niye böyle oldular canım ya keremin bile düzeni bozulmuş bi cıksa su dişlerGunaydın canlar, iyi pazarlar
Benimki de uyumuyor canım. 22 de yattı dun. Sabah 6 da kalktı. Arada da 4 defa uyandı.
Cok gecmiş olsun canım. Vermek istemesek de mecbur kalıyoruz bazen. Cabucak atlatır inşallah.
bencede canım alabiliyorsan biraz rapor al yoksa sonra yine sana sıkıntı olur. bisküviyi sütle ıslatmadım henüz eline verdim dişini kasısın diye tarıfı yanlıs okumusum suyu bıraz fazla katmısım ondan ekmek gıbı oldu böyle böyle kıvamı tutturacam artık napalımdoktor heyet raporu alıp iki ay evde kalın.anneyi istiyor dedi.ben gelene kadar aç durursa daha çabuk gelirim diye düşünürmuş ondan dedi kafalari bu kadar çalışıyor mu bilmiyorum.ben gidince emiyor inşallah ek gıda sıkıntısı cekmeyiz sonuçta bu süt bitecek bir gün ve cignemeyi yutmayi öğrenmesi gerek
aynıyız canım bu gece hiç uyumadı sallamaktan helak oldum sallarkende ağlıyo üstelik yatağa koyuyorum inmeye calısıyo memede mumkun değil uyumuyo. kaka yaparken ağlıyorsa çatlak olabilir bizimde öyleydi çatlak cok sonradan gözüktü . bide muhallebi tarhana bisküvi hep un kabız yapar 1 öğün yogurt meyve ve sebze mutlaka ver sabahları yumurta ver 4-5 gün cok fazla canımKızlar mutlu pazarlar :)
Biz bu gece hiç uyumadık maalesefKızımın uykusu gözünden akıyor, elleriyle gözlerini ovuşturuyo esniyo sürekli huysuz ama uyumamakta resmen inat ediyo. Kendi kendine uyuması bi hayal, sallayarak uyuması bi hayal yavaş yavaş memede uyuması da hayal olma yolunda ilerliyo. Gündüz gözleri kapansa da uyumuyo, gece de emzirip uyutuyorum yatağa koyduğum an uyanıp kaplumbağa gibi dönüp emekleyerek oraya buraya yardırıyo uyumaya hiiiç niyeti yok :) Artık dişten olmadığından da eminim bu durumun. Açlıktan desem sütüm olduğu halde ağlayarak uyandığında memeyi ağzına almasıyla uyuması bir oluyo. Anne kokusu mu istiyo diye bi gece eşimi salona gönderip yanımda yatırdım yine ikide bir uyandı durdu.
Çocuk dediğin uyur de mi arkadaş? Ben mi yanlış biliyorum? :) Bana dokunmasalar şu an 3 gün uyanmadan X şeklinde uyuyabilirim şahsen :)
Son zamanlarda kakasını 4 - 5 günde bir yapıyo ve yaparken her seferinde ağlıyor ve kakası nutella kıvamında (tiksinmeyin diye şair burada kakayı nutellaya benzetiyor :) ) poposu hafif kızarık ama çatlak yok sanki.
İşin içinden çıkamıyorum Bursa'daki güzeller, tavsiye edebileceğiniz iyi bi çocuk doktoruna şu an çook ihtiyacım var.
Çok az ek gıda verebiliyorum; sabah ya muhallebi ya da bebe bisküvisi+pekmez+kayısı+ceviz veriyorum öğlen de tarhana ya da sebze çorbası. Ama toplam yediği yarım çay bardağı ya var ya yok. Bakıcı ben işe başlamadan başladı alışsın diye, o da sürekli "bu çocuk yemiyo, bunun emsalleri her öğün bi kaseyi bitiriyo, beslenemiyo , memeye çok alıştırmışsın" bıdı bıdı, bıdı bıdı. ..bakıcı diye aldık kadın kaynana çıktı :)
En son bi cinnet geçirip bakıcının ağzına kürekle vurup susturucam, minnoşum un kafasına da tavayla vurup bayıltıcam, kendimi de camdan atarım, ohh kökten çözüm :))
Ah canim hep ayniyiz, dis cikaran bebeklerde kulak cekistitiyorlarmis. Dis kulaga vuruyor agri yapiyor. Gecmis olsun, Allah kolaylik versin.Günaydın hasta olan kuzulars geçmiş olsun bir an önce çıksın su dişler bizimkininde yine kulağı agiriyor çekiştirip duruyor o kadarda dikat ediyorum oluyor işte. Kızlar bir şey soracam arı sütü, polen,propolis büyük kızıma vermek istiyorum çok faydalı diye biliyorum üçünun karışımını yaptirsam ağır gelir mi bilgisi olan var mi sizin düşünceleriniz nNedir acaba
Ah canim hep ayniyiz, dis cikaran bebeklerde kulak cekistitiyorlarmis. Dis kulaga vuruyor agri yapiyor. Gecmis olsun, Allah kolaylik versin.
