2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sağolun canım iyiki varsınız rahatladım en azından. Şuan yapmıyormuş bizde oyuncağı kaldırdık.

Merhaba kızlar

Valla topikte bir diş çıkarmayan benim cimcime kaldı sanırım.Maşallah herkes 32 dişi tamamlayacak neredeyse bizimkisin de hala tık yok:)Neyse sağlığı sıhati yerinde olsun da çıkarır elbet.Bizde artık gel gel demeyi ve tel sara yapmayı öğrendik.Çok tatlı oluyor yaparken alıp ısırıyorum o eli dayanamıyorumOnun dışında çok şükür iyiyiz.Tek sıkıntım işteyken onu çok özlüyorum,akşamı zor ediyorum birde benim bıdık erkenci 8-8,30 da yatıyor ona doyamıyorum bazen ama sabah 6-6,30 da kalkınca 8'e kadar o açığı kapatıyoruz oyunlarla.Umarım herkes iyidir geçmişi çok fazla okuyamadım.

Sabahtan beri yazmaya niyetliyim ama balım firsat vermedi. 6 ay 2. gunumuzde ilk disimizi patlattik cok sukur :) bidigimin keyfi yerinde diger gunlerdenbi farki yok simdilik...
Cok mutlu oldum sabah gorunce, paylasmak istedim:)

inciniz hayırlı olsun canım, tabiki anneyiz her hareketlerinde her dişinde heyecanlanıyoruz.

hırsızı

evet canım şu ölüm haberleri de insanı ürpertiyor. Bol bol dua oku canım allah korusun herkesi.

Maşallah canım çıkar merak etme canım bizde biraz hızlı gidiyoruz iyi mi kötü mü bilemedim 6.dişimiz yolda:)
Bizde tel sara ve gel gel yapıyoruz ve çok tatlılar ya :) :)

Selam herkese. Cumhuriyet bayramimizi gec de olsa kutluyoruum. Cumhuriyetimiz sonsuz olsun. Cocuklarimiz ozgur bir ulkede ozgur ve sorgulayan, sorguladigi icin suclanmayan bireyler olarak yetissin insallah. İnsanlarin birbirini kallesce oldurmedigi, carsi iznindeki askerlerin kafasina sıkılmayan, "dede" yasindaki amcalarin kucucuk kizlarimiza taciz tecavuz etmedigi, hakkini almak icin haksizlik yapmak zorunda olmadigi bir Turkiye Cumhuriyetinde yasasinlar.

Cok canimiz skkın. Evimizde de keyfimiz huzurumuz kalmadi. İcinden cikamadigimiz bi isle bogusuyoruz. Yukari biyik, asagi sakal durumu. Esime cok uzuluyorum. Elimden geldigince destek olayim diyorum ama yetemiyorum. Buraya da bakmiyorum ne zamandir. Derdi veren Allah dermanini da verecek elbet. Kvlere aldigimiz evi satcaz. İcine bisuru masraf yapmistik. Simdi ederinin cok altinda bi fiyata satcaz. 1,5 yil olmustu kredisini oduyoduk. Evi satip banka borcunu kapatinca elde var sifir odedigimiz krediler de bosa gitti. Can sagolsun tabi... Opuyoruz hepinizi kizimla. Herkes iyidir insallah :)

Sabahtan beri yazmaya niyetliyim ama balım firsat vermedi. 6 ay 2. gunumuzde ilk disimizi patlattik cok sukur :) bidigimin keyfi yerinde diger gunlerdenbi farki yok simdilik...
Cok mutlu oldum sabah gorunce, paylasmak istedim:)

Hayırlı olsun canım, masallah kuzuna:)

Sıkıntıları bıran once atlatırsınız inşallah canım. Tahmin ediyorum sorunu. Hayırlısı olsun gülüm. Güzelini op yerime.

hayırdır canım ne oldu neden satıyorsunuz? Üzülme lütfen derdi veren Allah, dermanı da verir inşallah.

selam kızlar anca yazıyorum ben yine ara ara girip okumaya çalışıyorum.. daha yeni bitii geçmiş:)

HIRSIZI o korku bende de çok var sen yazınca ben mi yazmışım diye baktım resmen.. işle ilgili hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun.. herşey nasip kısmet..

öğle sebze akşam meyve yatmadan önce de bazen yoğurt olayına devam.. ama kızım tahıllı birşey yemiyor. geçen yazmıştım buğday ruşeymi yulaflı bişiler.. yemiyor zorlamıyorum gerçi ama.. ben kan ilacı vermiyorum onun yerine pekmez almıştım ağzına sürmüyor kandırıp yedirirsem kusuyor.. dün kahvaltıda bulamaç sevmem ama denemek istedim belki yer diye yumuta sarısı pekmez bebe bisk.ıhlamurla yaptım sonuç olumsuz yine..

ben size bir şey soracaktım.marketlerde görüyorum 6-12 ay arası devam sütü küçük kutularda deneyen var mı.. şundan soruyorum mama içmiyoruz emzirdiğim için süt sağma mak. yok. dışarıda acil bir işim olduğunda vermek için ama kutu olduğu için de pek güvenemiyorum. ek gıdaları doyumluk yemiyoruz tok dursun diye merak ettim sadece.

