Konuşacak ses deneme yapıyo yaparken önce ses çıkmıyor korkma canım.benim oğlan da öyle..sonra başlıyo dede babaya Bab edeeee
Emeklemese de alamam zaten canım. Odasına götürürken 2 dk alıyorum. Kucagımda yaylana yaylana zıplıyor. Rahat durdugu yok ki.
Yer tabi ya. Masallah afiyet olsun. Bugün birsey sarmak için kilerden 1 yıl oncesinin gazetesini aldım. Cocuk falan yoktu dikkatimi çekmemiş okumamışım yazıyı. "Ek gıdaya geciş işkenceye dönmesin" diyordu baslıkta. Kadın yazmış işte deneyimlerini. Ceşit ceşit corba yaptım onu yaptım bunu ettim, yok yemiyor. En son vazgectim, anne sutu ile beslensin ne yapayım ileride yer herhalde demiş. Bir aksam masaya beraber oturmuşlar. Cocuk tabaktaki yemege uzanmış, alıp agzına götürmüş. Afiyetle yemiş. Kadın ne kadar yormuşum ikimizi de boş yere, bu kadar kolay olacagını tahmin etmemiştim diyor
Cok gecmiş olsun gülüm. Şimdi nasıl?
Sana göre azıcık ama ona yetiyor demek ki canım. Üzülme sen. Korkma ver. Canı istedikten sonra herseyi yer. Ben şimdi yogurdu tepsiye dökme yontemini uygulamıyorum. Kasıgı dolduruyorum. Bir ucundan destekliyorum uzerine dokmesin diye. O tutup hemen agzına götürüyor. Sen de corbada öyle yapabilirsin.
Korkma canım yoktur birşeyi. Benim sıpa neler yapıyor görsen. Bugun öyle bir güldü ki cene kaydı. Gayri ıhtiyarı bagırmışım "askımmmmmm gelllll oglanın agzı sakıp sabancı (Allah rahmet eylesin) gibi oldu". Geldi bakti birsey yok:)
Canm Anca yazabildim
Benim oğlumda yapıyor canım ben dişlerinin/damaklarının kaşıntısına bağlıyorum.
esmer
geçmiş olsun canım
Haydi hayırlısı olsun.kızlar başvurduğum yerden aradılar...evraklarını hazırla gel dediler...bu iş yerimde bu gün son günün sanırım ama henüz patron bunu bilmiyor...ne diycem nasıl çıkıcam burdan hiç bilmiyorum...ben başka bir iş buldum oradan çağırıyorlar diyemiyeceğim için...mecburen yalan söylemem gerekiyor...akşam iyi bir şey uydurcam artık...
çok sevindim canım senin adına...kızlar başvurduğum yerden aradılar...evraklarını hazırla gel dediler...bu iş yerimde bu gün son günün sanırım ama henüz patron bunu bilmiyor...ne diycem nasıl çıkıcam burdan hiç bilmiyorum...ben başka bir iş buldum oradan çağırıyorlar diyemiyeceğim için...mecburen yalan söylemem gerekiyor...akşam iyi bir şey uydurcam artık...
Merhaba kızlar dün ve bugün 3km yürüyüp koşuyorum kendimi çok iyi hissediyorum böyle devam inşallah:)canım bende uzun vadede 10 kg vermeyi planlıyorum boyum 1.68 kilom 70. 60 kg ne zayıf ne kilolu hoş duruyor:)
Senin de aşure günün mübarek olsun canım yapmayı deneyeceğim bu yıl..ayrıca bu kendi fikrini empoze etme fikrine bayıldım harikasın cidden:)
Snowyy antep sıcak sen sanslı sın biz bir ay oldu kombi yakmaya başlayalı. Rabbim hepimizin kuzusunu korusun inşallah. yazıktır esinıde hemen atma evden:) maske falan taktır bari :)
canım maşallah bebişine
benim oğlumda biraz iri gidiyor geçen ay kontrolde 9,400 kg 72 boydu ama çok kilolu görünmüyor bende obezmi diye korkuyordum. (Allah korusun.)
kızlar başvurduğum yerden aradılar...evraklarını hazırla gel dediler...bu iş yerimde bu gün son günün sanırım ama henüz patron bunu bilmiyor...ne diycem nasıl çıkıcam burdan hiç bilmiyorum...ben başka bir iş buldum oradan çağırıyorlar diyemiyeceğim için...mecburen yalan söylemem gerekiyor...akşam iyi bir şey uydurcam artık...
