- 25 Ağustos 2013
- 276
- 355
- 108
- 41
maşallah Ceku'ya çok tatlı
Ne tatlı ceku :) maaşallah :) yalnız çok hınzır gülmüş , kimbilir ne yaramazlık peşinde :)
Masallah Ceku`ya.
ay maşallahçok tatlı küçük hanım:)
Geçen gün bulaşık makinasıni bosaltiyordum bir arkamı döndüm ravza makinanın kapağına çıkmış öyle bir tıkanıyor ki maşallah engel tanımiyorBütün bebeler çok tatlı. Hepsini Allah nazardan korusun.
Ceku yaramazlık konusunda beni hayal kırıklığına uğratmayacak gibi.. Her an yeni bir denemesini engelliyoruz.
Geçen gün bulaşık makinasıni bosaltiyordum bir arkamı döndüm ravza makinanın kapağına çıkmış öyle bir tıkanıyor ki maşallah engel tanımiyor
Amin canim. Cok tesekkur ederiz. Karsimiza cikan butun bakici adaylarinin birer cocugu var. 3-4 yaslarinda. Bilmiyorum ki nasil olur o sekilde :/ dogru soyluyosun canim. Cocugun olunca gercekten zor. keske annanne babanne yakinimizda olsa. İkisi de seve seve bakar. Kimsemiz yok burda. Tanidigimiz da yok ki onun araciligyla soralim saga solaay maşallah :)kıyamam tombişe baksen benim kız gibi çok saçlı bu kızçede lokum inşallah gönlünüze göre kızına prensesler gibi bakan onunda sevebileceği bir bakıcı denk getirir rabbim .
Ne konusayim bilmiyorum ki. İnsanlari kiramamak gibi bi kotu huyum var. Ben istemesem de uzulmesin diye tamam diyorum. Gecen gun biriyle gorustum. Yeni evli kiz. Hem hamile kalmak istiyo. Hem kizima bakmak. Eger asermen cok kotu olursa dedim. Altini acamazsin, yemek yediremezsin. O zaman kayinvalidmle degisiriz diyo. Kayinvalide de 3 yasinda cocuga bakiyo 2 senedir. Altli ustlu oturuyolar. Olur mu oyle sey diyemedim. Goruseceklerim var, ararim seni dedim. Simdi kara kara dusunuyorum arayip ne diicem diye.maşallah kuzuna, umarım iyi bir bakıcı bulursunuz çok zor iş bakıcı işi, bulunmaz , kendi istediğini yapar, parayı beğenmez, anlaşırsın gelir çocukla anlaşamaz, umarım gönlüne göre bulursun ama sana tavsiyem herşeyi baştan peşin peşin konuş
kusura bakma yanlış anlamışım, onun bebeğine de geçmiş olsun, doğru diyon ihmal ediyoruzzz, ama bebeklerimiz için dikkat etmemiz lazım bence aha bebeğini götürdüğünde kendine de randevu al ben öyle yapacam
ayni koyun insanlari hep birbirinden kiz alip verirler ya. O hesap biz de kendi icimizde yapcaz gelin damat alis verisini. Tesekkur ederizSen postala onu bana :) ben bakayım :) dolunay benim gelinim olsa mı ki :))) yerleerrr sisiiiii:)
Sagol canim. Forumun orda kidsmall var ya. Orda jokerden aldik. Sobe nin urunu. Yalniz hic memnun kalmadim sobenin tulumlarindan. Citcitlari tutmuyor. Bacaklari hep aciliyor. O yuzden hic kullanamadik. Sobeden 2 tane 2 li paket tulum aldim. Toplamda 4 tulumun 4u de oyle maalesefmasallah kuzuya. Insallah bulursunuz.
Canim tulumu cok güzelmis yakismis.kuzuya nerden aldiniz
rockci olcak bizim hatun. Bardak singirtisima kapi gicirtisina kafa salliyoruz. Yanaklari benden almis. Cok tontili bi bebek degil ama yanaklar tombik tombik :)Ooo! Dolunay'a bak hele! 41 kere maşallah! Yanaklar da tombiktoymuş =)
Açıverin radyoyu, göbek atın. Küçük hanım dans etmek için ayaklanmış bile.
