işte görümcelerinde kadın... nasıl yön vermeyi biliyorla eşine... benim görümcede ,onların yanında eşimin beni bozması çok hoşuna gider ...ne surat astım ne de alınganlık yaptım... gülerim söylediklerine ciddiye almadığımı gösteririm...bir şey sorarlarsa tasdiklerim onalrı tabi öyledir siz haklısınız falan diye... hiç yorum yapmam söylediklerine...yesinler içsinler gitsinler...ne bir plan yaparım onlar la nede bir şey danışırım... kimse kimseyi sevmek zorunda değil... zaten herkes herkesi sevemez...mümkün değil...ama kimse kimseye saygısızlık yapamaz...ben onun ailesine saygısızlık yapmamışım.. oda bir zahmet bana saygısızlık yapılmasına izin vermesin en azından...sen tek başına onlarla uğraşamazsın... sen eşinle bir ailesin...eşin uğraşsın ...inş anlar canım ama yıpratıyor bu tür pürüzler ilişkileri benim eşimin en büyük zaafı maalesef başlarının sözüyle hareket etmesi 31 yaşındaki adam halen birilerinin lafıyla hayatına yön veriyor
hamilelik zamanlarımızda açtı arkadaşlar orayı... ama katılmayanlar burada kaldı...burada olan ama face de de yazışan 1-2 kişi var galiba ama kim ler onları hatırlamıyorum...Kızlar facebook ta 2014 nisan annelerinde olan var mı acaba? Ben arkadasım vasıtasıyla bugun ilk kez katıldım da))
sağol canım ...serum fizyolojik kullan deyip durdu işe yaramıyor dediğim halde...bana doktor tavsiye etmeden ben bu burun spreylerini araştırmıştım ......söylediğin marka..burun kan damarlarını büzerek ,daraltarak çalışlıyormuş...kısa süreliğine işe yarıyormuş ama uzun süreli kullanımı burun dokusunda hasara yol açıyor ve 2 yaşın altındaki çocuklara verlmesi tavsiye edilmez yazıyordu...doktorun verdiğine göre bir bildiği vardır... 3 gün üst üste kullanmayın falan diyordu prospektüsünde...Hırsızım
RHinfant burun spreyi sabah akşam 1 kez.
işte görümcelerinde kadın... nasıl yön vermeyi biliyorla eşine... benim görümcede ,onların yanında eşimin beni bozması çok hoşuna gider ...ne surat astım ne de alınganlık yaptım... gülerim söylediklerine ciddiye almadığımı gösteririm...bir şey sorarlarsa tasdiklerim onalrı tabi öyledir siz haklısınız falan diye... hiç yorum yapmam söylediklerine...yesinler içsinler gitsinler...ne bir plan yaparım onlar la nede bir şey danışırım... kimse kimseyi sevmek zorunda değil... zaten herkes herkesi sevemez...mümkün değil...ama kimse kimseye saygısızlık yapamaz...ben onun ailesine saygısızlık yapmamışım.. oda bir zahmet bana saygısızlık yapılmasına izin vermesin en azından...sen tek başına onlarla uğraşamazsın... sen eşinle bir ailesin...eşin uğraşsın ...
hamilelik zamanlarımızda açtı arkadaşlar orayı... ama katılmayanlar burada kaldı...burada olan ama face de de yazışan 1-2 kişi var galiba ama kim ler onları hatırlamıyorum...
Bir erkeğin yuvasını cidden ailesi yıkıyor çünkü erkektir deyip hatalarını görmezden gelerek yetiştiriyorlar ve en ufak bir tartışmada dahi hep erkek haklıdır deyip egolarını tavana çıkartıyorlar.
Allah onlara akıl fikir versin.
Sizlere de gani gani sabır.
sağol canım ...serum fizyolojik kullan deyip durdu işe yaramıyor dediğim halde...bana doktor tavsiye etmeden ben bu burun spreylerini araştırmıştım ......söylediğin marka..burun kan damarlarını büzerek ,daraltarak çalışlıyormuş...kısa süreliğine işe yarıyormuş ama uzun süreli kullanımı burun dokusunda hasara yol açıyor ve 2 yaşın altındaki çocuklara verlmesi tavsiye edilmez yazıyordu...doktorun verdiğine göre bir bildiği vardır... 3 gün üst üste kullanmayın falan diyordu prospektüsünde...
