evet benim kızda kumanda,çaşıklara atlıyor sürekli .annemde biraz kolaya kaçıp raklamlara alıştırmış kızımı ne yazıkki reklamlara bayılıyor önüne geçince nereden nasıl bakacağım diye uğraşıyor..
hayırlısı evet bende zaten eşimde böyle olacağını bilse vermezdi bunun için huzursuz etmek istemiyorum ama insan kendinden kısıp biriktiriyor çok zoruma gidiyor hazmedemiyorum eşimde şimdi işsiz kalabilir,parayıda kaptırdı iyice psikolojisi bozulmasın diye onada yansıtmak istemiyorum alamazsata elimizden bir şey gelmez huzurumuz kaçtığıyla kalırız diye zaten oda almak için çabalıyor bu akşam konuşacak tekrar.
:) bizde kızdırmak için önüne geçiyoruz çıldırıyor sıpa.annemede hak veriyorum kadın diyor napıyım reklam açıp ancak wc gidebiliyorum diye yoksa kapıya doğru gittiğini görürüse kıyamet kouyor kadın sistit olacak :)aynen benim oğlumda öyle hele çay reklamı ve diş macunu reklamı çıktı mı asla alamazsın bağırıyor
benim aras büyüdü teyzeleri ama çok yaramaz
Eki Görüntüle 1354796
amin.olmuşla ölmüşe çare yok napalım bütün gün araç kullanıyor bende sıkıştırsam iyice kafasını toparlayamıyacak allah sağlık versin hallolur herşey herşeyin olduğundada olmadığındada vardır bir hayır.inşallah insafa gelir de veriri canım Allah yardımcınız olsun tabi eşinin üstüne fazla gitmemen iyi Alah korusun vermezse farklı durumlar ortaya çıkmasın
anladım canım. alamayacağız biz demek ki araba.Insallah gonlune gore bir bakici bulursun canim. Belli mi baslayacagin tarih?
Ben de bandigo aldim. Ayaklari cikardim keyifle saldiriyorIlk arabami da ebebekte denedik gulum. Yavas yavas surdu keyiflendi, milleti de kendine guldurdu Evde olunca donup bakmiyor ya da dikkati dagilinca birakip devriliyor. O oyuncagin zamani simdi zaten. 1-2 aya tutmadan yururler ihtiyaclari kalmaz
Ilk gunun kolay gecer insallah canim. Yarim gun olmasi da buyuk avantaj. Buyukanneleri guzel guzel bakarlar
maşallah ki onaaaabenim aras büyüdü teyzeleri ama çok yaramaz
Eki Görüntüle 1354796
Cok tatli masallah, Allah nazarlardan saklasin.benim aras büyüdü teyzeleri ama çok yaramaz
Eki Görüntüle 1354796
üçüde birbirinden yakışıklı maşallahBebislerinizi gordukce icim aciliyor, bunlarda benim omur torpulerim, 3 pasam
Sagol cnm, bir ay onceki hali pasanin disleri cogalttik biz, cektiriyo valla bakma sevimliligineüçüde birbirinden yakışıklı maşallahufaklığın o gülüşü ne dişlerde çıkmış yerin onu :)
o zamn benim yaptırmam lazım... eve 10 kişi gelse hepsi toplu taşıma kullanıyor.iş yerkerinde gittikleri yerlerde tonlarca insanla tokalaşıp temas halindeler... ben kızı dışarı çıkarmasamda eve gelenlerden koruyamıyorum maalesef böyle oluncada ne kadra aşı bilmem ne varsa yaptırmam lazım... rota virüsünü eşim paralı diye güvenmeyip yaptırmadı kızım rota virüsü kaptı pşmanlıktan mahfoldu ..bir daha ihmal etmiycem diyor...mikrop üstümüze elimize saçımıza bile bulaşıyor.. eve her gelen baştan aşağı banyo yapamazki çoğu zamn ellerini bile yıkamadan kızımı seviyorlar... gözüm gördüğünde uyarıyorum ama ben işten dönmeden çoğu gelmiş oluyor...
dişlerinde hala bir düzelme yokmu hala çok ağrıyormu
dün ben yaptım... genzine kaçmasında bir sakınxa yok hatta yutmasında çünkü zararlı bir şey değil... bayağı açıldı burnu dün iyi uyudu kızım..