Yeni başlıyoruz... Esas hengame bundan sonra...
İyi aksamlar. BU Saat oldu, uyumadi kizcem. Bi cigliklar, bi oyunlar. Sanki hic uykusu gelmemis gibibenim uykum geldi halbu ki.
Amin canim. Cok tesekkur ederiz. Karsimiza cikan butun bakici adaylarinin birer cocugu var. 3-4 yaslarinda. Bilmiyorum ki nasil olur o sekilde :/ dogru soyluyosun canim. Cocugun olunca gercekten zor. keske annanne babanne yakinimizda olsa. İkisi de seve seve bakar. Kimsemiz yok burda. Tanidigimiz da yok ki onun araciligyla soralim saga sola
Ne konusayim bilmiyorum ki. İnsanlari kiramamak gibi bi kotu huyum var. Ben istemesem de uzulmesin diye tamam diyorum. Gecen gun biriyle gorustum. Yeni evli kiz. Hem hamile kalmak istiyo. Hem kizima bakmak. Eger asermen cok kotu olursa dedim. Altini acamazsin, yemek yediremezsin. O zaman kayinvalidmle degisiriz diyo. Kayinvalide de 3 yasinda cocuga bakiyo 2 senedir. Altli ustlu oturuyolar. Olur mu oyle sey diyemedim. Goruseceklerim var, ararim seni dedim. Simdi kara kara dusunuyorum arayip ne diicem diye.
ayni koyun insanlari hep birbirinden kiz alip verirler ya. O hesap biz de kendi icimizde yapcaz gelin damat alis verisini. Tesekkur ederiz
Cikmis alintim. Senin fistiga da masallah. Cekil gozlerini yerim onun :) oyle bi yaramaz ifade takinmis ki, vay halinizeYeni başlıyoruz... Esas hengame bundan sonra...
Cift cekim kuzu kiyma, yulaf kepegi, sogan, sarimsak, rendelrnmis havuc, rende kabak ve yesil biber. Kizim cok sevdi bu sekilde. Ama sen bebeginin damak tadina gore degistirebilirsin. İcine sebze yerine yumurta sarisi ve irmik de ekleyebilirsin tekirdag kofte misali.Kızlar slm 8 aylık kızım için köfte tarifi arıyorum yapan varsa tarif alabilir myim?
Cok sagol. Hic aklima gelmeyen sorulari farkettim simdi. Esimin is yerine sorduk. Haber cikmadi. Benim daha tayinim cikmadi, nereye cikar belli degil. O yuzden soramiyorum kimseye. Dedigin gibi soracak cok sey var. Ben en iyisi biraz arastirip liste hazirlayayim.evet yeni başlıyor, bundan sonra çok işimiz var, her yere girer her yere tırmanırlar korku yok düşmekmiş acımakmış bilmezler
gerçekten çok zor ama bir süre sonra tecrübeleniyor insan bende pek konuşamam aslında, örneğin evine mi gelecek bakıcı kendi evinde mi bakacak, tv izletirecek misin, kadın eve gelecekse iş yapacakmı, çocuğunu her gün dışarı çıkaracak mı, bebege yemek hazırlayacak mı, bunun gibi canım sonra kaçta geleek kaçta gidecek ekstra durumlar olursa ne olur hani işten geç çıkarsın hafta sonu toplantı olur vb işler , sonra tatillerde ücret verecek misin, soru çok , ama en iyisi referansla birilerini bulman işyerinde mutlaka daha önce çocuk baktıran vardır yada eşinin iş yerinde mutlaka sorun bence , kolay gelsin gülüm
Çok teşekkürler cnm güzel tarifmişCikmis alintim. Senin fistiga da masallah. Cekil gozlerini yerim onun :) oyle bi yaramaz ifade takinmis ki, vay halinize
Cift cekim kuzu kiyma, yulaf kepegi, sogan, sarimsak, rendelrnmis havuc, rende kabak ve yesil biber. Kizim cok sevdi bu sekilde. Ama sen bebeginin damak tadina gore degistirebilirsin. İcine sebze yerine yumurta sarisi ve irmik de ekleyebilirsin tekirdag kofte misali.