Biz 6. 5 aylık olduk çeyrek yumurta tuzu çıkarılmış beyaz peynir sonra anne sütü veriyorum bilmem başka ne verilir yeterli mi sizce

yeterli canım ben (yani ben çalışırken annem) öğlenleri meyve olarak birgün şeftali, birgün muz, birgün armut vs meyve püreleri veriyoruz. Sebze püreleri de yapıyoruz.[/QUOTE]
Canim masallah ne guzel bende he4gun kahvalti olarak blendrda yarim yumurta 1zeytin 1 tatlikasgi labne peynir yarim muz 4 cicibebe biraz pekmezi karstrip veriyorum ama iyce karisiyor puding kivaminda oluyor siz nasil yediriyorsunuz kivam olarak.tunç azicik pihtili bisey olsa ogurup kusuyor ya blendir cocugu oldu yani resmen

aynı dert bizde de var canım. benim kız kendi kendine uyuyor ama sarılarak uyuduğumuz için gece sorun oluyor hep beni arıyor. bizim sık uyanma sebebimiz bundan. dün almadım 10 dk ağladı dayanamadım sonra hem ağlattığım için hemde kararlı olamadığım için kızdım kendime.. umarım düzelir bu durumlarımız.

yazdıklarını okuyunca gitmesi isabet olmuş böyle bir insanın. umarım gözün arkada kalmayacak kadar güvenebileceğin birini bulursun cnm.

geçmiş olsun canım.

Bu sabah kahvaltida ilk defa zeytin verdim. Uzum gibi soyup ikiye boldum. Cok sevdi

maşallah canım. hayranlıkla okuyorum valla :)

ikinci sorun hakkında bir bilgim yok canım ama o korku bizde de oluyor. istemediği birşey olunca aynı hareketi yapıyor ve bazen devam ediyor yapmaya bende unutsun diye değişik şeyler gösteriyorum bir süre o alandan uzaklaşıyoruz

bizde dişsiz durumdayız canım:) gülünce çok tatlı oluyorlar olsun

çok doğru demişsin derdi veren Allah dermanını da verecek elbet diye.. sen yüreğini ferah tut canım

yeterli canım ben (yani ben çalışırken annem) öğlenleri meyve olarak birgün şeftali, birgün muz, birgün armut vs meyve püreleri veriyoruz. Sebze püreleri de yapıyoruz.
Canim masallah ne guzel bende he4gun kahvalti olarak blendrda yarim yumurta 1zeytin 1 tatlikasgi labne peynir yarim muz 4 cicibebe biraz pekmezi karstrip veriyorum ama iyce karisiyor puding kivaminda oluyor siz nasil yediriyorsunuz kivam olarak.tunç azicik pihtili bisey olsa ogurup kusuyor ya blendir cocugu oldu yani resmen[/QUOTE]

ben de süzgeç kullanıyorum canım pütürlü oluyor ama ara ara bizimki de öğürüyor normal. biraz pütürlü ayır diğerinden yedirirken araya bir iki kaşık karıştır o zaman alışır cnm

yeterli canım ben (yani ben çalışırken annem) öğlenleri meyve olarak birgün şeftali, birgün muz, birgün armut vs meyve püreleri veriyoruz. Sebze püreleri de yapıyoruz.
Canim masallah ne guzel bende he4gun kahvalti olarak blendrda yarim yumurta 1zeytin 1 tatlikasgi labne peynir yarim muz 4 cicibebe biraz pekmezi karstrip veriyorum ama iyce karisiyor puding kivaminda oluyor siz nasil yediriyorsunuz kivam olarak.tunç azicik pihtili bisey olsa ogurup kusuyor ya blendir cocugu oldu yani resmen[/QUOTE]

benimkide aynı canım pıhtılı şeylerde öğürüyor

Canım ruşeym (yulaf kepegi) için sanırım daha küçük bebegin. Lif oranı yuksek oldugundan belirli bir aydan sonra oneriyorlardı ama hangi ay oldugundan emin degilim. Netten bir bakarsan. Bulamac olayına hiç girmesen keşke. Meyveyi sebzeyi oldugu gibi alsın yesin. İkiniz için de daha rahat olur.

Yoktun canım ne zamandır. Ne yaptın sınavını?

Pütürlüye alıştırman lazım gülüm. Püre ile basla yavas yavas oldugu gibi vermeye baslarsın. İlk zamanlar ögürür kusar. En fazla 1 haftaya alışır, pes etme

Kubizm de spora baslayayım dedi bir gitti pir gitti Neredesin canım?:)

Ben karıştırmıyorum kaşığa bazen ağzını açmıyor ben de bazen elimle peynirden yumurta dan veriyorum biraz biberondan süt veriyorum bisküvi yi dr önermedi

Ben geldim kızlar. Boğazında kırmızı pütür lükler var.allerji dedi burnu da allerjiye bağlı şişmiş rahatsız buyüzden dedi.toz parfüm sigara uzak durun dedi.zaten uzaktık ama.kış geldi artık dvit e önem ver dedi.10 damla ver dedi.siz kaç damla veriyorsunuz. Sadece 200 gr almış.polivit verdi. Bol bol kırmızı elma ver kabukları dedi.nedenini bilmiyorum.çok sulu şeylerle karnını doyurmak dedi.ama ben zaten yapıyorum bunları.allerjisi için avil verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…