2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hey maşallah birde iştah açıcı şurup mı verdi doktor bende benim kıza iri diyordum seninkinin maşallahı var ...
ek gıda için verdi süt kolik oldu eve gidiyorum gülüyor kollarıni uzatıyor kucağına al diyor.alıyorum karnı aç ya bir isve cilve gulmeler sonra memeyi acmazsam bulduğu yere yapışıyor:) işi bitince hiç pas vermiyor.tombak oluşu genetik bence yoksa ben hep serum yerdim zayifim diye.bana çekmemiş hiç baba tarafı gibi

Masallah kuzuna canım

İyi hemen etki etmiş de cocuk rahatlamış. Cok zor bir durum. Tekrarlamasın aman canım sürekli kontrol et.

Yazık esıne gulum yapma Gunde birkaç saat sevmesi güzel de gece gunduz avutması cok yıpratıcı. Esler ana baba rolü oynamaktan sevgili olmaya fırsat bulamıyor

bende 3 tane bulabildim canım bu arada sizede çok geçmiş olsun yazıktır kuzucuğa ıhlamur falan sıcak sıcak içir inşallah çabuk atlatır

masallah canım tosun olmus seninki demekki sütün yağlı ve yarıyor acaba kuzun açlık grevimi yapıyor ki sen gelene kadar süt istediği için mi yemez ki bi kaç gün izin alıp üstüne düşsen ilerde beslenme sorunu yasamaz inşallah gerçi dediğin gibi genetikse yaşamaz büyük ihtimal maşallah tekrardan sünnetinizde hayırlı olsun

Gülüm zaten sürekli kontrol ediyordum doktorada yeni gitmiştik görünürde hiç bir sey yoktu ama ben yaparken ağlamasından süpheleniyordum Allaha sükür bugün ağlamadan yaptı ama uyutamıyorum 2 gündür saat birlere kadar ugrasıyorum sonra carsafta ugras ugras zor uyuyor tam dalıyor ağlayarak uyanıyor acıdan mı dişten mi bilemiyorum anlayamadım

geçmiş olsun canım ciğerlerde birşey çıkmamıs allaha sukur bizimkide 8.300 dr çok iyi dedi kilosuna tabi topikteki tosunlarla karsılastırmamak lazım

kızlar hawar ın verdiği bebe bisküvisi tarifini yaptım kuru üzüm yerine incir hurma muz yerine elma koydum biraz da yulaf ezmesi tadı cok güzel oldu ama sert olmadı bisküvi değilde parmak ekmek gibi olmus deneyen oldu mu başka ?

Kizlar biraz once acilden geldik. Dun bebegim huysuz dis cikariyor demistim. Bugun dahada kotuydu aksam uykudan bi uyandi aglayarak dis eti sismisti. Diger ogullarimda yasamadigim icin hemen hastaneye goturdum ateside 38,5 tu. Disi apse yapmis, antibiyotik verdiler. Hicte kullanmak istemiyordum antibiyotigi bir yasindan once, baska bi caremde yok sanirim.

"selo86, post: 38176165, member: 575782"]Kizlar biraz once acilden geldik. Dun bebegim huysuz dis cikariyor demistim. Bugun dahada kotuydu aksam uykudan bi uyandi aglayarak dis eti sismisti. Diger ogullarimda yasamadigim icin hemen hastaneye goturdum ateside 38,5 tu. Disi apse yapmis, antibiyotik verdiler. Hicte kullanmak istemiyordum antibiyotigi bir yasindan once, baska bi caremde yok sanirim.[/QUOTE]

cok gecmıs olsun canım zor bi durum büyüklerde bile antibiyotik olmadan gecmıyor istersen doktorunu dinleallah korusun ateste tehlıkeli . ne bu yavruların dişten cektiği bu saat oldu hala sallıyom uyumak istemıyor ah bu dişler bi cıksa

Gunaydın canlar, iyi pazarlar

Benimki de uyumuyor canım. 22 de yattı dun. Sabah 6 da kalktı. Arada da 4 defa uyandı.

