2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
İstanbul'da olaydım görüşürdük HIRSIZI

bilmiyorum ama benim büyük ablamında hiç arkadaşı yok bir arkadaş ediniyor bi kaç sonra başka arkadaş diyorum ne oldu artık görüşmüyorum onunla diyorum sende mi sorun yoksa hepmi sana denk geliyor geçen sene görüşüpte bu sene hala görüşmeye devam ettiği kimse yok .bende bu konuları tam çözebilmiş değilim ama ben özellikle ç.kalede olan arkadaşımla tüm sorunlarımızı hala konuşuruz ve birbirimizi hep iyiye yöneltiriz.2. bebeği sorunlu doğdu ve 45 gün ünv. yattıktan sonra kaybetti tabiki sürekli yanında kalamadım ama tel. bile konuştuktan sonra diyordu canım seninle konuşmak çok iyi geliyor rahatlıyorum diye ara beni diyordu allaha şükür atlattı o zor günleri ama bazen insanı anlayabilen ,güvenebileceği birilerine yada yorumsuz onu dinleyecek birine ihtiyacı olabilir ben onda buldum onu ablamlada sıkıntım olsa onunla konuşabilirim.

kayınvalideni falan burada anlatıyorsun yani gerçek hayatta burası olamsa bunları paylaşıp rahatlıyabileceğin bir arkadaşının olmaması çok kötü bazen insan ablasınada anlatamıyor ben mesela bu para konusunu anlatamıyorum ablama istemeden eşime bir şey derse diye çünkü ben üzülünce annem ablam üzülüp tavır alabilir ama arkadaşta böyle olmuyor onun eşinin yaptığı çok yanlışlar oldu ama ben görünceasla bildiğimi belli etmeden gayer seviyeli konuşuruz ama bana eşim bir şey yapsa anneme anlatınca sinirleniyor bu yüzden ne kadar sevsekte anne ve ablaya her konuyu anlatamıyor insan araları bozulmasın diye.

İstanbul'da olaydım görüşürdük HIRSIZI
canım ben ankara da yım sen izmir deydin değilmi...orta bir yerde buluşalım...

arkadaşım olsada yine ailemle ilgili şeylerimi paylaşmazdım..burası başka nebilim daha rahatım...dediğin gibi kendi anne ve blamada ailemlemin içindeki sorunları anlatamıyorum...cephe alırlar gıcık olurlar sevmezler bir daha diye...ablanın başı sağolsun...acı dediğin şey paylaşınca azalıyor gerçekten...

Ehehe =) Ankara'dan orta mı var?
Kütahya yada Afyon nasıl sana biraz bana biraz...:)
çocuklar büyüdüğünde günü birlik bir yerde buluşsak bir çoğumuz bir araya gelsek...
basını falanda çağırırız :) ...gebelikle başlayan annelik serüveni diye bir başlıkla...

Afyon'da termal tesislerde buluşalım.. Hem şifa olur =D

snowyy

sanırım evet birşey dokundu ama anlayamadık ne olduğunu neyse ki geçti.

Sevindim gecmesine canım, gozun aydın

Eskisi kadar "cocuk" olmadıgımızdan herseyi acık secik gördüğümüzden olmuyor belki de. Yeni biri ile birkaç dk yetiyor bana. Bununla ortak bir yanım yok boşuna vaktimi öldürmeyeyim diyorum. Allahtan teknoloji ilerledi. Kameralı telefonlarla görüşüyoruz, yanımızda gibi oluyor

Bakan kişi etkiliyor elbette canım. Sen ne yeyip içersen cocugu da öyle yonlendiriyorsun. Bizim evde biz de corba tuketmeyiz mesela. Hep et yemegi ya da etli türlü olur. Cocuk ta öyle yetişiyor, o damak tadını alıyor.

