2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydın canlar, iyi pazarlar

Benimki de uyumuyor canım. 22 de yattı dun. Sabah 6 da kalktı. Arada da 4 defa uyandı.

Cok gecmiş olsun canım. Vermek istemesek de mecbur kalıyoruz bazen. Cabucak atlatır inşallah.
niye böyle oldular canım ya keremin bile düzeni bozulmuş bi cıksa su dişler

bencede canım alabiliyorsan biraz rapor al yoksa sonra yine sana sıkıntı olur. bisküviyi sütle ıslatmadım henüz eline verdim dişini kasısın diye tarıfı yanlıs okumusum suyu bıraz fazla katmısım ondan ekmek gıbı oldu böyle böyle kıvamı tutturacam artık napalım

aynıyız canım bu gece hiç uyumadı sallamaktan helak oldum sallarkende ağlıyo üstelik yatağa koyuyorum inmeye calısıyo memede mumkun değil uyumuyo. kaka yaparken ağlıyorsa çatlak olabilir bizimde öyleydi çatlak cok sonradan gözüktü . bide muhallebi tarhana bisküvi hep un kabız yapar 1 öğün yogurt meyve ve sebze mutlaka ver sabahları yumurta ver 4-5 gün cok fazla canım

Ah canim hep ayniyiz, dis cikaran bebeklerde kulak cekistitiyorlarmis. Dis kulaga vuruyor agri yapiyor. Gecmis olsun, Allah kolaylik versin.

Slm kizlar bende burdaki selo86'nin kiz kardesiyim 10 gun ara ile dogum yaptik yani bende nisan annesiyim 25 yasindayim 3.bebegim bundan sonra bende burdayim insallah acilisi yapiyim kizim 7 aylik ve hala bir tane bile disimiz yookkk benimle ayni durumda olan varmi biliyorum hala cikmamasi normal ama ablamin bebisinin 6 tane disi olmasi bizi etkiliyor saglikli gunler diliyorum

iyi akşamlar güzel çalışkan başarılı azimli nisan anneleri...umarım herkes musmutludur kuzucuklar yormuyordur annelerini biz idare ederiz :)tutunarak yan adım atmaya başladık tabi canımız istediğinde :)7 aylık olduk kont var bakalım inş herşey yolundadır. hala bir şey yemiyor doğru düzgün önüne koyduklarımdan bir iki lokma sıkmıyorum ne onu ne kendimi normal mi bilmiyorum zorla da vermek istemiyorum sadece sevindiğim nokta ısırdıklarını ağzında çiğneyip yutabiliyor sıkıntı çekmeden...

Hoş geldin canım maşallah ne kadar genç anne olmuşsun ben çarşamba günü 30 olacağım ve ilk bebeğim :)benimde sıpam 7 aylık ama dişler yok babamız geç çıkarmış ondan sanırım birde yürüme alıştırmaları yapıyor belki enerjisi oraya kayıyordur diye kendimi avutuyorum :)her bebek farklı oluyor zaten sen deneyimli anne olarak bizden daha iyi bilirsin ..

inan çok güldüm canım Allah iyiliğini versin süper fikir:)
geçmiş olsun canım..

Cok gecmis olsun.canim insallah suan.duzelmistir.

Kızlar selam.Aksam yemeğinde ilk defa Ela ya d somon yedir dim. Snowyy sende Kerem e yedir mistin degilmi. Daha mama vermedim gerci balik tazeydi. balık için erken değil sanirim.

canım ben geçen ayın ortalarında verdim ilk balığı, hatta bu akşam da yedi bi sıkıntı olmadı

Sağol canım. Ilk defa veri ce insan korkuyor.acikacak birazdan .uykuluyken ancak mama icerse doyuyor.

Benim oğlan normalde pek bişey yemiyo ama balık yedi bende yiyo diye verdim hep taze olduğu müddetçe bi sıkıntı olmaz güvenilir bi yerden alırsın ben palamut levrek ve çipura verdim büyük balıkta kılçık sıkıntısı olmuyo

Cocuk dedigin uyumaz canim. Ben 4-5 yasindaken annem kardesimle beni ogle uykusuna yatirirdi. Uyuyor taklidi yapar, anamizi uyutup gider tv izlerdik:)

Poposunda catlak olabilir arkadaslarin dedigi gibi. Bir doktora muayene ettir istersen. Sutun yeterliyse aldigi ek gida normal. Su stresli zamaninda hic zorlama. Bakiciniz da tam numunelikmis. Ona yapmak istedigin seyde hemfikirim ama digerlerini yapma

niye böyle oldular canım ya keremin bile düzeni bozulmuş bi cıksa su dişler

Canim uclari cikti cikacak. Agrilari var herhalde yoksa yatar uyurlar. Bir de 9. aya dogru yine bir atak vardi. Cok zor diyorlardi. Detayli bakmadim ne olup bittigine. Okuyunca paylasirim.

Iyi haberlerle gelin canim. Afiyet olsun tattiklari yarasin. Zorlamak ise yaramaz canim. Dogru yoldasin. Zamanla miktari artacak yediklerinin. Et de veriyorsun degil mi?

Kızlar selam.Aksam yemeğinde ilk defa Ela ya d somon yedir dim. Snowyy sende Kerem e yedir mistin degilmi. Daha mama vermedim gerci balik tazeydi. balık için erken değil sanirim.

Afiyet olsun yarasin. 1.5 aydir veriyorum canim, bir sikinti yok.

Sağol canım. Ilk defa veri ce insan korkuyor.acikacak birazdan .uykuluyken ancak mama icerse doyuyor.
Gulum sen evde oldugundan sutun artmistir diye ummustum. Emmesi nasil?

ne guzel canim benim bebisimde dis yok kendini surunmeye masalardan tutup kalkmaya verdi

Hosbuldum canim bende ayni dusunuyorum surunuyor yeni yeni sehbadan felan tutup kalkmaya başlıyor enerjisini o sekilde harciyor bakalim nezaman cikacak disleri prensesimin

Günaydın güzeller balıktan bahsetmişsiniz geçen sormuştum hangi balık veriyorsunuz diye sonwy levrek verdim dedi başka hangi balık verebiliriz birde balığın tazeliginden anlamıyorum zira esimde bilmez bu yüzden korkuyorum balıktan ne kadar sonra emziriyorsunuz. motrodan alsam taze olur her halde büyük kızım yemezdi bu yesin istiyorum.sonwy canım arı sütü,poleni,hakkında fikrin ne büyük kızıma vermek istiyorum birde antibiyotik özelliği taşıyan vardı adını unuttum ya biraz sonra yazarım birde ye elması ve kırmızı pancar verdiniz mi onlarda çok vitaminli şimdi mevsimi aldım verecem bakalım sevecek mi.hasta olan kuzulars şifa diliyorum benim kuzuda diş yok çok hareketli kanepeyi tutunarak yürüyor bir yerleri tutup kalkıyor. Sizin kuzular nasillar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…