- 25 Ağustos 2014
- 827
- 1.223
- 358
- 40
geçmiş olsun canım sütün hala çok mu ki mastit oluyorsun?günaydın anneler. sabah sabah bu şarkı bana gelsin.
mastitle başım dertteeee,
ne yapsam bilmiyoruuuuummm
canımdan can gidiyooooorrr
söküp atamıyoooruuummmm
abiler ikiz gibi. çok benziyolar. ikizler mi? minik paşa da tam paşa. maşallah hepsine :)
:) teşekkürler. yanaklar kocaman, öyle çok tombik değil. saçlı doğdu, dökülmedi de saçlar. uzadı öyle :)
sağol canım. burda hava günlük güneşlik. annemler istanbula dönüyorlar. boludalarmış. kazalar, trafik... çok yavaş ilerliyolarmış. arabalardan kayan kayana allah esirgesin, aklım onlarda. çok severim kar, ama şu an gözümde çok sevimsiz duruyo.
hayırlısı olur inşallah canım. ne olursa olsun üzülme. sağlık olsun. inşallah güzel haberle r verirsin bize.
maşallah kuzuna canım. bu diş çıkarma döneminde hepimizin bebekleri aynı durumda maalesef. elden gelen bişe yok
canım geçmiş olsun. dişten olabilir. o lekeler hakkında fikrim yok. bez değiştirdin mi, alerji olabilir
sana da merhaba canım. kafasını tutmayı ve dönmeyi zamanında yaptıysa sorun olmazmış. emeklemeden yürür belki
uyusun dünürüm..damat onu uyutmuyor zaten...bende de oluyor o sendrom...onun çaresi yokmuş çok araştırdım..ama hamileyken magzezyum içiyordukya o zamn iyi gelmişti...bu akşam uyuruz inşallah...kızı yanı başıma beşiğe koydum elimide beişiğin içine pışpışlıyorum..aynı şeyi kızı yanıma aldığımda uyuyor ama beişin içindeyken yapınca uyumuyor...alışır heralde yapa yapaBende çok geç uyudumhep cananın yüzünden :) emzirirkende uyuyamadım :) rahatsız bacak sendromu olurya bütün vücudum rahatsız sendromluydu akşam , neyi nereye koyacağımı bilemedim :)) cananda misss gibii uyumuştur :)))))hahahaha :))
ben snowyy nin yaptığı gibi yapıyorum bütün kabuğunu soymuyorum..1 santim kadarını kesiyorum eliyle tutuğu yerde kabuğu oluyor...ısırıp bitirdikçe kabuğunu biraz daha soyuyorum...ama çoğunlukla ezip yediriyorum kaşıklakızlar oğlum muzu hiç sevmiyor siz nasıl yediriyorsunuz eline bile almak istemiyor
canım eline de almıyor resmen tiksiniyor kokusunu duydun mu yaklaşmıyorben snowyy nin yaptığı gibi yapıyorum bütün kabuğunu soymuyorum..1 santim kadarını kesiyorum eliyle tutuğu yerde kabuğu oluyor...ısırıp bitirdikçe kabuğunu biraz daha soyuyorum...ama çoğunlukla ezip yediriyorum kaşıkla
BrujaV canım yine mi mastit oldun... geçmiş olsun...
kızlar oğlum muzu hiç sevmiyor siz nasıl yediriyorsunuz eline bile almak istemiyor
ne güzel valla vitamin deposu artı besleyici bizimki de yese keşkebenin oğlum da tam tersi çok seviyor ama ben eline vermiyorum kendim koparıp azıcık elimle ezip ben besliyorum şimdilik. Eğer acelem varsa püre yapıp yediriyorum.
canım benim kızında bazen yemeyeceği tutuyor...yoğurdu çok sevdiği için abzen onunla karıştırıyorum... yada labne peynirle... bazende sebze püresinin içine karıştırıyorum...ezip mamasının içinede koymuştum... biberonlarından birinin ucunu çatalla iyice deldim..ayran falan yaptığımdada parçalar kalınca içinde deliği geniş olduğu için rahatlıkla içiyor...canım eline de almıyor resmen tiksiniyor kokusunu duydun mu yaklaşmıyor
ah ah nelerin içine kattım muzu canım ya yine de alıyor kokuyu tavşancanım benim kızında bazen yemeyeceği tutuyor...yoğurdu çok sevdiği için abzen onunla karıştırıyorum... yada labne peynirle... bazende sebze püresinin içine karıştırıyorum...ezip mamasının içinede koymuştum... biberonlarından birinin ucunu çatalla iyice deldim..ayran falan yaptığımdada parçalar kalınca içinde deliği geniş olduğu için rahatlıkla içiyor...
