ek gıda için verdi süt kolik oldu eve gidiyorum gülüyor kollarıni uzatıyor kucağına al diyor.alıyorum karnı aç ya bir isve cilve gulmeler sonra memeyi acmazsam bulduğu yere yapışıyor:) işi bitince hiç pas vermiyor.tombak oluşu genetik bence yoksa ben hep serum yerdim zayifim diye.bana çekmemiş hiç baba tarafı gibihey maşallah birde iştah açıcı şurup mı verdi doktor bende benim kıza iri diyordum seninkinin maşallahı var ...
annemde hiç söylemiyor valla sizden duydum geçmiş olsunKizlar izmirde sabah 3.45 te deprem oldu 5.1 simdi geldi aklima yazayim.dedim allah herkesi korusun.
ek gıda yemiyor diye canım meyve sebze yoğurt muhallebi herşeyi bıraktıMssallah kuUya kiliau iyi neden.istah acici verdi ki
bizim ufaklıkta geceleri ve sabahkları öksürüyordu eşim dedi tam iyileşmedi bir dr götürelim kahvaltı yapıp çıktık, dr baktı ciğerler temiz dedi, ama boğaz az kızarık hala ama ilaç kullanmayalım dedi, bide diş çıkarıyor dedi oda teteikler eğer vüctta hafif bir enfeksiyon varsa dişl bunu hemen tetikler dedi, bu öksürükte büyük ihtimal ondan dedi, boyu 70 cm cm kilosu 8350 bir buçuk ayda 200 gr almış az almış ama genel kilosu orta iyi dedi
Sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.
Snowyy kabız değil ama ağlayarak yapıyordu hep katıydı biraz da dün gece bi baktım yarılmıs poposu
Supapatya teşekkür ederim canın aldım hemen yanlız piyasadan kalkmış krem üretilmiyormus eczacı 2 istedim bi tane verdi
Canan bepanten de aldım iki kremi birlikte sürüyorum sükür ağlamadan yaptı kakasını hemen yumusattı heralde kremler
patee özelden görüşelim canım detayları :)) sırayla bu işler parayla değil..kereme de gelecek sıra.bulduğumuz bakıcı biz vana gideceğiz diye ise başlamış otelde.eşim de hazirana kadar ihale yine bana kaldı dedi kadroya geçirdim artık sigorta istiyor birde kismette bakıcı degil babası varmış.bende gaza geldim bi çocuk daha yapayim beraber büyüsün dedim.eşim evden kacarim diyor:)
bende 3 tane bulabildim canım bu arada sizede çok geçmiş olsun yazıktır kuzucuğa ıhlamur falan sıcak sıcak içir inşallah çabuk atlatırevet canım çok değerli hammaddesi olan öz eczanın dediğine göre başka ilaç yapımında kullanılıcakmış ayrıca eczcılarda ilaç yaptığı için elinde olsada vermiyor ben 4 kutu topladım evde bulunsun diye hafif poposu kızarıncada sürüyorum.
masallah canım tosun olmus seninki demekki sütün yağlı ve yarıyor acaba kuzun açlık grevimi yapıyor ki sen gelene kadar süt istediği için mi yemez ki bi kaç gün izin alıp üstüne düşsen ilerde beslenme sorunu yasamaz inşallah gerçi dediğin gibi genetikse yaşamaz büyük ihtimal maşallah tekrardan sünnetinizde hayırlı olsunek gıda için verdi süt kolik oldu eve gidiyorum gülüyor kollarıni uzatıyor kucağına al diyor.alıyorum karnı aç ya bir isve cilve gulmeler sonra memeyi acmazsam bulduğu yere yapışıyor:) işi bitince hiç pas vermiyor.tombak oluşu genetik bence yoksa ben hep serum yerdim zayifim diye.bana çekmemiş hiç baba tarafı gibi
Gülüm zaten sürekli kontrol ediyordum doktorada yeni gitmiştik görünürde hiç bir sey yoktu ama ben yaparken ağlamasından süpheleniyordum Allaha sükür bugün ağlamadan yaptı ama uyutamıyorum 2 gündür saat birlere kadar ugrasıyorum sonra carsafta ugras ugras zor uyuyor tam dalıyor ağlayarak uyanıyor acıdan mı dişten mi bilemiyorum anlayamadımMasallah kuzuna canım
İyi hemen etki etmiş de cocuk rahatlamış. Cok zor bir durum. Tekrarlamasın aman canım sürekli kontrol et.
