sağol hırsızım. sabahtan beri sıcak kompres, sıcak dus, sağma, sık emzirme, kaynar suyun buharında kendimi haşlama filan... aklına ne gelirse yaptım. daha iyi şimdi. ama ev aldı başını gitti. keyifsizlik de yapıyo meret. hiç bişeye mecalim kalmadı. işte basıma böyle bişey gelince yapıyorum ama her seferinde süt sür, sonra kokuyorum. bi yerden sonra yapmamaya başlıyorum. Allah beterinden saklasıncanım çok geçmiş olsun...en azından ne yapacağını biliyorsun daha öncede tecrübe ettin... hem bunun pis olmakla ne ilgisi var... geçecek düzelecek inşallah ta düzelene kadar çektiğin acıya üzülüyorum...
yazarken başka bir yerden tedavisine bakıyordumda sen temizliğime dikkat ediyorum derken ,meme ucu çatlaklarından da kapabiliyormuşsun intihabı ...onun için öyle söylemişsin...ben bir doktordan duymuştum... memeyi en iyi temizleyen şey yine annenin kendi sütüdür diyordu... canım memeni sık çıkan sütle memenin etrafını iyice krem sürer gibi sür...tekrar geçmiş olsun canım
ah snowym, böyle bi kaç ayda bir tekrarlaması yerleşmiş mikrop mu demek. antibiyotik kullanmayayım diye ne kadar yöntem varsa denedim. daha iyi gibiyim. ama bu böyle kalıcı bi çözüm olmayacaksa o da kötü.İnşallah güzel haberler alırsınız canım.
Bana da yolla o karı lütfen. Burada varsa yoksa sis. Don var hava iyice sogudu ama kar yok
İlk defa yedigi birsey varsa alerji yapmış olabilir canım. Benim sıpanın dana etind alerjisi varmış meger. Yemeyi ve yedirmeyi kestikten 2 gun sonra kızarıklıkları gecmişti.
Hayırlı olsun canım
Cok gecmiş olsun canım. Acı cekme tedavi ol gülüm.
Gece gece oda da degiştirdinİnşallah bu düzende daha rahat edersiniz canım.
Benimki de artık yemiyor. Tatlı meyveyi sevmiyor varsa yoksa ekşi mandalina portakal olacak. Zorlama canım, neyi zevkle yiyorsa onu ver.
Yapabiliyorsanız yurumek iyi geliyor. Bir de üşümüyorum demeyin, bacaklarınızı sıcak tutun. Ben yogun egzersiz yaptıgım günlerde hiç sıkıntı yasamıyorum.
Maşallah Aras'a. Pek yakışıklıbenim aras büyüdü teyzeleri ama çok yaramaz
Eki Görüntüle 1354796
sağol hırsızım. sabahtan beri sıcak kompres, sıcak dus, sağma, sık emzirme, kaynar suyun buharında kendimi haşlama filan... aklına ne gelirse yaptım. daha iyi şimdi. ama ev aldı başını gitti. keyifsizlik de yapıyo meret. hiç bişeye mecalim kalmadı. işte basıma böyle bişey gelince yapıyorum ama her seferinde süt sür, sonra kokuyorum. bi yerden sonra yapmamaya başlıyorum. Allah beterinden saklasın
ah snowym, böyle bi kaç ayda bir tekrarlaması yerleşmiş mikrop mu demek. antibiyotik kullanmayayım diye ne kadar yöntem varsa denedim. daha iyi gibiyim. ama bu böyle kalıcı bi çözüm olmayacaksa o da kötü.
tüm gün bekledim eşim çanakkalede karda mahsur kaldı 4 te ancak şimdi geldi zaten yolda kapanmış patronunun tel. kapalı yok ortada bakalım yarın ne olacak ne bitmez stres ne olacağını bilmemek.
