2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba canlarım:)

Konuşacak ses deneme yapıyo yaparken önce ses çıkmıyor korkma canım.benim oğlan da öyle..sonra başlıyo dede babaya Bab edeeee

dün biraz canı sıkkındı hep mızmız birde o hareket eklenince korktum açıkçası.. bugünde yapıyor ama keyfi yerinde sanırım taklit ediyor dedğimniz gibi.. eşim yapıncca daha çok yapmaya başladı.. sağolun valla.
TE="seld post:, member: cnm bizi de bilgilendir:) tarif yazar mısın?

Jazzquell hoşgeldin :)
Canm Anca yazabildim
1 c.bardagi tam bugday unu
1 c.bardagi pirinc unu
Yarim c.bardagi irmik
3 yemek kasigi yogurt
3 yemek kasigi tereyagi
Yarim cay bardagi su (hamur kivamini alana kdar) parcalar bolup 4parca .,yoğurup açıyoruz,biskuvi seklini veriyoruz.pisince sert oluyor.ben havan da dövüp sicak suda bekleterek cozum buldum.sonra kahvalti karisimina ekliyorum.bazen aksam muhallebisine de koyuyorum yiyor [/QUOTE]

teşekkürler tatlım denemek lazım

Benim oğlumda yapıyor canım ben dişlerinin/damaklarının kaşıntısına bağlıyorum.

aynen canım ya çok kaşınıyor ya da konuşma hareketi yapıyor.

HIRSIZI huysuzdu dün ama bugün çok şükür diyeyeim cnm

kızlar başvurduğum yerden aradılar...evraklarını hazırla gel dediler...bu iş yerimde bu gün son günün sanırım ama henüz patron bunu bilmiyor...ne diycem nasıl çıkıcam burdan hiç bilmiyorum...ben başka bir iş buldum oradan çağırıyorlar diyemiyeceğim için...mecburen yalan söylemem gerekiyor...akşam iyi bir şey uydurcam artık...

görümceler konuşulmuş.. ahh ahh diyeyim bende.. arada can sıkıcı şeyler oluyor önceden daha fazlaydı ama .. mecbur kalıyoruz çoğu şeye.. ben bazen diyorum sadece eşimle evlenmemişim. zaten altlı üstlüyuüz. görümce uzak ama yetiyor bazen. çok şükür halime diyeyim ama çokta mutlu olamıyorum işte ailesi ile.. pamuk olsa yine de başın ağrır derler ya bazen öyle..

hasta olan yavrulara geçmişler olsun. bizim de burnumuz akıyor. hava almaya iiki dakika kapı önüne çıktığımızda hasta edicen çocuğu diyen ablalara selam olsun. evet hasta oldu napayım

esmer

geçmiş olsun canım

Çok sağol canım.

Haydi hayırlısı olsun.
Senin patronun gibi adama dürüstlük çok bile ya neyse artık.
Umarım yeni işin hayırlı olur bitanem ve rahat edersin.
Senin adına çok sevindim.

çok sevindim canım senin adına...

Topigimizde spor yapan arkadaslar var gulum. Motive ederiz birbirimizi. Aynen boyle devam

Snowyy antep sıcak sen sanslı sın biz bir ay oldu kombi yakmaya başlayalı. Rabbim hepimizin kuzusunu korusun inşallah. yazıktır esinıde hemen atma evden:) maske falan taktır bari :)

Ben hala askili ile geziyorum da oglan icin actim. Annem de geldi

Canim esimi 17 yildir taniyorum. Ikimiz de hic hasta olmadik sukur. Eger hasta olursa bil ki gercekten ciddi bir durumdur. Eve gelmemesi daha iyi olur

canım maşallah bebişine
benim oğlumda biraz iri gidiyor geçen ay kontrolde 9,400 kg 72 boydu ama çok kilolu görünmüyor bende obezmi diye korkuyordum. (Allah korusun.)

Yok gulum normal kilolari. Evet oyle tombul durmuyorlar, korkacak birsey yok

Ooooooooooo hayirli olsunnnnnnn. Gunun en guzel haberi. Cok sevindim, coooooooook

Gecmis olsun canim. Uzme kendini. Gececekler bu yollardan, buyumek kolay degil.

