canım oğlunun bir şeyi yoktur bence bizimkide müzik çalan bi kelebek oyuncağı vardı onu hiç sevemedi gözlerini açıp geri itip kendini yüz buruşturuyor.o kızmızılıkta ablamdada olmuştu mantardı merhem verdi dokturu geçmişti.
Sabahtan beri yazmaya niyetliyim ama balım firsat vermedi. 6 ay 2. gunumuzde ilk disimizi patlattik cok sukur :) bidigimin keyfi yerinde diger gunlerdenbi farki yok simdilik...
Cok mutlu oldum sabah gorunce, paylasmak istedim:)
Merhaba kızlar
Valla topikte bir diş çıkarmayan benim cimcime kaldı sanırım.Maşallah herkes 32 dişi tamamlayacak neredeyse bizimkisin de hala tık yok:)Neyse sağlığı sıhati yerinde olsun da çıkarır elbet.Bizde artık gel gel demeyi ve tel sara yapmayı öğrendik.Çok tatlı oluyor yaparken alıp ısırıyorum o eli dayanamıyorumOnun dışında çok şükür iyiyiz.Tek sıkıntım işteyken onu çok özlüyorum,akşamı zor ediyorum birde benim bıdık erkenci 8-8,30 da yatıyor ona doyamıyorum bazen ama sabah 6-6,30 da kalkınca 8'e kadar o açığı kapatıyoruz oyunlarla.Umarım herkes iyidir geçmişi çok fazla okuyamadım.
Sabahtan beri yazmaya niyetliyim ama balım firsat vermedi. 6 ay 2. gunumuzde ilk disimizi patlattik cok sukur :) bidigimin keyfi yerinde diger gunlerdenbi farki yok simdilik...
Cok mutlu oldum sabah gorunce, paylasmak istedim:)
Selam herkese. Cumhuriyet bayramimizi gec de olsa kutluyoruum. Cumhuriyetimiz sonsuz olsun. Cocuklarimiz ozgur bir ulkede ozgur ve sorgulayan, sorguladigi icin suclanmayan bireyler olarak yetissin insallah. İnsanlarin birbirini kallesce oldurmedigi, carsi iznindeki askerlerin kafasina sıkılmayan, "dede" yasindaki amcalarin kucucuk kizlarimiza taciz tecavuz etmedigi, hakkini almak icin haksizlik yapmak zorunda olmadigi bir Turkiye Cumhuriyetinde yasasinlar.
Cok canimiz skkın. Evimizde de keyfimiz huzurumuz kalmadi. İcinden cikamadigimiz bi isle bogusuyoruz. Yukari biyik, asagi sakal durumu. Esime cok uzuluyorum. Elimden geldigince destek olayim diyorum ama yetemiyorum. Buraya da bakmiyorum ne zamandir. Derdi veren Allah dermanini da verecek elbet. Kvlere aldigimiz evi satcaz. İcine bisuru masraf yapmistik. Simdi ederinin cok altinda bi fiyata satcaz. 1,5 yil olmustu kredisini oduyoduk. Evi satip banka borcunu kapatinca elde var sifirodedigimiz krediler de bosa gitti. Can sagolsun tabi... Opuyoruz hepinizi kizimla. Herkes iyidir insallah :)
Selam herkese. Cumhuriyet bayramimizi gec de olsa kutluyoruum. Cumhuriyetimiz sonsuz olsun. Cocuklarimiz ozgur bir ulkede ozgur ve sorgulayan, sorguladigi icin suclanmayan bireyler olarak yetissin insallah. İnsanlarin birbirini kallesce oldurmedigi, carsi iznindeki askerlerin kafasina sıkılmayan, "dede" yasindaki amcalarin kucucuk kizlarimiza taciz tecavuz etmedigi, hakkini almak icin haksizlik yapmak zorunda olmadigi bir Turkiye Cumhuriyetinde yasasinlar.
