Birazda olsun içim rahatladı yazınla canım ama benim sıpa %30 kısmı da çok nadir tüketiyor ..gunaydinn tatlislar :)
sonunda akli basinda bir dr buldum
%70 anne sutu %30 ek gida diyor benim verdigim ek gidayi bile azaltti mesela ispanakta nikotin varmis,ceviz,hurma,yumurta,...
Süper olmuş bir de boyunu ölçtün mü tam olur anne kontrolü gibi var mı :)Var hala evet , ben hala süt ürünleri tüketmiyorum , yediğinde yanağında pütürlük oluyor ordan test ediyorum :)
Kız yok kendi oğlumuda ısırarak seviyorum valla :) ama azıcık ısırıyorum :) az önce tartıya dikilttim oğluşu 9.8 geldi :) bu ay dr kontrolü yerine anne kontrolü yaptık :)
merhaba hatunlar... bugün erken uyuyası geldi paşamın annesi de sabah koşusu yaptı çok iyi geldi o hala mışıl mışıl uyuyor :)bakıyorumda hepinizin kuzuları maşallah çok iyi besleniyor benimki neden yemiyor acaba o kadar uğraşıyorum ki her şey çöpe gidiyor
Var hala evet , ben hala süt ürünleri tüketmiyorum , yediğinde yanağında pütürlük oluyor ordan test ediyorum :)
Kız yok kendi oğlumuda ısırarak seviyorum valla :) ama azıcık ısırıyorum :) az önce tartıya dikilttim oğluşu 9.8 geldi :) bu ay dr kontrolü yerine anne kontrolü yaptık :)
Kızım var canım evet 8 aylık oldu
Yine. Sağ kulağında enfeksiyon var antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz hiç soğuk algınlığı olmaması gerekiyormuş mümkün mu abladan kapıyor önüne geçemiyorum her burun akmaya kulak etkilenecek nasıl bir önlem alabilirim bilmiyorum
yer elması bu gün yaptım yarında kırmızı pancar yapacam pirasayi iki haftadır bırakıyorum balık vermedim henüz alınca onuda vermeye başlayacam senin kuzuyada afiyet olsun.birde setten umca isimli bir damla araştırdım bağışıklık sistemi için büyük kızıma versem mi acaba. Bu ilacı bilen var mi.
benim sorduğum kırmızı pancar.geçmiş olsun tekrar, kulak zor geçiyor benim yeğenim oldu 2-3 ay sürdü tedavisi malesef antibiyotikten başka çare yok hatta bir buçuk ay falan şurup kullandılar geçmeyince dr iğne verdi de ondan sora düzeldi, bide diş çıkarması falan tetikliyor bu durumu
benim kızımda aynı yaklaşık bir aydır öksürüyor biraz ilaç verdik şimdi sadece bitkisel bir şurup var ondan veriyorum ama böyle büyyüecekler çünkü büyükte hasta oluyor gelip ona bulaştırıyor, Umuca damlayı bende aldım geçen sene hatta bende bu gün alsam mı diye düşündüm, geçen sene düzenli kullamadık ben veriyordum bakıcı unutuyordu vermeyi, eczacı bana genelde turistlerin türkiye ye gelirken kullandığını söylemişti, hava değişiminden hasta olamak için
bide pancar hangisi kırmızı pancarmı, yoksa şeker yapılan pancarmı, bende alayım
benim sorduğum kırmızı pancar.
Aynen öyle canım az yiyor diyen annelere of ne kadar sıkıcı derken ben öyle oldum iyi miKilosu nasil gulum?
Genel olarak bir "az mi yiyor acaba" endisesi yasadiginizi goruyorum. Saglikli ise sorun etmeyin arkadaslar. Severek yedigi 1 lokma, zorla yedirilen 1 kaseden daha iyidir
Masallah pasana
Ben de opmelere doyamiyorum. Hele uzerini degistirirken parcaliyorum. Elimden zor aliyorlar
Ölçtüm ölçtüm 75 cm olmuş :)Süper olmuş bir de boyunu ölçtün mü tam olur anne kontrolü gibi var mı :)
Aynen öyle canım az yiyor diyen annelere of ne kadar sıkıcı derken ben öyle oldum iyi mi9.200 kg iyi sanırım kilosu
masallah elaya :)
cirkin olsun da nazar degmesin :)
ben firsat bulsam uyurum da gece bazan o kadar sik kalkiyotum ki uykum kaciyor artik sabah olsa da bitse iskence diyorum
ece oyunu ne?
benim oglum da saklambaci cok seviyor:)
Bir nevi saklanmac elimizi yuzumuze kapatip yada bi seyin arkasina saklanip "eceee" diyoruz ona mutlu oluyor
bence acinca yemedigini dok gerci siz de bosa gitmez mamaseversiniz
niye yogurtla amayalamiyorsun?
patecanin boyu kac oldu?
masallah rekor sizde :)
benimki anca etrafi dagitma pesinde
:)
bunu nasil anladin? eymen pasam
ne guzel yazmissin
Aksama kadar milyon kere yaradana kurban oluyorum
kaka yaptiginda,agzini yemek icin actiginda,guldugunde,...yada hicbirsey yapmadiginda cok sukur
Canım büyük okuldan mikrobu taşıyor grip küçüğe geçiyor burun akıntısı olmayacakmış kulakla boğaz arasında östaki borusu var görevini tam yerine getiremiyor ondan oluyor soğuk almayacak burnu akmaya başladığı anda soğuk algınlığı ilacı ve sprey kulanacakmisim birde yatar pozisyonda emzirmeyecem başı yüksekte olacak önlemler bu buna rağmen olursa antibiyotik başka çare yok ateş olmadığı halde şimdi kullanmaya başladım çok üzgünüm kullanmazsam iletleye bilir Allah korusun duymayı bile kaybedebiliyordr baslatmadi da ben kendim icin deneyim
Dene canım salataya katabilirsin.haslayip yiyebilirsiniz ben severim vitamin deposu kan yapımı için bire bir
orta kulak iltihabini tamamen bitirecek tedavi ne?
neden iltihaplanmis var mi sebep?
