- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
canım 2 dakikada benim dokturumun önerdiği şekilde mayalayabilirsin anne sütü yoksa 120 cc mama hazırla 1 ç.k yoğurdu çırp mama ile karıştır mama biraz sıcak olacak sar güzelce aç 3-4 saat sonra yedir çok cıvık oluyor biberonla veriyorum ben.Arkadaşlar bebeğine hazır yoğurt veren var mı ben bi türlü mayalayamıorum evde, babymix markası varmış önerebileceğiniz farklı bi marka var mı bizim kız 6 aylık
Ateş yok.ama inanılmaz kulak kiri akıyo.ev işlerine işte haftada bir kadın alıyorum.dün hala yıkadık gece yagmur yağdı.eşime balkona çıkar demiştim yattı uyudu gece 2 buçuk ta gök gürültüsü uyandım eşim kaldırdım okadar emek ettik Islands halılar bahçeden çıkaralım diye hı Tmm dedi baktım yine yatmış sinirlendim indim şasi zorla birini çıkardım uyandı bu anlamadım dediğini ben getiririm dedi.gece gece aşağı komşu uzanacak şimdi dedi.zaten yağmur duyunca oda halıları merak etmiş ben çekecektim abla dedi.iki aylık bebeği.gece hiç uyumuyo zaten.birden yediye kadar uyanık kalıyo.gazı da yok ağlaması da geceye gündüzü karıştırıyor annesini mahvediyo. Vel hasıl bugun bir işim yok yemek yapıyorum sadece 3 öğün bugun işim bu.bide alp in gözü hep bizim sofrada ille sofrada olacak herşeyin tadına bakacak.dun kuru fasulye yapmıştım azcık ucundan verdim.ekmek kemirir sofrada sadece.ama boğazı kızarık. Yutkunamuyo. Dün yoğurdundan yedi.corbasını meyvesini yemedi.kahvaltıda bir tatlı kaşığı irmigi bir çay bardağı suyla pişirip içine meyve yada peynir yumurta ekliyorum devam sütü azcık ta. Bazende sadece yumurta peynir pekmez ayrı ayrı yediriyorum.
Canım geçmiş olsun geçen haftada benim kız ablasınden kaptı kulağndadaı kızarıklık vardı bütün sorumluluk bizlere yuklenince zor oluyor benimde sinirlerim arada gerilir mesela bu gün pazar var kızın okuluna meyve goturmem gerek ev işi ayrı sabah 6.30 da ütü vardı yaptım velhasıl bu zaman bana yetmiyor haliyle buraya giremiyorumGünaydın kızlar. çok kötü durumdayız. Ben hastayım zaten şimdide alpin balgamı var öksürüyo sesi kısıldı. ? Çok huysuz dün iki den aksam ona kadar uyumadı yemedi sadece meme ağzında dursun diyo yanından kalktığım an uyanıyor.ıhlaamur pekmez yapıyorum onu içiyo sadece.dün temizlik günümü bide temizlik yaptırdım.bugun hava bozdu yağmur yağıyor. Eşim de grip olmuş yedi de attı kafayı yattı.büyüklerin isteği bitmiyor. Akşamki bulaşır oyle duruyo. Ömer'in odev bitmedi yapıcaz.dr gidicem öğleden sonra bakalım ne diyecek.gören zayıflamış bu oğlan diyo bide iyice sinirim bozuluyor.
Iyi o da canim. Pesi sira kosturuyoruz. Is gucu de o uyurken ya da babasi ilgilenirken yapiyorum. Zamani planliyorum yoksa yetisememQUOTE]
canım ben birşeyi planlamasam hiçbir işim yürümez. Bazen bana kızıyorlar planlama diye ama yapamıyorum öyle.
Biz 6. 5 aylık olduk çeyrek yumurta tuzu çıkarılmış beyaz peynir sonra anne sütü veriyorum bilmem başka ne verilir yeterli mi sizce[/QUOTE]Sabah omlet veriyorum ben (peynirle simdilik, sonra sebze ekleyecegim). Hergun veriyorum. Ben tum sariyi koyuyorum onune, yarisini yiyor bazen.
Arkadaşlar bebeğine hazır yoğurt veren var mı ben bi türlü mayalayamıorum evde, babymix markası varmış önerebileceğiniz farklı bi marka var mı bizim kız 6 aylık
afiyet olsun bende veriyorum arada bu gün peynirli omlet yaptım yedi ayrıca ceviz pekmez dün akşamda bulgur pilavı tavuk yapmıştım tavuktan verdim maşallah yedi versem dahada yiyecek geçen günde ablam nohut ve pilav yapmıştı verdik bizim yediklerimizden tattırıyorum
Canım geçmiş olsun geçen haftada benim kız ablasınden kaptı kulağndadaı kızarıklık vardı bütün sorumluluk bizlere yuklenince zor oluyor benimde sinirlerim arada gerilir mesela bu gün pazar var kızın okuluna meyve goturmem gerek ev işi ayrı sabah 6.30 da ütü vardı yaptım velhasıl bu zaman bana yetmiyor haliyle buraya giremiyorum
kızlar günaydın,
benim soularım olacak ya akşamdan beri kafama takıldı.