Hoş geldin canım maşallah ne kadar genç anne olmuşsun ben çarşamba günü 30 olacağım ve ilk bebeğim :)benimde sıpam 7 aylık ama dişler yok babamız geç çıkarmış ondan sanırım birde yürüme alıştırmaları yapıyor belki enerjisi oraya kayıyordur diye kendimi avutuyorum :)her bebek farklı oluyor zaten sen deneyimli anne olarak bizden daha iyi bilirsin ..Slm kizlar bende burdaki selo86'nin kiz kardesiyim 10 gun ara ile dogum yaptik yani bende nisan annesiyim 25 yasindayim 3.bebegim bundan sonra bende burdayim insallah acilisi yapiyim kizim 7 aylik ve hala bir tane bile disimiz yookkk benimle ayni durumda olan varmi biliyorum hala cikmamasi normal ama ablamin bebisinin 6 tane disi olmasi bizi etkiliyor saglikli gunler diliyorum
inan çok güldüm canım Allah iyiliğini versin süper fikir:)patee özelden görüşelim canım detayları :)) sırayla bu işler parayla değil..kereme de gelecek sıra.bulduğumuz bakıcı biz vana gideceğiz diye ise başlamış otelde.eşim de hazirana kadar ihale yine bana kaldı dedi kadroya geçirdim artık sigorta istiyor birde kismette bakıcı degil babası varmış.bende gaza geldim bi çocuk daha yapayim beraber büyüsün dedim.eşim evden kacarim diyor:)
geçmiş olsun canım..Kizlar biraz once acilden geldik. Dun bebegim huysuz dis cikariyor demistim. Bugun dahada kotuydu aksam uykudan bi uyandi aglayarak dis eti sismisti. Diger ogullarimda yasamadigim icin hemen hastaneye goturdum ateside 38,5 tu. Disi apse yapmis, antibiyotik verdiler. Hicte kullanmak istemiyordum antibiyotigi bir yasindan once, baska bi caremde yok sanirim.
Sagol canim cok sükür herhangi bir sorun yok kimsede. Allah korusunannemde hiç söylemiyor valla sizden duydum geçmiş olsun
Cok gecmis olsun.canim insallah suan.duzelmistir.Kizlar biraz once acilden geldik. Dun bebegim huysuz dis cikariyor demistim. Bugun dahada kotuydu aksam uykudan bi uyandi aglayarak dis eti sismisti. Diger ogullarimda yasamadigim icin hemen hastaneye goturdum ateside 38,5 tu. Disi apse yapmis, antibiyotik verdiler. Hicte kullanmak istemiyordum antibiyotigi bir yasindan once, baska bi caremde yok sanirim.
Kızlar selam.Aksam yemeğinde ilk defa Ela ya d somon yedir dim. Snowyy sende Kerem e yedir mistin degilmi. Daha mama vermedim gerci balik tazeydi. balık için erken değil sanirim.
Sağol canım. Ilk defa veri ce insan korkuyor.acikacak birazdan .uykuluyken ancak mama icerse doyuyor.canım ben geçen ayın ortalarında verdim ilk balığı, hatta bu akşam da yedi bi sıkıntı olmadı
Sağol canım. Ilk defa veri ce insan korkuyor.acikacak birazdan .uykuluyken ancak mama icerse doyuyor.
Kızlar mutlu pazarlar :)
Biz bu gece hiç uyumadık maalesefKızımın uykusu gözünden akıyor, elleriyle gözlerini ovuşturuyo esniyo sürekli huysuz ama uyumamakta resmen inat ediyo. Kendi kendine uyuması bi hayal, sallayarak uyuması bi hayal yavaş yavaş memede uyuması da hayal olma yolunda ilerliyo. Gündüz gözleri kapansa da uyumuyo, gece de emzirip uyutuyorum yatağa koyduğum an uyanıp kaplumbağa gibi dönüp emekleyerek oraya buraya yardırıyo uyumaya hiiiç niyeti yok :) Artık dişten olmadığından da eminim bu durumun. Açlıktan desem sütüm olduğu halde ağlayarak uyandığında memeyi ağzına almasıyla uyuması bir oluyo. Anne kokusu mu istiyo diye bi gece eşimi salona gönderip yanımda yatırdım yine ikide bir uyandı durdu.