Hiç pişirmem deme Ceşit ceşit yaparsın yeterki gönlü olsun, yesin karnı doysun diye Hele bir de "annecigimmmmmm canım xx istiyor" desin bakalım

Dostluk cok güzel bir duygu canım. İyi gününde kötü gününde menfaatsız yanında olur, aklından ne yapıyor acaba diye gecirirken telefonun calar, ses tonundan anlar "hadi hadi kandırma beni, iyiyim diyorsun ama sesin öyle demiyor. Ne oldu anlat" der...

Basak burcu cok secici o konuda. Belki onun sıkıntısını yasıyorsun. Arkadaslıkların mutlaka vardır da dost edinmesi zor...

merhabalar.öncelikle hemen açıklama getireyim. Jazzquell i yanlış anlamışım o yanlış anlaşılmaya birde ben zincir ekleyerek üyeliğimi iptal ettirdim. Tabi sonra baktım esmer açıklama yapmış ki iş işten geçmişti. Ben bu iş uzar bir laf iki laf derken belki kırarız birbirimizi diye hemen iptal etmek istedim. Sağolsun herkes açıklama yapmış hep yapıcı olmaya çalıştınız. Tabisi sizi bırakamam o günden beri takip ettim. Ama üyeliğimi hemen aktif edemedim. Aktif etmek için telefon numarası koymuşlar iki tane biri kullanımdışı biri kapalı hep. Bir kaç defa mail attım. hatta ilgilenen kişi yurtdışında olduğundan hemen sonuç alamadım. Geçen aktifleştirdim ama bizim kız rahatsız onunla uğraşıyorum.

öksürük burun akıntısı.. doktora götürdük kulağı şişmiş dedi. İlaç kullanıyoruz. bizim evde hırsızı gibi. Gelen giden çok kalabalığız. işten gelen bazen elini yıkamadan saldırıyor çocuğa. Nabalım sürekli koruyamam herkes alınıyor bu sefer.

diş yok huysuzluk var. takip ederken dikkat etmedim sanırım birlikte yatmak ile ilgili pate hırsızı canan bir muhabbet olmuş ama detayı nedir. Hasta olduğundan beri birlikte yatıyoruzda.

herkese iyi seneler diliyorum bu arada. 2015 e girmeden yazmalıyım boynumda yük kalmasın dedim.

:) cansınız hepiniz.

mavişi bende merak ettim, bir de prioni miydi sallamışta olabilirim o da vardı

doğru söylüyorsun büyük konuşmamak lazım... ama annemin erkke kardeşime yaptığı gibi bize ıspanak ona köfte yemeği yapmam...arkadaşlarım oldu elbet ama okudakiler okulda kaldı iş yerlerindekiler işte kaldı hiç biriyle ne özelimi paylaştım nede gerçek hayatımda bir yerleri olmadı...gerçekten karşılıksız seni sevecek bir arkadaşla karşılaşmadım...hanid emişsinya bir kaç dakika yetiyor diye...işte hep bir kaç dakikalık arkadaşlarım oldu... yada çok ön yargılıyım ...ama nedense böyle daha rahatım...

canım hoş geldin.. üzerinde bile durulmayacak kadar küçük ve eski bir mevzu oldu bu... seni özledik valla...canım kızına geçmiş olsun... inşallah çabucak toparlanır Allah şifa versin... gelen giden çok olunca...çocuğun kanından mikrop burnundan sümük eksik olmuyor... Allah çocujlarımızı dermansız dertten korusun... benim dünür demiştiki bebekle beraber yatma ,bir arkadaşının annesi bebekle beraber yatarken sabah uyandığında bebeğinin vefat ettiğini görmüş......hani ben hem emziriyorum hemde aynı yerde uyuyoruz ya onun için söyledi...
sanada çok güzel senele rolsun canım.. herşeyden önce sağlıklı sıhhatli bebeklerimizin kısametiyle bereketiyle taşan çoşan bir yıl olsun inşallah....