1-) Oğluma dün akşam dayısı pepenin oyuncak telefonunu almış çaldırınca ürkerek gözlerini açtı ellerini havaya kaldırdı ve kendini geriye doğru attı sonra sakladık çıkardık tekrar aynısını yaptı sonra da korkuyor diye kaldırdık, ancak onu görmemesine rağmen aynı hareketi birkaç kez daha yaptı sonra yapmadı bende korktum ve netten baktım birinin çocuğu da öyle yapmış doktora götürmüşler doktor menenjit şüphesiyle tahlil yaptırmış temiz çıkmış inşallah böyle bir sorun yoktur. Birazdan annemi arayıp aynı hareketi yapıp yapmadığını soracagım sizce birşey yoktur değilmi kızlar?
2-)Benim tam göğsümün altında kırmızı bir leke var azdı biraz yayıldı daha doktora gitmedim böyle bir surum yaşayan varmı?
geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin ...Günaydın kızlar. çok kötü durumdayız. Ben hastayım zaten şimdide alpin balgamı var öksürüyo sesi kısıldı. ? Çok huysuz dün iki den aksam ona kadar uyumadı yemedi sadece meme ağzında dursun diyo yanından kalktığım an uyanıyor.ıhlaamur pekmez yapıyorum onu içiyo sadece.dün temizlik günümü bide temizlik yaptırdım.bugun hava bozdu yağmur yağıyor. Eşim de grip olmuş yedi de attı kafayı yattı.büyüklerin isteği bitmiyor. Akşamki bulaşır oyle duruyo. Ömer'in odev bitmedi yapıcaz.dr gidicem öğleden sonra bakalım ne diyecek.gören zayıflamış bu oğlan diyo bide iyice sinirim bozuluyor.
Maşallah oğluşuna..Bu sabah kahvaltida ilk defa zeytin verdim. Uzum gibi soyup ikiye boldum. Cok sevdi
Günaydın kızlar. çok kötü durumdayız. Ben hastayım zaten şimdide alpin balgamı var öksürüyo sesi kısıldı. ? Çok huysuz dün iki den aksam ona kadar uyumadı yemedi sadece meme ağzında dursun diyo yanından kalktığım an uyanıyor.ıhlaamur pekmez yapıyorum onu içiyo sadece.dün temizlik günümü bide temizlik yaptırdım.bugun hava bozdu yağmur yağıyor. Eşim de grip olmuş yedi de attı kafayı yattı.büyüklerin isteği bitmiyor. Akşamki bulaşır oyle duruyo. Ömer'in odev bitmedi yapıcaz.dr gidicem öğleden sonra bakalım ne diyecek.gören zayıflamış bu oğlan diyo bide iyice sinirim bozuluyor.
geçmiş olsun canım inşallah hasta olan kuzular hemen düzelir bizde dişmiş yok babamız çok geç çıkarmış ona çektik galiba:)merhaba kızlar....çoğumuzun bebeği huzursuzmuş bu aralar..benim kıızmında dünden beri ateşi var...38 i geçmede uzun sürede düşmedi.. bu gü iyiymiş bakalım...dişten galiba...
Canim hos geldin. Seni ve bebegini sorduk ara ara ama senin de yazdigin gibi musait degildin ya da gormedin. Bebeginin sikintisinin gecmesine cok sevindim canim. Uyku egitimi veren arkadaslar oldu. Ama atak doneminde ise ya da dis sikintisi varsa hic baslama canim. Uygun bir donem olmaz. Aglatmana gerek yok farkli yontemler var. Ama dedigim gibi bebegine huzursuz oldugu ve sana ihtiyac duydugu bir donemde uyku egitimi vermek yanlis olur. Uygun zamani bekle istersen.
Vurdum duymaz diyelim. Komşu ya anlattım.evden hiç çıkarmıyor.dün hava güzeldi.uyumasına izin verme dedim.dışarı çıkardık güneşi görsün dedimEsinin uykusu mu agir, alismis mi herseye senin kosmana...cok uzuldum. Istahli demek ki pasan. Annem istahli cocuktan korkma birsey olmaz der. Yasak olmayan herseyden tattir canim, afiyet olsun.
Komsuna da anlat sen gunduz gece ayrimi icin neler yapabilecegini. Yazik uyanik kalmasin o kadar.
Teşekkür ederim aynen gün yetmiyor.önceden makyajsız gezmeyen ben aynaya bile bakmıyorum. Kuaföre gitmem gerek Kaş saç çok fena durumda.kuaföre gidemediğimden hayatımda ilk defa saçlarım uzadı bukadar beline geliyo şuan.bir yönden iyi oldu.ama bakmıyorum.Canım geçmiş olsun geçen haftada benim kız ablasınden kaptı kulağndadaı kızarıklık vardı bütün sorumluluk bizlere yuklenince zor oluyor benimde sinirlerim arada gerilir mesela bu gün pazar var kızın okuluna meyve goturmem gerek ev işi ayrı sabah 6.30 da ütü vardı yaptım velhasıl bu zaman bana yetmiyor haliyle buraya giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?