2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aynen benim oğlumda öyle hele çay reklamı ve diş macunu reklamı çıktı mı asla alamazsın bağırıyor

inşallah insafa gelir de veriri canım Allah yardımcınız olsun tabi eşinin üstüne fazla gitmemen iyi Alah korusun vermezse farklı durumlar ortaya çıkmasın

aynen benim oğlumda öyle hele çay reklamı ve diş macunu reklamı çıktı mı asla alamazsın bağırıyor
:) bizde kızdırmak için önüne geçiyoruz çıldırıyor sıpa.annemede hak veriyorum kadın diyor napıyım reklam açıp ancak wc gidebiliyorum diye yoksa kapıya doğru gittiğini görürüse kıyamet kouyor kadın sistit olacak :)

inşallah insafa gelir de veriri canım Allah yardımcınız olsun tabi eşinin üstüne fazla gitmemen iyi Alah korusun vermezse farklı durumlar ortaya çıkmasın
amin.olmuşla ölmüşe çare yok napalım bütün gün araç kullanıyor bende sıkıştırsam iyice kafasını toparlayamıyacak allah sağlık versin hallolur herşey herşeyin olduğundada olmadığındada vardır bir hayır.

anladım canım. alamayacağız biz demek ki araba.
şubatın ikinci haftasında başlıyorum. lakin ocağın 10undan itibaren burda değilim. gitmeden bulsam iyi olurdu. neyse belki beni ilçeye atarlar da ücretsiz izne ayrılırım böyle bi ihtimal de var ama ben artık çalışmak istiyorum. bi yandan da kızımı bırakmak istemiyorum. hayırlısı inşallah, kendimden çok kızım için dua ediyorum. inşallah gönlmüzce olur.
benim aras büyüdü teyzeleri ama çok yaramaz
Eki Görüntüle 1354796
maşallah ki onaaaa çok tatlı annesi. koca köyün ağası gibi oturuyor.

canım çok geçmiş olsun... benim kızım da rota virüsü kapmıştı... geçti şükür çok yağlı şeyler yedirme demişti doktor... zeytin yağı veriyordum onu bile kestim... bayağı kilo kaybetti..bol bol su içir sıvı şeyler yesin içsin...çabucak atlatır inşallah...

senin ve bebeğin için iyi bir deneme olacak canım hayırlıısı olsun...

yaaa sorma reklamlara bakarken es kaza önünde dur hemen eliyle iti veriyor seni..kafasınıda eğiyorki tv ekranını görmek için...televizyon çocuğu yaptık bunlarıda...

benim aras büyüdü teyzeleri ama çok yaramaz
Eki Görüntüle 1354796
maşşallah nazar değmesin...maşşallah

Bebislerinizi gordukce icim aciliyor, bunlarda benim omur torpulerim, 3 pasam
senin paşalarada maşşallah... yaşam kaynakların

hirsizi bir arkadasim anlatti ananesi uyuyakalmis sqbah uyaninca gormus bebegi vefat etmis memede canim cok dikkat et allah korusun eskiden bende yapardim artik korkuyoum ne olur ne olmaz diye
ayyy Allah korusun canım... bende çok duydum onu... insanlık hali ağzını burnu tıkanı verir birde uykusu derinse yavrunun seside çıkmaz ... Allah korusun ... canım işte mem ağzında çok uzun uyuduğu için yapıyordum... uykum derin değildir bir de hiç kımıldamam... okuyup üfleyip Allah a emanet edip gözümü kapıyorum...ama sonuçta uyuyoruz ne olur ne olmaz... uyunca kaldırıp beşiğe koyuyorum çoğu zaman en fazla 20 dakika uyuyor...yalancı memyide çok denedim ama her seferinde ağzından tükürüp ağlıyor... yalancı memeye ısrar edeyim ozaman napim...çok duydum uykuda ölen bebek ama sen söyleyince irkildim...vardır bir hayır

sut sagip birakmis miydin ictiyse eger o senin elini opsun malum sut annesi oldun

kuaforden yaziyorum bukalemun gibi hergun farkli renkle ise giden biri olarak:))

Benim kuzuda öyle :) ilk dişin ucu elime geliyor artıkkk :)))) gece emmeyede başladı tekrar, amaannn dedim em dedim , birdahamı gelicen dünyaya dedim :)) al dedi git dedi , çocuklarınıda al dedi git dedi :))))
kiz costun yine..tavayla vurdu deseydin bi o kalmis:))tavayla vurdu tavayla.gecmis olsun sana.disi de hayirli olsun simdiden cikar gun isigina az kalmis.emzir tabi bol bol iki memeyi de ver ama(ananem her telefonda boyle der.sanki birini ceyizine sakliyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…