benim kız bayılıyor tok bile olsa elimde görsün atlıyor hemen ağzına götürüyor en sevdiği meyve muz :)mandalinayı pek sevmiyor şu an tek veremiyorum.kızlar oğlum muzu hiç sevmiyor siz nasıl yediriyorsunuz eline bile almak istemiyor
akıllı bıdık annesi nasıl uyanık bende kaç yaşındayım küçüklüğümden beri kırmzıı et ve suyunun girdiği bir şeyi yemem hemen kokusunu alırım :)ah ah nelerin içine kattım muzu canım ya yine de alıyor kokuyu tavşan
Sagol littlezelda. Sanmiyorum. Gecen aksam sagdigimda 50 cc zor cikti iki memeden. Oyle pis biri de degilim. Camaairimin temizligine filan dikkat ederim. Bilemedim neden.geçmiş olsun canım sütün hala çok mu ki mastit oluyorsun?
Sagol Hirsizim yaaaben snowyy nin yaptığı gibi yapıyorum bütün kabuğunu soymuyorum..1 santim kadarını kesiyorum eliyle tutuğu yerde kabuğu oluyor...ısırıp bitirdikçe kabuğunu biraz daha soyuyorum...ama çoğunlukla ezip yediriyorum kaşıkla
BrujaV canım yine mi mastit oldun... geçmiş olsun...
:) alemsin. Bebim de oyle sakir sakir sutum yok. Kuzuma anca yetiyo. Bilemedim nedenBrujaV geçmiş olsun biz kuruduk sütsüzlükten seninde başına dert oldu.
Sagol tatlimm:/BrujaV
geçmiş olsun canım
canım bende hiç sevmem muzu kiviyi çileği hele muzu yerken erimiş plastik maşrapa çiğniyormuşum gibi hissediyorum...demek senin bebiş muzu sevmiyor... biraz büyüyünce yer ozamn..yada sezilmeyecek kadar az miktarda karıştır...illada yemesi gerekmez...onuda zorlama kendinide üzme yemiyor diye...ah ah nelerin içine kattım muzu canım ya yine de alıyor kokuyu tavşan
canım çok geçmiş olsun...en azından ne yapacağını biliyorsun daha öncede tecrübe ettin... hem bunun pis olmakla ne ilgisi var... geçecek düzelecek inşallah ta düzelene kadar çektiğin acıya üzülüyorum...Sagol littlezelda. Sanmiyorum. Gecen aksam sagdigimda 50 cc zor cikti iki memeden. Oyle pis biri de degilim. Camaairimin temizligine filan dikkat ederim. Bilemedim neden.
Sagol Hirsizim yaaa
:) alemsin. Bebim de oyle sakir sakir sutum yok. Kuzuma anca yetiyo. Bilemedim neden
Sagol tatlimm:/
benim kız bayılıyor tok bile olsa elimde görsün atlıyor hemen ağzına götürüyor en sevdiği meyve muz :)mandalinayı pek sevmiyor şu an tek veremiyorum.
ben de seçiciyim ama oğlum öyle yetişsin istemiyorum herhalde o da benim gibi olacak ben de kabak çiğer sevmem muzu da pek aramam geçen köftenin yanına patates kızartmıştık ondan bir iki tane yediridim ay nasıl hevesli yiyor işte çocuk yararlıyı değil kızartmayı yiyorcanım bende hiç sevmem muzu kiviyi çileği hele muzu yerken erimiş plastik maşrapa çiğniyormuşum gibi hissediyorum...demek senin bebiş muzu sevmiyor... biraz büyüyünce yer ozamn..yada sezilmeyecek kadar az miktarda karıştır...illada yemesi gerekmez...onuda zorlama kendinide üzme yemiyor diye...
günaydın kızlar,
eşimin çalıştığı bayiliğe şirketten dün el koymaya gelmişler bu gün akşam herşey belli olacak demiş patronu bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı...
Sanada gndn tatlım :) burada kar yağıyor heheheee:)
Canım burda baktım kızlar güzel e anneleride çok şeker :) birdaha nerden bulucağız bu kadar hoş sohbet insan :)illaki gidecekler bari tanıdık olsun dedim :))))))
Kızlar günaydın,
Dün oğlum çok huysuzdu kulağını kaşıyor yine kontrolde kulağında sorun çıkmadı sanırım dişler tetikliyor. Birde dün sadece arkasında ve göbek kısmında çok açık pembe lekeler çıkmış başka yerinde yok ateşte yoktu şükür ne onlar acaba anneme bugün takip et bakalım ona göre doktora götürelim dedim.
merhaba anneler biz 8,5 aylık olduk ve bizim dişimiz yeni kendini gösterdi.
ne emekleme var nede sürünme benim kız çok tembel. 3 aylıkken meme emmeyi zorla
yapan bebeğim şimdi meme delisi oldu geceleri 2 saate bir kalkıyor.
