2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Geçen gün nubulazitor biri kulaniyorum dedi sanırım canan arkadaştı buhar makinası mi bu nasıl bir şey işe yarıyor mu biraz bilgi verebilirmisin bende almayı düşünüyorum benim kızın kulaktan dolayı geniş akıntısı ve hiriltisi oluyor işe yara inşallah

GÜNAYDIN,
teşekkürler biz yukarımızda bulunan köyün mahallesiyiz sahil kesimi olarak:) ama ilçe 10-15 km orada medikal var yarın doktor kontrolüne gidince alıcam bulamazsan int. sitelerinde var ama seninkinin markası ne en aazından kullndan ondan alayım.bende çok korkuyorum nefesini alamayınca elelrini sağa saola vurup ağlıyor zaten gerçekten onalrın yerine biz hasta olsak daha iyi çok zor onların hasta olması.benimde alerjik rinitim var arada astımmı tetikliyor ama astımım uykudaymış doktor öyle dedi benimde rinitim başladımı 1 ay kortizonlu spresy, anst. kulllanıyorum ama yine toparlanamıyorum.bende korktuğumdan ilaç kullanmayacak kadar cesur değilim.dün biraz otribebe ile açtım rahatladı ama 2 saat sonra aynı yine

çok geçmiş olsun biz koca insanlar apse olunca ne çok ağrımız loluyor kıyamam ya inşallah hemen düzelir.

zahidenin programındaki hayri gözlükgiller çok faydalı diyip meyveli,ve polen,propolis ve ballı karışım yapmıştı her gün 1 kaşık verin doğal antibiyotik gelişimine faydalı diye .

annem şimdiki çocuklar cin ali diyor çok akıllılar maşallah ya kıyamam insanın çok içine dokunuyor .

bizim doktorumuz her ek gıda en fazla 100ml bir çay bardağı yesin ama anne sütü ama biz mama veriyoruz tabiki reddederse dahada azaltın ek gıdayı ana besini anne sütü dedi.bakıcı çok biliyor.

doktorumuz 14 aylık olana kadar 1 dişi bile çıksa yeterli demişti bize .hoş iki diş çıkardık ama sorun değilmiş.

Kızlar selam.Aksam yemeğinde ilk defa Ela ya d somon yedir dim. Snowyy sende Kerem e yedir mistin degilmi. Daha mama vermedim gerci balik tazeydi. balık için erken değil sanirim.
balığı bende yarın soracağım ama sığ su balığı ve küçük balıklerı 1 yaşından önce verilmeliymiş özellikle çipra gibi derin dip su balıklarını önermiyorlar ağır metal cive içerdiğinden .bu arada ela ve sana sevgiler.hamside vermeyin 1 yaşından önce demişti tv de.yarın doktorun dediklerini paylaşırım.

Son düzenleme:
Gunaydin iyi bir hafta dilerim. Cok uykusuzum basim agriyor. Allahtan annem yanimda oglani emzirip yatak odasina yollanacagim

Canim metrodan aliyoruz biz baligi. Taze oldugundan hic emzirmekten korkmuyorum. Deniz baligi secin, yetistirme ya da tatli su olmasin. Biz levrek ve cupra verdik simdiye kadar.

Ergenlik doneminde 1 yil boyunca ari sutu ictim ben. Sute karistirirdim 1 ampul sabahlari. Propolis te dedigib gibi antibiyotik zaten. Sakincasi olmaz bilakis bagisikligini arttirir. Ama aldigin yere dikkat et, gercek olsun.

canım kıyamam ya uykusuzluk insanı bazen şaka da olsa bu düşüncelere itiyor. Keşke biraz uyumaya imkanın olsa.

canım hoşgeldin aramıza
her bebek aynı olmaz diş durumunu takma canım kafana. Maşallah yaş 25 bebek:3 Allah kolaylık sağlık sıhhat versin canım

kızlar hepinize hayırlı günler...
benim kızda balığı severek yedi ...ızgara yaptım...sevdiler kuzucuklar balığı...balığa devam o zaman...

sütüm arttı gibi ama yinede doymasına yetmiyor...birde biberona alışıkya haldır haldır içeyim istiyor... memeye dudak tiryakisi benim kız..arada bir dişleyip emmeyi seviyor...en önemliside uyuma aracımız meme....

sor canım bizimlede paylaş...

Merhaba kızlar bugün dr gidecektik aradılar gelememiş dr 3 gün sonraya kaldı hayırlısı saol snowyycim amin inşallah yarar köfte yaptım birkaç kez sert mi oldu ne bilmem pek sevmedi haşlama yapıp versem mi diye düşünüyorum :)

köfteyi nasıl yaptın canım neler kattın içine.

Metro bana yakın ordan alayım o zaman. Saol canım

zahidenin programındaki hayri gözlükgiller çok faydalı diyip meyveli,ve polen,propolis ve ballı karışım yapmıştı her gün 1 kaşık verin doğal antibiyotik gelişimine faydalı diye .
Saol canım büyük kızıma verecem anaokuluna başladığından bu yana burnu sürekli akıyor hafifde biraz enfeksiyonu geçmedi

canım ne güldüm ya hiç de gulecegim yokken:) ek gıda bizimkide yemiyor süt kolik bir çare bulamadım en son bugün mama sandalyesi alacagim.kaşıkla yemiyor elimle az az verince yalaniyor kedi yavrusu gibi.ağzına bal çalar gibi parmak parmak kıymalı tarhana çorbası verdim bir yemek kaşığı belki yemiştir.kiymaları geri itiyor diliyle.pacami tutup hade diyor yani memeyi aç:)bakıcı bulmak çok zor buldugun da çok bilmiş oluyor aglamayan uyuyan yiyen bebek istiyor öyle bebek varsa gidip farkını ödeyelim değiştirelim:) ikinci ihtimal oğlu varsa bakicinin gelin kaynana provasi yapıyor olabilir:) gece uykuda ağlıyor diye dün ilk kez aramızda yatirdim ağlaması geçmedi ama iki saatte hiç uyanmadi ben uyuyamadim o ayrı kucaklayıp besigine geri yatirdim.her gün ayrı bir alem kelin ilacı olsa hesabı yalnız degilsin bizde ayniyiz canım destek olmak için cevapladim malesef çözemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…