evet canım sabaha kadar emiyor çoğu zaman ağzında uyuyor ... aynı yatakta beraber yatıyoruz... gece 3-4 defa uyanır..bir sağ meme bir sol meme öyle hem emip hem uyur... ben hiç kımıldamıyorum... kalça kemiklerim bir birine geçiyor... işte şu son 2 gündür nezleden emmiyordu ayağımda salladım yatakta... uyuyunca bende sırtımı dayayıp uyudum ama 10 dakikada bir uyandı... rüyamda bile ayağımı sallıyorum...
işte benimd eonunda kaliteli uyumamız için kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım...ama etini koparmışlar gibi ağlıyor...ben alıştırsam kv yapmıyor... bekliyoz işte büyüsünde
sabah evden çıkarken birde akşam eve gelince... elini öperim.. daha doğrusu öpmemi bekler...herkes garipsiyor ama yani kendi aileside garipsiyor... kendi kızı oğlu falan öpmez... yani sadece benden isyiyor... ve çok hoşuna gidiyor... dün anne yine maaşı alınca dışarı çıkalım bir yerlere yemeğe gidelim dedim... çok sevindi...kızı yatırıp koltuk altına sıkıştırıp zorla ağzına 3 saattir masada duran kalmış mamayı tıkıştırıken gördüm...beni görünce biberonu fırlattı... bende aldım döktüm...demekki yemekleride böyle yediriyor... sevmiyor sebzeyi diyordu haliyle istemez tabiki...dün mesela yaptığım bütün tarhana çorbası bitmiş... hepsini kızımın yemesine imkan yok...döküyormu diye düşünüyorum... dün yatana kadara taze soğan gevelettim kıza... ağzırı sancısı azaldı gibi keyfi yerine geldi... dün iyiydik ghh şükür[/QUOTE hirsizi bir arkadasim anlatti ananesi uyuyakalmis sqbah uyaninca gormus bebegi vefat etmis memede canim cok dikkat et allah korusun eskiden bende yapardim artik korkuyoum ne olur ne olmaz diye
maşallah kuzularaBebislerinizi gordukce icim aciliyor, bunlarda benim omur torpulerim, 3 pasam
canım çok geçmiş olsun... benim kızım da rota virüsü kapmıştı... geçti şükür çok yağlı şeyler yedirme demişti doktor... zeytin yağı veriyordum onu bile kestim... bayağı kilo kaybetti..bol bol su içir sıvı şeyler yesin içsin...çabucak atlatır inşallah...Kizlar meerhaba. nasilsiniz insallah bebisler ve siz iyisinizdir. benim minik 8.5 aylik oldu ama hala disler cikmadi ucu filanda gozukmuyor hibu arad size tavsiyem emekleyen bebeklere cok dikkat edin agzina yerden biseyler koymasin benimki bir haftadir kusuyirdu kaka tahlilinde rota virusune rastlandi dikkat edin kizler. o kadar moralim bozuk ki... birde son bir sey 9 aylik kizamik asisi yapikiyormus yaptiran varmi ates vs yapiyormu
senin ve bebeğin için iyi bir deneme olacak canım hayırlıısı olsun...günaydın kızlar inşallah herkesin keyifler yerindedir güzel bir hafta geçiririz ben yarın okula gideceğim yarım günde olsa kuzuyu ilk kez bırakacağım için biraz tuhaf hissediyorum kendimi biberona da alışık değil Allah a emanet edip gideceğiz artık kaynanam ve annem burda aralarında paslaşırlar artık :)güzel oyunlar oynayıp eğlensin kerem:) ayrıca geçmiş olsun canım umarım iyi haberler alırsın dr
yaaa sorma reklamlara bakarken es kaza önünde dur hemen eliyle iti veriyor seni..kafasınıda eğiyorki tv ekranını görmek için...televizyon çocuğu yaptık bunlarıda...evet benim kızda kumanda,çaşıklara atlıyor sürekli .annemde biraz kolaya kaçıp raklamlara alıştırmış kızımı ne yazıkki reklamlara bayılıyor önüne geçince nereden nasıl bakacağım diye uğraşıyor..
