benım oğlumda yalancı kayma var 6.ayda goturmustum sımdı tekrar gturcem tam bellı degıl ama yınede bız bazen anlıyoruz ne zman geçer aceba
merhaba anneler biz 8,5 aylık olduk ve bizim dişimiz yeni kendini gösterdi.
ne emekleme var nede sürünme benim kız çok tembel. 3 aylıkken meme emmeyi zorla
yapan bebeğim şimdi meme delisi oldu geceleri 2 saate bir kalkıyor.
sizin bebişler iyidir insallah. aman hasta olmasınlar.
yağmurlu bir günden selamlar....
yok bende daha yaptırmadım doktor yapalım dedi kist oluştu doğumdan sonra ama yanlızım diye korktum bir ara gidicem inşallah şimdide başka sıkıntılar var kafam rahatlasın gideceğim bakalım bolbol antes fıstığı ve yeşil mecimek yemeye devam edelim biz:)benım trombosıtlerımde düşüyordu hamılelıkte önceden ne olduğunu bıle bılmezdım hastane degıstırmek zorunda kaldım korkutmuslrdı benı ama doğumdan 4 gun once yukselmıstı 120 lerden 138 e cıkmıstı 90 bıne kadar sıkıntı olmuyor demıstı dr sonrada hıc tahlıl yaptırmadım sen yaptırdınmı canım
geçmiş olsun vallha hiç bilgim yok bu konuda benim kızın göz yaşı kanalı tıkalıydı sürekli masaj yaptık bu ay açıldı herhalde akmıyor gözü artık.benım oğlumda yalancı kayma var 6.ayda goturmustum sımdı tekrar gturcem tam bellı degıl ama yınede bız bazen anlıyoruz ne zman geçer aceba
8 indebenimkide. benim kız gibi seninkide tembel demekki benimkide dikiliyor isterse adım atıyor alacağı bir şey varsa dönüyor yoksa bakınıp yayılıyor :)maşallah incinize:)
benim oğlumda 9 ocakta 9 aylık olacak nasipse emeklemiyor sadece dönüyor ve ayakta dikeliyor bizde de başka birşey yok
8 indebenimkide. benim kız gibi seninkide tembel demekki benimkide dikiliyor isterse adım atıyor alacağı bir şey varsa dönüyor yoksa bakınıp yayılıyor :)
amin canım aynen öyle ablamın oğluda aynı böyleydi dikiliyor meklemiyor birşey yyapmıyordu 11.ayda direk yürüdü gitti 1,5 yaşında emekledi :)))))aynen öyle canım aman sağlıklı olsunlar da geç olsun güç olmasın.
canım çıkar hayırlısı ile bazı çocuklarınki öyle oluyor görünüyor ama bir türlü delip çıkmıyor eti, dodak tiryakisi benimide bazen öyle yapıyorrYaaa hala çıkmadı dişelime batıyor ama büyümüyor hala :))) alıştı ya emmeye 2 çekip dönüyor :) dudak tiryakisi imiş meğer :)))hahahaha )))
Eymen nasıl oldu canım pipi iyileşmiştir :) diş çıktımı peki :)
Tavamı ne tavasıöyle mi diyor sonunda :))) hatırlamıyorumki :))
hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım, bu işler insanı çok strese sokuyorgünaydın kızlar,
eşimin çalıştığı bayiliğe şirketten dün el koymaya gelmişler bu gün akşam herşey belli olacak demiş patronu bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı...
