- 25 Ağustos 2014
- 827
- 1.223
- 358
- 40
ben sadece sabun kullandığım için çıkaramıyorum doğrusu sabunla çitiledim ama rengi açılsada tam çıkmıyor leke çıkarıcıda ben kullanmadım ama kosla falan çıkarır muhtemelen ama ciltleri hassas olduğundan ben kullanmadım leke olanlarda lekeleri duruyor artık itirazsız içtiği içinde sorun olmuyor.günaydın kızlar bu kan ilacı lekelerini nasıl çıkarıyorsunuz bütün pijama ve badilerimiz lekeli benim oğlanın kan ilacı verirken eli kolu durmuyor ki hep bir yerlerine döküyorum önlükler de yetmiyor artık
Umarım canım yazık Dediğin gibi kaçamin inşallah kendi paramıda almak istiyorum ama onların işleri düzelsin yani kötü insanlarda değiller eşim 9yıldır çalışıyor yanlarında arada ufak haksızlıkları olsada bi kötülüklerini görmedim ama ailecek çok savruklar ben muhasebe bildiğim için onlara çok söyledim ama bir türlü tüm aileyi bir maaşa bağlamayı istemediler hepsi bol bol yedi hesapsızca piyangosuda bize vurdu inşallah toparlanırlarda bizde alacağımızı alırız kaç kişinin ekmeği var o iş yerinde iş arkadaşının hanımı hamile 2 ay sonra doğuracak .diğer arkadaşının 3 çocuğu okuyor hanımı hiç kimsenin çalışmıyor çok kişininde düzeni bozulacak inşallah toparlanırlarda kimse üzülmez.
ben roxy sabun tozuyla yıkıyorum çıkan çıkıyor çıkmayanda kalıyor ama artık ilaçlarını şırıngaya çekerek veriyorum sürekli sağına soluna dökmekten... ilacın yarısı heba oluyor... bende şırıngayla damla damla akıtıyorum ağzına...günaydın kızlar bu kan ilacı lekelerini nasıl çıkarıyorsunuz bütün pijama ve badilerimiz lekeli benim oğlanın kan ilacı verirken eli kolu durmuyor ki hep bir yerlerine döküyorum önlükler de yetmiyor artık
rica ederim. afiyet şifa olsun kuzunaÇok teşekkürler cnm güzel tarifmiş
insanla uğraşmak zor. komşum var bi tane, çok sevdiğim. o talip bu işe. aramız bozulur diye korktuğumdan emin olamıyorum. offf ne zor işapartmanda yöneticiye sötleyin yada yakınınızda site varsa oranın görevlisine falan onların çevreleri çok oluyor .seni çok iyi anlıyorum gerçekten baştan konuş ben konuştuğum halde dedğim saatten geç gelip erken çıktı sonrada bana alınmış gelmedi onu bile ben arayınca öğrendim.
çok üzüldüm canım. iyiniyetiniz suiistimal edilmiş. şimdi özel sektörde çalışan kimse doğru dürüst alamıyo parasını. hep içerde alacağı var herkesin. yazık, olan sizin emeklerinize oluyo. ne denir ki, kendini üzme desem, elinde değil. ama giden para olsun canım. ne kayıplar var, parayla yeri dolmayacak. Allah onların eksikliğini göstermesin. hayat bir inişten, bi çıkıştan ibaret. inmeye bi başlıyosun. sanki dik bi dağdan aşağı paldır küldür yuvarlanır gibi iniyosun. bi anda her şy üst üste geliyor, tepetaklak oluyosun. derken çıkmaya başlıyosun, ağır ağır, yorula yorula. işte hayat tam böyle. yeter ki sevdiklerin yanında olsun canım.kızlar bu arada çok stres altındayım bu sıra sağımda solumda ağrılı kabarıklar çıkıyor muhtemelen stresten doğum param ve kaza yaptığım aracımı hurdaya sattığımız parayı kenara koymuştum araç almak için.eşim benden patronu için istedi benim vermiyeceğimi ikiside bilir 1 gün için çek ödemesinde kullanıp ertesi gün elinde olacak dediler bende o arada araç arıyorduk ama fiyatlar uçuk olduğundan kenardaydı eylül ayında oldu bu konu eşim illa ver ertesi gün ben getiricem durumu iyi ek bi ödeme falan dedi bu arada birde eşimin 6bin maaş alacağı var onuda araç alırken vericek derken eşim illa tutundu verelimde verelim 1günlük dedim sorun çıkmasın ver yarın isterim kızlar hala gelmedi param bide üstüne eşimle bir kaç tartıştım oda haklısın diyip susuyor bende evimizin huzuru kaçmasın diye sabrediyorum sonuçta eşimde napsın olan oldu bide üstüne onun aracını alalım bari dedik üstüne kredi çekip satarız krediyi kapar kendimize uygun bir araç alırız ne görelim tüm araçları hacizli.ağlıyorum ama çare değil o parayı 1,5 yııllık maaşıma eş değereşimde üzüldüğünden bir şeyde diyemiyorum adam 2 günde 3 kilo verdi haftada 200tl zor alıyor maaşından allah sonumuzu hayır etsin.
