2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
huzurlu sağlıklı savaşların zulümlerin olmadığı bir yıl olması dileğiyle günaydın herkese.ravzamin gece boyu bölük pörçük uyuması artık dur dedim gece meme vermemeye başladım şükür iyi gidiyor toplamda üç defa falan uyanıyor 8 de uyuyor 12 de emziriyorum arada uyanıyor su veriyorum uykuya devam birde sabah 5,30 gibi emziriyorum hem o rahat etti hem ben ilk vicdanım sizladi sut vermiyorum diye

paranoya yapma canim sakin dikkatli ol diye anlattim her an hersey olabilir allah korusun kac sefer kafa ustu koltuktan yere cakilirken havada son anda yakaladik tutamasak belki tam boynuna gelecekti.kotu seyler getirme aklina devamli

Hep koca olmaz :) arada değişiklik şart :))) arada benle buluşursun belki :)))))ela seni bana getirir izmir dönüşü :)))
ben kendim gelirim ayol senin yanina.allah kimseye muhtac etmesin.ela getirir deyince bir an bizi baskalari mi goturecek aman tanrim dedim..ela ile eymen kendi totolarini kaldirsinlar once:))

uyudum valla miss:)) eymeni onun odasinda sandalyenin uzerinde emziriyorum en rahat orasi geliyor koltuk sezlong gibi oldugundan fazla rahat emzirmeye musait degil:) baska uyuyamayan varsa uykusu kacip beni dusunen:)) bilemiyorum artik

gecmis olsun canim bence cok sut olmqsina gerek yok ki mastit icin uzun sure emmediyse de olabilir dus iyi gelmiyor mu

dunur sende en sevdigim meyveleri sevmiyorsun aaa cilek ben hamileyken gunde 1kilo cilek yedim yaz kis normalde de yiyorum gunde 1-2lt portakal suyu icmistim:))ne guzel gunlerdi

birlikte yatma degil canim yatarak emzirme ile ilgili.kadin uyuyakalmis sabah uyandiginda bebegi bogulmus memede.onun konusu oldu

ha ha benden baska kimse yok..kizlar mutlu saglikli ask ve para dolu bir sene olur insallah yil sonu evrak yogunlugundan giremedim evde de yilbasi kosturmacasi.neyse hirsizinin yaptigi espri gibi bir yil oldu gorusmyeli nasilsiniz???her yerde yilbasi hristiyan adeti vs tarzi konusmalar ic anadolu boyle yda.valla ben izmirliyim boyle seylere hic gelemem hayat benim milletin lafina gore degil kendi keyfime gore yasarim.esim bile etkisinde kalmis eymene sapka almistim noel baba sapkasi terziye birak dedim.sen evde yapsan olmaz mi dedi utanmis.ya dedim askitom yeni yila bir tek hristiyanlar mi girecek biz muslumanlar 2014 te mi kalacagiz yoksa dedim.sonra farketti de goturdu:)) velhasil yemekleri yaptim eymen uyudu bas basa yedik.bir saat sonra uyandi beraber gulduk oynadik fotograf video cekildik on birde geri uyudu.yeni yila esimle beraber girdik.oynayasim gelmis iyice bir dokturduk roman havasi.sonra uyuduk.bunlari yaptik diye hristiyan mi olmus olduk gunaha mi girdik bilemedim:)) ama ne kotu boyle orumcek kafali insanlarla calisiyorum istifa edesim var o derece yani.neyse hic takmiyorum sizi seviyorum:))

Kizlar hepinize musmutlu sevdiklrriniz ve en kiymetli varliginizla sevgi dolu huzur ve saglik dolu bir yol dilerim.bir hafta oldu bebisimin agzindaki aftlar hic iyilesmedi.kontrole goturdum ilaca devam dedi.
annem karbonatlı su ile sargı beziyle sinlinmesinin iyi geldiğini söylemişti bilmeem iyi gelirmi .geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…