2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
gecmis olsun cnm neden akiyormus kulagi?

cnm dolaba koy ertesi gun yedir kivami daha iyi olur

onceden derken cocuksuzken degil mi?
ben tek cocukla hic bir seye yetisemiyorum makyaj aklimin ucundan bile gecmiyor
evet çocuksuzken..oğlanlar ıkısıkuçukkende bakıyodum yıne kendime ..büyüdükçe daha zorlar oldular...bugun mesela akşam yemekte kuru fasulye pilav var yinede makarna yaptım makarna yediler 2 saat sonra biri gelmis bana tavuk nagıt yap..biri gelmiş pizza yap..ki dışarda yemesinler hazır değiş evde yapıyorum...mutfak göçüyo şu an itibariyle hepsı uyudu.babaları çoktan uyudu zaten adama ne oluysa gözünü açamıyo..grip diye ilaç veriyorum ondan sanırım..ama gıcıkta oluyorum.dersin ki komada öyle uyuyo ya..

Merhaba nisan anneleri. Arada ugrayip cikiyorum hepsini okuyamiyorum.bebislerimiz büyüyor.ne guzel.bizim kiz iki dişini cikartti 6 .ayini doldurken.buaksam bebe biskuvisi yaptim Hazir aldigim bitti .ben de ev yapimi olsum dedim .yarin kahvaltisina ekliyecegm.umarim begenir
Ek gidayagecince.beni emmeyi cok azaltti kizim.sutum de cok azaldi.eskiden sagiyordum.simdi sagnadigimdan iyice azaldi.tekrardan cogalirmi ki .

Hiosgeldin canim gecmis olsun bize saglik ocagi uc damla dedi uc damla veriyorum

Hoş buldum hırsızım.
Öperim tabi ki, sende elamı öp kocaman.
Sitede ki ilk zamanlar konuşmalar telaşlar aklıma geldikçe burdan da kaçma ihtiyacı hissettim :/
bazı şeyleri hatırlayıp kendimi kanatıyorum diye şükür toparlandım.
Girerim artık çok özledim sizleri ve minikleri.
Elamın dişi çıkmış :)
Postu okuyunca sevincine ortak oldum.
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün kuzum.
Darısı ıdil imin başına :)
Hala tık yok.

Günaydın kızlar.doğru düzgün uyuyamadık. Alp in genzi tıkalı avil de hiç bir işe yaramadı. Nefes alamıyo .öksürüyo. balgamı nı atabilirsiniz azcık rahatlıyo. Ememedi. Buhar yaptım bi işe yaramadı.burnundan nefes almadığı için ağzından alıyo.boğazıda kurudu.ıhlamur yaptım tarçın attım.pekmezle onu verdim.inanılmaz faydası oldu öksür dü balgamı çıktı.onun üzerine iki saat uyudu.şimdiye uyanması gerekti uyukluyo uyanmıyo. Çaresiz kaldım çok kötüyüm.

çokgeçmiş olsun ben bu halimle alerjimden olan balmagımı atıp rahat uyuyamıyorum kuzucuk ne yapsın acil şifalar.

günaydın canlar ve kuzuları,
akşam oğlumun burnu bşrden tıkandı uyuyordu ağlayarak uyandı sabah ben evden çıkarken uyuyordu bakalım bugün ne olacak inşallah geçer çünkü huzursuzlanıyor bebişim haklı olarak. Fizyolojik serum uygulasam geçer mi acaba?

Inşallah ilerlemez öyle başlıyo işte bebeler dökülmeye başladı

hırsızı

küçükken su çiçeği çıkardım kendim bile hatırlıyorum. Biraz daha bekleyeyim lekede yayılma devam ederse doktora görünürüm.

Bence telaslanma ,aynisi benim de basima geldi,sadece gozlemle.Esimin farenjiti var,ve arasira bogazdan oksurur .sesini acmak icin ,Ayaz o sese gozlerini acarak ,kollari daarkaya atarak reaksion gosterdi,2gun surdu alisti sonra.

çok sagol gözlemledim sadece korktuğu şeylerden ve yüksek sesten yapıyor, durduk yerde yapmıyor artık.

Cok gecmis olsun cnm, burnunu surekli cekmeye calis cok rahatlatiyor bu bebegi

Canım geçmiş olsun gece uyumamistır ondan uykusu geliyordur cold mix öneririm geçen yazmıştım benim kızlarda hastaydı küçüğün burnu tikaliydi grip olmuştu kulağına vermişti cold mix uyurken yastigina iki damla damlatiyordum yakasinada damlatabilirsin daha rahat nefes alabiliyor sakıncası yok kbb dok. sormuştum kulanabilecegimi soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…