Kızlar günaydın,
Dün oğlum çok huysuzdu kulağını kaşıyor yine kontrolde kulağında sorun çıkmadı sanırım dişler tetikliyor. Birde dün sadece arkasında ve göbek kısmında çok açık pembe lekeler çıkmış başka yerinde yok ateşte yoktu şükür ne onlar acaba anneme bugün takip et bakalım ona göre doktora götürelim dedim.
geçmiş olsun , umarım iyi haberlerle gelirsinizbenım oğlumda yalancı kayma var 6.ayda goturmustum sımdı tekrar gturcem tam bellı degıl ama yınede bız bazen anlıyoruz ne zman geçer aceba
seninki emeklemeden yürüyecek o zaman dikeliyorsa öylemaşallah incinize:)
benim oğlumda 9 ocakta 9 aylık olacak nasipse emeklemiyor sadece dönüyor ve ayakta dikeliyor bizde de başka birşey yok
Sagolasin cnm, bende kendime teselli olsun diye hep boyle dusunuyorumHepsi birbirinden tatlı maşallah canım.. EVde çok kıymetli olmalısın , bir bayan sensin :) 4 erkek etrafında pervane :))
amin canım aynen öyle ablamın oğluda aynı böyleydi dikiliyor meklemiyor birşey yyapmıyordu 11.ayda direk yürüdü gitti 1,5 yaşında emekledi :)))))
canım çıkar hayırlısı ile bazı çocuklarınki öyle oluyor görünüyor ama bir türlü delip çıkmıyor eti, dodak tiryakisi benimide bazen öyle yapıyorr
hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım, bu işler insanı çok strese sokuyor
canım bezinden kaynaklı olabilir altında çok kaldıysa yada çok sıcakladıysa da isilik gibi olabilir
geçmiş olsun , umarım iyi haberlerle gelirsiniz
seninki emeklemeden yürüyecek o zaman dikeliyorsa öyle
bizimkide alışkanlık yaptı gece uyanıyor 2-3 saat uymuyor, ne şebeklikler görseniz, bunu dışındada zaten saatte bir uyanıyor, ah bu dişler ah
abiler ikiz gibi. çok benziyolar. ikizler mi? minik paşa da tam paşa. maşallah hepsine :)Bebislerinizi gordukce icim aciliyor, bunlarda benim omur torpulerim, 3 pasam
:) teşekkürler. yanaklar kocaman, öyle çok tombik değil. saçlı doğdu, dökülmedi de saçlar. uzadı öyle :)o ne tombik tombalak saclara bak ya masallah ne kadar uzamis
sağol canım. burda hava günlük güneşlik. annemler istanbula dönüyorlar. boludalarmış. kazalar, trafik... çok yavaş ilerliyolarmış. arabalardan kayan kayana allah esirgesin, aklım onlarda. çok severim kar, ama şu an gözümde çok sevimsiz duruyo.Gunaydın canlarKar nöbetindeyim, yagmadı gitti
Pate masallah her gördüğün kıza talip oluyorsunBen senin kadar istekli degilim, vermem veremem kimselere tursusunu kuracagım
Dün unutmuşum yazmayı. Morgan, bruja ve selo masallah yavrularınıza. Rabbim nazarlardan korusun&saglıkla sıhhatle büyütün inşallah.
hayırlısı olur inşallah canım. ne olursa olsun üzülme. sağlık olsun. inşallah güzel haberle r verirsin bize.günaydın kızlar,
eşimin çalıştığı bayiliğe şirketten dün el koymaya gelmişler bu gün akşam herşey belli olacak demiş patronu bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı...
maşallah kuzuna canım. bu diş çıkarma döneminde hepimizin bebekleri aynı durumda maalesef. elden gelen bişe yokkızlar günaydın bebıslerınızın boyu kılosu nasıl dun kılosuna baktırdık 8200 cıktı 200 u dus 8 kılo boyunu olcmedı dr acıle gıtmıstık atesımız var boyuda galıba 68-69 felan buaradadıslerımız 6 ya çıkıyor hıc durmuyıor ateslenıyor uyumuyor
canım geçmiş olsun. dişten olabilir. o lekeler hakkında fikrim yok. bez değiştirdin mi, alerji olabilirKızlar günaydın,
Dün oğlum çok huysuzdu kulağını kaşıyor yine kontrolde kulağında sorun çıkmadı sanırım dişler tetikliyor. Birde dün sadece arkasında ve göbek kısmında çok açık pembe lekeler çıkmış başka yerinde yok ateşte yoktu şükür ne onlar acaba anneme bugün takip et bakalım ona göre doktora götürelim dedim.