zaten bu saatten sonra onlarla görüşmek istemiyorum ben hep alttan aldım hiçbir şey söylemedim sustum bu sefer de mimiklerimle belli ediyormuşum sinirli olduğumu onlar kafaya koymuş illa bizi huzursuz edecekler eninde sonunda bir şey buluyorlar eşimi kışkırtacak valla ikinci dönem ücretsiz izin düşünüyordum artık almıyacağım biraz çalışıp kafa dağıtmak istiyorum
evet canım benim eşimin ailesi oğullarına hiç toz kondurmaz hep ben haksızımdır o da onlardan destek alıyor her şeyde beni suçluyor kendini hiç eleştirmez kendi arkadaşları bile bana hak verir ama onun ailesi haklı görüyor ya yeter ona
Merhaba canım nasılsın?oğlum ek gıdaya karşı hiç hevesli değil ama ne yemek istediğini anladım çocuk kısır börek kek yemek istiyo dün misafir vardı masadaki herseye saldırdı acaba heves mi dedim sanki yiceksin diyip ağzına kısır verdim azcık cap cup yedi devamını vermiyorum diye de ağladı
oğlum ek gıdaya karşı hiç hevesli değil ama ne yemek istediğini anladım çocuk kısır börek kek yemek istiyo dün misafir vardı masadaki herseye saldırdı acaba heves mi dedim sanki yiceksin diyip ağzına kısır verdim azcık cap cup yedi devamını vermiyorum diye de ağladı
Merhaba canım nasılsın?
Minik paşa benim kız gibi desene.
Evde yapıyorum püre vs herşeyi denedim iştahı yok gibi yemiyor 1 aydır.
Hazır olan sebze ve meyve pureleri dolu dolap onları da zor bela yediriyorum.
Idil kaşık bardak tutmaya çok hevesli alıştırma bardağı aldım ve yemeğini tabağıyla birlikte önüne veriyorum döke saça yiyor sıpa.
Sende dene istersen.
Allah kolaylık versin canım...çok münasebetsizlermiş.. onlar nasıl laflar öyle... ayıp denen bir şey var.. terbiyesizler...çocuk oyuncağımı sanıyorlar evliliği...sana kız mı yok ne demek...kendisinede bu tarz laflar eden çıkarda ne hissettiğini anlar yanlışını anlar inşallah.. Allah ıslah etsin böylelerini...lendini üzme canım.. onlar yüzünden evinde huzursuzluk çıkmasına izin verme.. etkilenme tavırlarından...
maşşşallah maşşşalah... ne rahat insanlar var yaaa...bir böyle olamadık... canım senin uğraştığın şeye bak görümcenin derdine bak... adı akraba işte... komşun olsa şunu yapan açmazsın kapını olur biter.. ama adı akraba işte...
canım ayıptır söylemesi bizim öyle bir karı kocalık ilişkimiz kalmadı zaten.. ayda 1-2 ...oda böyle münasebetsiz bir konuyla taçlandı sağolsun eşim tarafından...korunduğun halde bebeğin oldu demek... buda takdir -i ilahi anlaşılan... olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş...
maşşallah kuzuna....afiyet olsun limonlar....elmalar...
gözün aydın canım...
benim kzııznda kızarıklık dişi çıkmadan bir gün önce olmuştu... ertesi gün diş çıktı...senin bebişinde edişi eli kulağındadır.. yarın bir gün gösterir kendini...
benim kızda aynı canım ya... balgamdan yutkunmaktan boğulacak... ememmiyor... burnuda tıkalı ne yaptıysam açamadım.. serum fizyolojik... sprey banyo ... buhar hiç fayda etmedi...geçmiş olsun canım...
maşşallah İdil e...canım hangi spreyi verdi doktor...
geçmiş olsun canım... dikkat et kendine..ısınmadan yapma hareketlerini... doğumdan sonra kaslar gevşedi iyice zaten...birde sen zorlama... yapabileceğin kadarını yap yüklenme kendine...
gece çok terliyorlar... geçmiş olsun canım... düzelir inşallah en kısa zamanda....
nasıl canım... alt çenesini mi kaldırıp indiriyor... keyfi yerinde mi peki.. belki hoşuna gitmiştir... bazen çocuklar kendi kendine oyun yapıyor böyle... baloncuk yapıp tükürmek gibi...
işten haber var ama 2 ay a yakın bekleyebileceğimi söylediler hayırlısı bakalım...
oğlum ek gıdaya karşı hiç hevesli değil ama ne yemek istediğini anladım çocuk kısır börek kek yemek istiyo dün misafir vardı masadaki herseye saldırdı acaba heves mi dedim sanki yiceksin diyip ağzına kısır verdim azcık cap cup yedi devamını vermiyorum diye de ağladı
Günaydın kızlar.bebişim çok kötü balgam tıkıyor. Burnu akıyo.hiç bişe yemiyor. Yarın Dr tekrar götürecez avil vermişti hiç bi işe yaramadı.zatennkendi Dr muz yoğun diye başka yaşlı bi doktora göstermiştik. Içime sinmemişti.
