2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
şükür bugün yuvarlanmaya başladı canım.her çocuk farklı oluyor evet

Doktorunun dedigi gibi canim gelisim sirali olur bebeklerde. Bir donem fiziksel digerinde zihinsel gelisim devreye girer. Emeklesin diye neden heves ediyorsun, insallah dogrudan kalkar yurur. Hic takilma oyle seylere, masallahi vardir kuzunun eminim.

korkak benimki canım ama az önce yüzüstündende sırt üstüne dönmeyi başardı. hevesle evin içini dolaştı. yuvarlanınca mutlu oldu

Sağol canım biraz daha iyi doktora gittim ilaç ve egzersiz verdi bel kasların zayıflamş hamilelikten dedi mekanik ağrı dedi bide sezeryan mı karnın gitmemiş egzersiz yap dedi bnde yapacam diye sakatlandım zaten dedim sıkıntı yokmus yanı ama ilaçları içiyorum süre gecer yazıyo sadece krem suruyorum

Birde pixes28 ve filiz ocak ayında doğum yapan arkadaşlardan haber var mı?

Gelmediler hic canim

Uzulme hemen canim. Sikintisi olsa boyu uzamazdi. Masallah boyu guzel. Ogunleri duzenli vermeye calis, cesitlendir. Bebe buskivisi tarifi vermisti arkadaslar onceki sayfalarda. Ondan istifade edebilirsin sanirim. Hep soyluyoruz ama sik sik da unutuyoruz. Her cocuk farkli gulum. Kimi 4-5 aylik basliyor kimi daha gec. Gecen bir forumda 10 aylik olup ek gidayi reddeden bir bebegi bile okudum. Guzel gidiyorsun hic uzulme. Bebegin kendi zamanla yedigi miktarlari arttiracak zaten.

Hos geldin canim. Masallah 2 kuzun var, sen bizden daha deneyimlisin. Insallah disleri kolayca cikar. Benimkinin yedikleri yarim cay bardagi ancak vardir canim.

Gel gel/hoscakal yapmiyor cunku biz hic yapip gostermedik. Aklima bile gelmedi Yemek yememizi taklit ediyor. Oyuncaklari ile nasil oynayacagini gosteriyorum onu taklit ediyor. Cikardigimiz sesleri yapmaya calisiyor.

Merhaba Kızlar, ben de uzun bir süredir forumda yoktum.Telefonumdan da hata veriyor açamıyordum.
Herkes iyidir umarımmm.

Hos geldin canim, iyiyiz cok sukur. Senin keyfin nasil?

korkak benimki canım ama az önce yüzüstündende sırt üstüne dönmeyi başardı. hevesle evin içini dolaştı. yuvarlanınca mutlu oldu

Masallah pasana. Oyle hareketlenecek ki oglum yeter diyeceksin

Cok gecmis olsun yeniden canim. Ilac 2-3 gun icinde agrini keser. Ondan sonra egzersizleri duzenli yaparsan yinelemez insallah canim. Bende de ayni problem var. 3 defa yatirdi beni dogumdan sonra. Hem egzersizleri duzenli yapmak hem de bazi yanlis hareket ve postur bozukluklarindan kacinmak gerekiyor.

Maşallah ya.
Benim kız hiç yemiyor bu ay sadece 100 ggr almış.
Ben sadece emzirmenin dışında çay bardağı kadar pure verebiliyorum başka türlü yemiyor bir kaç gündür önüne koyuyorum döke saça az da öyle yiyor.
Yavrum gerçekten aç kalıyormuş senin öğünleri görünce anladım.

Biz de sizi opuyoruz tabiki de valla birlikte uyumak gibisi yok. Bazen biz de anne kiz kaldigimizda hemen koynuma aiyorum minigimi. Harika oluyo :) kendi duzenine alistiktan sonra tekrar anne evine alismak zor olur canim. Yine de guzel bi ailen var, sirtini dayayabildigin. Yakinda bi is bulursun, kizini gonlun rahat birakirsin mesela. Herkes biseyler yasiyo hayatta. Kolay hayat yok. Hepimizin sinavi farkli farkli. Onemli olan sey su an idilin saglikli ve yaninda olmasi. Meleklerimiz bizimle olaun, dunyayi karsimiza aliriz ayrica cok da gecmis olsun kuzuna, insallah cabucak gecer skntilari

Geçen sene bu zamanlarda cinsiyetini öğrenmiştim minigimin. seneye bu zamanlar ne yapar nasıl olur acaba diye düşünüyordum. En güzel doğum günü hediyesi demiştim ama suan yanımda olması hediyelerin en anlamlısi en güzeli. Rabbim tüm bebislerimizi bizlere bagislasin sağlıklı mutlu büyüsün hepsi. Olmayanlara da nasip etsin . gece gece duygusala bagladimm. Öptüm sizleri ve minnaklarinizi :)

