2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın kızlar bu kan ilacı lekelerini nasıl çıkarıyorsunuz bütün pijama ve badilerimiz lekeli benim oğlanın kan ilacı verirken eli kolu durmuyor ki hep bir yerlerine döküyorum önlükler de yetmiyor artık

ben sadece sabun kullandığım için çıkaramıyorum doğrusu sabunla çitiledim ama rengi açılsada tam çıkmıyor leke çıkarıcıda ben kullanmadım ama kosla falan çıkarır muhtemelen ama ciltleri hassas olduğundan ben kullanmadım leke olanlarda lekeleri duruyor artık itirazsız içtiği içinde sorun olmuyor.

Umarım canım yazık Dediğin gibi kaç

ben roxy sabun tozuyla yıkıyorum çıkan çıkıyor çıkmayanda kalıyor ama artık ilaçlarını şırıngaya çekerek veriyorum sürekli sağına soluna dökmekten... ilacın yarısı heba oluyor... bende şırıngayla damla damla akıtıyorum ağzına...

günaydın canlar çöpçü balığı gibi kızım var. yerde ufak ne bulursa ağzına atıyo. o kadar dikkat ediyorum ama yine de ufaklar kırıntılar oluyo işte.

Çok teşekkürler cnm güzel tarifmiş
rica ederim. afiyet şifa olsun kuzuna
insanla uğraşmak zor. komşum var bi tane, çok sevdiğim. o talip bu işe. aramız bozulur diye korktuğumdan emin olamıyorum. offf ne zor iş
çok üzüldüm canım. iyiniyetiniz suiistimal edilmiş. şimdi özel sektörde çalışan kimse doğru dürüst alamıyo parasını. hep içerde alacağı var herkesin. yazık, olan sizin emeklerinize oluyo. ne denir ki, kendini üzme desem, elinde değil. ama giden para olsun canım. ne kayıplar var, parayla yeri dolmayacak. Allah onların eksikliğini göstermesin. hayat bir inişten, bi çıkıştan ibaret. inmeye bi başlıyosun. sanki dik bi dağdan aşağı paldır küldür yuvarlanır gibi iniyosun. bi anda her şy üst üste geliyor, tepetaklak oluyosun. derken çıkmaya başlıyosun, ağır ağır, yorula yorula. işte hayat tam böyle. yeter ki sevdiklerin yanında olsun canım.
güle güle kullansın korsan zamanla oynamayı da, ilk arabamla yürümeyi de öğrenir. ben de ondan tedirgin oluyordum, hızlı gidip devrilir mi diye. denemeden alamayacağım ilk arabamı. malum burda da yok maalesef. ben internetten aktivite masası aldım. gelmesini bekliyorum sen hangisini aldın? bondigoda karar verdim ben en son. fisher price nin var bi tane. aklım kaldı onda ama arada 50 lira fark var diye diğerini tercih ettim. inşallah sever kuzum.
nasip işte. nasıl da yan çizmişler. ne kadar ayıp, insanı yarı yolda bırakmışlar. ne kadar zor durumda kaldığını tahmin edebiliyorum. neyse son anda bulmuşsun birini, memnunsun da heralde. darısı başıma

Kizlar meerhaba. nasilsiniz insallah bebisler ve siz iyisinizdir. benim minik 8.5 aylik oldu ama hala disler cikmadi ucu filanda gozukmuyor hi bu arad size tavsiyem emekleyen bebeklere cok dikkat edin agzina yerden biseyler koymasin benimki bir haftadir kusuyirdu kaka tahlilinde rota virusune rastlandi dikkat edin kizler. o kadar moralim bozuk ki... birde son bir sey 9 aylik kizamik asisi yapikiyormus yaptiran varmi ates vs yapiyormu

günaydın kızlar inşallah herkesin keyifler yerindedir güzel bir hafta geçiririz ben yarın okula gideceğim yarım günde olsa kuzuyu ilk kez bırakacağım için biraz tuhaf hissediyorum kendimi biberona da alışık değil Allah a emanet edip gideceğiz artık kaynanam ve annem burda aralarında paslaşırlar artık :) güzel oyunlar oynayıp eğlensin kerem:) ayrıca geçmiş olsun canım umarım iyi haberler alırsın dr

Emekleyerek erişim alanını kuzineye kadar genişleten Ceku'mdan herkese iyi geceler!
Kendisi hâlâ kel ve dişsiz olarak 9.'u aya ilerliyor.. bkz. ekteki resim..
Eki Görüntüle 1353224

anladım canım ne kadara almıştın
benim oğlum da aynı cıngırağını sallasak oynuyor:)

Gecmis olsun canim. Ne kadar korusak da engelleyemeyiz. Her an yanlarinda degiliz. Dikkat ediyoruz supurup silmeye ama yine de bi yere kadar. Disleri de cikar annesi merak etme. Zaten ortalama 9-10 aylikken cikar disler. Gec de gelwbilir, erken de olabilir. Kizamiga ek olarak, bi de menenjit var. Kimi doktorlar 9. ayda yaptiriyolar.

ay canım ya adam resmen kandırmış kimbilir neler dedi ki eşini kandırmış. Ne diyelim Allahından bulsun. Hakkınızda hayırlısı olsun canım ya inan çok üzüldüm.

Insallah gonlune gore bir bakici bulursun canim. Belli mi baslayacagin tarih?

Ben de bandigo aldim. Ayaklari cikardim keyifle saldiriyor Ilk arabami da ebebekte denedik gulum. Yavas yavas surdu keyiflendi, milleti de kendine guldurdu Evde olunca donup bakmiyor ya da dikkati dagilinca birakip devriliyor. O oyuncagin zamani simdi zaten. 1-2 aya tutmadan yururler ihtiyaclari kalmaz

Ilk gunun kolay gecer insallah canim. Yarim gun olmasi da buyuk avantaj. Buyukanneleri guzel guzel bakarlar

snowyy

şimdiki çocuklar tencere tavayı daha çok seviyor oyuncaklara nazaran
evet benim kızda kumanda,çaşıklara atlıyor sürekli .annemde biraz kolaya kaçıp raklamlara alıştırmış kızımı ne yazıkki reklamlara bayılıyor önüne geçince nereden nasıl bakacağım diye uğraşıyor..

ay canım ya adam resmen kandırmış kimbilir neler dedi ki eşini kandırmış. Ne diyelim Allahından bulsun. Hakkınızda hayırlısı olsun canım ya inan çok üzüldüm.
hayırlısı evet bende zaten eşimde böyle olacağını bilse vermezdi bunun için huzursuz etmek istemiyorum ama insan kendinden kısıp biriktiriyor çok zoruma gidiyor hazmedemiyorum eşimde şimdi işsiz kalabilir,parayıda kaptırdı iyice psikolojisi bozulmasın diye onada yansıtmak istemiyorum alamazsata elimizden bir şey gelmez huzurumuz kaçtığıyla kalırız diye zaten oda almak için çabalıyor bu akşam konuşacak tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…