apartmanda yöneticiye sötleyin yada yakınınızda site varsa oranın görevlisine falan onların çevreleri çok oluyor .seni çok iyi anlıyorum gerçekten baştan konuş ben konuştuğum halde dedğim saatten geç gelip erken çıktı sonrada bana alınmış gelmedi onu bile ben arayınca öğrendim.Cok sagol. Hic aklima gelmeyen sorulari farkettim simdi. Esimin is yerine sorduk. Haber cikmadi. Benim daha tayinim cikmadi, nereye cikar belli degil. O yuzden soramiyorum kimseye. Dedigin gibi soracak cok sey var. Ben en iyisi biraz arastirip liste hazirlayayim.
Evimde bakilsin istiyorum ama simdiye kadar konustuklarim hep kendi evine istiyor. Kizimin sansina insallah hayirli birini buluruz.
hala gencizde bebekler olmadan önce bu kadar acelemiz yoktu...bu kadar planımız bu kadar taze bir ruhla yaşamak isteyişimiz yoktu... kaç yaşına kadar görebilcem daha ne kadra beraber vakit geçirebileceiz diye düşünüyorum
biraz daha büyük olmuş olsaydı Kerem ...bugün oyuncak almaya gideceğinizin bilincindeolsaydı eminim içi içine sığmazdı heyecandan yerinde duramazdı...bayılıyorum çocukların sevinçlerine... ne alacaksın canım yılbaşından sonra kendinle oğluşuna...
günaydın
bende aktivite masası benzei birşey aldım oyuncak dünyasından müzikli aktivite merkezi diye kızım memnun bende gidince kendi seçsin istedim 4 tane beğenip önüne koyduk ama kızım kendinden geçmişti sürekli üstteki bebeklerle ilgilendi :)bu arada ben göz doktoruna bebeğimide 1yaşı dolmadan getirmelimiyim dedim ama şaşılık yoksa gerek yok dedi.
Boşver emzir , gündüz çalışıyorsun sen varsın uykusuz kalın birazcık :)))birdaha anne sütü nerden bulacak yavrun... Gündüz sağıp saklayabilsen gündüz onu içse olurdu ama onuda kayınvaliden içer :)))
merhaba arkadaşlar herkese iyi hafta sonları
oyuncağınız şimdiden hayırlı olsun, doğru diyorsun ihmal etmemek lazım, bende ortopediye gitmeliyim ayak parmağım ağrıyor uzun zamandır, bide dişim kırıldı hamileyken ama ağrımıyor diye gitmedim dr , bayağı bayağı yaşlandım ya zaten dün baktım bir dolu beyaz olmuş saçımda
canım çok dikkat et , ara ara ölçtür benim dayım 2 kez ölümden döndü, 2 düşmüştü bir kere zor kurtardık, kızınada geçmiş olsun, biraz büyüyünce ameliyat olur, biraz fazla hasta olacak ama olsun benimkilerde yok yine hastalayr yine hastalar, başka dert olmasın
oyuncağınız hayırlı olsun, gözden bir şikayet yoksa götürmene gerek yok
bu arada benim ilk kızımda dedimki eşime ilk oyuncağını sen al kendin beğen herşeyini ben aldım oyuncağıda sen al, bizimki bir geldi elinde bir çıngırak ama çıngırak yılan şeklinde , lohnes gölü canavarıymış ( ingilterede bir göl ) bizim van gölü canavarı misali , çok gülmüştüm ya ala ala çocuğa canavar mı aldın diye
kızlar bu arada çok stres altındayım bu sıra sağımda solumda ağrılı kabarıklar çıkıyor muhtemelen stresten doğum param ve kaza yaptığım aracımı hurdaya sattığımız parayı kenara koymuştum araç almak için.eşim benden patronu için istedi benim vermiyeceğimi ikiside bilir 1 gün için çek ödemesinde kullanıp ertesi gün elinde olacak dediler bende o arada araç arıyorduk ama fiyatlar uçuk olduğundan kenardaydı eylül ayında oldu bu konu eşim illa ver ertesi gün ben getiricem durumu iyi ek bi ödeme falan dedi bu arada birde eşimin 6bin maaş alacağı var onuda araç alırken vericek derken eşim illa tutundu verelimde verelim 1günlük dedim sorun çıkmasın ver yarın isterim kızlar hala gelmedi param bide üstüne eşimle bir kaç tartıştım oda haklısın diyip susuyor bende evimizin huzuru kaçmasın diye sabrediyorum sonuçta eşimde napsın olan oldu bide üstüne onun aracını alalım bari dedik üstüne kredi çekip satarız krediyi kapar kendimize uygun bir araç alırız ne görelim tüm araçları hacizli.ağlıyorum ama çare değil o parayı 1,5 yııllık maaşıma eş değereşimde üzüldüğünden bir şeyde diyemiyorum adam 2 günde 3 kilo verdi haftada 200tl zor alıyor maaşından allah sonumuzu hayır etsin.