sana da merhaba canım. kafasını tutmayı ve dönmeyi zamanında yaptıysa sorun olmazmış. emeklemeden yürür belkimerhaba anneler biz 8,5 aylık olduk ve bizim dişimiz yeni kendini gösterdi.
yalancı kayma demıstuı burun koku basık demıstı buyuyunce geçer 3 ay sonra getı dedı nadıren gerçek kayma donusur dmıstune demişti dr ozaman canım inşallah sorun yoktur
ben duzelmıstır dıye saldım kendımı antep fıstığı cok tuketıyordum ozman ama bı gıdıp olcturcem zatenbıde karatay dıyetı yapıyorum vıtamınlerede baktırmam lazımyok bende daha yaptırmadım doktor yapalım dedi kist oluştu doğumdan sonra ama yanlızım diye korktum bir ara gidicem inşallah şimdide başka sıkıntılar var kafam rahatlasın gideceğim bakalım bolbol antes fıstığı ve yeşil mecimek yemeye devam edelim biz:)
dis cikti bir tane pipi de iyi iste bildigin pipi:)) yok devami degil baska bir programdan o.Yaaa hala çıkmadı dişelime batıyor ama büyümüyor hala :))) alıştı ya emmeye 2 çekip dönüyor :) dudak tiryakisi imiş meğer :)))hahahaha )))
Eymen nasıl oldu canım pipi iyileşmiştir :) diş çıktımı peki :)
Tavamı ne tavasıöyle mi diyor sonunda :))) hatırlamıyorumki :))
pek umudum yok benim kendisi karisiyla gezsin benim ne isim var.ben kocamla sonbahar yasayacagim.gelinin gezdirmesi icin hirsizi gelin almak lazim.ben ne yaptim kizini aldim huyu annesine cekerse iyi:) ama ya babannesine cekerseHahaha :)) yok tatlım yaaa ne haremi :))) kendime arkadaş arıyorum :))) yaşlanınca gezdirirler beni diye :))) o yüzden süper tatlımı tatlı iyimi iyi şekermi şeker bi kaynana olucam :)
Canım kızımın huyu babaannesine çekmiş gibi duruyor...adını verdiğine çekermiş derlerya doğru galiba...dün sen beraber yatarken dikkat edin dedin diye...uyuyamadım gece saat 2 de kalktım eşimide dürttüm kalk eşyaların yerini değiştircez dedim... rüğyamı görüyon uyanıkmısın diyor... zorla kaldırdım kızın beşiğini baş ucuma koydum... tabi beşiği baş ucuma koymak için gardrobu tuvalet masasını ve diğer çekmeceleri çıkarıp tekrar odaya sığdırmak zorunda kaldık bu arada hepsinin altınıda silmiş oldum...deli gücümü geldi nedir boşken bile zor çektiğim gardrobu içi tıka basa doluyken itiverdim...beşik yanı başıma geldi ama elayı beşiğe koyunca gözlerini pörtletip tavana bakıyor ben nerdeyim diye alışamadı ... ara sıra yanıma aldım yine emzirmek için ama katiyen gözüme uyku girmiyor... sabahı sabah ettim... hayırlısı bu güne bakalım...pek umudum yok benim kendisi karisiyla gezsin benim ne isim var.ben kocamla sonbahar yasayacagim.gelinin gezdirmesi icin hirsizi gelin almak lazim.ben ne yaptim kizini aldim huyu annesine cekerse iyi:) ama ya babannesine cekerse( bunu hic dusunmedim
dişleri hayırlı olsun canım...geçmiş olsun canım..bu aralar bebilerin ateşleri çıkmaya başladı gece benim kızında ateşi vardı...maşşallah kuzuna..dişler çıksa rahatlar sanırım...kızlar günaydın bebıslerınızın boyu kılosu nasıl dun kılosuna baktırdık 8200 cıktı 200 u dus 8 kılo boyunu olcmedı dr acıle gıtmıstık atesımız var boyuda galıba 68-69 felan buarada dıslerımız 6 ya çıkıyor hıc durmuyıor ateslenıyor uyumuyor
aman iyi kulağında birşey yokmuş...sabun şampuan artığı kalıyor kulak arkasında kuruluk yapıyor krem sür arada...benim kızdada oluyor o lekerden..ama sanırım benim kız yumurta yediğinde oluyor tam bulamadım nedenini... bir dahaki yumurta yedirdiğimde bakıcam...Kızlar günaydın,
hayırlı olsun dişiniz... 9. aylarda memeye düşkünlük olabiliyor diye okumuştum..atak matak diş miş derken bebekler anneye daha çok ihtiyaçları olduğu dönemde memeye sarıyorlar...benim kızda emeklemiyor... yürüteçten galiba... yürütece bindiğinde uçak gibi gidiyor... geçen wc de bulmuş eşim (kız oraya girene kadar bizimkiler neredeydi acaba)merhaba anneler biz 8,5 aylık olduk ve bizim dişimiz yeni kendini gösterdi.
