2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sağol hırsızım. sabahtan beri sıcak kompres, sıcak dus, sağma, sık emzirme, kaynar suyun buharında kendimi haşlama filan... aklına ne gelirse yaptım. daha iyi şimdi. ama ev aldı başını gitti. keyifsizlik de yapıyo meret. hiç bişeye mecalim kalmadı. işte basıma böyle bişey gelince yapıyorum ama her seferinde süt sür, sonra kokuyorum. bi yerden sonra yapmamaya başlıyorum. Allah beterinden saklasın
ah snowym, böyle bi kaç ayda bir tekrarlaması yerleşmiş mikrop mu demek. antibiyotik kullanmayayım diye ne kadar yöntem varsa denedim. daha iyi gibiyim. ama bu böyle kalıcı bi çözüm olmayacaksa o da kötü.

benim aras büyüdü teyzeleri ama çok yaramaz
Eki Görüntüle 1354796
Maşallah Aras'a. Pek yakışıklı

Bu Nisan bebelerinin ortak özelliği sanırım: içlerinde kımıl böcekleri var.. kımıldamadan duramıyorlar.. Yelek giydirene kadar rahat 3 dakika geçiyor. "Kızım, bi' dur duur!" diyorum, " 'Dur' ne demek, anne?" der gibi bakıyor.

tüm gün bekledim eşim çanakkalede karda mahsur kaldı 4 te ancak şimdi geldi zaten yolda kapanmış patronunun tel. kapalı yok ortada bakalım yarın ne olacak ne bitmez stres ne olacağını bilmemek.

Adı gelmedi aklıma şimdi. Mastit için doktorların verdigi antibiyotik emzirirken de rahatlıkla kullanılıyor canım. Uyguladıgın yontemlerle halledemezsen mutlaka doktora görün. Hep aynı meme mi tekrar ediyor? Fiziksel bir durum da olabilir (dar iç çamasırı, emzirirken sıkma da kanalda tıkanıklıga sebep olabilir). Emzirmen düzenliyse meme ucunda tahriş yoksa sürekli yaptıgın fiziksel bir baskı var mı onu kontrol et canım.

tüm gün bekledim eşim çanakkalede karda mahsur kaldı 4 te ancak şimdi geldi zaten yolda kapanmış patronunun tel. kapalı yok ortada bakalım yarın ne olacak ne bitmez stres ne olacağını bilmemek.

Hayra ciksin insallah canim. Dua et bol bol. Rabbim sikintinizi gidersin insallah.

@Snowyy günaydın iyi yıllar.amin hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.

kızlar yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.yeni yıl sağlık,mutluluk,huzur,bereket,iş,aş herkezin tüm umutlarının ve isteklerinin gerçekleştiği mutlu bir yıl olsun inşallah.

Son düzenleme:
dün çanakkaleye evlenen bi arkadaşım vardı ailesin,in yanına gelmişler yeni yıl için o uğradı yanıma ilaç gibi geldi bekarken en iyi anlaştığım arkadaşımdı anılarımız çok oğluyla gelmiş iş yerime konuşup dertleştik çok iyi geldi.insan belli bir yaştan sonra böyle arkadaşlıklar tekrar kuramıyor yeni kişilerle.tel. varda allahtan ulaşıyoruz

Benim de üni den 2 arkadasım var. Hepimiz ayrı sehirlerdeyiz. Bayramda seyranda adana da görüşüyoruz. Burada birkaç kişi ile "denemem" oldu ama cok ugrastıysam da alamadım arkadas kapsamına. İnsan alıştıgı karakterde kişileri istiyor. Farklı insanlarla zorlasan da bir yere kadar. Telefonlarını bile sildim...

evet.arkadaşımda diyor grip olunca hep seni arıyorum diye :) grip olduğunda bize gelince ona yatağımı hazırlardım köşesini sonra meyveler bakımlar ah kızım nerde o günler diyor o benden büyük 2 evladı var .diğer 2 arkadaşım burada evli bi o ayrıldı armızda çok üzülüyor ne kadar komuşuda olsa sizlerle olan arkadaşlığımı kuramıyorum çok yanlızım orada diyor.

