- 3 Haziran 2014
- 424
- 801
- 128
evet çocuksuzken..oğlanlar ıkısıkuçukkende bakıyodum yıne kendime ..büyüdükçe daha zorlar oldular...bugun mesela akşam yemekte kuru fasulye pilav var yinede makarna yaptım makarna yediler 2 saat sonra biri gelmis bana tavuk nagıt yap..biri gelmiş pizza yap..ki dışarda yemesinler hazır değiş evde yapıyorum...mutfak göçüyo şu an itibariyle hepsı uyudu.babaları çoktan uyudu zaten adama ne oluysa gözünü açamıyo..grip diye ilaç veriyorum ondan sanırım..ama gıcıkta oluyorum.dersin ki komada öyle uyuyo ya..gecmis olsun cnm neden akiyormus kulagi?
cnm dolaba koy ertesi gun yedir kivami daha iyi olur
onceden derken cocuksuzken degil mi?
ben tek cocukla hic bir seye yetisemiyorum makyaj aklimin ucundan bile gecmiyor
Hiosgeldin canim gecmis olsun bize saglik ocagi uc damla dedi uc damla veriyorumBen geldim kızlar. Boğazında kırmızı pütür lükler var.allerji dedi burnu da allerjiye bağlı şişmiş rahatsız buyüzden dedi.toz parfüm sigara uzak durun dedi.zaten uzaktık ama.kış geldi artık dvit e önem ver dedi.10 damla ver dedi.siz kaç damla veriyorsunuz. Sadece 200 gr almış.polivit verdi. Bol bol kırmızı elma ver kabukları dedi.nedenini bilmiyorum.çok sulu şeylerle karnını doyurmak dedi.ama ben zaten yapıyorum bunları.allerjisi için avil verdi.
Hoş buldum hırsızım.canlarım haber geldi işten ama şu anda açık departmanlarda harcanacağımı düşünmüşler..üniversite mezunu olduğum için beni bölge müdürlüğüne yerleştirmeyi uygun görmüşler... dedikleri yerde de boşluk 1-2 ay içinde açılacakmış beklemeliymişim...ne kadar doğru bilemedim.. belki oyalamak istiyorlar kibarca alamıyacağız diyemediler.. neyse zaten çok bağlanmamaıştım diğer iş vakasından sonra...hayırlısı..şimdiki işime devam...
esmerim hoş geldin arada bir yokla burayıda...geçmiş olsun canım... kızınıda öp benim için...
aklımıza gelmişti canım... olaylar olduğu zaman...Allah erkesin ailesini korusun inşallah...
antibiyotik bir yerden sonra hiç bir işe yaramıyor bazı bünyelerde....özellikle çocukluk yaşlarından beri antibiyotik kullanan insanlarda artık bağışıklık yapıyor...iyileşmene sevindim canım..zaten en bilindik etkili mikrop atma yöntemi terleme değilmi.. iyi bir terlemeyince insan düzelemiyor....inşallah bir daha sana bulaşmaz bu mikroplar...defolsun gitsinler...ölsün mikroplar....
merhaba canım..evet uzun zaman oldu sen yazmayalı...bende onu merak etmiştim kalçası nasıl oldu acaba diye..canım üzülme düzeliyor yavaş yavaş..anlatmıştım ya sana yeğenimde geçirdi diye.. ne zor zamnalr atlattınız o aparat çıktıya miniğin ve sen nasıl rahatlamışsınızdır... bundan sonrası daha kolay...
canım işte böyle böyle insanlar birbirlerini tanıyor ..iyiki işe başladığın gün gelmemiş... o zaman daha zor durumda kalacaktın..en azından şimdi vaktin var yeni biri için...yabancı biri zor tabi evin içinde... inşallah kafana göre birinsan evladı bulursun...
galiba dişinden canım..ama uzun sürüyorsa bu durumu halsiz yada çok keyifsizse..bir doktora götür istersen... sürekli ağlıyormu..yada çok sessizleştimi ...benim kızda aynı dünden beri.. bu gün biraz iyi gibiydi...geçmiş olsun canım..diş ishalde yapıyormuş... yakında dişide çıkar inşallah ta sende rahatlarsın miniğinde...
menenjit aşısını yaptırmanızı öneririm dedi doktor...bencede önemli bir aşı..en korktuğum şey bebeğimin menenjit olması
canım yapabildiğin kadar mayala cıvık olsun tutmasın nasıl yaparsan yap bizde yapa yapa öğreniyoruz ki hala bazen tutmuyor olmuyor bazen tutuyor...hazırların hepsinde koruyucu var...mecburen var çünkü bir yoğurdun o kadar raf ömrü olmaz...
canım geçmiş olsun... bu ay kilo almaz hatta zayıflayabilir demişti doktor... oğlun boyuna vermiştir ..büyüyorlar... birde eskisine göere daha aktifler ya kilo almamaları normaldir...benim kızda iyice inceldi sanki...