Arkadaşının bebeği için üzüldüm. İnşallah sağlıklı sıhhatli olur birdaha isterse.

bende seni ist. sanayordum ha şaşırdım ankara deyince :) anlaşılan sen sır küpüsün kimseye bir şeyini anlatamıyorsun gerçek hayatta ben özellikle kaynanamı anlatınca çok rahatlıyorum :)) dün arkadaşıma eşimle oaln maddi durumuda söyledim oda tabi teselli etti canım beni ne kadar üzülmüyorum desemde içim içimi yiyior ne olacak diye para gidecek birde üzerine hiçbir hakkını alamadan işsiz kalacak

burda tanışmıyoruz ama iyi zaman geçiriyoruz ben mutluyum en azından. Sen de yanlış anlaşıldığının farkındasın sorun yok ozaman canım takma kafana.
Bebişin için geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyi olsun. Evet şu el yıkama olayları bizde de oluyor ama bende ses çıkaramıyorum. Mutlu yıllar sana da.

el yıkama konusuna çok sinir oluyorum benim ailem ve eşim dinliyor ama kayınvalidem ve eşi cep tel ve kendileri gül suyu8yla yıkandığı için hiç el yıkama adetleri yok üstüne birde yıka diyince birşey yok elimde diyor:) bende elletmiyorum böyle yapınca kayınvalidem çok pasaklı akrabalarıyla bize geldiklerinde ben kıza mama hazırlarken 1 su bardağı ile 6 kişiye su verdi yıkamadan iğrenç sanki evde bardak yok.arkadaşımın kayınvalideside kızı 2 günlükken emziği düşünce ağzına sokup çocuğa vermiş tartışmışlar..

oyy maşşallah ne tatlı..Allah anzarlardan saklasın... öyle kendisi tutunup kalkabiliyormu beşikte.. ben görmedimde benim kızda tutunup kalkıyormuş kv söyledi...

Sağol canım evet bir aydır böyle tutunarak gidiyor biraz biraz. Açıkçası beşikteyken böyle kalması beni korkutuyor geceleri. Çünkü uyanıyor gece direk ses çıkarmadan kalkıyor öyle duruyor bazen. Uyudum uyandım arası arkamı bi dönüyorum kalp atışlarım saatin sesi ile yarışıyor :) mesela uyurken ben wc gidiyorum bi geliyorum dikilmiş beni bekliyor.

canım üüzülmemek eldemi ki... o kadra rızkınız birikiminiz bir anda elinizden çıktı... ama dediğim gibi helal paraya bir şey olmaz...şimdi olmasa bile Allah bir şekilde o parayı cebinize tekrar koyar...belki daha büyük bir badire atlatacaktınız buda kefareti oldu... kim bilebilir ...her işte bir hayır vardır...eşinin senin yavrunun canı sağ olsunda ... para yerine gelir... eşinde send ekendiniiz yıpratıp sağlığınızdan olmayın.. paranın yeri doldurulur ama sağlığınız gittimi zor gelir... şu kısacık zamanda birbirinizin canınında sıkmayın... en güzel günleriniz ve daha da güzel olacak yıllarınız var inşallah...
söylemesi bu kadar kolay ama inşallah Allah ümitlerinizide boşa çıkarmaz...Allahs evdiği kuluna eşeğini kaybettirirp sonra buldururmuş...
sır küpü değilimde..bahtsız bedeviyim ben...bütün kutup ayıları beni öper sonra...arkadaş edinmememin sebebi çok fazla kazık yemem...hiç menfaatsiz biriyle arkadaşlık etmedim...ne kadar ekmek o kadar köfte...baktım böyle yalnız daha rahatım... dedim boşver dostu düşmanı ..hepsi bana aynı uzaklıkta... düşmanımdan eminim o bana kötülük yapar..ama dostumdan emin olamam o daha çok can yakıyor... pirinçlerin içindeki beyaz taş gibi....Allah dostunda arkadaşında fesatından ikiyüzlüsünden korusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…