2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
gunaydinn tatlislar :)
sonunda akli basinda bir dr buldum
%70 anne sutu %30 ek gida diyor benim verdigim ek gidayi bile azaltti mesela ispanakta nikotin varmis,ceviz,hurma,yumurta,...
Birazda olsun içim rahatladı yazınla canım ama benim sıpa %30 kısmı da çok nadir tüketiyor ..

Süper olmuş bir de boyunu ölçtün mü tam olur anne kontrolü gibi var mı :)

Kilosu nasil gulum?
Genel olarak bir "az mi yiyor acaba" endisesi yasadiginizi goruyorum. Saglikli ise sorun etmeyin arkadaslar. Severek yedigi 1 lokma, zorla yedirilen 1 kaseden daha iyidir

Masallah pasana
Ben de opmelere doyamiyorum. Hele uzerini degistirirken parcaliyorum. Elimden zor aliyorlar

geçmiş olsun tekrar, kulak zor geçiyor benim yeğenim oldu 2-3 ay sürdü tedavisi malesef antibiyotikten başka çare yok hatta bir buçuk ay falan şurup kullandılar geçmeyince dr iğne verdi de ondan sora düzeldi, bide diş çıkarması falan tetikliyor bu durumu

benim kızımda aynı yaklaşık bir aydır öksürüyor biraz ilaç verdik şimdi sadece bitkisel bir şurup var ondan veriyorum ama böyle büyyüecekler çünkü büyükte hasta oluyor gelip ona bulaştırıyor, Umuca damlayı bende aldım geçen sene hatta bende bu gün alsam mı diye düşündüm, geçen sene düzenli kullamadık ben veriyordum bakıcı unutuyordu vermeyi, eczacı bana genelde turistlerin türkiye ye gelirken kullandığını söylemişti, hava değişiminden hasta olamak için

bide pancar hangisi kırmızı pancarmı, yoksa şeker yapılan pancarmı, bende alayım

benim sorduğum kırmızı pancar.

Aynen öyle canım az yiyor diyen annelere of ne kadar sıkıcı derken ben öyle oldum iyi mi9.200 kg iyi sanırım kilosu

Aynen öyle canım az yiyor diyen annelere of ne kadar sıkıcı derken ben öyle oldum iyi mi9.200 kg iyi sanırım kilosu

Masallah canim

Gulme komsuna gelir basina misali Birkac ay sonra herseyi yiyor iciyor olacaklar. Biran once bu moddan cikmani diliyorum. Cunku cocuk 10 yasina da gelse maalesef o tarz anneler "bu tabaktaki bitecek, ama olmaz ki arkandan aglar" diye cocuga yemegi zehir ediyor.

Masada gulelim eglenelim. Herkes istedigini istedigi kadar yesin

dr baslatmadi da ben kendim icin deneyim

Dene canım salataya katabilirsin.haslayip yiyebilirsiniz ben severim vitamin deposu kan yapımı için bire bir

orta kulak iltihabini tamamen bitirecek tedavi ne?
neden iltihaplanmis var mi sebep?
Canım büyük okuldan mikrobu taşıyor grip küçüğe geçiyor burun akıntısı olmayacakmış kulakla boğaz arasında östaki borusu var görevini tam yerine getiremiyor ondan oluyor soğuk almayacak burnu akmaya başladığı anda soğuk algınlığı ilacı ve sprey kulanacakmisim birde yatar pozisyonda emzirmeyecem başı yüksekte olacak önlemler bu buna rağmen olursa antibiyotik başka çare yok ateş olmadığı halde şimdi kullanmaya başladım çok üzgünüm kullanmazsam iletleye bilir Allah korusun duymayı bile kaybedebiliyor

Elinin kakada ne işi var dikkat etmemişler mi.ne aşısı yapmışlar bende unuttun dok sorayım grip aşısını aslında eylül ayında yapmam gerekiyordu ev tanışınca unuttum şimdi yaptırıma olur mu
Canım hangi bitkisel ilaç kullanıyorsun büyük için polen ar şutu propolis karışımını yaptiracam dok sordum verebilirmisin dedi küçüğe yasak birde büyüğe bıldırcın yumurtası veriyorum haftada iki yada üç gün aralıklı umcayida büyük için almayı düşündüm bir yan etkisi falan varmı memnun kalsın mı be kadar bir süre kullandınız bilgi verebilirmisinbenim bildiğim burnu akmaya başlayınca veriyorsun hemen önünü alıyor.senin kuzuyada geçmiş olsun. Pancar kırmızı olan şeker pancarı şimdi yaptım kız uyanınca verecem.dünde yer elması yapmıştım kış ayı sebze mevsimi bu kadar vitaminli beslerken halen grip olabiliyor valla yapmadığım şey kalmıyor çocuğun bağışıklık sistemi çökecek
Bir pancar muhabbetidir gidiyor. Canim seker. pancari cekti. Yok burda. Ne yapacagim. ben simdi, bir yerime birsey olacak

Ardanininannesi onun kuzusununda orta kulak iltihabıydi düzelmedı mi acaba yazmıyor onların dok ne demiş nasıl önlem alabilirler gelince yaz olur mu burdan yaptıklarımızı paylaşalım

Kızlar nasılsınız?
Arada girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.
Hasta olan Bebişlere Allah acil şifa versin.
Umarım en yakın zamanda iyileşirler.
Kilodan bagsedilmis benim kız 2 aydır çok az kilo alıyor 6. Ay 8 kiloydu 8. Ayı bitti 8.500 falan yemiyor yine mama pure vs. Biraz zayıfladı gibi ama boy atıyor ondan sanırım.
Stresim sütüme yansıdı iştahım yok, saç tellerim resmen intihar ediyor inanılmaz dökülüyor. Kilo alamıyorum benimde iştah 0. Zorlasam da kendimi olmuyor. Allahım sınav ediyor beni lakin, ağır geçiyor bana bu zaman. Çok siniri ve tahammülsüz oldum resmen. Kitap okumaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama çok başarılı değilim. Böyle durumlar bende.

sıkıntıları azalsın da uzasın yavaş yavaş. diş hediği de ister şimdi bu

Bır merhaba yaz be gulum. Merak ediyoruz...

Cok zor bir dönemden gectin canım. Gayet normal yasadıkların. Hersey zamanla daha katlanılır olacak. Dişi cıktı mı kuzunun? İştah kaybı yasayanlar oldu bu sebeple.

canım hoşgeldin arada merhaba de canım merak ediyoruz seni ve diğer arkadaşları.
Diş çıkarıyor olabilir kuzun takma kafana kendini ve kızını düşün lütfen canım

[esmer] QUOTE="Cnan_1988, post: 38237806, member: 622530"][/QUOTE]
artık hareketlendiler ondan kilo alimi yavaşlayacak hem kızlar daha minyon olur erkek bebekler gibi olmaz olsa hoş olmaz:)) saçım benimde çok dökülüyor doğumdan sonra olur ama aşırı ise stres sıkıntı da yapabilir.kolay şeyler degil yaşadığın canım ama merak etme su akar yolunu bulur.söylemesi kolay ama takmamak gerek sağlık dışındaki hiçbirşeyi.sen çok güçlü bir kadınsın sen annesin canım unutma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…