2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
masallah elaya :)

cirkin olsun da nazar degmesin :)
ben firsat bulsam uyurum da gece bazan o kadar sik kalkiyotum ki uykum kaciyor artik sabah olsa da bitse iskence diyorum

ece oyunu ne?
benim oglum da saklambaci cok seviyor:)

bence acinca yemedigini dok gerci siz de bosa gitmez mamaseversiniz
niye yogurtla amayalamiyorsun?
patecanin boyu kac oldu?

merhaba maviş
benim oğlum (anlaşılabilir olarak -ann, dede dede de de, atta, ıhh, dit, gel- gibi kelimeler ve anlaşılamayan birçok kelimeler) söylüyor.
masallah rekor sizde :)
benimki anca etrafi dagitma pesinde

:)
bunu nasil anladin? eymen pasam

ne guzel yazmissin
Aksama kadar milyon kere yaradana kurban oluyorum
kaka yaptiginda,agzini yemek icin actiginda,guldugunde,...yada hicbirsey yapmadiginda cok sukur

Dimi yaaa çok şekerler öpülesi şeyler onlar :)))ne sevmeye kıyıyoruz ne öpmeye ben tüm gün beraberim , akşam uyuyunca özlüyorum vallahi ... Değişik duygularmış ....

seldursel nihahaa (saka tabi)
gecen hafta fullemistin enerjiyi cabuk bitmis

Canım bugün kulakların çınlamış olması lazım yemek yaparken hep senin nazarından şüphe ettim:)
Tükenmişlik sendromu yaşıyorum.

HIRSIZI canım normal beşik. Önü yükselttim ama nafile sürekli kalkıyor kollar dışarıda hafif hafif eğilip doğruluyor. Yerde yatırmak lazım

bence acinca yemedigini dok gerci siz de bosa gitmez mamaseversiniz
niye yogurtla amayalamiyorsun?
patecanin boyu kac oldu?
Hahaha mamazorlasever o :))
Çorbalarını içiyorum şimdide :) artık tuzsuz yemeğe de alıştım :)))) bebekler gibi bakıyorum kendime dedikleri işte bu oluyor /) hahahaha
Geçen ölçmeye çalıştım metreyle 74 geldi , 8.ayda kontrolde yok artık 9. Ayda öğreniriz inş

75 geldi , yalnış yazmışım az uzamış zaten 73.5 idi, doktorda yalnış ölçtü galiba :)

Yoğurtla mayaladım zaten hazır mamayı ama tat olarak gene hazır mama tadında azıcıkta koyulaşmış , döktüm zaten vermedim kalanını :) şimdi laktozsuz süt ile yoğurt yapıcam bakalım ...

canım senin oğlun da 9 nisan doğumlu sanırım bir üstte bende yazdım bizde bugün 8 aylık olsuk:) maşallah hepsine.
Kızım var canım evet 8 aylık oldu
Yine. Sağ kulağında enfeksiyon var antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz hiç soğuk algınlığı olmaması gerekiyormuş mümkün mu abladan kapıyor önüne geçemiyorum her burun akmaya kulak etkilenecek nasıl bir önlem alabilirim bilmiyorum
bu arada pancar ,yerelması ,pırasa çorbasına koyabilirmişim.
yer elması bu gün yaptım yarında kırmızı pancar yapacam pirasayi iki haftadır bırakıyorum balık vermedim henüz alınca onuda vermeye başlayacam senin kuzuyada afiyet olsun.birde setten umca isimli bir damla araştırdım bağışıklık sistemi için büyük kızıma versem mi acaba. Bu ilacı bilen var mi.