Cok canimiz skkın. Evimizde de keyfimiz huzurumuz kalmadi. İcinden cikamadigimiz bi isle bogusuyoruz. Yukari biyik, asagi sakal durumu. Esime cok uzuluyorum. Elimden geldigince destek olayim diyorum ama yetemiyorum. Buraya da bakmiyorum ne zamandir. Derdi veren Allah dermanini da verecek elbet. Kvlere aldigimiz evi satcaz. İcine bisuru masraf yapmistik. Simdi ederinin cok altinda bi fiyata satcaz. 1,5 yil olmustu kredisini oduyoduk. Evi satip banka borcunu kapatinca elde var sifirodedigimiz krediler de bosa gitti. Can sagolsun tabi... Opuyoruz hepinizi kizimla. Herkes iyidir insallah :)
Biz 6. 5 aylık olduk çeyrek yumurta tuzu çıkarılmış beyaz peynir sonra anne sütü veriyorum bilmem başka ne verilir yeterli mi sizce
merhaba arkadaşlar ben çoğu zaman sizi takip etmeye çalışıyorum ama pek yazmıyorum en son 4 ay önce yazmıştım sanırım, sonra 2 ay yoktuk memleketteydik, dönüşte de ara ara baktım anca yazıyorum dişler çıkmış ek gıdalara geçilmiş, ne güzel
bilmem hatırlar mısınız benim kızımda kalça çıkığı vardı hatta başka bir arkadaşa da aynı teşhis konulmuştu o ne yaptı bilemiyorum biz 3 ay pavlik bandaj kullandık yaklaşık 10 gündür de çıkardık bandajı kalça açıları istenilen seviyeye geldi, ama kalçadaki kemik başları henüz gelişmemeş 9 aya kadar sürebilirmiş gelişmesi, 2 ay sonra gelin film çekelim dediler ama benim içim hala rahat değil 2 farklı dr götürdüm ama sanki kalçadan ses geliyor dr dedi doru ses var ama açılar normal
bu aralar asıl sorunum uyku önceden 4 saat kesintisiz uyuyordu 1 aydır saat başı kalkıyor uykuya çok zor dalıyor, emziriyorum yok, kucağımda sallıyorum yok, beşikte sallıyorum yok ayakta sallıyorum yok, şimdi size uyku eğitimini danışmak istiyorum, aranızda kendi kendine uykuya geçiş için eğitim veren oldu mu hani yatağına bırakıp sallamadan uykuya geçmesini sağlamak, tecrübeleri olan varsa paylaşırsa sevinirim, deniyecem ama ya ağlamalarına dayanamayıp alırsam daha kötü olursa diye de çekiniyorum
kızlar çok sinirliyim yardımcı olarak tutuğum kadın işi bıraktı p.tesi bekledim gelmedi aradım ben daha sonraki p.tesi anladım dedi geldi dedi düğün var doktoro gidicem tamam dedim perşembe pazar gelme bu hafta ben işe başlamadım henüz 9da gel 4 te gidersin dedim 2. gün geldi yani dün etrafı topluyo gösterirsem işleri yapıyor 2 gün oldu yatak odası çocuk odasına el sürmedi bende ded,im nasılsa tüm hafta buradasın yavaş yavaş yaparsın düzenini kurarsın dedim hani sıkmıyım baştan diye dün kuruyan orapları dürüyor yanımda bende kızı doyuruyorum dedim işin bitsede kalkma benim kız biri hareket ettiği zaman onu takip edip emmeyi bırakıyor sonrada bir daha biberonu almıyor aalap kalktı gitti benimkide bıraktı bibetronu 120cc 40 cc kaldı vermeye çalışıncada ağladı neyse ses etmemdim dedim yerken ya bitene kadar otur yada içeri girme sonra bi baktım saat 3 benim kıza güle güle dedi giyinci kapıdan bana gidiyorum dedim hayrola ee ablam gelicek bize gelmiştir gibiyorum bende dedim baştan anlaşalım alışkanlık haline gelmesin bu eğer bir işin varsa elbette musade ister gidersin ama böyle emrivaki yapa dedim bu sabah gelmedi aradım dedisen bana emrivaki yapma dedin gücendim gelmiycem hem çocuk yiyecek diye ben yerimden mi kalmıycam alışsın dedi bende bizde el yanında çalışıyoruz deneni yapıyoruz ve kafamıza göre .çıkamıyoruz bunda alınacak bir şey yok gelmiyeceksende arasaydın gel hakkını al dedim bana sen ben fakirim diye bana emrivaki yapma diyip beni ezzdin ama fakirim diye ezdirmem kendimi dedi dedim baş olmayacak demogoji yapma ablacım hakkını gel al konu kapandı iyi günler dedim valla sinir oldum yaaaa.zaten bu gelmiyeceği belli dün patateş çıkardım kızartsın diye bende pilav yaptım tavukla öğlen yedik yemeği ben yaptım dedim eşim yanına patates sever sende onu kızart suya koymuş soymadan kızartmadan gitmiş dünden o gelmemyi koymuş kafaya.
Günaydın kızlar. çok kötü durumdayız. Ben hastayım zaten şimdide alpin balgamı var öksürüyo sesi kısıldı. ? Çok huysuz dün iki den aksam ona kadar uyumadı yemedi sadece meme ağzında dursun diyo yanından kalktığım an uyanıyor.ıhlaamur pekmez yapıyorum onu içiyo sadece.dün temizlik günümü bide temizlik yaptırdım.bugun hava bozdu yağmur yağıyor. Eşim de grip olmuş yedi de attı kafayı yattı.büyüklerin isteği bitmiyor. Akşamki bulaşır oyle duruyo. Ömer'in odev bitmedi yapıcaz.dr gidicem öğleden sonra bakalım ne diyecek.gören zayıflamış bu oğlan diyo bide iyice sinirim bozuluyor.
Bu sabah kahvaltida ilk defa zeytin verdim. Uzum gibi soyup ikiye boldum. Cok sevdi
kızlar günaydın,
benim soularım olacak ya akşamdan beri kafama takıldı.