güle güle kullansın korsanGunaydin canlarKeyifli bir hafta olur insallah
Aktivite merkezini masa seklinde kullanamadi oglan. Abanip uzerine deviriyorAyaklarini cikarttik bizde o sekilde oynuyor. Ilk arabama da pek ilgisi yok. Benim tutturup yaninda durmam gerekiyor. Hizli gidip devriliyor
Ben hic dusunmuyorum artik canim. Rabbim ne kadar uygun gorduyse koruyup kollarim. Yilbasindan sonra ne alacaksin sorunu anlamadim
Evet ilk kontrol 1 yasinda canim. Ben 6 ayda da goturmustum. Kontrol derken ben 9. Ay kontrolunu kastetmistim gulum
Icer gercerten belli olmaz sagi solu
Ben 35 olacagim. Hic beyaz yoktu. Bir aydir onlerde 4-5 tane cikti. Hic boya vs gecmis yok, boyamak ta istemem herhalde. Dogal beyazlasin
Cok uzuldum canim. Erkekler biraz saf mi oluyor nedir. Benim esim de birine kaptirmisti bir miktar yillar once. Ondan beri birisi borc ya da kefil olmasini istediginde hanim razi olmaz deyip saviyormus basindan. Hala hayir veremem diyemiyor beni suruyor one.
Siz insallah geri alirsiniz.
nasip işte. nasıl da yan çizmişler. ne kadar ayıp, insanı yarı yolda bırakmışlar. ne kadar zor durumda kaldığını tahmin edebiliyorum. neyse son anda bulmuşsun birini, memnunsun da heralde. darısı başımaHerkese günaydınlar
Hastalıksız, dertsiz bir hasta dilerim herkese
Umarım istediğin gibi birilerini bulursun canım, ben ilk kızımda yaz tatiline girmeden ayarladım daha doğrusu onlar kendileri geldi biz bakmak istiyoruz diye konuştuk, herseyde anlaştık evleride çok yakındı bana, bide torunu vardı 9-10 Yaşında oda yarım gün eve gelecekti, neyse paralara dedim sor bende soracak herkes ne kadar veriyorsa bende veririm, neyse aradan aylar geçti, işe başlayacak 10 gün var Aradım biz memleketteyiz dediler, bari bir hafta kala gelin çocuk Alışsın dedim tamam dediler 2 gün sonra aradılar para ne kadar parada anlaşmazsak gelmeyeceğiz dediler bende o sinirle normalde vereceğimin 100 Altını söyledim, yok o zaman biz gelmeyelim dediler delirdim neyse kalmış 5 gün bizde memleketteyiz geldik bir kaç kişi görüştüm olmadı, enson bizim mustatem dedi benim hanım bakar, yalvar yakar ne yaptıysam kadın eve gelmeyi kabul etmedi, mecbur verdim, sabah geliyordu biz çıkınca genelde çocuk uyuyor oluyordu, sonra o giydirip götürüyordu Öğlen gidip emziriyordum, Akşama doğruda gidip alıyordum, böyle 2 yıl baktı, şimdi ufaklığada o bakacak, ama yine eve gelmem diyor bende tam konuşamadım umarım gelmeye ikna ederim
Canım çok zor, para işleri bide adam patronu daha da zor, umarım tez zamanda verir paranızı yada ederi kadar bir mal
güzel oyunlar oynayıp eğlensin kerem:) ayrıca geçmiş olsun canım umarım iyi haberler alırsın drGunaydın canlar iyi hafta sonları
Alışveriş günü bugun. Oglana aktivite masası ile ilk arabam alacagım. Evdekilerden sıkıldı
İnsan kendine konduramıyor işte. Hala gencim bana birşey olmaz mantıgı var. Ne zaman kabullenecegim büyüdüğümü
Yılbasından sonra oglana da kendime de alacagım. Ne diyecek bakalım:)
Afıyet olsun kv ye...kuş sutuyle besler hırsızı seni
günaydın herkesekeyifli hafta sonları dilerim. biz evde nasıl vakit geçirilir diye düşünmekteyiz. umarım sizin daha eğlenceli bi hafta sonunuz olu Eki Görüntüle 1352508
bu kuzuya bakıcı bulamadık haala
Emekleyerek erişim alanını kuzineye kadar genişleten Ceku'mdan herkese iyi geceler!
