2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
borc verip durduk yere kendi paranla strese giriyorsun insallah hemen oder canim uzulme vermissiniz artik kqvga etsende esinle birsey degismeyecek

Canım çook üzüldüm onca emek , ama yapacak birşey yok böyle insanlara bende kaptırdım öyle ( taaa 2001 de vermiştim :) hala alıcam :) yani alamayacağım artık :) üstelik borsadada kaybettim epey hemde ... Aammaannn dedim çıkacağı varmış o paranın , sağlıkla acıyla çıkacağına böyle çıksın dedim ... Üzülme sende canım , olan olmuş, nasibindeyse geri gelir, yeterki sizlere birşey olmasın....

Off canan yaa ( bende öyle emziriyorum ( benimde içime kurt düşürdün ama neyse benim artım var , sana telefonda izah ederim yarın :)

Yaaa hala çıkmadı diş elime batıyor ama büyümüyor hala :))) alıştı ya emmeye 2 çekip dönüyor :) dudak tiryakisi imiş meğer :)))hahahaha )))
Eymen nasıl oldu canım pipi iyileşmiştir :) diş çıktımı peki :)

Tavamı ne tavası öyle mi diyor sonunda :))) hatırlamıyorumki :))

Son düzenleme:
senin kaynana olasin gelmis:) ogluna harem mi kurcan bir tane gelin de yetmiyor
Hahaha :)) yok tatlım yaaa ne haremi :))) kendime arkadaş arıyorum :))) yaşlanınca gezdirirler beni diye :))) o yüzden süper tatlımı tatlı iyimi iyi şekermi şeker bi kaynana olucam :)

Gunaydın canlar Kar nöbetindeyim, yagmadı gitti

Pate masallah her gördüğün kıza talip oluyorsun Ben senin kadar istekli degilim, vermem veremem kimselere tursusunu kuracagım

Dün unutmuşum yazmayı. Morgan, bruja ve selo masallah yavrularınıza. Rabbim nazarlardan korusun&saglıkla sıhhatle büyütün inşallah.

günaydın kızlar,
eşimin çalıştığı bayiliğe şirketten dün el koymaya gelmişler bu gün akşam herşey belli olacak demiş patronu bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı...

sut sagip birakmis miydin ictiyse eger o senin elini opsun malum sut annesi oldun
alemsin dünür... 1 defasında aleleacele evden giderken yanlışlıkla benim elimi öptü alnına koydu... anne napıyon dedim... şaşırdım dedi...

günaydın kızlar,
eşimin çalıştığı bayiliğe şirketten dün el koymaya gelmişler bu gün akşam herşey belli olacak demiş patronu bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı...
canım hayırlısı olsun... belli olmuştur şimdi inşallah iyi haberler verirsin...

Sanada gndn tatlım :) burada kar yağıyor heheheee:)
Canım burda baktım kızlar güzel e anneleride çok şeker :) birdaha nerden bulucağız bu kadar hoş sohbet insan :)illaki gidecekler bari tanıdık olsun dedim :))))))

kızlar günaydın bebıslerınızın boyu kılosu nasıl dun kılosuna baktırdık 8200 cıktı 200 u dus 8 kılo boyunu olcmedı dr acıle gıtmıstık atesımız var boyuda galıba 68-69 felan buarada dıslerımız 6 ya çıkıyor hıc durmuyıor ateslenıyor uyumuyor

Kızlar günaydın,
Dün oğlum çok huysuzdu kulağını kaşıyor yine kontrolde kulağında sorun çıkmadı sanırım dişler tetikliyor. Birde dün sadece arkasında ve göbek kısmında çok açık pembe lekeler çıkmış başka yerinde yok ateşte yoktu şükür ne onlar acaba anneme bugün takip et bakalım ona göre doktora götürelim dedim.

benım trombosıtlerımde düşüyordu hamılelıkte önceden ne olduğunu bıle bılmezdım hastane degıstırmek zorunda kaldım korkutmuslrdı benı ama doğumdan 4 gun once yukselmıstı 120 lerden 138 e cıkmıstı 90 bıne kadar sıkıntı olmuyor demıstı dr sonrada hıc tahlıl yaptırmadım sen yaptırdınmı canım

benım oğlumda yalancı kayma var 6.ayda goturmustum sımdı tekrar gturcem tam bellı degıl ama yınede bız bazen anlıyoruz ne zman geçer aceba

merhaba anneler biz 8,5 aylık olduk ve bizim dişimiz yeni kendini gösterdi.
ne emekleme var nede sürünme benim kız çok tembel. 3 aylıkken meme emmeyi zorla
yapan bebeğim şimdi meme delisi oldu geceleri 2 saate bir kalkıyor.

sizin bebişler iyidir insallah. aman hasta olmasınlar.
yağmurlu bir günden selamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…