İYİ GÜNLERDE KULLANSIN KEREM OYUNCAKLARINI :)Gunaydin canlarKeyifli bir hafta olur insallah
Aktivite merkezini masa seklinde kullanamadi oglan. Abanip uzerine deviriyorAyaklarini cikarttik bizde o sekilde oynuyor. Ilk arabama da pek ilgisi yok. Benim tutturup yaninda durmam gerekiyor. Hizli gidip devriliyor
Ben hic dusunmuyorum artik canim. Rabbim ne kadar uygun gorduyse koruyup kollarim. Yilbasindan sonra ne alacaksin sorunu anlamadim
Evet ilk kontrol 1 yasinda canim. Ben 6 ayda da goturmustum. Kontrol derken ben 9. Ay kontrolunu kastetmistim gulum
Icer gercerten belli olmaz sagi solu
Ben 35 olacagim. Hic beyaz yoktu. Bir aydir onlerde 4-5 tane cikti. Hic boya vs gecmis yok, boyamak ta istemem herhalde. Dogal beyazlasin
Cok uzuldum canim. Erkekler biraz saf mi oluyor nedir. Benim esim de birine kaptirmisti bir miktar yillar once. Ondan beri birisi borc ya da kefil olmasini istediginde hanim razi olmaz deyip saviyormus basindan. Hala hayir veremem diyemiyor beni suruyor one.
Siz insallah geri alirsiniz.
İYİ GÜNLERDE KULLANSIN KEREM OYUNCAKLARINI :)
canım bende vermezdim o sıra babamın sıkıntısı çokta bana karşı ve çok fazla muhakeme edemiyordum normalde asla bende vermem ama o zaman babamın hatalat yapıp üstüne annem benimle ilgileniyor diye yaptığını söylediği günden 2 gün sonra oldu yani eşimide çekecek durumda değildim nasıl tamam dedim bilmem hemen ertesi gün istedim daha ama o gün bu gün aylar geçti kesinlikle helal etmiyorum benden o parayı alıp vermedi ekimde karısı dubai tatilindeydi,oğlu özel ünv. okuyor milyarlar harxcıyor kendiside bin tl için bi akşam yemeğim diyen insan şimdi görünce beni yol değiştiriyor ama yok yani eşime söyledim bu gün konuşacak evde huzum kaçtı eşim parayı istiyor senin yüzünden yuvan yıkılacak diye bakalım ne diyecek hacizi koyduranda eşimin yakın arkdaşı çıktı p.tesi koydurmuş c.tesi eşimi görünce söylemiş eşim onunla konuşacak bizim ödemeyide almadan hacizleri kaldırmayacak bakalım inşallah alırız.
aynen öyle bizim kredi kartımız yok almıyoruz paramız varsa alıyoruz.borcu bende hiç sevmem bİRTEK EV KREDİSİ sışında bankalarla hiç işim olmadı ama işte ben tutumlu oldukça offf.Herkesi kendimiz gibi biliyoruz canim, ne geliyorsa basimiza ondan geliyor. Borc namustur derler. Biz kredi kartiyla bile alisveris yapmiyoruz, veresiye gibi geliyor. Hersey tek cekim/pesin odeniyor. Kimisi de boyle gamsiz oluyor demek ki. Ya da yasadigi hayati ondan bundan caldiklari ile yasiyor...