Kendisi hâlâ kel ve dişsiz olarak 9.'u aya ilerliyor.. bkz. ekteki resim..
Eki Görüntüle 1353224
Sagol canim. Forumun orda kidsmall var ya. Orda jokerden aldik. Sobe nin urunu. Yalniz hic memnun kalmadim sobenin tulumlarindan. Citcitlari tutmuyor. Bacaklari hep aciliyor. O yuzden hic kullanamadik. Sobeden 2 tane 2 li paket tulum aldim. Toplamda 4 tulumun 4u de oyle maalesef
rockci olcak bizim hatun. Bardak singirtisima kapi gicirtisina kafa salliyoruz. Yanaklari benden almis. Cok tontili bi bebek degil ama yanaklar tombik tombik :)
Senin fistiga da mas
Sagol canim. Forumun orda kidsmall var ya. Orda jokerden aldik. Sobe nin urunu. Yalniz hic memnun kalmadim sobenin tulumlarindan. Citcitlari tutmuyor. Bacaklari hep aciliyor. O yuzden hic kullanamadik. Sobeden 2 tane 2 li paket tulum aldim. Toplamda 4 tulumun 4u de oyle maalesef
rockci olcak bizim hatun. Bardak singirtisima kapi gicirtisina kafa salliyoruz. Yanaklari benden almis. Cok tontili bi bebek degil ama yanaklar tombik tombik :)
Senin fistiga da mas
Gecmis olsun canim. Ne kadar korusak da engelleyemeyiz. Her an yanlarinda degiliz. Dikkat ediyoruz supurup silmeye ama yine de bi yere kadar. Disleri de cikar annesi merak etme. Zaten ortalama 9-10 aylikken cikar disler. Gec de gelwbilir, erken de olabilir. Kizamiga ek olarak, bi de menenjit var. Kimi doktorlar 9. ayda yaptiriyolar.Kizlar meerhaba. nasilsiniz insallah bebisler ve siz iyisinizdir. benim minik 8.5 aylik oldu ama hala disler cikmadi ucu filanda gozukmuyor hibu arad size tavsiyem emekleyen bebeklere cok dikkat edin agzina yerden biseyler koymasin benimki bir haftadir kusuyirdu kaka tahlilinde rota virusune rastlandi dikkat edin kizler. o kadar moralim bozuk ki... birde son bir sey 9 aylik kizamik asisi yapikiyormus yaptiran varmi ates vs yapiyormu
Tesekkur ederiz. Ne guzel anne kv yaninda. Bizim kimsemiz yok. Yana done bakici ariyoruzmaşallah kuzulara çok tatlılar
Hatirlamiyorum fiyatini. Ama uygun deyip almistik.anladım canım ne kadara almıştın
benim oğlum da aynı cıngırağını sallasak oynuyor:)
kızlar bu arada çok stres altındayım bu sıra sağımda solumda ağrılı kabarıklar çıkıyor muhtemelen stresten doğum param ve kaza yaptığım aracımı hurdaya sattığımız parayı kenara koymuştum araç almak için.eşim benden patronu için istedi benim vermiyeceğimi ikiside bilir 1 gün için çek ödemesinde kullanıp ertesi gün elinde olacak dediler bende o arada araç arıyorduk ama fiyatlar uçuk olduğundan kenardaydı eylül ayında oldu bu konu eşim illa ver ertesi gün ben getiricem durumu iyi ek bi ödeme falan dedi bu arada birde eşimin 6bin maaş alacağı var onuda araç alırken vericek derken eşim illa tutundu verelimde verelim 1günlük dedim sorun çıkmasın ver yarın isterim kızlar hala gelmedi param bide üstüne eşimle bir kaç tartıştım oda haklısın diyip susuyor bende evimizin huzuru kaçmasın diye sabrediyorum sonuçta eşimde napsın olan oldu bide üstüne onun aracını alalım bari dedik üstüne kredi çekip satarız krediyi kapar kendimize uygun bir araç alırız ne görelim tüm araçları hacizli.ağlıyorum ama çare değil o parayı 1,5 yııllık maaşıma eş değereşimde üzüldüğünden bir şeyde diyemiyorum adam 2 günde 3 kilo verdi haftada 200tl zor alıyor maaşından allah sonumuzu hayır etsin.
