2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Arkadaşlar bebeğine hazır yoğurt veren var mı ben bi türlü mayalayamıorum evde, babymix markası varmış önerebileceğiniz farklı bi marka var mı bizim kız 6 aylık
canım 2 dakikada benim dokturumun önerdiği şekilde mayalayabilirsin anne sütü yoksa 120 cc mama hazırla 1 ç.k yoğurdu çırp mama ile karıştır mama biraz sıcak olacak sar güzelce aç 3-4 saat sonra yedir çok cıvık oluyor biberonla veriyorum ben.

Esinin uykusu mu agir, alismis mi herseye senin kosmana...cok uzuldum. Istahli demek ki pasan. Annem istahli cocuktan korkma birsey olmaz der. Yasak olmayan herseyden tattir canim, afiyet olsun.

Komsuna da anlat sen gunduz gece ayrimi icin neler yapabilecegini. Yazik uyanik kalmasin o kadar.

afiyet olsun bende veriyorum arada bu gün peynirli omlet yaptım yedi ayrıca ceviz pekmez dün akşamda bulgur pilavı tavuk yapmıştım tavuktan verdim maşallah yedi versem dahada yiyecek geçen günde ablam nohut ve pilav yapmıştı verdik bizim yediklerimizden tattırıyorum

Canım geçmiş olsun geçen haftada benim kız ablasınden kaptı kulağndadaı kızarıklık vardı bütün sorumluluk bizlere yuklenince zor oluyor benimde sinirlerim arada gerilir mesela bu gün pazar var kızın okuluna meyve goturmem gerek ev işi ayrı sabah 6.30 da ütü vardı yaptım velhasıl bu zaman bana yetmiyor haliyle buraya giremiyorum

kızlar günaydın,
benim soularım olacak ya akşamdan beri kafama takıldı.
1-) Oğluma dün akşam dayısı pepenin oyuncak telefonunu almış çaldırınca ürkerek gözlerini açtı ellerini havaya kaldırdı ve kendini geriye doğru attı sonra sakladık çıkardık tekrar aynısını yaptı sonra da korkuyor diye kaldırdık, ancak onu görmemesine rağmen aynı hareketi birkaç kez daha yaptı sonra yapmadı bende korktum ve netten baktım birinin çocuğu da öyle yapmış doktora götürmüşler doktor menenjit şüphesiyle tahlil yaptırmış temiz çıkmış inşallah böyle bir sorun yoktur. Birazdan annemi arayıp aynı hareketi yapıp yapmadığını soracagım sizce birşey yoktur değilmi kızlar?
2-)Benim tam göğsümün altında kırmızı bir leke var azdı biraz yayıldı daha doktora gitmedim böyle bir surum yaşayan varmı?

Sabah omlet veriyorum ben (peynirle simdilik, sonra sebze ekleyecegim). Hergun veriyorum. Ben tum sariyi koyuyorum onune, yarisini yiyor bazen.
Biz 6. 5 aylık olduk çeyrek yumurta tuzu çıkarılmış beyaz peynir sonra anne sütü veriyorum bilmem başka ne verilir yeterli mi sizce[/QUOTE]

yeterli canım ben (yani ben çalışırken annem) öğlenleri meyve olarak birgün şeftali, birgün muz, birgün armut vs meyve püreleri veriyoruz. Sebze püreleri de yapıyoruz.

Arkadaşlar bebeğine hazır yoğurt veren var mı ben bi türlü mayalayamıorum evde, babymix markası varmış önerebileceğiniz farklı bi marka var mı bizim kız 6 aylık

ev yapımı yogurdu yemiyor benim oğlum doktoruna söylediğimde "bu nesil köyde büyümüş olsa yer, ama şehirde büyümğş market çocuğu oysa biz köyde ne güzel yerdik yoğurdu temiz temiz dedi çok fazla olmamak şartıyla market yoğurdu güvendiğin markanın ver" dedi. Bende arada hazır yoğurt veriyorum onu daha çok seviyor. Ama ev yoğurdunu daha çok veriyorum ne kadar yese yine de iyi.

