senin kaynana olasin gelmis:) ogluna harem mi kurcan bir tane gelin de yetmiyorMorgaannnaa :))
Ceku damı benim gelinim olsa :)) tüm kızlar gelinim olsun benim :))) ben bu çocuk işini çookk sevvdiiimmm :)) çabuk büyüyor diye üzülüyorum((
borc verip durduk yere kendi paranla strese giriyorsun insallah hemen oder canim uzulme vermissiniz artik kqvga etsende esinle birsey degismeyecekkızlar bu arada çok stres altındayım bu sıra sağımda solumda ağrılı kabarıklar çıkıyor muhtemelen stresten doğum param ve kaza yaptığım aracımı hurdaya sattığımız parayı kenara koymuştum araç almak için.eşim benden patronu için istedi benim vermiyeceğimi ikiside bilir 1 gün için çek ödemesinde kullanıp ertesi gün elinde olacak dediler bende o arada araç arıyorduk ama fiyatlar uçuk olduğundan kenardaydı eylül ayında oldu bu konu eşim illa ver ertesi gün ben getiricem durumu iyi ek bi ödeme falan dedi bu arada birde eşimin 6bin maaş alacağı var onuda araç alırken vericek derken eşim illa tutundu verelimde verelim 1günlük dedim sorun çıkmasın ver yarın isterim kızlar hala gelmedi param bide üstüne eşimle bir kaç tartıştım oda haklısın diyip susuyor bende evimizin huzuru kaçmasın diye sabrediyorum sonuçta eşimde napsın olan oldu bide üstüne onun aracını alalım bari dedik üstüne kredi çekip satarız krediyi kapar kendimize uygun bir araç alırız ne görelim tüm araçları hacizli.ağlıyorum ama çare değil o parayı 1,5 yııllık maaşıma eş değereşimde üzüldüğünden bir şeyde diyemiyorum adam 2 günde 3 kilo verdi haftada 200tl zor alıyor maaşından allah sonumuzu hayır etsin.
Aman yesinler onu :) maaşaallah kuzuna pek yakışıklı :)öptüükkk :))benim aras büyüdü teyzeleri ama çok yaramaz
Eki Görüntüle 1354796
Hepsi birbirinden tatlı maşallah canım.. EVde çok kıymetli olmalısın , bir bayan sensin :) 4 erkek etrafında pervane :))Bebislerinizi gordukce icim aciliyor, bunlarda benim omur torpulerim, 3 pasam
Off canan yaaayyy Allah korusun canım... bende çok duydum onu... insanlık hali ağzını burnu tıkanı verir birde uykusu derinse yavrunun seside çıkmaz ... Allah korusun ... canım işte mem ağzında çok uzun uyuduğu için yapıyordum... uykum derin değildir bir de hiç kımıldamam... okuyup üfleyip Allah a emanet edip gözümü kapıyorum...ama sonuçta uyuyoruz ne olur ne olmaz... uyunca kaldırıp beşiğe koyuyorum çoğu zaman en fazla 20 dakika uyuyor...yalancı memyide çok denedim ama her seferinde ağzından tükürüp ağlıyor... yalancı memeye ısrar edeyim ozaman napim...çok duydum uykuda ölen bebek ama sen söyleyince irkildim...vardır bir hayır
Yaaa hala çıkmadı dişkiz costun yine..tavayla vurdu deseydin bi o kalmis:))tavayla vurdu tavayla.gecmis olsun sana.disi de hayirli olsun simdiden cikar gun isigina az kalmis.emzir tabi bol bol iki memeyi de ver ama(ananem her telefonda boyle der.sanki birini ceyizine sakliyorum)
Hahaha :)) yok tatlım yaaa ne haremi :))) kendime arkadaş arıyorum :))) yaşlanınca gezdirirler beni diye :))) o yüzden süper tatlımı tatlı iyimi iyi şekermi şeker bi kaynana olucam :)senin kaynana olasin gelmis:) ogluna harem mi kurcan bir tane gelin de yetmiyor
alemsin dünür... 1 defasında aleleacele evden giderken yanlışlıkla benim elimi öptü alnına koydu... anne napıyon dedim... şaşırdım dedi...sut sagip birakmis miydin ictiyse eger o senin elini opsun malum sut annesi oldun
canım hayırlısı olsun... belli olmuştur şimdi inşallah iyi haberler verirsin...günaydın kızlar,
eşimin çalıştığı bayiliğe şirketten dün el koymaya gelmişler bu gün akşam herşey belli olacak demiş patronu bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı...
Sanada gndn tatlım :) burada kar yağıyor heheheee:)Gunaydın canlarKar nöbetindeyim, yagmadı gitti
Pate masallah her gördüğün kıza talip oluyorsunBen senin kadar istekli degilim, vermem veremem kimselere tursusunu kuracagım
Dün unutmuşum yazmayı. Morgan, bruja ve selo masallah yavrularınıza. Rabbim nazarlardan korusun&saglıkla sıhhatle büyütün inşallah.
Haydi hayırlısı olsun cnmgünaydın kızlar,
eşimin çalıştığı bayiliğe şirketten dün el koymaya gelmişler bu gün akşam herşey belli olacak demiş patronu bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı...
Hahahaa çook şekersiniizz yaaaa :))))alemsin dünür... 1 defasında aleleacele evden giderken yanlışlıkla benim elimi öptü alnına koydu... anne napıyon dedim... şaşırdım dedi...
canım hayırlısı olsun... belli olmuştur şimdi inşallah iyi haberler verirsin...
Bebislerinizi gordukce icim aciliyor, bunlarda benim omur torpulerim, 3 pasam
benım trombosıtlerımde düşüyordu hamılelıkte önceden ne olduğunu bıle bılmezdım hastane degıstırmek zorunda kaldım korkutmuslrdı benı ama doğumdan 4 gun once yukselmıstı 120 lerden 138 e cıkmıstı 90 bıne kadar sıkıntı olmuyor demıstı dr sonrada hıc tahlıl yaptırmadım sen yaptırdınmı canımevet benim trombisitim düşüntü eğer 100 ün altına düşseydi çok sıkıntı yaşaıyabilirdim doğuma kadar tkiop edildi bol bol antep fıstığı ve yeşil mercimek yedim 135 le girdim allahtan yoksa kanama durmuyormuş kolay kolay.geçmiş olsun benimde bir arkadaşımın kzızı %80 geniz eti ile doğdu 3 gün yoğun bakımda kaldı 2 yaşında alınması gerkmiş çocuk sürekli iğne yiyior hasta oluyor allah korusun yavrularımızı.
benım oğlumda yalancı kayma var 6.ayda goturmustum sımdı tekrar gturcem tam bellı degıl ama yınede bız bazen anlıyoruz ne zman geçer acebagünaydın
bende aktivite masası benzei birşey aldım oyuncak dünyasından müzikli aktivite merkezi diye kızım memnun bende gidince kendi seçsin istedim 4 tane beğenip önüne koyduk ama kızım kendinden geçmişti sürekli üstteki bebeklerle ilgilendi :)bu arada ben göz doktoruna bebeğimide 1yaşı dolmadan getirmelimiyim dedim ama şaşılık yoksa gerek yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?