2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bır merhaba yaz be gulum. Merak ediyoruz...

Cok zor bir dönemden gectin canım. Gayet normal yasadıkların. Hersey zamanla daha katlanılır olacak. Dişi cıktı mı kuzunun? İştah kaybı yasayanlar oldu bu sebeple.
Haklısın Snowycim merak ediyor insan haber alamayınca K.bakmayin arada yazarım tabi ki, bir zaman unutuyorum ama bir zaman yine taze bir şekilde zihnimde yer alıyor yaşadıklarım hayırlısını dilemekten başka bir çarem yok.
Diş çıkartmadı henüz 4. Aydan beri ön damakları kabarık ama hala diş yok.

Birşey de yemiyor pek, kilo almaması ondan da kaynaklıdır diş de çıkartmadı henüz. Saçlarım 6 aya kadar dökülmüştü evet ama ben farkında değilim bölgesel bir açılma var saçımda stres kaynaklı dedi doktor. Yarın yine gideceğim bakalım ne diyecek. Güçlü olmaya çalışıyorum ama inan çok zor Allah düşmanıma bile yasatmasin. Insan kendi için 1 üzülse evladı için 3 üzülüyor. Hayırlısını diliyorum Allahtan her zaman olduğu gibi.

canım hoşgeldin arada merhaba de canım merak ediyoruz seni ve diğer arkadaşları.
Diş çıkarıyor olabilir kuzun takma kafana kendini ve kızını düşün lütfen canım
Hoş buldum canım. Meraklandirdim farkındayım bundan sonra dikkat edeceğim uzun tutmam bu kadar arayı. Diş çıkartmadı henüz sanırım ondan dolayı iştahsızlık

Senden haber almak güzel. Keşke güzel haberler olsaydı. En kısa zamanda bu dönemi atlatıp unutmanızı dilerim ana kız. Bebeğin senden moral alıyor. Onunlayken mutlu ol, o da seni mutlu edecek. Ben öyle yapıyorum mesela, iyi geliyor.

oh supersin :)
atma sen yesene

kusuyor mu peki?
benim yavri kusuyordu sut alerjisinden suphelenmisti dr

Birazda olsun içim rahatladı yazınla canım ama benim sıpa %30 kısmı da çok nadir tüketiyor ..
benim de rahatladi valla cok iyi geldi dr :)

Ölçtüm ölçtüm 75 cm olmuş :)
tam benim tahminim

Allahacil sifa versin cnm demekki dikkat etmesen nasil olacaklar?
benim ogluma prospan diye bir oksuruk surubu vermisti dr bitkisel demisti ama kullanmadik

hg tatlim
benim de sacim hala cok dokuluyor
idil dis cikariyordur benim oglumun 2disi birlikte cikti belki sizin de oyledir zorluyordur yavrumu

Bir pancar muhabbetidir gidiyor. Canim seker pancari cekti. Yok burda. Ne yapacagim ben simdi, bir yerime birsey olacak

tüh ya bak şimdi olmadı , alıp yollasak mı sana

canım prospan diye bir ilaç , umucayı bir şise kullandım küçük olanından hergün belirli bir miktar verisyorsun ama ben çok düzenli kullanamadığım için tam sonuç alamadım benim büyük sık sık bronşit olur, geçen sene oldu ama umuca işe yaradımı yaramadımı bişey diyemiyeceğim canım ama bende tekrar alıp denemeyi düşünüyorum 2 ay daha evdeyim düzenli veririm

canım umarım kendini bir an önce toparlarsın, tabiki yaşadıkların kolay değil ama minik bir kuzun var onun için senin iyi olman lazım, dr gitmişsin gerçi ama ileri düzey kansızlıkta saç döker, seninin minikte diştem dolayı yemiyor olabilir bazı çıcuklar da zaten iştahsız oluyorlar

Canım kilosu iyi gibi , sağlığı yerinde olsun yeterki ....
Saçlar benimde çok dökülüyor , tabi senin başka durumların streside dahil olunca artmıştır dökülmesi, bunlarda geçer gider canım üZme artık kendini , kuzunla beraber herşey daha güzel olacak inş , öptük kuzunuda senide tatlım

Bende güzel haberler vermek isterdim iyi hissetmek iyi olmak isterdim ama nasip olmadı canım. Kızım zaten en büyük yaşam kaynağım bir de maşallah çok neşeli. Bende onunla neşeleniyorum. Umarım senin sıkıntıların biter canım, hala devam etmesine üzüldüm.
Hoş buldum mavisim, dökülme bölgesel ön taraflar açıldı resmen. Tekrar gideceğim doktora. Diş de henüz çıkartmadı dediğin gibi de olabilir. Çok geç kaldı sanki diş için.
Toparlanmaya çalışıyorum canım kızım da dişten sebep iştahsız olabilir dediğin gibi.

Amin Inşallah. Iyi olmasına ihtiyacım var fazlasıyla.

OTE="yarem21, post: 38235458, member: 113552"]Ardanininannesi onun kuzusununda orta kulak iltihabıydi düzelmedı mi acaba yazmıyor onların dok ne demiş nasıl önlem alabilirler gelince yaz olur mu burdan yaptıklarımızı paylaşalım[/QUOTE]slm arada bakabiliyorum hic vaktim yok bebeis cok huzursuz hic birakmiyo pesimi kulsklari gecti ama bildigin buyukler gibi kulak kasiyo hala ..emeklemedi daha diste yok ams hic durmuyo terinde otutturuyorum kendini yere stiyo basliyo bagirmsya.emekleme pozisyonuns geliyo hop dusuyo.koltuk ysnindaysak tutup kalkiyo.emeklemeden yuruyecekmi ne.buyumuyo sanki ksldi oyle csnim sikiliyo kilods slmiyo zorls yuz gram.tahin basladinizmi ben yarin vermeyi dusunuyorum.kendimi kaybettim kizlar bulurssniz yollayin geri
Slm

Gunaydın guzeller İki dişi de cıktı şükür. Bir sure rahat ederiz herhalde degil mi?