sizin bebişler iyidir insallah. aman hasta olmasınlar.
yağmurlu bir günden selamlar....
günaydın anneler. sabah sabah bu şarkı bana gelsin.
mastitle başım dertteeee,
ne yapsam bilmiyoruuuuummm
canımdan can gidiyooooorrr
söküp atamıyoooruuummmm
abiler ikiz gibi. çok benziyolar. ikizler mi? minik paşa da tam paşa. maşallah hepsine :)
:) teşekkürler. yanaklar kocaman, öyle çok tombik değil. saçlı doğdu, dökülmedi de saçlar. uzadı öyle :)
sağol canım. burda hava günlük güneşlik. annemler istanbula dönüyorlar. boludalarmış. kazalar, trafik... çok yavaş ilerliyolarmış. arabalardan kayan kayana allah esirgesin, aklım onlarda. çok severim kar, ama şu an gözümde çok sevimsiz duruyo.
hayırlısı olur inşallah canım. ne olursa olsun üzülme. sağlık olsun. inşallah güzel haberle r verirsin bize.
maşallah kuzuna canım. bu diş çıkarma döneminde hepimizin bebekleri aynı durumda maalesef. elden gelen bişe yok
canım geçmiş olsun. dişten olabilir. o lekeler hakkında fikrim yok. bez değiştirdin mi, alerji olabilir
sana da merhaba canım. kafasını tutmayı ve dönmeyi zamanında yaptıysa sorun olmazmış. emeklemeden yürür belki
Canım kızımın huyu babaannesine çekmiş gibi duruyor...adını verdiğine çekermiş derlerya doğru galiba...dün sen beraber yatarken dikkat edin dedin diye...uyuyamadım gece saat 2 de kalktım eşimide dürttüm kalk eşyaların yerini değiştircez dedim... rüğyamı görüyon uyanıkmısın diyor... zorla kaldırdım kızın beşiğini baş ucuma koydum... tabi beşiği baş ucuma koymak için gardrobu tuvalet masasını ve diğer çekmeceleri çıkarıp tekrar odaya sığdırmak zorunda kaldık bu arada hepsinin altınıda silmiş oldum...deli gücümü geldi nedir boşken bile zor çektiğim gardrobu içi tıka basa doluyken itiverdim...beşik yanı başıma geldi ama elayı beşiğe koyunca gözlerini pörtletip tavana bakıyor ben nerdeyim diye alışamadı ... ara sıra yanıma aldım yine emzirmek için ama katiyen gözüme uyku girmiyor... sabahı sabah ettim... hayırlısı bu güne bakalım...
dişleri hayırlı olsun canım...geçmiş olsun canım..bu aralar bebilerin ateşleri çıkmaya başladı gece benim kızında ateşi vardı...maşşallah kuzuna..dişler çıksa rahatlar sanırım...
aman iyi kulağında birşey yokmuş...sabun şampuan artığı kalıyor kulak arkasında kuruluk yapıyor krem sür arada...benim kızdada oluyor o lekerden..ama sanırım benim kız yumurta yediğinde oluyor tam bulamadım nedenini... bir dahaki yumurta yedirdiğimde bakıcam...
hayırlı olsun dişiniz... 9. aylarda memeye düşkünlük olabiliyor diye okumuştum..atak matak diş miş derken bebekler anneye daha çok ihtiyaçları olduğu dönemde memeye sarıyorlar...benim kızda emeklemiyor... yürüteçten galiba... yürütece bindiğinde uçak gibi gidiyor... geçen wc de bulmuş eşim (kız oraya girene kadar bizimkiler neredeydi acaba)
kızlar oğlum muzu hiç sevmiyor siz nasıl yediriyorsunuz eline bile almak istemiyor
uyusun dünürüm..damat onu uyutmuyor zaten...bende de oluyor o sendrom...onun çaresi yokmuş çok araştırdım..ama hamileyken magzezyum içiyordukya o zamn iyi gelmişti...bu akşam uyuruz inşallah...kızı yanı başıma beşiğe koydum elimide beişiğin içine pışpışlıyorum..aynı şeyi kızı yanıma aldığımda uyuyor ama beişin içindeyken yapınca uyumuyor...alışır heralde yapa yapa
benim kız sebzeye burun kıvırıyor artık...eliyle itiyor..oysa nasıl güzel yerdi...deve gibi ,kağıt, gazete peçete ne bulursa onları yemeyi seviyor...üstüne düşünced eolmuyor demekki... fazlada kafaya takmamak lazım... çocuk hissediyormu ne... yarralı ne varsa gözünün içine bakıyorum yermiki diye... oda farkediyor heralde... yesede olur yemesede olur dediklerimi şapır şupur götürüyor...bütün aileye inat sebze yemesini çok istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?