2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

  • KIZ

    OY: 250 45,4%
  • ERKEK

    OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

    OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

    OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

    OY: 10 1,8%

  • Ankete Katılan
    551

benim annem bakıyor çocuğuma o çok dikkatlidir bu konuda. El yıkamadan elleyen olunca uyarırsam bazen kötü oluyorum çok üstünde durmamalıymışım ne kadar korursam o kadar hasta olurmuş vs kelimelerle karşılaşınca sinirden susuyorum, yoksa daha çok kıracağız.
 


Ya yakınlara söylüyorsun ama bazen dilin susuyor. Hadi diyorum ileride nelerle karşılaşacak ama göz görünce gönül katlanmıyor
 

sağol canım benim. sizede
 
amin canım.iyi dileklerin için sağol sizide sıkmak istemiyorum ama ne yazsam aklımdaki konular oraya bağlanıyor :) benide insanlar çok mu güvenilir buluyor nedir yeni tanıştıklarım bile gelip derdiini anlatır dinlemesemde iş yerindede güzin abla oldum :)pek yorum yapmıyorum ondan galiba yada genel yorumlar yapmamdan.menfaatçiler çok canım herkezin kullana bildiği kadar iyisin ne yazıkki.bende kullanıla kullanıla artık kendimi kullandırmamıyı hayır demeyi öğrendim.
 
benim annende çok dikakti o bakıyor sigara içer balkonda içiyor elini yüzünü yıkayıp öyle geliyor çocuğun yanına ben söylüyorum öyle diyenlerede doktoru dedi diyorum ben doktorun dediğine bakarım onlarda fazla iddalaşamıyoru zaten eşimin anne babası dıışında sevmek isteyen herkez koşarak ellerini yıkamaya gidiyor zaten :)
 

geçen acile gittik. acile gelen kişiler hasta yani kontrole gelinmez akşamın o saati. kızdğım konu. oturuyoruz diğer çiftin dört beş yaşlarında kızı gelmiş bizimkinin her yerini elliyor öpüyor. engel olmaya çalıştım hasta ablacım sana bulaşmasın diye , anne babası dibimizde ses yok bakıyorlar öyle. nasıl deli oldum. zaten eşime diyorum kızımız büyünce bir bebeği suratını elleyerek tutarak sürekli rahatsız edecek derecede sevmesin uyaralım biz tetikte olalım.

bakalım uyabilecek miyiz bu sözümüze. abartma diyorlar ama ne alaka yani hastasın kızım diyerek uyaramaz mısınız anneler babalar?
 
selamlar canlar. şimdiden herkese hayırlı yıllar dilerim. ülkemiz adına daha güzel bir yıl olsun insa
üzerine yatıyorum diye mi acep yoksa çamaşırlarım filan gayet bol. öyle sıkmıyorum da emzirirken. geçti bugün şükür. bilemedim neden. aynı meme mi ondan da emin değilim. hatırlamıyorum geçen sefer hangisiydi. sağdım diye olabilir mi. belki tam boşaltamadım memeyi, ondan oldu.
sağol canım. eğer kötü olsaydım gidecektim ama akşam rahatladım. bugün daha iyiyim. ben de okudum, emzirme bitse bile mastit tekrarlayabiliyomuş. sütten keserken çok çekcem ben galiba

supapatya88 canım alıntı yaptım ama silinmiş. senin de yeni yılın hayırlı olsun. arkadaşın da gelmiş, gözün aydın. naaptınız patrondan haber var mı? var mı gelişme?
ben yokken mi oldu. hiç öyle bi tartışma hatırlamıyorum. ama çok büyütmemek lazım böyle işeyleri. bir yılı aşkın burda sohbet ediyoruz. iyi ki geri dönmüşsün öptük, sen de cansın
 

geçen acile gittik. acile gelen kişiler hasta yani kontrole gelinmez akşamın o saati. kızdğım konu. oturuyoruz diğer çiftin dört beş yaşlarında kızı gelmiş bizimkinin her yerini elliyor öpüyor. engel olmaya çalıştım hasta ablacım sana bulaşmasın diye , anne babası dibimizde ses yok bakıyorlar öyle. nasıl deli oldum. zaten eşime diyorum kızımız büyünce bir bebeği suratını elleyerek tutarak sürekli rahatsız edecek derecede sevmesin uyaralım biz tetikte olalım.

bakalım uyabilecek miyiz bu sözümüze. abartma diyorlar ama ne alaka yani hastasın kızım diye engel olmak çok mu zor
 

sağol canım.patronu tel. ulaşılamıyor eşim bu gün kalan ürünleri dağıtmaya çıktı yine iş yerindede yok bende kendi müdürüme anlattım danıştım oda eşine söyle dedi son fırsat bu gün topladığı hasılatı elden vermek istediğini söylesin kendisine bankamatikten yatırmasın yanındada bir iş arkadaşını alıp konuşisun belki yarın tatil toparlanıp kaçadabilirler dedi bende aynı şeyi düşünüyorum doğrusu.bakalım iyi yada kötü bir neticeye ulaşsak artık rahatlıyacağım belirsizlik daha yıpratıcı gece uyku uyuyamıyroum rahat.
 
canım zor değil ama bakalım biz nasıl oalcağız benim ablamında biri çok rahattır ben sinir olurum gittiği yerde oturup yayılır sohpet çocuk milletin odalarına girer ben oradaysam peşindeyim izin vermem ama kendi kalkmaz yapma demez keyfini bozmaz .diğer ablamda tam tersi hayır dedimi elini uzatamak çocukları.bende diyorum anneme hepimizin deiğşik değişik çocukları ve onlara davranışları bende bazen eleştiriyorum onlarda nadaha beter olmayayım diyorum :)
 

Bu konuyla ilgili kaçtır niyetleniyorum da, yazmaya başlayınca aklımdan gidiyordu.
Arkadaşım da kızıyla beraber uyurmuş bebekken. Öyle kaldı. Kız 5 yaşını doldurdu bu ay. Bildiğim kadarıyla 3'ü bir arada uyuyorlar hâlâ. Kızın odası, yatağı ve beşiği öylece duruyor. Kendisi de bu durumdan şikayetçi ama uğraşacak dermanı kalmıyor iş güçten. Hep en kötüsünü düşünmüşsün ama en basitinden böyle bir sorunun da olabilir. Yatağını öğrensin bence.
Bazı akşamlar ben de Ceku'yu yanıma alıp uyumamak için kendimi zor tutuyorum. Ama aklıma bahsettiğim arkadaşım geliyor, cayıyorum.
 
çeku da çok tatlı annesi bizimki erken davranıp mart bebesi oldu ama aslında doğması gereken tarih 4 nisandı doğru valla hep yaramazlar
 
Gecmus olsun kuzum.o menende fibrikistik birşey var miydi onceden ..böyle durumkarda da
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…