Hep koca olmaz :) arada değişiklik şart :))) arada benle buluşursun belki :)))))ela seni bana getirir izmir dönüşü :)))pek umudum yok benim kendisi karisiyla gezsin benim ne isim var.ben kocamla sonbahar yasayacagim.gelinin gezdirmesi icin hirsizi gelin almak lazim.ben ne yaptim kizini aldim huyu annesine cekerse iyi:) ama ya babannesine cekerse( bunu hic dusunmedim
Bende çok geç uyudumCanım kızımın huyu babaannesine çekmiş gibi duruyor...adını verdiğine çekermiş derlerya doğru galiba...dün sen beraber yatarken dikkat edin dedin diye...uyuyamadım gece saat 2 de kalktım eşimide dürttüm kalk eşyaların yerini değiştircez dedim... rüğyamı görüyon uyanıkmısın diyor... zorla kaldırdım kızın beşiğini baş ucuma koydum... tabi beşiği baş ucuma koymak için gardrobu tuvalet masasını ve diğer çekmeceleri çıkarıp tekrar odaya sığdırmak zorunda kaldık bu arada hepsinin altınıda silmiş oldum...deli gücümü geldi nedir boşken bile zor çektiğim gardrobu içi tıka basa doluyken itiverdim...beşik yanı başıma geldi ama elayı beşiğe koyunca gözlerini pörtletip tavana bakıyor ben nerdeyim diye alışamadı ... ara sıra yanıma aldım yine emzirmek için ama katiyen gözüme uyku girmiyor... sabahı sabah ettim... hayırlısı bu güne bakalım...
günaydın anneler. sabah sabah bu şarkı bana gelsin.
mastitle başım dertteeee,
ne yapsam bilmiyoruuuuummm
canımdan can gidiyooooorrr
söküp atamıyoooruuummmm
abiler ikiz gibi. çok benziyolar. ikizler mi? minik paşa da tam paşa. maşallah hepsine :)
Sagol canim yok ikiz degiller arada 20 ay var :)
:) teşekkürler. yanaklar kocaman, öyle çok tombik değil. saçlı doğdu, dökülmedi de saçlar. uzadı öyle :)
sağol canım. burda hava günlük güneşlik. annemler istanbula dönüyorlar. boludalarmış. kazalar, trafik... çok yavaş ilerliyolarmış. arabalardan kayan kayana allah esirgesin, aklım onlarda. çok severim kar, ama şu an gözümde çok sevimsiz duruyo.
hayırlısı olur inşallah canım. ne olursa olsun üzülme. sağlık olsun. inşallah güzel haberle r verirsin bize.
maşallah kuzuna canım. bu diş çıkarma döneminde hepimizin bebekleri aynı durumda maalesef. elden gelen bişe yok
canım geçmiş olsun. dişten olabilir. o lekeler hakkında fikrim yok. bez değiştirdin mi, alerji olabilir
sana da merhaba canım. kafasını tutmayı ve dönmeyi zamanında yaptıysa sorun olmazmış. emeklemeden yürür belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?