en sevdiğim şiiridir Sunay Akın ınNedense doğum yaptığımdan beri bu şiirin Sunay AKIN
Beni senin gibi
bir de annem terketmişti
ki göbeğimde durur
onun yokluğundan
bana kalan
çukur kısmını okurken boğazım düğümleniyor.şimdi nereden geldiyse yine geldi aklıma.öyle güzel nitelemişti göbek deliğinin anlamı değişti vallha :)
geçmiş olsun canım... spreyle hallolur inşallah....Çok geçmiş olsun canım , ilaç kullanmasanda olmuyor kullansada olmuyor desene
Benimki etmiş konka dedi , hamilelikte tetiklemiş olabilir büyümesini dedi , sprey verdi 1 ay kullanıcam inş alerji yapmaz ..
maşşallah maşşallah kuzuya... kel çocukları çok severim ben...ilerde çok gür olur saçları...Emekleyerek erişim alanını kuzineye kadar genişleten Ceku'mdan herkese iyi geceler!
Kendisi hâlâ kel ve dişsiz olarak 9.'u aya ilerliyor.. bkz. ekteki resim..
Eki Görüntüle 1353224
dişler damakta hareketlendikçe çocukların huzurlarıda kaçıyor... süreekli zonklayan kaşınan damakalrı olunca uyuyamıyorlarda kuzular...günaydın güzel anneler
bizim uyku iyice bozuldu 3 gecedir saat başı uyanıyor önceki gece 2 de kalktı sabah 5 kadar uymadı, bide 9 da yatan çocuk 11 kadar uymuyor sabahta 6-7 gibi uyanıyor, üst dişi çıkacak sanırım iyice kızarmış
maşallah Ceku'ya çok tatlı
kıskançlıla baş etmek zor...küçükle ilgilenirken diğer elinde gözünde büyükte olması lazım... ama herşeyi zorlaştırıyorlar bu dönemde... Allah kolaylık versin canım...miniğinede geçmiş olsun... umca derken umacıdan mı bahsettin büyüğe...Günaydın herkese kuzalariniz iyidir inşallah bizde burun akıntısı devam yine kulak enfeksiyonu geçirecek diye korkuyorum çarşamba günü kbb götürdüm mantar vardı temizledi çocuk dok kír demişti hafta içi tekrar kontrole götürecem kuzum ekmeği bir iştahla yiyor ki şapirtarak maşallah balık vermeye başladım bu aralar ablası psikolojimi bozuyor kardeş kıskançlığı başladı zaten içine kapanikti evrede canavar kesiliyor birde umcadan bahsetmistim onu büyüğe kullanmaya başladı hastalık ilerlemedi ateşi bir akşam 39 lardaydi vermeye başladıktan sonra ateşide çıkmadı baskada ilaç kullanmadım tavsiye ederim tabi bizim kuzulars olmaz
hepsini birden çıkarıp rahatlar canım... tek tek olunca her seferinde aynı sıkıntıları berabe rçekeceksiniz daha zor...Dun sabah 3saatlik uzakta bir arkadasa gittik bir gece kaldik ama nasil zor gecti eymen abartisiz 5 dk bile inmedi kucagimdan... arabada gelirken farkettim alt yan disler gozukuyor. Niye bukadar hizli cikiyor anlamadim 9, 10 disi olacak. Rahatlayamadi bir turlu oglan ard ardina cok yordu bu disler.
canım geçmiş olsun inşallah...helal paraya bir şey olmaz canım benim.. döner dolaşır yine cebinize girer...eşinde böyle olsun istemezdi elbet...Allah hayırlısını versin... o insanlara da vicdan versin... inşallah en kısa zamanda paranızı iade ederler...kızlar bu arada çok stres altındayım bu sıra sağımda solumda ağrılı kabarıklar çıkıyor muhtemelen stresten doğum param ve kaza yaptığım aracımı hurdaya sattığımız parayı kenara koymuştum araç almak için.eşim benden patronu için istedi benim vermiyeceğimi ikiside bilir 1 gün için çek ödemesinde kullanıp ertesi gün elinde olacak dediler bende o arada araç arıyorduk ama fiyatlar uçuk olduğundan kenardaydı eylül ayında oldu bu konu eşim illa ver ertesi gün ben getiricem durumu iyi ek bi ödeme falan dedi bu arada birde eşimin 6bin maaş alacağı var onuda araç alırken vericek derken eşim illa tutundu verelimde verelim 1günlük dedim sorun çıkmasın ver yarın isterim kızlar hala gelmedi param bide üstüne eşimle bir kaç tartıştım oda haklısın diyip susuyor bende evimizin huzuru kaçmasın diye sabrediyorum sonuçta eşimde napsın olan oldu bide üstüne onun aracını alalım bari dedik üstüne kredi çekip satarız krediyi kapar kendimize uygun bir araç alırız ne görelim tüm araçları hacizli.ağlıyorum ama çare değil o parayı 1,5 yııllık maaşıma eş değereşimde üzüldüğünden bir şeyde diyemiyorum adam 2 günde 3 kilo verdi haftada 200tl zor alıyor maaşından allah sonumuzu hayır etsin.