görümceler konuşulmuş.. ahh ahh diyeyim bende.. arada can sıkıcı şeyler oluyor önceden daha fazlaydı ama .. mecbur kalıyoruz çoğu şeye.. ben bazen diyorum sadece eşimle evlenmemişim. zaten altlı üstlüyuüz. görümce uzak ama yetiyor bazen. çok şükür halime diyeyim ama çokta mutlu olamıyorum işte ailesi ile.. pamuk olsa yine de başın ağrır derler ya bazen öyle..
hasta olan yavrulara geçmişler olsun. bizim de burnumuz akıyor. hava almaya iiki dakika kapı önüne çıktığımızda hasta edicen çocuğu diyen ablalara selam olsun. evet hasta oldunapayım
süppher inşallah hadi hayırlısı canım....kızlar başvurduğum yerden aradılar...evraklarını hazırla gel dediler...bu iş yerimde bu gün son günün sanırım ama henüz patron bunu bilmiyor...ne diycem nasıl çıkıcam burdan hiç bilmiyorum...ben başka bir iş buldum oradan çağırıyorlar diyemiyeceğim için...mecburen yalan söylemem gerekiyor...akşam iyi bir şey uydurcam artık...
Bak bunu bilmiyordum canım.
Zaten 2 gün kullanmam gerektiğini yazmış gayet işe yaradı.
2 günün sonunda serum fizyolojikle devam ettim.
Şu an rahat nefes alıyor.
Eşin, kızımın babasıyla aynı yaştaymış.
Diyorum ya bir erkeğe en iyi şekilde yarenlik et ama ailesi nasıl yönlendiriyorsa öyle yol alıyor.
Bir ilişkide hata varsa 2 taraflıdır ben bunu söylerim.
Bak ben neler yaşadım ama ben rahata alıştırdığım için hatalıyım kabul.
Ne oluyor sonrası için biliyor musun canım.
Sen elini ayağını bu evlilikten çekince bütün oklar seni hatalı gösteriyor neden çünkü karşında bir erkek var.
Ve toplumda bilirsin ne denir, ne yaptı da kadın kocasını elinde tutamadı denir.
Ne kadar çirkin bir söylem değil mi.
Ama aradan aylar geçer bu adamın yuvasına çomak sokan ailesi oğullarının ne tırt bir insan olduğunu bilir ve söyleyecek söz bulamaz utancından çünkü sen haklısındır.
O adam da pişmanlıkta level atlar ama sende yorulmuşsundur ve çektiklerim yeter dersin.
herşeyden vazgeçersin.
Sen sükunetli davran herşeye karşı sözünü saygı çerçevesinde çekinmeden söyle.
Inan senden kimse kıymetli değil.
Eşine gelince ne kadar ailesine arkada çıksa sen güler yüzünü ondan esirgeme, ailesinden de lafını.
Ben çok savaştım inan canım ama artık son damla da yeter artık dedim.
Son 2 aydır başarılı ve güçlü bir kadın profiliyle geziniyorum öylede de oldum aslında.
Sen güçlü görün öylede ol.
Ne annesi ne kardeşleri kimseye eyvallah etme.
Eşinle aranızı iyi tut.
Ve ne yapıyorsun gözüne soka soka yap.
Ben yapmadığım için pişmanım
Ne demeliyim başka ki.
senin huzurunu bozan ve eşinle arani açan her kimse Allahından bulsun.
Sıkma sen tatlı canını lütfen.
kızlar başvurduğum yerden aradılar...evraklarını hazırla gel dediler...bu iş yerimde bu gün son günün sanırım ama henüz patron bunu bilmiyor...ne diycem nasıl çıkıcam burdan hiç bilmiyorum...ben başka bir iş buldum oradan çağırıyorlar diyemiyeceğim için...mecburen yalan söylemem gerekiyor...akşam iyi bir şey uydurcam artık...[/
Amin canım.sağol canım tavsiyelerin için sana da bebeğine de allah kolaylıklar versin hiç daraltmasın
Merhaba kızlar dün ve bugün 3km yürüyüp koşuyorum kendimi çok iyi hissediyorum böyle devam inşallah:)canım bende uzun vadede 10 kg vermeyi planlıyorum boyum 1.68 kilom 70. 60 kg ne zayıf ne kilolu hoş duruyor:)
Senin de aşure günün mübarek olsun canım yapmayı deneyeceğim bu yıl..ayrıca bu kendi fikrini empoze etme fikrine bayıldım harikasın cidden:)
canım maşallah bebişine
benim oğlumda biraz iri gidiyor geçen ay kontrolde 9,400 kg 72 boydu ama çok kilolu görünmüyor bende obezmi diye korkuyordum. (Allah korusun.)