Gonderin tabi
herkese iyi geceler keyifler iyidir umarım
Iyıyız canım. Sızde ne var ne yok?

Senin de zorlu geciyormuş. Allah kolaylık versin canım. Kulagını kaşıdıgı dönemlerde üzerine büyük gelen bir sweatshirt giydiriyordum. Kolları uzun geldiginden elleri kısmen içinde kalıyordu. Kaşısa da zarar veremıyordu

slm arada bakabiliyorum hic vaktim yok bebeis cok huzursuz hic birakmiyo pesimi kulsklari gecti ama bildigin buyukler gibi kulak kasiyo hala ..emeklemedi daha diste yok ams hic durmuyo terinde otutturuyorum kendini yere stiyo basliyo bagirmsya.emekleme pozisyonuns geliyo hop dusuyo.koltuk ysnindaysak tutup kalkiyo.emeklemeden yuruyecekmi ne.buyumuyo sanki ksldi oyle csnim sikiliyo kilods slmiyo zorls yuz gram.tahin basladinizmi ben yarin vermeyi dusunuyorum.kendimi kaybettim kizlar bulurssniz yollayin geri
Slm[/QUOTE]
ben cocuklsrinin yaninda buldum seni
tahin icin erken neden acele ediyorsun?

alt2+ust2 mi cikti?oh kurtuldunuz bir sure
bu pancar neymis boylevyahu nasil yenir hic denemedim?

iyiyim canım oğluşunun yeni dişleri hayırlı olsun bizimde iki diş birden çıkıyor biraz mızmızız

canım benim de saçlarım çok dökülüyordu altıncı aydan sonra durdu açılan yerlerim kapandı hızla minik minik saçlar geldi pro-zinc diye bir şampuan var tavsiye ederim çok güzel benim saçım yağlı olduğu için morunu kullanıyorum sen saç tipine göre bir dene istersen

canım merhaba bende giremediğim dönemlerde geçmişe dönüp dönüp senin postlarını aradım...tabiki üzüleceksin hepimiz insanız...her olaya aynı ağırlıkta tepkiler vermemiz zaten garip olurdu... insanın çok üzüleceği şeyler var kafasına takmaya değmeyecek şeyler var... ama bunlar geçecek..geçmek zorunda...çünkü sen ve kızın daha iyi bir hayata hazırlanıyorsunuz....en azından kızının başında sen varsın... sana bir şey olursa kızın ne yapsın... kızını düşünüyorsan önce kendine iyi bak ...tekrar tekrar bahsetmek istemiyorum ama benim yeğenleri biliyorsun..anasıda yok babasıda yok..aradabir annelerinin babalarının adıyla yazdığımız mektupları öpüp kokluyorlar... babaları yazmış gibi '' aslanlarım sizi çok özledim'' diye başlayan uyduruk mektuplar onları ayakta tutuyor... babam bize aslanım demiş diye gülüşüp eskiden çekilmiş fotoğrafınıda iliştiriyoruz yeni çekilmiş gibi...koyunlarına sokup uyuyorlar... ''hala biliyormusun ben bugün çok mutluyum diyorlar mektup geldiğinde...büyük yeğen sırf babasının mektuplarını okuyup ona mektup yazmak için okuma yazmayı çabucak öğrendi...benim yeğenlerin kötü birer anne babayla olmasındansa onları iyi hatırladıkları mektuplar daha iyidir...
beterin beteri, vardır...İdil imin aslan gibi annesi var yanında...inan bana en iyisi buydu çünkü Allah hep hayırlısını verir...herşey bitip çalışmaya başladığında ...üzerindeki kötü elektriği atacaksın...şimdi nefes aldığının bile farkında değilsin ama bebeğinle beraber yaşayacağınız çoook güzel günler var... Allah seni kızına, kızını da sana bağışlasın....
çok geçmişler olsun....benim kızda kulağını kaşıyor sürekli... egzama varmış kulağında...görünürde bir şey yok ama travazol sürüyorum akşamları kortizon olduğu için 2-3 gün sürcem ilk günden bile çok farketti kaşıntısı neredeyse azaldı...banyodan sonra kurulasam bile sabun artığı kalıyormuş kulağının arkasında...kulak kirinden dolayıda kaşınabilirmiş...

Hoşgeldin güzeller güzeli :) Yaşadıkların kolay değil canım ama bu günler geçecek elbet, biraz kendi kendini iyileştirmeye ihtiyacın var. Geçtiğin negatif dönemden dolayı olan herşeye de bu gözle bakıyor insan. Saç olayın inan benimkinden çok farklı değil, evin her yeri saç stres kaynaklı da olabilir doktordan iyi bilmiyorum ama gebelik&emzirme döneminin etkisi büyük bence. Yalnız kalmamaya çalış, yürüyüş yap açık havada, spor yap. Çok yemek için kendini zorlama, miktardan çok besinin kalitesi önemli olan, az&öz ye, suyunu meyveni proteini eksik etme.
Bir de kitap tavsiyesinde bulunucam: Zihinsel Şifa-Muhammed Bozdağ. Klasik kişisel gelişim kitaplarından değil insan kendi kendini tedavi etmeyi, olaylara bakış açısını değiştirmeyi öğreniyor. Bana iyi geldi, umarım sana da faydası olur.
Bi de bir yerlerde hiç tanımadığın halde senin için dua edenler var, bunu aklından çıkarma :) Rabbim meleğine de sana da hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömürler versin canım. Aklımız sende haber alamayınca, ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…