günaydın canlarçöpçü balığı gibi kızım var. yerde ufak ne bulursa ağzına atıyo. o kadar dikkat ediyorum ama yine de ufaklar kırıntılar oluyo işte.
rica ederim. afiyet şifa olsun kuzuna
insanla uğraşmak zor. komşum var bi tane, çok sevdiğim. o talip bu işe. aramız bozulur diye korktuğumdan emin olamıyorum. offf ne zor iş
çok üzüldüm canım. iyiniyetiniz suiistimal edilmiş. şimdi özel sektörde çalışan kimse doğru dürüst alamıyo parasını. hep içerde alacağı var herkesin. yazık, olan sizin emeklerinize oluyo. ne denir ki, kendini üzme desem, elinde değil. ama giden para olsun canım. ne kayıplar var, parayla yeri dolmayacak. Allah onların eksikliğini göstermesin. hayat bir inişten, bi çıkıştan ibaret. inmeye bi başlıyosun. sanki dik bi dağdan aşağı paldır küldür yuvarlanır gibi iniyosun. bi anda her şy üst üste geliyor, tepetaklak oluyosun. derken çıkmaya başlıyosun, ağır ağır, yorula yorula. işte hayat tam böyle. yeter ki sevdiklerin yanında olsun canım.
güle güle kullansın korsanzamanla oynamayı da, ilk arabamla yürümeyi de öğrenir. ben de ondan tedirgin oluyordum, hızlı gidip devrilir mi diye. denemeden alamayacağım ilk arabamı. malum burda da yok maalesef. ben internetten aktivite masası aldım. gelmesini bekliyorum sen hangisini aldın? bondigoda karar verdim ben en son. fisher price nin var bi tane. aklım kaldı onda ama arada 50 lira fark var diye diğerini tercih ettim. inşallah sever kuzum.
nasip işte. nasıl da yan çizmişler. ne kadar ayıp, insanı yarı yolda bırakmışlar. ne kadar zor durumda kaldığını tahmin edebiliyorum. neyse son anda bulmuşsun birini, memnunsun da heralde. darısı başıma
günaydın kızlar inşallah herkesin keyifler yerindedir güzel bir hafta geçiririz ben yarın okula gideceğim yarım günde olsa kuzuyu ilk kez bırakacağım için biraz tuhaf hissediyorum kendimi biberona da alışık değil Allah a emanet edip gideceğiz artık kaynanam ve annem burda aralarında paslaşırlar artık :)güzel oyunlar oynayıp eğlensin kerem:) ayrıca geçmiş olsun canım umarım iyi haberler alırsın dr
snowyy
şimdiki çocuklar tencere tavayı daha çok seviyor oyuncaklara nazaran
evet benim kızda kumanda,çaşıklara atlıyor sürekli .annemde biraz kolaya kaçıp raklamlara alıştırmış kızımı ne yazıkki reklamlara bayılıyor önüne geçince nereden nasıl bakacağım diye uğraşıyor..snowyy
hayırlısı evet bende zaten eşimde böyle olacağını bilse vermezdi bunun için huzursuz etmek istemiyorum ama insan kendinden kısıp biriktiriyor çok zoruma gidiyor hazmedemiyorum eşimde şimdi işsiz kalabilir,parayıda kaptırdı iyice psikolojisi bozulmasın diye onada yansıtmak istemiyorum alamazsata elimizden bir şey gelmez huzurumuz kaçtığıyla kalırız diye zaten oda almak için çabalıyor bu akşam konuşacak tekrar.ay canım ya adam resmen kandırmış kimbilir neler dedi ki eşini kandırmış. Ne diyelim Allahından bulsun. Hakkınızda hayırlısı olsun canım ya inan çok üzüldüm.
benim oğlan da oyuncakları dışında her şeyle oynamak istiyor mutfaktaki paspasın bile kenarlarıyla oynuyor düşün yanisnowyy
ay maşallah ne kadar sevimlibenim aras büyüdü teyzeleri ama çok yaramaz
Eki Görüntüle 1354796
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?