canım sen yazmıştın yılbaşından sonra hem kendime hem oğluşa alıcam bakalım ne diyecek yazmıştın... bend e sonradan anladım sanırım randevu alacaktın ondan bahsettin galiba ... bend e sormuş bulundum...Gunaydin canlarKeyifli bir hafta olur insallah
Aktivite merkezini masa seklinde kullanamadi oglan. Abanip uzerine deviriyorAyaklarini cikarttik bizde o sekilde oynuyor. Ilk arabama da pek ilgisi yok. Benim tutturup yaninda durmam gerekiyor. Hizli gidip devriliyor
Ben hic dusunmuyorum artik canim. Rabbim ne kadar uygun gorduyse koruyup kollarim. Yilbasindan sonra ne alacaksin sorunu anlamadim
Evet ilk kontrol 1 yasinda canim. Ben 6 ayda da goturmustum. Kontrol derken ben 9. Ay kontrolunu kastetmistim gulum
Icer gercerten belli olmaz sagi solu
Ben 35 olacagim. Hic beyaz yoktu. Bir aydir onlerde 4-5 tane cikti. Hic boya vs gecmis yok, boyamak ta istemem herhalde. Dogal beyazlasin
Cok uzuldum canim. Erkekler biraz saf mi oluyor nedir. Benim esim de birine kaptirmisti bir miktar yillar once. Ondan beri birisi borc ya da kefil olmasini istediginde hanim razi olmaz deyip saviyormus basindan. Hala hayir veremem diyemiyor beni suruyor one.
Siz insallah geri alirsiniz.
Umarım istediğin gibi birilerini bulursun canım, ben ilk kızımda yaz tatiline girmeden ayarladım daha doğrusu onlar kendileri geldi biz bakmak istiyoruz diye konuştuk, herseyde anlaştık evleride çok yakındı bana, bide torunu vardı 9-10 Yaşında oda yarım gün eve gelecekti, neyse paralara dedim sor bende soracak herkes ne kadar veriyorsa bende veririm, neyse aradan aylar geçti, işe başlayacak 10 gün var Aradım biz memleketteyiz dediler, bari bir hafta kala gelin çocuk Alışsın dedim tamam dediler 2 gün sonra aradılar para ne kadar parada anlaşmazsak gelmeyeceğiz dediler bende o sinirle normalde vereceğimin 100 Altını söyledim, yok o zaman biz gelmeyelim dediler delirdim neyse kalmış 5 gün bizde memleketteyiz geldik bir kaç kişi görüştüm olmadı, enson bizim mustatem dedi benim hanım bakar, yalvar yakar ne yaptıysam kadın eve gelmeyi kabul etmedi, mecbur verdim, sabah geliyordu biz çıkınca genelde çocuk uyuyor oluyordu, sonra o giydirip götürüyordu Öğlen gidip emziriyordum, Akşama doğruda gidip alıyordum, böyle 2 yıl baktı, şimdi ufaklığada o bakacak, ama yine eve gelmem diyor bende tam konuşamadım umarım gelmeye ikna ederimCok sagol. Hic aklima gelmeyen sorulari farkettim simdi. Esimin is yerine sorduk. Haber cikmadi. Benim daha tayinim cikmadi, nereye cikar belli degil. O yuzden soramiyorum kimseye. Dedigin gibi soracak cok sey var. Ben en iyisi biraz arastirip liste hazirlayayim.