Cok gecmiş olsun canım. Vermek istemesek de mecbur kalıyoruz bazen. Cabucak atlatır inşallah.

cok gecmıs olsun canım zor bi durum büyüklerde bile antibiyotik olmadan gecmıyor istersen doktorunu dinleallah korusun ateste tehlıkeli . ne bu yavruların dişten cektiği bu saat oldu hala sallıyom uyumak istemıyor ah bu dişler bi cıksa[/QUOTE]
Evet cnm, antibiyotiksiz zor duzelecek sanirim. Diger cocuklarimdada atesli hastaliklarinda sorardim antibiyotiksiz olmazmi gecmezmi diye, bana hep ben o riski alamam, kucukler ve icerde neler oluyor bilmiyoruz ates onemli organlarini etkiliyor derdi... Cok onemli, atesli olmadiklari surece kullanmamaya calisiyorum yinede... Sagol cnm, bu dis doneminide ins. kolayca atlatiriz. Bu ogluma hemen buyumesin iyice bebekligine doyayim, yoksa ben hemen bebek ozluyorum derdim simdi buyusun istiyorum

bulamiyoruz vakit ama şans mi kader mi bilemedim bakıcı ise başlamış yeni bakıcı bulana kadar kaç ay geçer sonra yeni iş.iş bulana kadar da o bakıcı gider ise başlar:)

Günaydın hasta olan kuzulars geçmiş olsun bir an önce çıksın su dişler bizimkininde yine kulağı agiriyor çekiştirip duruyor o kadarda dikat ediyorum oluyor işte. Kızlar bir şey soracam arı sütü, polen,propolis büyük kızıma vermek istiyorum çok faydalı diye biliyorum üçünun karışımını yaptirsam ağır gelir mi bilgisi olan var mi sizin düşünceleriniz nNedir acaba

doktor heyet raporu alıp iki ay evde kalın.anneyi istiyor dedi.ben gelene kadar aç durursa daha çabuk gelirim diye düşünürmuş ondan dedi kafalari bu kadar çalışıyor mu bilmiyorum.ben gidince emiyor inşallah ek gıda sıkıntısı cekmeyiz sonuçta bu süt bitecek bir gün ve cignemeyi yutmayi öğrenmesi gerek

sütle eriyormu ki canım denedin mi

Kızlar mutlu pazarlar :)
Biz bu gece hiç uyumadık maalesef Kızımın uykusu gözünden akıyor, elleriyle gözlerini ovuşturuyo esniyo sürekli huysuz ama uyumamakta resmen inat ediyo. Kendi kendine uyuması bi hayal, sallayarak uyuması bi hayal yavaş yavaş memede uyuması da hayal olma yolunda ilerliyo. Gündüz gözleri kapansa da uyumuyo, gece de emzirip uyutuyorum yatağa koyduğum an uyanıp kaplumbağa gibi dönüp emekleyerek oraya buraya yardırıyo uyumaya hiiiç niyeti yok :) Artık dişten olmadığından da eminim bu durumun. Açlıktan desem sütüm olduğu halde ağlayarak uyandığında memeyi ağzına almasıyla uyuması bir oluyo. Anne kokusu mu istiyo diye bi gece eşimi salona gönderip yanımda yatırdım yine ikide bir uyandı durdu.
Çocuk dediğin uyur de mi arkadaş? Ben mi yanlış biliyorum? :) Bana dokunmasalar şu an 3 gün uyanmadan X şeklinde uyuyabilirim şahsen :)
Son zamanlarda kakasını 4 - 5 günde bir yapıyo ve yaparken her seferinde ağlıyor ve kakası nutella kıvamında (tiksinmeyin diye şair burada kakayı nutellaya benzetiyor :) ) poposu hafif kızarık ama çatlak yok sanki.
İşin içinden çıkamıyorum Bursa'daki güzeller, tavsiye edebileceğiniz iyi bi çocuk doktoruna şu an çook ihtiyacım var.
Çok az ek gıda verebiliyorum; sabah ya muhallebi ya da bebe bisküvisi+pekmez+kayısı+ceviz veriyorum öğlen de tarhana ya da sebze çorbası. Ama toplam yediği yarım çay bardağı ya var ya yok. Bakıcı ben işe başlamadan başladı alışsın diye, o da sürekli "bu çocuk yemiyo, bunun emsalleri her öğün bi kaseyi bitiriyo, beslenemiyo , memeye çok alıştırmışsın" bıdı bıdı, bıdı bıdı. ..bakıcı diye aldık kadın kaynana çıktı :)
En son bi cinnet geçirip bakıcının ağzına kürekle vurup susturucam, minnoşum un kafasına da tavayla vurup bayıltıcam, kendimi de camdan atarım, ohh kökten çözüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…