2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Haklisin. Yillar sonra donup bakinca kocalar pisman oluyor ama giden zaman da geri gelmiyor iate. İnsallah esin en kisa zamanda kurtulur baska fikirlerin etkisinden.
iyiyiz biz. Sorunlar bi bitiyo bi basliyo canim. Hayat boyle iste. Evet kuzum artvin yolcusuyuz. Ben de aeverim Artvinluleri :) insallah mutlu oluruz :)

Siz napiyosunuz minik esmerle :) buyumus kuzu. Cok guzel masallah
Ayyy hadi cok aevindim. Bekleriz kiz iki ay. Gec olsun guc olmasin :)
Canim benim kizimda da var kalca gelisim geriligi. Ama bahsettigin sekilde hic gormedim henuz. Gerci biz daha emeklemeye baslamadik. Sanirim bebisin emeklerken oturma calismalari yaptigindan oyle oluyor. Kalcasiyla o hareketin ilgisi oldugunu dusunmuy
Brujav Artvin hayırlı olsun canım tebdili mekanda ferahlık vardır derler inşallah eşine bebeğine sana çok iyi gelir oralar küçük ama güzel bir yer allah yardımcınız olsun
sagol canim. İnsallah bakalim. Gittigim zaman muhakkak yazarim buraya da. Aramizda artvinden kimse yok herhalde. Tek basima artvin 2014 nisan annesi olarak siE oralari tanitrim

coook sevindim canım bak hep elanın şansına demiştik nasıl yaver gitti sansın inşallah çok zorlamazlar aksamları erkenden evde olursun

Aaaaaaa ay cok heyecanlandim canim yaaaa. Valla gece gece ne guzel oldu bu haber :) cooookkk mutlu oldumm :) O arkadasin da cennetlik valla sagolsun. Bu kadar anneden hayir duasi almak her kula nasip olmaz gerhalde :) Hadi hayirlisi olsun. Bu is yerin de seni kaybettigi icin derdine yansin.
kızımın ilk dişi patlamış :))
hayirli olsunm :)

hay maşallah biz kazak patik takılıyoruz bnde eşimi 7 yıldır tanıyorum ikimizde sürekli hasta oluruz özellikle bn her hasta oldugumda o da olur:) hatta bn adetten kıvranırken karnım ağrıyo diye tuttururdu:)

Çok sağol teyzesi
Senin prenses de kocaman olmuştur şimdi kocaman öpüyorum onu ve senide tabi ki :)
Biz napalım canım anne&kız hayattan gördüklerimizle büyüyüp gideceğiz
Aylardır birlikte uyuyoruz Iyice alıştık.
Son 2 gündür çok sıkılgan sürekli ağlamaklı 5 bayan bazen zorlanıyoruz susmuyor cadoloz
Doktor diş dedi ama yaklaşık 3 aydır çıktı çıkacak hala bir gelişme yok.
Umarım diştendir bu sıkıntıları.

HIRSIZI nasıl mutlu oldum anlatamam. Kendim iş bulmuş kadar oldum ınan:) rabbim hayirlisini versin inşallah bu işyerinde daha huzurlu ve mutlu calisirsin. Gerçekten çok önemli çalıştığın ortam. Bol bol kuzunla vakit geçireceğin düzenli zamanların da olur.

supapatya88 gözün aydın canım darısı bizim pitirciklarin basina

korkma canım yoktur bişey zaten korunuyorsundur kendine evham yaptın bence stresten geciktin
inşaallah

Günaydın kızlar bu gece oğlum sürekli emdi bie türlü doymadı mahvoldum.. teşekkür ederiz..birde bir biyolog olarak beslenmede ne yapabilir :)

Bende koşu bandında yürüyorum canım ben üni deyken 58 dim sonra hep 60 devam ettim 55 hiç görmedim :) başaracağız inşallah

günaydıınnnn güzel anneler ve minnakları..çok şukur adet oldum nasıl rahatladım anlatamam..benim minnakım biraz daha iyi...polivite başladım ama kararsızım siz vitamin kullanıyomusunuz adı ne...emeklemiıyo ama kayhvaltı hazırlarken yere koymustum..oturma odasından mutfagın kapısında ehhh dedi şok oldum döne döne nasıl geldiki anlamadım bide beni gördü diye nasıl seviniyo...

hayırlı olsun canım

Gunaydin canlar. Anam yanimda keyfim keyif. Oglan bana nazlaniyor ben anama:)

Evet canim her bir eylemin mutlaka faydasi vardir ama uygulama teorik ile eskesmiyor reel hayatta. Kimisi aylarca surunup emekliyor, kimisi 9 aylik kalkip yuruyor. Aralik forumunda idi sanirim. Arkadas bebeginin 6 aylikken kalkip kosa kosa gittini soyluyordu.

O yuzden cok takilmamak lazim. Saglikli sihhatli olsunlar da, vakti zamani gelince yaparlar.

hay maşallah biz kazak patik takılıyoruz bnde eşimi 7 yıldır tanıyorum ikimizde sürekli hasta oluruz özellikle bn her hasta oldugumda o da olur:) hatta bn adetten kıvranırken karnım ağrıyo diye tuttururdu:)

Sakinan goze cop batar. Soyun dokun sen, belki ise yarar

Ne bileyim ben grip soguk alginligi nedir bilmiyorum. Domuz gribi ilk patlak verdiginde okulda bir hoca hastaneye yatmisti. Cok istedim bir gideyim de bu virus etki edecek mi acaba diye bir deneyelim. Esim de hoca da izin vermedi.

Tek tavsiyem diyet yapmayin saglikli beslenin. Yeme tarziniz surdurulebilir olsun. Aksi halde gr la verip kilo ile alirsiniz. Bol protein tuketin. Tok tutar. Tatlilarinizi yemeye devam edin ama posiyon kucultun. Bol su icin. Yavas verirsiniz ama kalici olur.

Gozun aydin canim

coook sevindim canım bak hep elanın şansına demiştik nasıl yaver gitti sansın inşallah çok zorlamazlar aksamları erkenden evde olursun

Nasil oldun canim sen, gecti mi belin?

canım benim oğlumda 9 nisanda 7 aylık olup 8.ayından gün almaya başlayacak nasipse. Benimki de senin oğlunun anlattığı aynı şeyleri yapıyor ben dün yürüteç aldım müzikli. Oğlum mama sandalyesine nazaran yürütecine çok sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…