı p.tesi bekledim gelmedi aradım ben daha sonraki p.tesi anladım dedi geldi dedi düğün var doktoro gidicem tamam dedim perşembe pazar gelme bu hafta ben işe başlamadım henüz 9da gel 4 te gidersin dedim 2. gün geldi yani dün etrafı topluyo gösterirsem işleri yapıyor 2 gün oldu yatak odası çocuk odasına el sürmedi bende ded,im nasılsa tüm hafta buradasın yavaş yavaş yaparsın düzenini kurarsın dedim hani sıkmıyım baştan diye dün kuruyan orapları dürüyor yanımda bende kızı doyuruyorum dedim işin bitsede kalkma benim kız biri hareket ettiği zaman onu takip edip emmeyi bırakıyor sonrada bir daha biberonu almıyor aalap kalktı gitti benimkide bıraktı bibetronu 120cc 40 cc kaldı vermeye çalışıncada ağladı neyse ses etmemdim dedim yerken ya bitene kadar otur yada içeri girme sonra bi baktım saat 3 benim kıza güle güle dedi giyinci kapıdan bana gidiyorum dedim hayrola ee ablam gelicek bize gelmiştir gibiyorum bende dedim baştan anlaşalım alışkanlık haline gelmesin bu eğer bir işin varsa elbette musade ister gidersin ama böyle emrivaki yapa dedim bu sabah gelmedi aradım dedisen bana emrivaki yapma dedin gücendim gelmiycem hem çocuk yiyecek diye ben yerimden mi kalmıycam alışsın dedi bende bizde el yanında çalışıyoruz deneni yapıyoruz ve kafamıza göre .çıkamıyoruz bunda alınacak bir şey yok gelmiyeceksende arasaydın gel hakkını al dedim bana sen ben fakirim diye bana emrivaki yapma diyip beni ezzdin ama fakirim diye ezdirmem kendimi dedi dedim baş olmayacak demogoji yapma ablacım hakkını gel al konu kapandı iyi günler dedim valla sinir oldum yaaaa.zaten bu gelmiyeceği belli dün patateş çıkardım kızartsın diye bende pilav yaptım tavukla öğlen yedik yemeği ben yaptım dedim eşim yanına patates sever sende onu kızart suya koymuş soymadan kızartmadan gitmiş dünden o gelmemyi koymuş kafaya.
Evet canim malesef ayaktaydim kuzu uyudu ben islere dalmistim bir yandanda yazilanlari okuyordumGunaydin canlar, guzel bir tatil gunu olsun. Bol bol dinlenin:)
Bu bidiklar birseyi ogrenir ogrenmez baskabirseye geciyorlar, dur durak yok. Oturmuyor yerinde. Minder koltuk sandalye sehpa... ne bulursa tutup kalkmaya calisiyor. Surekli dusuyor. Gelen gideni hep aratiyor
Gec vakit, sen hala ayakta misin canimKK66:
Cannim bizde gecen ay oglum grip olunca hastanedeki doktorumuz yogun olup kabul etmeyince ozel doktora goturduk yanlis anlamadiysam 9.ayda var dedi ama.yine arayip sorarim rotavirus asisi gibi eczaneden.alcakmisiz onlar.yada saglik ocagi vurcakmis fiyati.ne kadar. acaba ben vurdurmayi dusunuyorumkızlar takvimde olmayan menenjit aşısı varmış bilgisi olan ve yaptırmak isteyen var mı
Cok gecmis olsun canimIyi gunler her kese.ya kizlar benim porsuum grip oldu ya.3gundur huysuzdu.ben disi yuzunden sandm.dun burnu tikandu bu gunde salya sumul yuzu gozu.disinden dolayi zaten yuzu kizarik ve catlaklar vardi ,silmeye kiyamiyorumnormalde 1ya da 2 kere kaka yapar.4.aydan saat 9 da uyuyan porsuum dun 2de uyudu 3 te uyandi ve ishal gibi sirtina kadar kaka yapti.okyanus suyu damlatiyorum tikaniklik icin,gece atesi 37,8 olunca fitil koydum ,disinden mi grip mi anlamadim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?