Çocuk dediğin uyur de mi arkadaş? Ben mi yanlış biliyorum? :) Bana dokunmasalar şu an 3 gün uyanmadan X şeklinde uyuyabilirim şahsen :)
Son zamanlarda kakasını 4 - 5 günde bir yapıyo ve yaparken her seferinde ağlıyor ve kakası nutella kıvamında (tiksinmeyin diye şair burada kakayı nutellaya benzetiyor :) ) poposu hafif kızarık ama çatlak yok sanki.
İşin içinden çıkamıyorum Bursa'daki güzeller, tavsiye edebileceğiniz iyi bi çocuk doktoruna şu an çook ihtiyacım var.
Çok az ek gıda verebiliyorum; sabah ya muhallebi ya da bebe bisküvisi+pekmez+kayısı+ceviz veriyorum öğlen de tarhana ya da sebze çorbası. Ama toplam yediği yarım çay bardağı ya var ya yok. Bakıcı ben işe başlamadan başladı alışsın diye, o da sürekli "bu çocuk yemiyo, bunun emsalleri her öğün bi kaseyi bitiriyo, beslenemiyo , memeye çok alıştırmışsın" bıdı bıdı, bıdı bıdı. ..bakıcı diye aldık kadın kaynana çıktı :)
En son bi cinnet geçirip bakıcının ağzına kürekle vurup susturucam, minnoşum un kafasına da tavayla vurup bayıltıcam, kendimi de camdan atarım, ohh kökten çözüm :))
niye böyle oldular canım ya keremin bile düzeni bozulmuş bi cıksa su dişler
iyi akşamlar güzel çalışkan başarılı azimli nisan anneleri...umarım herkes musmutludur kuzucuklar yormuyordur annelerini biz idare ederiz :)tutunarak yan adım atmaya başladık tabi canımız istediğinde :)7 aylık olduk kont var bakalım inş herşey yolundadır. hala bir şey yemiyor doğru düzgün önüne koyduklarımdan bir iki lokma sıkmıyorum ne onu ne kendimi normal mi bilmiyorum zorla da vermek istemiyorumsadece sevindiğim nokta ısırdıklarını ağzında çiğneyip yutabiliyor sıkıntı çekmeden...
Kızlar selam.Aksam yemeğinde ilk defa Ela ya d somon yedir dim. Snowyy sende Kerem e yedir mistin degilmi. Daha mama vermedim gerci balik tazeydi. balık için erken değil sanirim.
Gulum sen evde oldugundan sutun artmistir diye ummustum. Emmesi nasil?Sağol canım. Ilk defa veri ce insan korkuyor.acikacak birazdan .uykuluyken ancak mama icerse doyuyor.
ne guzel canim benim bebisimde dis yok kendini surunmeye masalardan tutup kalkmaya verdiiyi akşamlar güzel çalışkan başarılı azimli nisan anneleri...umarım herkes musmutludur kuzucuklar yormuyordur annelerini biz idare ederiz :)tutunarak yan adım atmaya başladık tabi canımız istediğinde :)7 aylık olduk kont var bakalım inş herşey yolundadır. hala bir şey yemiyor doğru düzgün önüne koyduklarımdan bir iki lokma sıkmıyorum ne onu ne kendimi normal mi bilmiyorum zorla da vermek istemiyorumsadece sevindiğim nokta ısırdıklarını ağzında çiğneyip yutabiliyor sıkıntı çekmeden...
Hosbuldum canim bende ayni dusunuyorum surunuyor yeni yeni sehbadan felan tutup kalkmaya başlıyor enerjisini o sekilde harciyor bakalim nezaman cikacak disleri prensesiminHoş geldin canım maşallah ne kadar genç anne olmuşsun ben çarşamba günü 30 olacağım ve ilk bebeğim :)benimde sıpam 7 aylık ama dişler yok babamız geç çıkarmış ondan sanırım birde yürüme alıştırmaları yapıyor belki enerjisi oraya kayıyordur diye kendimi avutuyorum :)her bebek farklı oluyor zaten sen deneyimli anne olarak bizden daha iyi bilirsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?