korkmuş yavrucak...belki arkaya doğru atılmak hoşuna gitmiştir ondan tekraralıyordur canım.. yoksa hala korkarakmı atılıyor arkasına... menenjitle ilişkisini anlayamadım...o baktığın kişinin çocuğu uzun süreli anormal davranışlar sergilemiştir... 2-3 defa aynı hareketi yaptı diye bir şey olacağını sanmıyorum... merak etme canım...
benimde göğsümünarası kırmızı ama pişik olduğu için... senin galiba pişikten değil... üzerinde pul pul döküntüler varmı kızarıklığın...kaşınıyormu... gittikçe yayılıyor diyorsun... bir görün istersen...kv min de çıktı göğsünün altında.... sırtına doğru yayaıldı...zona olmuş ...ilaçla 1 gaftada geçti.. onun kızarıklığı karaciğerinin üzerine yakındı...
geçmiş olsun canım.. belki sütyenden falan tahriş olmuştur...
Enfes gözüküyor :)Biskuvileri paylasnak istedim.begenrse artik evde yaparim
Biskuvileri paylasnak istedim.begenrse artik evde yaparim
çokgeçmiş olsun ben bu halimle alerjimden olan balmagımı atıp rahat uyuyamıyorum kuzucuk ne yapsın acil şifalar.Günaydın kızlar.doğru düzgün uyuyamadık. Alp in genzi tıkalı avil de hiç bir işe yaramadı. Nefes alamıyo .öksürüyo. balgamı nı atabilirsiniz azcık rahatlıyo. Ememedi. Buhar yaptım bi işe yaramadı.burnundan nefes almadığı için ağzından alıyo.boğazıda kurudu.ıhlamur yaptım tarçın attım.pekmezle onu verdim.inanılmaz faydası oldu öksür dü balgamı çıktı.onun üzerine iki saat uyudu.şimdiye uyanması gerekti uyukluyo uyanmıyo. Çaresiz kaldım çok kötüyüm.
Çok saol canımçokgeçmiş olsun ben bu halimle alerjimden olan balmagımı atıp rahat uyuyamıyorum kuzucuk ne yapsın acil şifalar.
Inşallah ilerlemez öyle başlıyo işte bebeler dökülmeye başladıgünaydın canlar ve kuzuları,
akşam oğlumun burnu bşrden tıkandı uyuyordu ağlayarak uyandı sabah ben evden çıkarken uyuyordu bakalım bugün ne olacak inşallah geçer çünkü huzursuzlanıyor bebişim haklı olarak. Fizyolojik serum uygulasam geçer mi acaba?
Bence telaslanma ,aynisi benim de basima geldi,sadece gozlemle.Esimin farenjiti var,ve arasira bogazdan oksurur .sesini acmak icin ,Ayaz o sese gozlerini acarak ,kollari daarkaya atarak reaksion gosterdi,2gun surdu alisti sonra.
Cok gecmis olsun cnm, burnunu surekli cekmeye calis cok rahatlatiyor bu bebegiGünaydın kızlar.doğru düzgün uyuyamadık. Alp in genzi tıkalı avil de hiç bir işe yaramadı. Nefes alamıyo .öksürüyo. balgamı nı atabilirsiniz azcık rahatlıyo. Ememedi. Buhar yaptım bi işe yaramadı.burnundan nefes almadığı için ağzından alıyo.boğazıda kurudu.ıhlamur yaptım tarçın attım.pekmezle onu verdim.inanılmaz faydası oldu öksür dü balgamı çıktı.onun üzerine iki saat uyudu.şimdiye uyanması gerekti uyukluyo uyanmıyo. Çaresiz kaldım çok kötüyüm.
Benim kızda 9 nisan doğumlu oda 3.5 aylıkken memeyi bırakma egilimindeydi bu yüzden ek gidayada erken geçtik memeyi önünde hep aglardi zorla vermeye çalıştım çok şükür şimdi alıyor
Biskuvileri paylasnak istedim.begenrse artik evde yaparim
Inşallah ilerlemez öyle başlıyo işte bebeler dökülmeye başladı
Canım geçmiş olsun gece uyumamistır ondan uykusu geliyordur cold mix öneririm geçen yazmıştım benim kızlarda hastaydı küçüğün burnu tikaliydi grip olmuştu kulağına vermişti cold mix uyurken yastigina iki damla damlatiyordum yakasinada damlatabilirsin daha rahat nefes alabiliyor sakıncası yok kbb dok. sormuştum kulanabilecegimi soylediGünaydın kızlar.doğru düzgün uyuyamadık. Alp in genzi tıkalı avil de hiç bir işe yaramadı. Nefes alamıyo .öksürüyo. balgamı nı atabilirsiniz azcık rahatlıyo. Ememedi. Buhar yaptım bi işe yaramadı.burnundan nefes almadığı için ağzından alıyo.boğazıda kurudu.ıhlamur yaptım tarçın attım.pekmezle onu verdim.inanılmaz faydası oldu öksür dü balgamı çıktı.onun üzerine iki saat uyudu.şimdiye uyanması gerekti uyukluyo uyanmıyo. Çaresiz kaldım çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?