Kocamaaaann amin diyelim kizlarrrGüzeller ,
Büyüyen ailemizle ilk yılbaşı,daha nice yılları onlarla sağlıkla,huzurla,aşkla,bollukla geçirelim inşallah.mutlu yıllaar
Cok tatli masallah, saglik huzur dolu seneleriniz olsun ins.hoş geldin 2015 !!!Eki Görüntüle 1358045
paranoya yapma canim sakin dikkatli ol diye anlattim her an hersey olabilir allah korusun kac sefer kafa ustu koltuktan yere cakilirken havada son anda yakaladik tutamasak belki tam boynuna gelecekti.kotu seyler getirme aklina devamliCanım kızımın huyu babaannesine çekmiş gibi duruyor...adını verdiğine çekermiş derlerya doğru galiba...dün sen beraber yatarken dikkat edin dedin diye...uyuyamadım gece saat 2 de kalktım eşimide dürttüm kalk eşyaların yerini değiştircez dedim... rüğyamı görüyon uyanıkmısın diyor... zorla kaldırdım kızın beşiğini baş ucuma koydum... tabi beşiği baş ucuma koymak için gardrobu tuvalet masasını ve diğer çekmeceleri çıkarıp tekrar odaya sığdırmak zorunda kaldık bu arada hepsinin altınıda silmiş oldum...deli gücümü geldi nedir boşken bile zor çektiğim gardrobu içi tıka basa doluyken itiverdim...beşik yanı başıma geldi ama elayı beşiğe koyunca gözlerini pörtletip tavana bakıyor ben nerdeyim diye alışamadı ... ara sıra yanıma aldım yine emzirmek için ama katiyen gözüme uyku girmiyor... sabahı sabah ettim... hayırlısı bu güne bakalım...
dişleri hayırlı olsun canım...geçmiş olsun canım..bu aralar bebilerin ateşleri çıkmaya başladı gece benim kızında ateşi vardı...maşşallah kuzuna..dişler çıksa rahatlar sanırım...
aman iyi kulağında birşey yokmuş...sabun şampuan artığı kalıyor kulak arkasında kuruluk yapıyor krem sür arada...benim kızdada oluyor o lekerden..ama sanırım benim kız yumurta yediğinde oluyor tam bulamadım nedenini... bir dahaki yumurta yedirdiğimde bakıcam...
hayırlı olsun dişiniz... 9. aylarda memeye düşkünlük olabiliyor diye okumuştum..atak matak diş miş derken bebekler anneye daha çok ihtiyaçları olduğu dönemde memeye sarıyorlar...benim kızda emeklemiyor... yürüteçten galiba... yürütece bindiğinde uçak gibi gidiyor... geçen wc de bulmuş eşim (kız oraya girene kadar bizimkiler neredeydi acaba)
ben kendim gelirim ayol senin yanina.allah kimseye muhtac etmesin.ela getirir deyince bir an bizi baskalari mi goturecek aman tanrim dedim..ela ile eymen kendi totolarini kaldirsinlar once:))Hep koca olmaz :) arada değişiklik şart :))) arada benle buluşursun belki :)))))ela seni bana getirir izmir dönüşü :)))
uyudum valla miss:)) eymeni onun odasinda sandalyenin uzerinde emziriyorum en rahat orasi geliyor koltuk sezlong gibi oldugundan fazla rahat emzirmeye musait degil:) baska uyuyamayan varsa uykusu kacip beni dusunen:)) bilemiyorum artikBende çok geç uyudumhep cananın yüzünden :) emzirirkende uyuyamadım :) rahatsız bacak sendromu olurya bütün vücudum rahatsız sendromluydu akşam , neyi nereye koyacağımı bilemedim :)) cananda misss gibii uyumuştur :)))))hahahaha :))
yogurduna karistir yada muhallebi yiyorsa onun icine.muz yemeyen pek az bebek vardir genelde severler.ama kabiz olmasin diye pek vermiyorum benkızlar oğlum muzu hiç sevmiyor siz nasıl yediriyorsunuz eline bile almak istemiyor
gecmis olsun canim bence cok sut olmqsina gerek yok ki mastit icin uzun sure emmediyse de olabilir dus iyi gelmiyor muSagol littlezelda. Sanmiyorum. Gecen aksam sagdigimda 50 cc zor cikti iki memeden. Oyle pis biri de degilim. Camaairimin temizligine filan dikkat ederim. Bilemedim neden.