dün çanakkaleye evlenen bi arkadaşım vardı ailesin,in yanına gelmişler yeni yıl için o uğradı yanıma ilaç gibi geldi bekarken en iyi anlaştığım arkadaşımdı anılarımız çok oğluyla gelmiş iş yerime konuşup dertleştik çok iyi geldi.insan belli bir yaştan sonra böyle arkadaşlıklar tekrar kuramıyor yeni kişilerle.tel. varda allahtan ulaşıyoruz
evet.arkadaşımda diyor grip olunca hep seni arıyorum diye :) grip olduğunda bize gelince ona yatağımı hazırlardım köşesini sonra meyveler bakımlar ah kızım nerde o günler diyor o benden büyük 2 evladı var .diğer 2 arkadaşım burada evli bi o ayrıldı armızda çok üzülüyor ne kadar komuşuda olsa sizlerle olan arkadaşlığımı kuramıyorum çok yanlızım orada diyor.Benim de üni den 2 arkadasım var. Hepimiz ayrı sehirlerdeyiz. Bayramda seyranda adana da görüşüyoruz. Burada birkaç kişi ile "denemem" oldu ama cok ugrastıysam da alamadım arkadas kapsamına. İnsan alıştıgı karakterde kişileri istiyor. Farklı insanlarla zorlasan da bir yere kadar. Telefonlarını bile sildim...
tüm gün bekledim eşim çanakkalede karda mahsur kaldı 4 te ancak şimdi geldi zaten yolda kapanmış patronunun tel. kapalı yok ortada bakalım yarın ne olacak ne bitmez stres ne olacağını bilmemek.
düzen aynı devam ediyor bakalım kız beşiğine alıştırmam lazım..yalnız beşiğe koyduğumda eskisine göre biraz fala uyuyor.. yarıms aat dayanıyor en azından:)İnşallah güzel haberler alırsınız canım.
Bana da yolla o karı lütfen. Burada varsa yoksa sis. Don var hava iyice sogudu ama kar yok
İlk defa yedigi birsey varsa alerji yapmış olabilir canım. Benim sıpanın dana etind alerjisi varmış meger. Yemeyi ve yedirmeyi kestikten 2 gun sonra kızarıklıkları gecmişti.
Hayırlı olsun canım
Cok gecmiş olsun canım. Acı cekme tedavi ol gülüm.
Gece gece oda da degiştirdinİnşallah bu düzende daha rahat edersiniz canım.
Benimki de artık yemiyor. Tatlı meyveyi sevmiyor varsa yoksa ekşi mandalina portakal olacak. Zorlama canım, neyi zevkle yiyorsa onu ver.
Yapabiliyorsanız yurumek iyi geliyor. Bir de üşümüyorum demeyin, bacaklarınızı sıcak tutun. Ben yogun egzersiz yaptıgım günlerde hiç sıkıntı yasamıyorum.
snowyy yiyordu benim kuzum sebzeyi falan... herkes bu çocuk sebzeyi sevmiyor sevmez faan diye diye çocuğuda soğuttular sanki...kendileri tiksiniyor çocuğa verirken..bu yenirmi falan diyorlar...inşallah aklı iyice yettiğinde sofrada burun kıvıran bir çocuğum olmaz... eğer öyle olursa aç kalır ..hiç öyle dişine göre bir şey ona özel yapamam...ya yer ya aç kalır...Canım ileride yer, üzme tatlı canını. Tadım asamasındalar daha. Daha bilinçli oldugunda senin peşin sıra mutfaga girip her yaptıgın işe karıştıgında senin özenle hazırladıgın zeutinyaglıları da bayıla bayıla yiyecektir. Az vakit tanıyalım, dünyada yeniler daha
canım sen direk doktora git... emzirme döneminde olmasanemzirmeyi kessen bile mastit tekrarlayan hastalar varmış... üzerine yattığın göğsündemi oluyor acaba...işi mişi boşver hepsi hallolur ...zaten iş güç bitmezki...sen düzelde bir...sağol hırsızım. sabahtan beri sıcak kompres, sıcak dus, sağma, sık emzirme, kaynar suyun buharında kendimi haşlama filan... aklına ne gelirse yaptım. daha iyi şimdi. ama ev aldı başını gitti. keyifsizlik de yapıyo meret. hiç bişeye mecalim kalmadı. işte basıma böyle bişey gelince yapıyorum ama her seferinde süt sür, sonra kokuyorum. bi yerden sonra yapmamaya başlıyorum. Allah beterinden saklasın
ah snowym, böyle bi kaç ayda bir tekrarlaması yerleşmiş mikrop mu demek. antibiyotik kullanmayayım diye ne kadar yöntem varsa denedim. daha iyi gibiyim. ama bu böyle kalıcı bi çözüm olmayacaksa o da kötü.
