Haklisin. Yillar sonra donup bakinca kocalar pisman oluyor ama giden zaman da geri gelmiyor iate. İnsallah esin en kisa zamanda kurtulur baska fikirlerin etkisinden.inş anlar canım ama yıpratıyor bu tür pürüzler ilişkileri benim eşimin en büyük zaafı maalesef başlarının sözüyle hareket etmesi 31 yaşındaki adam halen birilerinin lafıyla hayatına yön veriyor
iyiyiz biz. Sorunlar bi bitiyo bi basliyo canim. Hayat boyle iste. Evet kuzum artvin yolcusuyuz. Ben de aeverim Artvinluleri :) insallah mutlu oluruz :)çok sağol tatlım.
Bebişler ve bizler her daim iyi olalım
Çok sağol kubizm gayet iyi ilgilendi baktı sağolsun.
Is bebek olunca insan da hassas ve Seçici oluyor doktor konusunda.
Gelişi güzel bakıyorlar sinir oluyorum.
Bende sizleri özledim canım benim.
Nasılsın, meleğin nasıl bir takım sorunların vardı umarım tatlı sona bağlanmıştır.
Ve tayininiz çıkmış sanırım Artvine hayırlı olsun
Insanlari cok sıcaktır çoğu kişi tanırım senin adına çok sevindim.
Siz napiyosunuz minik esmerle :) buyumus kuzu. Cok guzel masallah
Ayyy hadi cok aevindim. Bekleriz kiz iki ay. Gec olsun guc olmasin :)Allah kolaylık versin canım...çok münasebetsizlermiş.. onlar nasıl laflar öyle... ayıp denen bir şey var.. terbiyesizler...çocuk oyuncağımı sanıyorlar evliliği...sana kız mı yok ne demek...kendisinede bu tarz laflar eden çıkarda ne hissettiğini anlar yanlışını anlar inşallah.. Allah ıslah etsin böylelerini...lendini üzme canım.. onlar yüzünden evinde huzursuzluk çıkmasına izin verme.. etkilenme tavırlarından...
maşşşallah maşşşalah... ne rahat insanlar var yaaa...bir böyle olamadık... canım senin uğraştığın şeye bak görümcenin derdine bak... adı akraba işte... komşun olsa şunu yapan açmazsın kapını olur biter.. ama adı akraba işte...
canım ayıptır söylemesi bizim öyle bir karı kocalık ilişkimiz kalmadı zaten.. ayda 1-2 ...oda böyle münasebetsiz bir konuyla taçlandı sağolsun eşim tarafından...korunduğun halde bebeğin oldu demek... buda takdir -i ilahi anlaşılan... olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş...
maşşallah kuzuna....afiyet olsun limonlar....elmalar...
gözün aydın canım...
benim kzııznda kızarıklık dişi çıkmadan bir gün önce olmuştu... ertesi gün diş çıktı...senin bebişinde edişi eli kulağındadır.. yarın bir gün gösterir kendini...
benim kızda aynı canım ya... balgamdan yutkunmaktan boğulacak... ememmiyor... burnuda tıkalı ne yaptıysam açamadım.. serum fizyolojik... sprey banyo ... buhar hiç fayda etmedi...geçmiş olsun canım...
maşşallah İdil e...canım hangi spreyi verdi doktor...
geçmiş olsun canım... dikkat et kendine..ısınmadan yapma hareketlerini... doğumdan sonra kaslar gevşedi iyice zaten...birde sen zorlama... yapabileceğin kadarını yap yüklenme kendine...
gece çok terliyorlar... geçmiş olsun canım... düzelir inşallah en kısa zamanda....
nasıl canım... alt çenesini mi kaldırıp indiriyor... keyfi yerinde mi peki.. belki hoşuna gitmiştir... bazen çocuklar kendi kendine oyun yapıyor böyle... baloncuk yapıp tükürmek gibi...
işten haber var ama 2 ay a yakın bekleyebileceğimi söylediler hayırlısı bakalım...
Canim benim kizimda da var kalca gelisim geriligi. Ama bahsettigin sekilde hic gormedim henuz. Gerci biz daha emeklemeye baslamadik. Sanirim bebisin emeklerken oturma calismalari yaptigindan oyle oluyor. Kalcasiyla o hareketin ilgisi oldugunu dusunmuymerhaba arkadaşlar
Jazzquell hoş geldin canım
benim kızımda zorla yiyor ama önceleri hiç yemiyordu şimdi püreden yoğurttan ve muhallebiden 3-4 kaşıkta olsa yiyor,
ama ben eline kaşık vermiyorum aslında versem daha iyi olacak ama evi toplamaktan bıktığım için
benim ufaklığın da dişi çıkmadı çıkacak gibide değil sertlik falan yok ara ara salya oluyor o kadar,
ben size başka bir şey danışmak istiyorum arkadaşlar, benim kızım emekliyor ama ara ara bacakları ters duruyor yani bir bacak önde bir bacak arkada kalıyor nasıl anlatsam hani jimnastikciler bacaklarını açıp oturur ya öyle bunu dr sordum birşey demedi ama bizimkinde kalça gelişim geriliği olduğu için korkluyorum düzeltiyorum ama çok sık yapıyor , sizin bebekleriniz de var mı öyle bir durum
sagol canim. İnsallah bakalim. Gittigim zaman muhakkak yazarim buraya da. Aramizda artvinden kimse yok herhalde. Tek basima artvin 2014 nisan annesi olarak siE oralari tanitrimBrujav Artvin hayırlı olsun canım tebdili mekanda ferahlık vardır derler inşallah eşine bebeğine sana çok iyi gelir oralar küçük ama güzel bir yer allah yardımcınız olsun