Sagol Hirsizim yaaa
:) alemsin. Bebim de oyle sakir sakir sutum yok. Kuzuma anca yetiyo. Bilemedim neden
Sagol tatlimm:/
dunur sende en sevdigim meyveleri sevmiyorsun aaa cilek ben hamileyken gunde 1kilo cilek yedim yaz kis normalde de yiyorum gunde 1-2lt portakal suyu icmistim:))ne guzel gunlerdicanım bende hiç sevmem muzu kiviyi çileği hele muzu yerken erimiş plastik maşrapa çiğniyormuşum gibi hissediyorum...demek senin bebiş muzu sevmiyor... biraz büyüyünce yer ozamn..yada sezilmeyecek kadar az miktarda karıştır...illada yemesi gerekmez...onuda zorlama kendinide üzme yemiyor diye...
birlikte yatma degil canim yatarak emzirme ile ilgili.kadin uyuyakalmis sabah uyandiginda bebegi bogulmus memede.onun konusu oldumerhabalar.öncelikle hemen açıklama getireyim.Jazzquell i yanlış anlamışım o yanlış anlaşılmaya birde ben zincir ekleyerek üyeliğimi iptal ettirdim. Tabi sonra baktım esmer açıklama yapmış ki iş işten geçmişti. Ben bu iş uzar bir laf iki laf derken belki kırarız birbirimizi diye hemen iptal etmek istedim. Sağolsun herkes açıklama yapmış hep yapıcı olmaya çalıştınız. Tabisi sizi bırakamam o günden beri takip ettim. Ama üyeliğimi hemen aktif edemedim. Aktif etmek için telefon numarası koymuşlar iki tane biri kullanımdışı biri kapalı hep. Bir kaç defa mail attım. hatta ilgilenen kişi yurtdışında olduğundan hemen sonuç alamadım. Geçen aktifleştirdim ama bizim kız rahatsız onunla uğraşıyorum.
öksürük burun akıntısı.. doktora götürdük kulağı şişmiş dedi. İlaç kullanıyoruz. bizim evde hırsızı gibi. Gelen giden çok kalabalığız. işten gelen bazen elini yıkamadan saldırıyor çocuğa. Nabalım sürekli koruyamam herkes alınıyor bu sefer.
diş yok huysuzluk var. takip ederken dikkat etmedim sanırım birlikte yatmak ile ilgili pate hırsızı canan bir muhabbet olmuş ama detayı nedir. Hasta olduğundan beri birlikte yatıyoruzda.
herkese iyi seneler diliyorum bu arada. 2015 e girmeden yazmalıyım boynumda yük kalmasın dedim.
:) cansınız hepiniz.
mavişi bende merak ettim, bir de prioni miydi sallamışta olabilirim o da vardı
canım nelere katmadım ki kokusunu ayırt ediyor abizmki yoğurduda sevmiyor ama çorbasını yapınca yiyoryogurduna karistir yada muhallebi yiyorsa onun icine.muz yemeyen pek az bebek vardir genelde severler.ama kabiz olmasin diye pek vermiyorum ben
maşallah tatlı noel babaya
Yeriiss yeriissss bidaha yeriiss bunu bisss :hoş geldin 2015 !!!Eki Görüntüle 1358045
Gecmis olsun canimKizlar hepinize musmutlu sevdiklrriniz ve en kiymetli varliginizla sevgi dolu huzur ve saglik dolu bir yol dilerim.bir hafta oldu bebisimin agzindaki aftlar hic iyilesmedi.kontrole goturdum ilaca devam dedi.
Ay masallah kuzuyahoş geldin 2015 !!!Eki Görüntüle 1358045
annem karbonatlı su ile sargı beziyle sinlinmesinin iyi geldiğini söylemişti bilmeem iyi gelirmi .geçmiş olsunKizlar hepinize musmutlu sevdiklrriniz ve en kiymetli varliginizla sevgi dolu huzur ve saglik dolu bir yol dilerim.bir hafta oldu bebisimin agzindaki aftlar hic iyilesmedi.kontrole goturdum ilaca devam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?