Elinin kakada ne işi var dikkat etmemişler mi.ne aşısı yapmışlar bende unuttun dok sorayım grip aşısını aslında eylül ayında yapmam gerekiyordu ev tanışınca unuttum şimdi yaptırıma olur mubizim arkadaşın çocuğunun kulağıda iltahap yapmış dış kulak inanılır gibi değil ama kültür sonucunda dışkı çıkmışi yani çocuk altı açılırken elini sürmüş sonrada kulağına soktuğundan olabilirmiş onların ayeşil akıntı şeklindeydi mikrop kapmış yani onlara hem antibiyotik damla hem antibiyotik başlamış ve evde bile şapka takın demiş ama kesin çözümü varmı bilmem ama seninki ablasından kapıyor yavrum çok zor benim ablamın oğluda okula gidiyor çocuk hasta bu arada daha 4 yaşındalar onlara aşı yapmışlar suriyelilerden dolayı salgın varmış erken aşılama kamp. başlamış.inşallah çabuk etlatır.
Canım hangi bitkisel ilaç kullanıyorsun büyük için polen ar şutu propolis karışımını yaptiracam dok sordum verebilirmisin dedi küçüğe yasak birde büyüğe bıldırcın yumurtası veriyorum haftada iki yada üç gün aralıklı umcayida büyük için almayı düşündüm bir yan etkisi falan varmı memnun kalsın mı be kadar bir süre kullandınız bilgi verebilirmisinbenim bildiğim burnu akmaya başlayınca veriyorsun hemen önünü alıyor.senin kuzuyada geçmiş olsun. Pancar kırmızı olan şeker pancarı şimdi yaptım kız uyanınca verecem.dünde yer elması yapmıştım kış ayı sebze mevsimi bu kadar vitaminli beslerken halen grip olabiliyor valla yapmadığım şey kalmıyor çocuğun bağışıklık sistemi çökecekgeçmiş olsun tekrar, kulak zor geçiyor benim yeğenim oldu 2-3 ay sürdü tedavisi malesef antibiyotikten başka çare yok hatta bir buçuk ay falan şurup kullandılar geçmeyince dr iğne verdi de ondan sora düzeldi, bide diş çıkarması falan tetikliyor bu durumu
benim kızımda aynı yaklaşık bir aydır öksürüyor biraz ilaç verdik şimdi sadece bitkisel bir şurup var ondan veriyorum ama böyle büyyüecekler çünkü büyükte hasta oluyor gelip ona bulaştırıyor, Umuca damlayı bende aldım geçen sene hatta bende bu gün alsam mı diye düşündüm, geçen sene düzenli kullamadık ben veriyordum bakıcı unutuyordu vermeyi, eczacı bana genelde turistlerin türkiye ye gelirken kullandığını söylemişti, hava değişiminden hasta olamak için
bide pancar hangisi kırmızı pancarmı, yoksa şeker yapılan pancarmı, bende alayım
Bir pancar muhabbetidir gidiyor. Canim seker. pancari cekti. Yok burda. Ne yapacagim. ben simdi, bir yerime birsey olacak
Ölçtüm ölçtüm 75 cm olmuş :)
Gunaydin guzellerNe guzel yagmur yagiyor
Masallah deIse mi basladin sen?
Benim sipanin da bir tanesi kenardan milimle cikmis. Ayi bulur herhalde uzamasi.
Benimki agliyor meme diye uzerime saldiriyor zaten canim. Ben de en az 2 kere emziriyorum gece. Emzik gibi de kullanmiyor, bildigin emiyor ac gibi
Masallah kuzuna
Kızlar nasılsınız?
Arada girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.
Hasta olan Bebişlere Allah acil şifa versin.
Umarım en yakın zamanda iyileşirler.
Kilodan bagsedilmis benim kız 2 aydır çok az kilo alıyor 6. Ay 8 kiloydu 8. Ayı bitti 8.500 falan yemiyor yine mama pure vs. Biraz zayıfladı gibi ama boy atıyor ondan sanırım.
Stresim sütüme yansıdı iştahım yok, saç tellerim resmen intihar ediyor inanılmaz dökülüyor. Kilo alamıyorum benimde iştah 0. Zorlasam da kendimi olmuyor. Allahım sınav ediyor beni lakin, ağır geçiyor bana bu zaman. Çok siniri ve tahammülsüz oldum resmen. Kitap okumaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama çok başarılı değilim. Böyle durumlar bende.
sıkıntıları azalsın da uzasın yavaş yavaş. diş hediği de ister şimdi bu
Kızlar nasılsınız?
Kilodan bagsedilmis benim kız 2 aydır çok az kilo alıyor 6. Ay 8 kiloydu 8. Ayı bitti 8.500 falan yemiyor yine mama pure vs. Biraz zayıfladı gibi ama boy atıyor ondan sanırım.
Stresim sütüme yansıdı iştahım yok, saç tellerim resmen intihar ediyor inanılmaz dökülüyor. Kilo alamıyorum benimde iştah 0. Zorlasam da kendimi olmuyor. Allahım sınav ediyor beni lakin, ağır geçiyor bana bu zaman. Çok siniri ve tahammülsüz oldum resmen. Kitap okumaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama çok başarılı değilim. Böyle durumlar bende.
Kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?