2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
geçmiş olsun canım sütün hala çok mu ki mastit oluyorsun?

kızlar oğlum muzu hiç sevmiyor siz nasıl yediriyorsunuz eline bile almak istemiyor

uyusun dünürüm..damat onu uyutmuyor zaten...bende de oluyor o sendrom...onun çaresi yokmuş çok araştırdım..ama hamileyken magzezyum içiyordukya o zamn iyi gelmişti...bu akşam uyuruz inşallah...kızı yanı başıma beşiğe koydum elimide beişiğin içine pışpışlıyorum..aynı şeyi kızı yanıma aldığımda uyuyor ama beişin içindeyken yapınca uyumuyor...alışır heralde yapa yapa

kızlar oğlum muzu hiç sevmiyor siz nasıl yediriyorsunuz eline bile almak istemiyor
ben snowyy nin yaptığı gibi yapıyorum bütün kabuğunu soymuyorum..1 santim kadarını kesiyorum eliyle tutuğu yerde kabuğu oluyor...ısırıp bitirdikçe kabuğunu biraz daha soyuyorum...ama çoğunlukla ezip yediriyorum kaşıkla

BrujaV canım yine mi mastit oldun... geçmiş olsun...

canım eline de almıyor resmen tiksiniyor kokusunu duydun mu yaklaşmıyor

benin oğlum da tam tersi çok seviyor ama ben eline vermiyorum kendim koparıp azıcık elimle ezip ben besliyorum şimdilik. Eğer acelem varsa püre yapıp yediriyorum.
ne güzel valla vitamin deposu artı besleyici bizimki de yese keşke

canım eline de almıyor resmen tiksiniyor kokusunu duydun mu yaklaşmıyor
canım benim kızında bazen yemeyeceği tutuyor...yoğurdu çok sevdiği için abzen onunla karıştırıyorum... yada labne peynirle... bazende sebze püresinin içine karıştırıyorum...ezip mamasının içinede koymuştum... biberonlarından birinin ucunu çatalla iyice deldim..ayran falan yaptığımdada parçalar kalınca içinde deliği geniş olduğu için rahatlıkla içiyor...

ah ah nelerin içine kattım muzu canım ya yine de alıyor kokuyu tavşan

geçmiş olsun canım sütün hala çok mu ki mastit oluyorsun?
Sagol littlezelda. Sanmiyorum. Gecen aksam sagdigimda 50 cc zor cikti iki memeden. Oyle pis biri de degilim. Camaairimin temizligine filan dikkat ederim. Bilemedim neden.
Sagol Hirsizim yaaa
BrujaV geçmiş olsun biz kuruduk sütsüzlükten seninde başına dert oldu.
:) alemsin. Bebim de oyle sakir sakir sutum yok. Kuzuma anca yetiyo. Bilemedim neden
BrujaV

geçmiş olsun canım
Sagol tatlimm:/

ah ah nelerin içine kattım muzu canım ya yine de alıyor kokuyu tavşan
canım bende hiç sevmem muzu kiviyi çileği hele muzu yerken erimiş plastik maşrapa çiğniyormuşum gibi hissediyorum...demek senin bebiş muzu sevmiyor... biraz büyüyünce yer ozamn..yada sezilmeyecek kadar az miktarda karıştır...illada yemesi gerekmez...onuda zorlama kendinide üzme yemiyor diye...

canım çok geçmiş olsun...en azından ne yapacağını biliyorsun daha öncede tecrübe ettin... hem bunun pis olmakla ne ilgisi var... geçecek düzelecek inşallah ta düzelene kadar çektiğin acıya üzülüyorum...
yazarken başka bir yerden tedavisine bakıyordumda sen temizliğime dikkat ediyorum derken ,meme ucu çatlaklarından da kapabiliyormuşsun intihabı ...onun için öyle söylemişsin...ben bir doktordan duymuştum... memeyi en iyi temizleyen şey yine annenin kendi sütüdür diyordu... canım memeni sık çıkan sütle memenin etrafını iyice krem sürer gibi sür...tekrar geçmiş olsun canım

benim kız bayılıyor tok bile olsa elimde görsün atlıyor hemen ağzına götürüyor en sevdiği meyve muz :)mandalinayı pek sevmiyor şu an tek veremiyorum.

ben de seçiciyim ama oğlum öyle yetişsin istemiyorum herhalde o da benim gibi olacak ben de kabak çiğer sevmem muzu da pek aramam geçen köftenin yanına patates kızartmıştık ondan bir iki tane yediridim ay nasıl hevesli yiyor işte çocuk yararlıyı değil kızartmayı yiyor

benim kız sebzeye burun kıvırıyor artık...eliyle itiyor..oysa nasıl güzel yerdi...deve gibi ,kağıt, gazete peçete ne bulursa onları yemeyi seviyor...üstüne düşünced eolmuyor demekki... fazlada kafaya takmamak lazım... çocuk hissediyormu ne... yarralı ne varsa gözünün içine bakıyorum yermiki diye... oda farkediyor heralde... yesede olur yemesede olur dediklerimi şapır şupur götürüyor...bütün aileye inat sebze yemesini çok istiyorum...

günaydın kızlar,
eşimin çalıştığı bayiliğe şirketten dün el koymaya gelmişler bu gün akşam herşey belli olacak demiş patronu bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı...

İnşallah güzel haberler alırsınız canım.

Bana da yolla o karı lütfen. Burada varsa yoksa sis. Don var hava iyice sogudu ama kar yok

İlk defa yedigi birsey varsa alerji yapmış olabilir canım. Benim sıpanın dana etind alerjisi varmış meger. Yemeyi ve yedirmeyi kestikten 2 gun sonra kızarıklıkları gecmişti.

Hayırlı olsun canım

Cok gecmiş olsun canım. Acı cekme tedavi ol gülüm.

Gece gece oda da degiştirdin İnşallah bu düzende daha rahat edersiniz canım.

Benimki de artık yemiyor. Tatlı meyveyi sevmiyor varsa yoksa ekşi mandalina portakal olacak. Zorlama canım, neyi zevkle yiyorsa onu ver.

Yapabiliyorsanız yurumek iyi geliyor. Bir de üşümüyorum demeyin, bacaklarınızı sıcak tutun. Ben yogun egzersiz yaptıgım günlerde hiç sıkıntı yasamıyorum.

Canım ileride yer, üzme tatlı canını. Tadım asamasındalar daha. Daha bilinçli oldugunda senin peşin sıra mutfaga girip her yaptıgın işe karıştıgında senin özenle hazırladıgın zeutinyaglıları da bayıla bayıla yiyecektir. Az vakit tanıyalım, dünyada yeniler daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…