Evimde bakilsin istiyorum ama simdiye kadar konustuklarim hep kendi evine istiyor. Kizimin sansina insallah hayirli birini buluruz.
kızlar bu arada çok stres altındayım bu sıra sağımda solumda ağrılı kabarıklar çıkıyor muhtemelen stresten doğum param ve kaza yaptığım aracımı hurdaya sattığımız parayı kenara koymuştum araç almak için.eşim benden patronu için istedi benim vermiyeceğimi ikiside bilir 1 gün için çek ödemesinde kullanıp ertesi gün elinde olacak dediler bende o arada araç arıyorduk ama fiyatlar uçuk olduğundan kenardaydı eylül ayında oldu bu konu eşim illa ver ertesi gün ben getiricem durumu iyi ek bi ödeme falan dedi bu arada birde eşimin 6bin maaş alacağı var onuda araç alırken vericek derken eşim illa tutundu verelimde verelim 1günlük dedim sorun çıkmasın ver yarın isterim kızlar hala gelmedi param bide üstüne eşimle bir kaç tartıştım oda haklısın diyip susuyor bende evimizin huzuru kaçmasın diye sabrediyorum sonuçta eşimde napsın olan oldu bide üstüne onun aracını alalım bari dedik üstüne kredi çekip satarız krediyi kapar kendimize uygun bir araç alırız ne görelim tüm araçları hacizli.ağlıyorum ama çare değil o parayı 1,5 yııllık maaşıma eş değereşimde üzüldüğünden bir şeyde diyemiyorum adam 2 günde 3 kilo verdi haftada 200tl zor alıyor maaşından allah sonumuzu hayır etsin.
amin inşallah kendi paramıda almak istiyorum ama onların işleri düzelsin yani kötü insanlarda değiller eşim 9yıldır çalışıyor yanlarında arada ufak haksızlıkları olsada bi kötülüklerini görmedim ama ailecek çok savruklar ben muhasebe bildiğim için onlara çok söyledim ama bir türlü tüm aileyi bir maaşa bağlamayı istemediler hepsi bol bol yedi hesapsızca piyangosuda bize vurdu inşallah toparlanırlarda bizde alacağımızı alırız kaç kişinin ekmeği var o iş yerinde iş arkadaşının hanımı hamile 2 ay sonra doğuracak .diğer arkadaşının 3 çocuğu okuyor hanımı hiç kimsenin çalışmıyor çok kişininde düzeni bozulacak inşallah toparlanırlarda kimse üzülmez.Herkese günaydınlar
Hastalıksız, dertsiz bir hasta dilerim herkese
Umarım istediğin gibi birilerini bulursun canım, ben ilk kızımda yaz tatiline girmeden ayarladım daha doğrusu onlar kendileri geldi biz bakmak istiyoruz diye konuştuk, herseyde anlaştık evleride çok yakındı bana, bide torunu vardı 9-10 Yaşında oda yarım gün eve gelecekti, neyse paralara dedim sor bende soracak herkes ne kadar veriyorsa bende veririm, neyse aradan aylar geçti, işe başlayacak 10 gün var Aradım biz memleketteyiz dediler, bari bir hafta kala gelin çocuk Alışsın dedim tamam dediler 2 gün sonra aradılar para ne kadar parada anlaşmazsak gelmeyeceğiz dediler bende o sinirle normalde vereceğimin 100 Altını söyledim, yok o zaman biz gelmeyelim dediler delirdim neyse kalmış 5 gün bizde memleketteyiz geldik bir kaç kişi görüştüm olmadı, enson bizim mustatem dedi benim hanım bakar, yalvar yakar ne yaptıysam kadın eve gelmeyi kabul etmedi, mecbur verdim, sabah geliyordu biz çıkınca genelde çocuk uyuyor oluyordu, sonra o giydirip götürüyordu Öğlen gidip emziriyordum, Akşama doğruda gidip alıyordum, böyle 2 yıl baktı, şimdi ufaklığada o bakacak, ama yine eve gelmem diyor bende tam konuşamadım umarım gelmeye ikna ederim
Canım çok zor, para işleri bide adam patronu daha da zor, umarım tez zamanda verir paranızı yada ederi kadar bir mal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?