canım bende uzun vadede 10 kg vermeyi planlıyorum boyum 1.68 kilom 70. 60 kg ne zayıf ne kilolu hoş duruyor:)Aramizda iki kilonun lafi olmaz zaten kisa vadede 4 uzun vadede 8 kilo vermek istiyorum... Sisiririm basinizi kilo muhabbetimle hic dert degil
Senin de aşure günün mübarek olsun canım yapmayı deneyeceğim bu yıl..ayrıca bu kendi fikrini empoze etme fikrine bayıldım harikasın cidden:)Gunaydın canlar, Asure gununuz mübarek olsun, dualarız kabul olsun
Havalar sogudu, kombiler yandı. Kuzuları hastalardan uzak tutun. Bizim sabah gunluk muhabbetimiz "hastalandıgından şüphelenirsen eve gelme canım"
Erkeklerın hepsi öyle canım, cabuk manipule oluyorlar. Bizlere büyük iş düşüyor. Baskası "beyinlerini yıkamadan" önce kendi fikrini empoze edeceksin. Onu da öyle incelikle yapacaksın ki adam onu kendi fikri sanacak
Ah ah...erkekler bu kadar zayıf oldukları için biz bu kadar zeki olmak zorunda bırakılıyoruz
Cok gecmiş olsun canım. İnşallah düzelmiştir şimdi. Zor surekli ateşini kontrol etmek, acaba demek.
sagol canım haklısın ben o eskı ben degilmis doğum kas falan bırakmadı node ısınmamakta bnm sunum. Ela hasta olmus coook gecmis olsun canım ama senin yöntemlerinle en kısa zamanda iyılesecegıne eminim bu konularda epeyi bilgilisin Rabbim sifasını verir inşallahAllah kolaylık versin canım...çok münasebetsizlermiş.. onlar nasıl laflar öyle... ayıp denen bir şey var.. terbiyesizler...çocuk oyuncağımı sanıyorlar evliliği...sana kız mı yok ne demek...kendisinede bu tarz laflar eden çıkarda ne hissettiğini anlar yanlışını anlar inşallah.. Allah ıslah etsin böylelerini...lendini üzme canım.. onlar yüzünden evinde huzursuzluk çıkmasına izin verme.. etkilenme tavırlarından...
maşşşallah maşşşalah... ne rahat insanlar var yaaa...bir böyle olamadık... canım senin uğraştığın şeye bak görümcenin derdine bak... adı akraba işte... komşun olsa şunu yapan açmazsın kapını olur biter.. ama adı akraba işte...
canım ayıptır söylemesi bizim öyle bir karı kocalık ilişkimiz kalmadı zaten.. ayda 1-2 ...oda böyle münasebetsiz bir konuyla taçlandı sağolsun eşim tarafından...korunduğun halde bebeğin oldu demek... buda takdir -i ilahi anlaşılan... olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş...
maşşallah kuzuna....afiyet olsun limonlar....elmalar...
gözün aydın canım...
benim kzııznda kızarıklık dişi çıkmadan bir gün önce olmuştu... ertesi gün diş çıktı...senin bebişinde edişi eli kulağındadır.. yarın bir gün gösterir kendini...
benim kızda aynı canım ya... balgamdan yutkunmaktan boğulacak... ememmiyor... burnuda tıkalı ne yaptıysam açamadım.. serum fizyolojik... sprey banyo ... buhar hiç fayda etmedi...geçmiş olsun canım...
maşşallah İdil e...canım hangi spreyi verdi doktor...
geçmiş olsun canım... dikkat et kendine..ısınmadan yapma hareketlerini... doğumdan sonra kaslar gevşedi iyice zaten...birde sen zorlama... yapabileceğin kadarını yap yüklenme kendine...
gece çok terliyorlar... geçmiş olsun canım... düzelir inşallah en kısa zamanda....
nasıl canım... alt çenesini mi kaldırıp indiriyor... keyfi yerinde mi peki.. belki hoşuna gitmiştir... bazen çocuklar kendi kendine oyun yapıyor böyle... baloncuk yapıp tükürmek gibi...
işten haber var ama 2 ay a yakın bekleyebileceğimi söylediler hayırlısı bakalım...
Amanın nasıl yaptın ki canım. Ben sebep oldum gördün mü, cok üzüldümİnşallah kas agrısıdır. Kas gevsetici kullanabilirsin, emzirmene engel degil.
Bir de arkadaslar hani sıkılasmak için mekik olur da, kilo kaybetmek için uygun bir hareket degil. Boşu boşuna zorlanayın kendinizi. En güzel egzersiz yürüyüş. Yapamazsanız evde iseniz adımlama videoları var (leslie) gibi. Bölgesel egzersizler için cok erken bence.
Oglan 650 gr almış bu ay 9950 gr/72 cm olmuş. O da öyle aman aman kilolu gorunmuyor. Dun 1 kez uyandı. Genelde kesintisiz uyuyor. Tabi ben hala kalkıp bakıyorum. Özlüyorum sıpayı
Kızlar bugun ü okuyamadım umarım herkes iyidir. Ya bizim kız ağzını oynatıp duruyor yani aslında çenesini yukarı aşağı yönünde.. Neden acaba ya bütün gün böylekorkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?