Dimi yaaa çok şekerler öpülesi şeyler onlar :)))ne sevmeye kıyıyoruz ne öpmeye ben tüm gün beraberim , akşam uyuyunca özlüyorum vallahi ... Değişik duygularmış ....
askolsun patee ana kendi yavrunu opmeye kiyama benim mavisimi isirarark sevme hayali kur cik cik cik

bu aralar yuzum,kulaklarim vok yaniyor zaten
valla okurken de esime veya baskasina anlatacagim zmnda kirk defa masallah diyorum cnm seninki firtina oncesi sessizlik mode on durumuymus

Allah iyiligini versin

ben drdan 1-2 cm uzun olcuyorum zaten gonul oyle istiyor :)
neden laktozsuz var mi sıkinti hala?

hic duymadim ben
cok gecmis olsun cnm isin zor 1 tanesi beni perisan ediyor
yer elmasi nasil yapiliyor?ben hic yemedim.
pancar salataya mi rendeliyorsun?

hic duymadim ben
cok gecmis olsun cnm isin zor 1 tanesi beni perisan ediyor
yer elmasi nasil yapiliyor?ben hic yemedim.
pancar salataya mi rendeliyorsun?
Canım netten tarif aldım patates, havuç, pirinç ,kıyma et,yer elması,soğan,sarmısak haslayip süre yaptım.pancarada aynı şekil verebilirmisin.pancarı salatalarada rendeliyorum.

Günaydın herkese dünkü kontrolde kızımin boyu 71cm kilosu 8.60 gr 500 gr eksiği var dedi bu ay 600 gr almış iyi almış dedi ama ishal olduğunda epeyce zayıfladı verdiği kiloya yeni ulaştı orta kulak iltihabı tekrarlıyor burnun hiç tikanmamasi gerekiyor öyle görünüyor ki bu kulak bizi yoracak diside çıktı çıkacak.benim kuzuda bazı ses çıkarıyor anlamsız tabi verdiğim komutları anlıyor gel sut vereyim dediğimde hemen geliyor kendini bana sürüyor ağzını açıyor

Gunaydin canlar ve cananlari Yagmur durmuyor masallah. Antalya nasil olmus oyle. Okullar bile tatil olmus.

Herseyde var bir hayir iste. Diger is firsati cikmasa onceki isinden ayrilmayacaktin. Insallah patronunla da daha iyi anlasirsin.

Masallah kuzulariniza, rabbim nazarlardan korusun

Amin canım cümlemisin korusun

Canım netten tarif aldım patates, havuç, pirinç ,kıyma et,yer elması,soğan,sarmısak haslayip süre yaptım.pancarada aynı şekil verebilirmisin.pancarı salatalarada rendeliyorum.
dr baslatmadi da ben kendim icin deneyim

orta kulak iltihabini tamamen bitirecek tedavi ne?
neden iltihaplanmis var mi sebep?

hicbir seyden haberim yok benim
kuzum izlemesin diye ben de izlemiyorum

Amin canım cümlemisin korusun
bizim arkadaşın çocuğunun kulağıda iltahap yapmış dış kulak inanılır gibi değil ama kültür sonucunda dışkı çıkmışi yani çocuk altı açılırken elini sürmüş sonrada kulağına soktuğundan olabilirmiş onların ayeşil akıntı şeklindeydi mikrop kapmış yani onlara hem antibiyotik damla hem antibiyotik başlamış ve evde bile şapka takın demiş ama kesin çözümü varmı bilmem ama seninki ablasından kapıyor yavrum çok zor benim ablamın oğluda okula gidiyor çocuk hasta bu arada daha 4 yaşındalar onlara aşı yapmışlar suriyelilerden dolayı salgın varmış erken aşılama kamp. başlamış.inşallah çabuk etlatır.

muhallebi tarifi doktorumuzun 200ml suya 2 t.k pirinç unu ilave edip karıştırıp pişirip su muh. yapılacak soğumaya yakın 6 ölçek mam katılıp kaşıkla yedirilecek ama bu maksimum ölçüler dedi.şeker v.s sakın ilave etmeyin bu şekilde yeterli dedi

merhaba hatunlar... bugün erken uyuyası geldi paşamın annesi de sabah koşusu yaptı çok iyi geldi o hala mışıl mışıl uyuyor :)bakıyorumda hepinizin kuzuları maşallah çok iyi besleniyor benimki neden yemiyor acaba o kadar uğraşıyorum ki her şey çöpe gidiyor

Var hala evet , ben hala süt ürünleri tüketmiyorum , yediğinde yanağında pütürlük oluyor ordan test ediyorum :)

Kız yok kendi oğlumuda ısırarak seviyorum valla :) ama azıcık ısırıyorum :) az önce tartıya dikilttim oğluşu 9.8 geldi :) bu ay dr kontrolü yerine anne kontrolü yaptık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…