Mükemmel bir duygu bebek kokusuyla uyumak, Allah isteyen herkese versin.
Evet hepimizin sınavı farklı hayatta insan herşeye katlanır canım ama seven bir insanın ihanete katlanması çok zor ben o kadar güçlü değilim, yok sayıp unutacak kadar.
Şükür ailem var dediğin gibi, onların varlığına binlerce şükür.
Erkek yok evde zaten 5 bayanız ve en ufak eksiğimize kadar karşılıyorlar kızım hepsinin kızı zaten.
Annemin evinin düzenine alışmakta başta biraz zorlandım aslında ama ailemden yana bir ssıkıntı değildi.
Kendi evimin düzenini özlemişim o kasvetli havasını bile.
Kızıma oda takımı almıştım uyutmak nasip olmadı beşiği taşınırken kırıldı.
Bunlar halledilecek şeyler ama yaşadıklarımdan dolayı çok yıpranmıştım.
Şu an güzel bir duzenimiz var kendi odamız var kızımla gayet rahatız yani teyzesi.
Şükürler olsun ki, eskisi kadar kafa yorgunluğum, stresim, sıkıntım yok.
25 yaşındayım ama yorgun bir bedene psikolojiye sahiptim.
Umuyorum bundan sonra daha fazla sorumluluğum var ama beni olgunlaşırtıran ve hata yapmamı engelleyecek bir küçük canım daha var.
Kızım yanımda ve sağlıklı olsun da, çektiğime de, çekeceğime de şükür.

Bana da, normal doğumdan sonra regl ağrısı diniyor ağrısız sızısız oluyorsun demişlerdi.
Valla kızlar eskisinden ağrılı geçiyor regl zamanlarım.

Benim tempo baya yoğun kızlar.oğluşum beş yaşında ve onunla yemeği uykusu doşında hiç ilgilenemiyorum.allahtan okuşa gidiyor.sitresten ona bağırıyorum sürwkli.sanki o koca adam çok şey bekliyorum kuzumdan.sonrada sürekli yetememe duygusu.ama çok mutluyum onlarla.bin şükür rabbime.yalnız çok zor oluyo sadece.eşimde yoğun çalışıyo.bugünlerde geçer ama gün boyu aklımdan çıkmıyo oğluşum.bu kadar uğraşıyoruz inşallah hayırlı evlat olurlar.sizin bebişler kendileri de yemeye başlamış maşallah :) benimde oğluşum 9aylıkken rahat çatal kullanıyodu ama kızımla henü ilgilenemedim.bundan sonra daha ilgili olucam inşallah :) herkese ii geceler

Merhaba kızlar sayfalar akmış gitmiş valla çok bakamadım.
Umarım herkes iyidir
Büyük oğlumun dersleri küçük oğlumun ek gıdaları hareketi derkwn günler nasıl geçiyor anlayamıyorum vakit bana yetmez oldu.

Gunaydin guzeller, keyifli bir gun olur insallah.

Dogum gunun mu canim? Nice mutlu yillara, saglik ve mutlulukla insallah

Gunaydin canlar
bebek biskuvisi yapan veya muhallebisinde un kullanan arkadaslar hangi marka aliyorsunuz?
d vitamini damlasini 3 damla veriyorum ben siz 5-10 damladan bahsetmissiniz neden?

Gunaydin hanimlar:)

Altinci ay atagina girdik sanirim cunku benim bidik bayagi atarli... Daha gecen hafta deliksiz uyuyor diye sevinc cigliklari atarken iki gecedir 4-5 kez uyaniyor, dun gece emzirdikten sonra besigine koyarken uykuda ihihihiii diye mizmizlandi ben de ikiden sonra yanima aldim yaka bagir acik takildik sabaha kadar...bi sagina yat bi soluna yat derken babanin da uykusunu hallettik, zaten cimbom da 4 tane yedi...maaile efkarliyiz anlayacaginiz...

Bebek olmak zor, anne olmak zor, cimcomlu olmaksa cok daha zor azizim

çok daha güzel günler bekliyor sizi emin ol..evet çok zor düzen bozmak..daha güzelini sağlam atabilmen adına acı çekiyosun inan..eşimin bir arkadaşı iki evliysi..birinciyi mahvetti evet ikinciyi ondan beter etti..bir kızı vardı 20 yaşındaydı ne doğru dürüst evi ne eşyası vardı..bana dediği bişe çok dokunmuştu keşke mutfağımda eşyam olsada yığınla bulaşık yıkasam diye..en sonunda ayrıldı..eşim bile bak kötü yola düşecek dedi.çok güzel bir kızdı..sonra görüşemez olmuştum..yazın faceden bulmuş beni...veeee...evlenmiş çok yakışıklı ve iyi bir eşi var..durumları çok iyi..adamın ilk evliliğiolduğuiçin çok güzel bir düğün yapmışlar..eviin resimlerini gönderdi..çok güzel..kızı ondört yaşadı yanında birde oğlu olmuş çok tatlı bir yaşında..samsunlu ordalar..bir güzeleşmiş kendine gelmiş..vee eski kocaa..hapse girmiş çıkmış ..eşime dedm bak kım kötü yola düşmüşeşiyle zyaretime geldi çk güzellerdi..çok çekti ama sonu iyi oldu yaniii...

hahaha aynen bizde yaşadık 6 ay depresyonu..evet ya cimbom mahvetmişşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…