Yazık esıne gulum yapmaGunde birkaç saat sevmesi güzel de gece gunduz avutması cok yıpratıcı. Esler ana baba rolü oynamaktan sevgili olmaya fırsat bulamıyor
geçmiş olsun canım ciğerlerde birşey çıkmamıs allaha sukur bizimkide 8.300 dr çok iyi dedi kilosuna tabi topikteki tosunlarla karsılastırmamak lazımbizim ufaklıkta geceleri ve sabahkları öksürüyordu eşim dedi tam iyileşmedi bir dr götürelim kahvaltı yapıp çıktık, dr baktı ciğerler temiz dedi, ama boğaz az kızarık hala ama ilaç kullanmayalım dedi, bide diş çıkarıyor dedi oda teteikler eğer vüctta hafif bir enfeksiyon varsa dişl bunu hemen tetikler dedi, bu öksürükte büyük ihtimal ondan dedi, boyu 70 cm cm kilosu 8350 bir buçuk ayda 200 gr almış az almış ama genel kilosu orta iyi dedi
Benimki de uyumuyor canım. 22 de yattı dun. Sabah 6 da kalktı. Arada da 4 defa uyandı.Gülüm zaten sürekli kontrol ediyordum doktorada yeni gitmiştik görünürde hiç bir sey yoktu ama ben yaparken ağlamasından süpheleniyordum Allaha sükür bugün ağlamadan yaptı ama uyutamıyorum 2 gündür saat birlere kadar ugrasıyorum sonra carsafta ugras ugras zor uyuyor tam dalıyor ağlayarak uyanıyor acıdan mı dişten mi bilemiyorum anlayamadım
Kizlar biraz once acilden geldik. Dun bebegim huysuz dis
cikariyor demistim. Bugun dahada kotuydu aksam uykudan bi uyandi aglayarak dis eti sismisti. Diger ogullarimda yasamadigim icin hemen hastaneye goturdum ateside 38,5 tu. Disi apse yapmis, antibiyotik verdiler. Hicte kullanmak istemiyordum antibiyotigi bir yasindan once, baska bi caremde yok sanirim.
Sagol cnm, insallah!Gunaydın canlar, iyi pazarlar
Benimki de uyumuyor canım. 22 de yattı dun. Sabah 6 da kalktı. Arada da 4 defa uyandı.
Cok gecmiş olsun canım. Vermek istemesek de mecbur kalıyoruz bazen. Cabucak atlatır inşallah.
"selo86, post: 38176165, member: 575782"]Kizlar biraz once acilden geldik. Dun bebegim huysuz dis cikariyor demistim. Bugun dahada kotuydu aksam uykudan bi uyandi aglayarak dis eti sismisti. Diger ogullarimda yasamadigim icin hemen hastaneye goturdum ateside 38,5 tu. Disi apse yapmis, antibiyotik verdiler. Hicte kullanmak istemiyordum antibiyotigi bir yasindan once, baska bi caremde yok sanirim.
bulamiyoruz vakit ama şans mi kader mi bilemedim bakıcı ise başlamış yeni bakıcı bulana kadar kaç ay geçer sonra yeni iş.iş bulana kadar da o bakıcı gider ise başlar:)Masallah kuzuna canım
İyi hemen etki etmiş de cocuk rahatlamış. Cok zor bir durum. Tekrarlamasın aman canım sürekli kontrol et.
Yazık esıne gulum yapmaGunde birkaç saat sevmesi güzel de gece gunduz avutması cok yıpratıcı. Esler ana baba rolü oynamaktan sevgili olmaya fırsat bulamıyor
doktor heyet raporu alıp iki ay evde kalın.anneyi istiyor dedi.ben gelene kadar aç durursa daha çabuk gelirim diye düşünürmuş ondan dedi kafalari bu kadar çalışıyor mu bilmiyorum.ben gidince emiyor inşallah ek gıda sıkıntısı cekmeyiz sonuçta bu süt bitecek bir gün ve cignemeyi yutmayi öğrenmesi gerekmasallah canım tosun olmus seninki demekki sütün yağlı ve yarıyor acaba kuzun açlık grevimi yapıyor ki sen gelene kadar süt istediği için mi yemez ki bi kaç gün izin alıp üstüne düşsen ilerde beslenme sorunu yasamaz inşallah gerçi dediğin gibi genetikse yaşamaz büyük ihtimal maşallah tekrardan sünnetinizde hayırlı olsun
sütle eriyormu ki canım denedin mikızlar hawar ın verdiği bebe bisküvisi tarifini yaptım kuru üzüm yerine incir hurma muz yerine elma koydum biraz da yulaf ezmesi tadı cok güzel oldu ama sert olmadı bisküvi değilde parmak ekmek gibi olmus deneyen oldu mu başka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?