Rabbim kotulukleri evinden uzak tutsun insallah.

süppher inşallah hadi hayırlısı canım....

sağol canım tavsiyelerin için sana da bebeğine de allah kolaylıklar versin hiç daraltmasın

çok sevindim canım hayırlı olsun

sağol canım tavsiyelerin için sana da bebeğine de allah kolaylıklar versin hiç daraltmasın
Amin canım.
Yuvandan mutlulu, huzur hiç eksik olmasın.
Böyle sorun yaşayan insanlar hep duam da.
Bilirim çünkü kadın kadar kimse sıkıntı çekmez üzülmez.
Rabbim herkesin yuvasına mutluluk ve huzur versin.
Araya girip huzursuz edeni de, Allah'a havale etmekten başka çare yok.

kızlar çok korkuyurm bugün regl olmam lazımdı henüz bişe yok...allahım olmayanlara versin ben biterim dua edin ne olur olayım adet stresi oldürüyor beni....

kızlar iyi günler bişey soracağım benim oğlum 6 gün sonra 7. aylık olacak ama çok tembel yüzüstü dönüyor sırt üstü dönemiyor tekrar ağlıyor bu kez. zeka olarak 8. 9. ayın özelliklerini taşıyor ancak fiziki gelişi 4-5 aylık bebeklerle aynı. mücadele etmiyor hiç. akşama kadar yüzüstü dönen bebeğimi kaldırmakla meşgulüm. oyun halısı almıştım şimdi hepten boşladı çalışmaları. saatlerce oyun halısından almasan ağlamıyor. ve televizyon engel olamıyorum her programıda izlemiyor kiraz mevsimi hastası. ne zaman yuvarlanacak sürünecek bu bebiş.yürüteç mi alsam ne yapsam bilemedim. baştan çok hareketli bir bebekti yaşına varmaz yürürbu dediler ama maşallah çok tembel. doktor bazı çocukların fiziksel gelişimi öndedir bazılarının zihinsel gelişimi diyor bay bay falan yapıyor ne yaparsam taklit ediyor çak beşlik deyince elini uzatıyor ama emekleme çalışması sıfır. ne yapmam gerekli nasıl heveslendirebilirim

Benim de boyum ayni seninle kilom 62-63 gidiyorum simdilik ama gebelik oncesi 58, sigarayi birakmadan 55tim hedefim 55 yine ama bi yila yayilir herhalde
Masallah sana, ben de dun 4 mil bugun de 3 mil yurudum Leslie ablayla... @Snowyy e selam olsun:) onun postlariyla tanistim kendileriyle

canım maşallah bebişine
benim oğlumda biraz iri gidiyor geçen ay kontrolde 9,400 kg 72 boydu ama çok kilolu görünmüyor bende obezmi diye korkuyordum. (Allah korusun.)

Masallah delikanliya

Cook sevindim, hayirli&ugurlu olur insallah

Cok aramaya gerek yok bebegime kemdim bakmaya karar verdim desen kimse acaba demez bence

Doktorunun dedigi gibi canim gelisim sirali olur bebeklerde. Bir donem fiziksel digerinde zihinsel gelisim devreye girer. Emeklesin diye neden heves ediyorsun, insallah dogrudan kalkar yurur. Hic takilma oyle seylere, masallahi vardir kuzunun eminim.

Doktorunun dedigi gibi canim gelisim sirali olur bebeklerde. Bir donem fiziksel digerinde zihinsel gelisim devreye girer. Emeklesin diye neden heves ediyorsun, insallah dogrudan kalkar yurur. Hic takilma oyle seylere, masallahi vardir kuzunun eminim.
Canim surunmeden yurusun dedinde bir yerde okumustum. Bebekler her evreyi( donme, oturma, surunme, yurume vs..)sirayla yasamasi gerekiyormus gelismeleri acisindan. Surunme kollarinin kuvvetlenmesini sagladigi icin gerekliymis. Banada mantikli geldi acikcasi ama benim pasada surunmuyor hala kucagimdan inse belki kesfedecek ama agittan gozu acilmiyor huysuzumun...

kafana takma canım her bebek ayrıdır kendii ne zaman isterse hareketlenir, o zamanda aman dursun otursun dersin benim büyük kızım 9 aylıkken emeklemeye başladı senin dediğin gibi 7 aylıktı sırt üstü yada yüz üstü dönemiyordu 8 ayda dönmeye başladı sonra sürünmeye başladı yaşında yürüyordu, ama bayağı kiloluydu 6 aylıkken 10 kiloydu ama ondan sonra pek almadı, ama küçük kızım 24 nisan doğumlu ve 1 haftadır çok rahat emekliyor oturuyor kendi, her tarafa dönüyor, çok hareketli düşün bunlar kardeşler
kızımın ilk dişi patlamış :))
hayırlı olsun, gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…