nisan bebekleri bunlar...bahar çocukları..yazın müjdecileri...nisanda insanın içi kıpır kıpır olurya ..havalar ısınmaya başlar...bizim kuzularda bu bahar telaşesi var...insanlar ömürleri hayatları bahar gibi olur...çiçekli çiçekliMaşallah Aras'a. Pek yakışıklı
Bu Nisan bebelerinin ortak özelliği sanırım: içlerinde kımıl böcekleri var.. kımıldamadan duramıyorlar.. Yelek giydirene kadar rahat 3 dakika geçiyor. "Kızım, bi' dur duur!" diyorum, " 'Dur' ne demek, anne?" der gibi bakıyor.
Benim de üni den 2 arkadasım var. Hepimiz ayrı sehirlerdeyiz. Bayramda seyranda adana da görüşüyoruz. Burada birkaç kişi ile "denemem" oldu ama cok ugrastıysam da alamadım arkadas kapsamına. İnsan alıştıgı karakterde kişileri istiyor. Farklı insanlarla zorlasan da bir yere kadar. Telefonlarını bile sildim...
arkadaşlık dostluk iyi bir şey mi ? ben bunu hiç tadamadım...hiç arkadaş edinmedim...hani bir film vardıya orada şöyle diyordu...Bu dünyada incinip incinmemek sizin elinizde değildir. ama sizi kimin inciteceğini seçebilirsiniz.. .. hayatta arkadaş namına bir ablam var...evet.arkadaşımda diyor grip olunca hep seni arıyorum diye :) grip olduğunda bize gelince ona yatağımı hazırlardım köşesini sonra meyveler bakımlar ah kızım nerde o günler diyor o benden büyük 2 evladı var .diğer 2 arkadaşım burada evli bi o ayrıldı armızda çok üzülüyor ne kadar komuşuda olsa sizlerle olan arkadaşlığımı kuramıyorum çok yanlızım orada diyor.
Benimde ablam ve annem en yakımın ama bu arkadaşım için 2. ablam diyebilirim.bekarlığımda hep beraber yedik,içtik,gezdik,sırdaştık.kış akşamları birbirimize gider odalarımızda muhabetler fal bakar fıkra anlatır gülerdik hep birbirimizin arkasını kolladık isteme,düğün kınalarımızda hep yanyanaydık hatta gelirken kızıma yeni yıl hediyesi bile düşünüp almış rutin olmasada haftada bir iki kere tel. görüşürüz ama bekarken uyurken ayrıydık ve iş saatler-rinde diğer zamanlarımız genelde beraberde bence çok güzel bir duygu.iyi insanlarla hep karşılaşmadım bende sömüren kullanmak isteyen arkadaşlarımda oldu ama uzaklaştım hemen 12 yıldır hiç tartışıp küstüğümüzü bilmem .ama bir çok kişiden kazıkta yedim ben biraz alttan alıp idare deden bir tipim hatta bir arkadaşım beni öyle sömürmüştüki onu doyurmaktan her gün eve aç gidiyordum anlatsam gülersin :)kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bir 2015 diliyorum...sanırım seneye görüşücez :)
diyerek yılın ilk soğuk klişe esprisini ben yapayım
arkadaşlık dostluk iyi bir şey mi ? ben bunu hiç tadamadım...hiç arkadaş edinmedim...hani bir film vardıya orada şöyle diyordu...Bu dünyada incinip incinmemek sizin elinizde değildir. ama sizi kimin inciteceğini seçebilirsiniz.. .. hayatta arkadaş namına bir ablam var...
kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bir 2015 diliyorum...sanırım seneye görüşücez :)
diyerek yılın ilk soğuk klişe esprisini ben yapayım
arkadaşlık dostluk iyi bir şey mi ? ben bunu hiç tadamadım...hiç arkadaş edinmedim...hani bir film vardıya orada şöyle diyordu...Bu dünyada incinip incinmemek sizin elinizde değildir. ama sizi kimin inciteceğini seçebilirsiniz.. .. hayatta arkadaş namına bir ablam var...
belki ben hala yanlız olmadığımdan yeni birisini kabul etmekte zorlanıyor olabilirim ç.kale arkadaşım ve burada 2 yakın arkadaşım daha var ,ayrıca iki ablam ve annem yeni hayatıma giren herkez hepsinin değerlendirmesinden geçirnce sınıfta kalıyor hep :))Arkadaşlar iyidir, ya! Ama kime kıymet verdiğine dikkat etmek gerek. İnsan en yakınından bile kazık yiyebilir gerçi.. Neyse çok karıştı kafam. Özet olarak: arkadaşlar iyidir. Kardeşler rocks!
"Bu yaştan sonra" gibi bir muhabbet geçti 1-2 saat evvel. Okudum ama yoldaydım, yazamadım.
Ben de bu yaştan sonra arkadaş edinemem, şimdiye kadar kimim varsa o kadarla kalır sanıyordum. Ama hayat beni bir kez daha yanılttı. Çalıştığım yerde iki tane bal tatlısı kızla tanıştım. Sanırım halen kontenjan varmış bende. Olabiliyormuş. Neyse ki! Çünkü tüm arkadaşlarım İstanbul'da kaldı. Onlar da olmasa kimle dertleşecektim?
Benimde ablam ve annem en yakımın ama bu arkadaşım için 2. ablam diyebilirim.bekarlığımda hep beraber yedik,içtik,gezdik,sırdaştık.kış akşamları birbirimize gider odalarımızda muhabetler fal bakar fıkra anlatır gülerdik hep birbirimizin arkasını kolladık isteme,düğün kınalarımızda hep yanyanaydık hatta gelirken kızıma yeni yıl hediyesi bile düşünüp almış rutin olmasada haftada bir iki kere tel. görüşürüz ama bekarken uyurken ayrıydık ve iş saatler-rinde diğer zamanlarımız genelde beraberde bence çok güzel bir duygu.iyi insanlarla hep karşılaşmadım bende sömüren kullanmak isteyen arkadaşlarımda oldu ama uzaklaştım hemen 12 yıldır hiç tartışıp küstüğümüzü bilmem .ama bir çok kişiden kazıkta yedim ben biraz alttan alıp idare deden bir tipim hatta bir arkadaşım beni öyle sömürmüştüki onu doyurmaktan her gün eve aç gidiyordum anlatsam gülersin :)
siizin adınıza çok sevindim...Arkadaşlar iyidir, ya! Ama kime kıymet verdiğine dikkat etmek gerek. İnsan en yakınından bile kazık yiyebilir gerçi.. Neyse çok karıştı kafam. Özet olarak: arkadaşlar iyidir. Kardeşler rocks!
"Bu yaştan sonra" gibi bir muhabbet geçti 1-2 saat evvel. Okudum ama yoldaydım, yazamadım.
Ben de bu yaştan sonra arkadaş edinemem, şimdiye kadar kimim varsa o kadarla kalır sanıyordum. Ama hayat beni bir kez daha yanılttı. Çalıştığım yerde iki tane bal tatlısı kızla tanıştım. Sanırım halen kontenjan varmış bende. Olabiliyormuş. Neyse ki! Çünkü tüm arkadaşlarım İstanbul'da kaldı. Onlar da olmasa kimle dertleşecektim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?