düzen aynı devam ediyor bakalım kız beşiğine alıştırmam lazım..yalnız beşiğe koyduğumda eskisine göre biraz fala uyuyor.. yarıms aat dayanıyor en azından:)

snowyy yiyordu benim kuzum sebzeyi falan... herkes bu çocuk sebzeyi sevmiyor sevmez faan diye diye çocuğuda soğuttular sanki...kendileri tiksiniyor çocuğa verirken..bu yenirmi falan diyorlar...inşallah aklı iyice yettiğinde sofrada burun kıvıran bir çocuğum olmaz... eğer öyle olursa aç kalır ..hiç öyle dişine göre bir şey ona özel yapamam...ya yer ya aç kalır...

canım sen direk doktora git... emzirme döneminde olmasanemzirmeyi kessen bile mastit tekrarlayan hastalar varmış... üzerine yattığın göğsündemi oluyor acaba...işi mişi boşver hepsi hallolur ...zaten iş güç bitmezki...sen düzelde bir...

nisan bebekleri bunlar...bahar çocukları..yazın müjdecileri...nisanda insanın içi kıpır kıpır olurya ..havalar ısınmaya başlar...bizim kuzularda bu bahar telaşesi var...insanlar ömürleri hayatları bahar gibi olur...çiçekli çiçekli

kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bir 2015 diliyorum...sanırım seneye görüşücez :)
diyerek yılın ilk soğuk klişe esprisini ben yapayım
arkadaşlık dostluk iyi bir şey mi ? ben bunu hiç tadamadım...hiç arkadaş edinmedim...hani bir film vardıya orada şöyle diyordu...Bu dünyada incinip incinmemek sizin elinizde değildir. ama sizi kimin inciteceğini seçebilirsiniz.. .. hayatta arkadaş namına bir ablam var...

Benimde ablam ve annem en yakımın ama bu arkadaşım için 2. ablam diyebilirim.bekarlığımda hep beraber yedik,içtik,gezdik,sırdaştık.kış akşamları birbirimize gider odalarımızda muhabetler fal bakar fıkra anlatır gülerdik hep birbirimizin arkasını kolladık isteme,düğün kınalarımızda hep yanyanaydık hatta gelirken kızıma yeni yıl hediyesi bile düşünüp almış rutin olmasada haftada bir iki kere tel. görüşürüz ama bekarken uyurken ayrıydık ve iş saatler-rinde diğer zamanlarımız genelde beraberde bence çok güzel bir duygu.iyi insanlarla hep karşılaşmadım bende sömüren kullanmak isteyen arkadaşlarımda oldu ama uzaklaştım hemen 12 yıldır hiç tartışıp küstüğümüzü bilmem .ama bir çok kişiden kazıkta yedim ben biraz alttan alıp idare deden bir tipim hatta bir arkadaşım beni öyle sömürmüştüki onu doyurmaktan her gün eve aç gidiyordum anlatsam gülersin :)

Arkadaşlar iyidir, ya! Ama kime kıymet verdiğine dikkat etmek gerek. İnsan en yakınından bile kazık yiyebilir gerçi.. Neyse çok karıştı kafam. Özet olarak: arkadaşlar iyidir. Kardeşler rocks!

"Bu yaştan sonra" gibi bir muhabbet geçti 1-2 saat evvel. Okudum ama yoldaydım, yazamadım.
Ben de bu yaştan sonra arkadaş edinemem, şimdiye kadar kimim varsa o kadarla kalır sanıyordum. Ama hayat beni bir kez daha yanılttı. Çalıştığım yerde iki tane bal tatlısı kızla tanıştım. Sanırım halen kontenjan varmış bende. Olabiliyormuş. Neyse ki! Çünkü tüm arkadaşlarım İstanbul'da kaldı. Onlar da olmasa kimle dertleşecektim?

belki ben hala yanlız olmadığımdan yeni birisini kabul etmekte zorlanıyor olabilirim ç.kale arkadaşım ve burada 2 yakın arkadaşım daha var ,ayrıca iki ablam ve annem yeni hayatıma giren herkez hepsinin değerlendirmesinden geçirnce sınıfta kalıyor hep :))

siizin adınıza çok sevindim... supapatya88 inanırım çeşit çeşit insan var... çok yerde çalıştım tonlarca insanlada tanıştım ... yapımdanmıdır nedir arkadaş edinemiyorum...yada bana rast gelmedi siizn hayatınızda ki insanlardan...bir tek burası var karşılıksız riyasız sanalda olsa arkadaşlarımsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…