kızlar başvurduğum yerden aradılar...evraklarını hazırla gel dediler...bu iş yerimde bu gün son günün sanırım ama henüz patron bunu bilmiyor...ne diycem nasıl çıkıcam burdan hiç bilmiyorum...ben başka bir iş buldum oradan çağırıyorlar diyemiyeceğim için...mecburen yalan söylemem gerekiyor...akşam iyi bir şey uydurcam artık...
kızlar çok korkuyurm bugün regl olmam lazımdı henüz bişe yok...allahım olmayanlara versin ben biterim dua edin ne olur olayım adet stresi oldürüyor beni....
kızımın ilk dişi patlamış :))
kızlar iyi günler bişey soracağım benim oğlum 6 gün sonra 7. aylık olacak ama çok tembel yüzüstü dönüyor sırt üstü dönemiyor tekrar ağlıyor bu kez. zeka olarak 8. 9. ayın özelliklerini taşıyor ancak fiziki gelişi 4-5 aylık bebeklerle aynı. mücadele etmiyor hiç. akşama kadar yüzüstü dönen bebeğimi kaldırmakla meşgulüm. oyun halısı almıştım şimdi hepten boşladı çalışmaları. saatlerce oyun halısından almasan ağlamıyor. ve televizyon engel olamıyorum her programıda izlemiyor kiraz mevsimi hastası. ne zaman yuvarlanacak sürünecek bu bebiş.yürüteç mi alsam ne yapsam bilemedim. baştan çok hareketli bir bebekti yaşına varmaz yürürbu dediler ama maşallah çok tembel. doktor bazı çocukların fiziksel gelişimi öndedir bazılarının zihinsel gelişimi diyor bay bay falan yapıyor ne yaparsam taklit ediyor çak beşlik deyince elini uzatıyor ama emekleme çalışması sıfır. ne yapmam gerekli nasıl heveslendirebilirim
Canim surunmeden yurusun dedinde bir yerde okumustum. Bebekler her evreyi( donme, oturma, surunme, yurume vs..)sirayla yasamasi gerekiyormus gelismeleri acisindan. Surunme kollarinin kuvvetlenmesini sagladigi icin gerekliymis. Banada mantikli geldi acikcasi ama benim pasada surunmuyor hala kucagimdan inse belki kesfedecek ama agittan gozu acilmiyor huysuzumun...Doktorunun dedigi gibi canim gelisim sirali olur bebeklerde. Bir donem fiziksel digerinde zihinsel gelisim devreye girer. Emeklesin diye neden heves ediyorsun, insallah dogrudan kalkar yurur. Hic takilma oyle seylere, masallahi vardir kuzunun eminim.
kızlar iyi günler bişey soracağım benim oğlum 6 gün sonra 7. aylık olacak ama çok tembel yüzüstü dönüyor sırt üstü dönemiyor tekrar ağlıyor bu kez. zeka olarak 8. 9. ayın özelliklerini taşıyor ancak fiziki gelişi 4-5 aylık bebeklerle aynı. mücadele etmiyor hiç. akşama kadar yüzüstü dönen bebeğimi kaldırmakla meşgulüm. oyun halısı almıştım şimdi hepten boşladı çalışmaları. saatlerce oyun halısından almasan ağlamıyor. ve televizyon engel olamıyorum her programıda izlemiyor kiraz mevsimi hastası. ne zaman yuvarlanacak sürünecek bu bebiş.yürüteç mi alsam ne yapsam bilemedim. baştan çok hareketli bir bebekti yaşına varmaz yürürbu dediler ama maşallah çok tembel. doktor bazı çocukların fiziksel gelişimi öndedir bazılarının zihinsel gelişimi diyor bay bay falan yapıyor ne yaparsam taklit ediyor çak beşlik deyince elini uzatıyor ama emekleme çalışması sıfır. ne yapmam gerekli nasıl heveslendirebilirim
hayırlı olsun, gözünüz aydınkızımın ilk dişi patlamış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?