1-) Oğluma dün akşam dayısı pepenin oyuncak telefonunu almış çaldırınca ürkerek gözlerini açtı ellerini havaya kaldırdı ve kendini geriye doğru attı sonra sakladık çıkardık tekrar aynısını yaptı sonra da korkuyor diye kaldırdık, ancak onu görmemesine rağmen aynı hareketi birkaç kez daha yaptı sonra yapmadı bende korktum ve netten baktım birinin çocuğu da öyle yapmış doktora götürmüşler doktor menenjit şüphesiyle tahlil yaptırmış temiz çıkmış inşallah böyle bir sorun yoktur. Birazdan annemi arayıp aynı hareketi yapıp yapmadığını soracagım sizce birşey yoktur değilmi kızlar?
2-)Benim tam göğsümün altında kırmızı bir leke var azdı biraz yayıldı daha doktora gitmedim böyle bir surum yaşayan varmı?
Merhaba kızlar
Valla topikte bir diş çıkarmayan benim cimcime kaldı sanırım.Maşallah herkes 32 dişi tamamlayacak neredeyse bizimkisin de hala tık yok:)Neyse sağlığı sıhati yerinde olsun da çıkarır elbet.Bizde artık gel gel demeyi ve tel sara yapmayı öğrendik.Çok tatlı oluyor yaparken alıp ısırıyorum o eli dayanamıyorumOnun dışında çok şükür iyiyiz.Tek sıkıntım işteyken onu çok özlüyorum,akşamı zor ediyorum birde benim bıdık erkenci 8-8,30 da yatıyor ona doyamıyorum bazen ama sabah 6-6,30 da kalkınca 8'e kadar o açığı kapatıyoruz oyunlarla.Umarım herkes iyidir geçmişi çok fazla okuyamadım.
Canim masallah ne guzel bende he4gun kahvalti olarak blendrda yarim yumurta 1zeytin 1 tatlikasgi labne peynir yarim muz 4 cicibebe biraz pekmezi karstrip veriyorum ama iyce karisiyor puding kivaminda oluyor siz nasil yediriyorsunuz kivam olarak.tunç azicik pihtili bisey olsa ogurup kusuyor ya blendir cocugu oldu yani resmen[/QUOTE]yeterli canım ben (yani ben çalışırken annem) öğlenleri meyve olarak birgün şeftali, birgün muz, birgün armut vs meyve püreleri veriyoruz. Sebze püreleri de yapıyoruz.
Canim masallah ne guzel bende he4gun kahvalti olarak blendrda yarim yumurta 1zeytin 1 tatlikasgi labne peynir yarim muz 4 cicibebe biraz pekmezi karstrip veriyorum ama iyce karisiyor puding kivaminda oluyor siz nasil yediriyorsunuz kivam olarak.tunç azicik pihtili bisey olsa ogurup kusuyor ya blendir cocugu oldu yani resmen[/QUOTE]yeterli canım ben (yani ben çalışırken annem) öğlenleri meyve olarak birgün şeftali, birgün muz, birgün armut vs meyve püreleri veriyoruz. Sebze püreleri de yapıyoruz.
selam kızlar anca yazıyorum ben yine ara ara girip okumaya çalışıyorum.. daha yeni bitii geçmiş:)
HIRSIZI o korku bende de çok var sen yazınca ben mi yazmışım diye baktım resmen.. işle ilgili hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun.. herşey nasip kısmet..
öğle sebze akşam meyve yatmadan önce de bazen yoğurt olayına devam.. ama kızım tahıllı birşey yemiyor. geçen yazmıştım buğday ruşeymi yulaflı bişiler.. yemiyorzorlamıyorum gerçi ama.. ben kan ilacı vermiyorum onun yerine pekmez almıştım ağzına sürmüyor kandırıp yedirirsem kusuyor.. dün kahvaltıda bulamaç sevmem ama denemek istedim belki yer diye yumuta sarısı pekmez bebe bisk.ıhlamurla yaptım sonuç olumsuz yine..
ben size bir şey soracaktım.marketlerde görüyorum 6-12 ay arası devam sütü küçük kutularda deneyen var mı.. şundan soruyorum mama içmiyoruz emzirdiğim için süt sağma mak. yok. dışarıda acil bir işim olduğunda vermek için ama kutu olduğu için de pek güvenemiyorum. ek gıdaları doyumluk yemiyoruz tok dursun diye merak ettim sadece.
Canim masallah ne guzel bende he4gun kahvalti olarak blendrda yarim yumurta 1zeytin 1 tatlikasgi labne peynir yarim muz 4 cicibebe biraz pekmezi karstrip veriyorum ama iyce karisiyor puding kivaminda oluyor siz nasil yediriyorsunuz kivam olarak.tunç azicik pihtili bisey olsa ogurup kusuyor ya blendir cocugu oldu yani resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?