maşşallah nazar değmesin...maşşallahbenim aras büyüdü teyzeleri ama çok yaramaz
Eki Görüntüle 1354796
senin paşalarada maşşallah... yaşam kaynaklarınBebislerinizi gordukce icim aciliyor, bunlarda benim omur torpulerim, 3 pasam
ayyy Allah korusun canım... bende çok duydum onu... insanlık hali ağzını burnu tıkanı verir birde uykusu derinse yavrunun seside çıkmaz ... Allah korusun ... canım işte mem ağzında çok uzun uyuduğu için yapıyordum... uykum derin değildir bir de hiç kımıldamam... okuyup üfleyip Allah a emanet edip gözümü kapıyorum...ama sonuçta uyuyoruz ne olur ne olmaz... uyunca kaldırıp beşiğe koyuyorum çoğu zaman en fazla 20 dakika uyuyor...yalancı memyide çok denedim ama her seferinde ağzından tükürüp ağlıyor... yalancı memeye ısrar edeyim ozaman napim...çok duydum uykuda ölen bebek ama sen söyleyince irkildim...vardır bir hayırhirsizi bir arkadasim anlatti ananesi uyuyakalmis sqbah uyaninca gormus bebegi vefat etmis memede canim cok dikkat et allah korusun eskiden bende yapardim artik korkuyoum ne olur ne olmaz diye
sut sagip birakmis miydin ictiyse eger o senin elini opsun malum sut annesi oldunkapıdan çıkarken eve gelince öpüşme faslına herkes o ne asker uğurlar gibi sürekli diyor ama olsun olsun öpsün diyor kv ...demekki kadının pek elini öpen yok... egosumu tatmin oluyor yoksa başka duygularımı kabarıyor garip bir haz alıyor bend eanlamıyorum ama öpüyorum öyle iğrenir gibide değil severek öpüyorum... napim yani öyle düşünmesem bana eziyete dönüşür ...
babaannen iki dakikada mideye indiriyormuş ... tadına bakıyor hemde her kaşığı verirken bakıyor ama dediğin gibi ben evdeyken kaseyi bitiren kız ben yokken 2 kaşık yemiyor diyordu... kendisine beceriksiz dememem için kendi yiyor olabilir... aman dökmesinde onada razıyım...afiyet olsun ne diyim... kilo aldı bu aralar zaten kv...:)
canım o zamn oturu pozisyonda sık sen burnuna çok fazla midesine kaçmaz belki serum... ben yatırıp kafasını yana çevirdim...
uyurken derken uyutmadan öncemi... çünkü uyurken damlatırsan korkar uyanır belki...canım artık damlatmıyorum ben işe yaramadığı için...Bir-Yolcu supapatya88 ve @patee arkadaşımızın dediği gibi fışkırtıyorum ... dün akşam yaptım bayağı açıldı burnu... uyumadan önce yaptım ... evde olsam sabah ta yapardım...
canım sabredilecek bir şeymiş gibi bakarsam şeytan aklıma bin bir türlü şey getiriyor... kendi annemde görüyor...dedim hep böyleyiz ..... kendi annemde bana el öpmekle ağız aşınmaz dedi...
:))sut sagip birakmis miydin ictiyse eger o senin elini opsun malum sut annesi oldun
o ne tombik tombalak saclara bak ya masallah ne kadar uzamisgünaydın herkesekeyifli hafta sonları dilerim. biz evde nasıl vakit geçirilir diye düşünmekteyiz. umarım sizin daha eğlenceli bi hafta sonunuz olu Eki Görüntüle 1352508
bu kuzuya bakıcı bulamadık haala
kuaforden yaziyorum bukalemun gibi hergun farkli renkle ise giden biri olarak:))vallaha hamileliğim sonuna doğru insan içine çıkmak istemiyordum bu saç yüzünde saçım uzun ama aşırı beyaz var yani boyatmadan duramazdım aman 9 at hiç boyatmayınca resmen bir karış beyz saç herkez garip garip bakıyordu
aslında en güzel ve parlak doğal saç ama öyle bir şansım yok ama 50lere gelince benbeyaz uzatıcam boyatmadan .vallaha bende koaförü çok severim hatta çok uykum geliyor o kdar saçım elleşilince zaten :)
yok tabi ama dogal ne var ki sabun sampuan makyaj malzemeleri parfum vs liste uzun canimkızlar ben de boyatcam ama geçen programın birinde ibrahim saraçoğlu doğal boya yok dedi boyatmak istiyorum
kiz costun yine..tavayla vurdu deseydin bi o kalmis:))tavayla vurdu tavayla.gecmis olsun sana.disi de hayirli olsun simdiden cikar gun isigina az kalmis.emzir tabi bol bol iki memeyi de ver ama(ananem her telefonda boyle der.sanki birini ceyizine sakliyorum)Benim kuzuda öyle :) ilk dişin ucu elime geliyor artıkkk :)))) gece emmeyede başladı tekrar, amaannn dedim em dedim , birdahamı gelicen dünyaya dedim :)) al dedi git dedi , çocuklarınıda al dedi git dedi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?