Masallah, afiyet olsun canim

Okula neden meyve goturmek zorundasin?

Tanimadigi ses&yuzden korkunca benimki de yapiyor canim. Yoktur birseyi, kendini endiselendirme.

Kasinti falan var mi?

merhaba kızlar nasılsınız biz 6 aylık olduk mama sandalyemiz geldi dün eline muz verdik tarif ettiğiniz gibi ağzına götürdü ama çok sevmedi sanırım eşim ben yokken nasıl olsa artık yedireceğiz diye eline mandalina da vermiş onu şapur şapur emiyordu :)bizim buraya herşey köylerden gelir babam köyde keçileri sağıp getirmşti kaynatıp bardak bardak poşetlemiştim şimdi onları mayalayacağım çok heyecanlıyım oooooooo sizler omlete geçmişsiniz maşallah...

geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin ...
Bu sabah kahvaltida ilk defa zeytin verdim. Uzum gibi soyup ikiye boldum. Cok sevdi
Maşallah oğluşuna..

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Görüpte zayıflamış diyenlere bakma canım sağlıklı olsun da zayıf olması önemli değil.

Sabah peynirli omlet veriyorum canim. Salatalik da dilimliyorum yanina.
Ben de ayni anda kahvalti ediyorum. Ayranima goz dikiyor. Ona da yapiyorum bazen, cok hosun gidiyor.

.[/QUOTE]
Ne güzel sabah ayran içiyorsun eşim çayı çok sever beni de alıştırıyor maalesef

merhaba kızlar....çoğumuzun bebeği huzursuzmuş bu aralar..benim kıızmında dünden beri ateşi var...38 i geçmede uzun sürede düşmedi.. bu gü iyiymiş bakalım...dişten galiba...

merhaba kızlar....çoğumuzun bebeği huzursuzmuş bu aralar..benim kıızmında dünden beri ateşi var...38 i geçmede uzun sürede düşmedi.. bu gü iyiymiş bakalım...dişten galiba...
geçmiş olsun canım inşallah hasta olan kuzular hemen düzelir bizde dişmiş yok babamız çok geç çıkarmış ona çektik galiba:)

@Snowyy teşekkür ederim canım 2 ay hiç giremedim nete sonrada ara baktım demen baktığım zamanlar denk gelmemişim, çok teşekkür ederim umarım tez zamanda kızımın sorunu tamamen geçer, uyku eğitimini müsait bir zamanımda araştıracam dediğin gibi uygun zamanıda beklemek lazım , bide ben kendimden çok bakıcı için çekiniyorum ben katlanır uyuturum ama bakıcımız biraz kilolu ve dizleri ağrıyor o kucakta uyutamaz, ayakta sallması da olmaz sanırım en azından ben evdeyken öğretebilirsem uyusun kendi kendine yoksa 2 ay sonra bakıcı başlayacak yapamazsa kadın bırakır gider valla,
ne güzel siz bayağı bayağı kahvaltı veriyorsunuz ben hala meyve püresi bide yoğurt veriyorum onlarıda önce yemedi şimdi zorlaya zorlaya 2-3 kaşık yiyor bu gün yada yarın bir sebze püresi vereyim diyorum

Vurdum duymaz diyelim. Komşu ya anlattım.evden hiç çıkarmıyor.dün hava güzeldi.uyumasına izin verme dedim.dışarı çıkardık güneşi görsün dedim

Teşekkür ederim aynen gün yetmiyor.önceden makyajsız gezmeyen ben aynaya bile bakmıyorum. Kuaföre gitmem gerek Kaş saç çok fena durumda.kuaföre gidemediğimden hayatımda ilk defa saçlarım uzadı bukadar beline geliyo şuan.bir yönden iyi oldu.ama bakmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…