Oy masallah kuzuya benim oglum gibi tombis
Geldim artık :) taşınmaydı, alışamydı derken 2 aya yakın giremedim. ara ara niyetlensem de kısmet olmadı iştesende özlettin kendini canım.
yok tartışma olmadı çok şükür.
doğru söylüyosun canım, en kötüsü belirsizlik. hayırlısı inşallah :)sağol canım.patronu tel. ulaşılamıyor eşim bu gün kalan ürünleri dağıtmaya çıktı yine iş yerindede yok bende kendi müdürüme anlattım danıştım oda eşine söyle dedi son fırsat bu gün topladığı hasılatı elden vermek istediğini söylesin kendisine bankamatikten yatırmasın yanındada bir iş arkadaşını alıp konuşisun belki yarın tatil toparlanıp kaçadabilirler dedi bende aynı şeyi düşünüyorum doğrusu.bakalım iyi yada kötü bir neticeye ulaşsak artık rahatlıyacağım belirsizlik daha yıpratıcı gece uyku uyuyamıyroum rahat.
hiç öyle farkedilir bir kist olmadı :/ sanırım benim meme mastite yatkınGecmus olsun kuzum.o menende fibrikistik birşey var miydi onceden ..böyle durumkarda da
oyyy yerim o noel babayı bennnhoş geldin 2015 !!!Eki Görüntüle 1358045
Sagol tatlim. Zaten cok degil sutum. Buna da sukur. Sicak dustan ziyade sicak su torbasiyla kompres ve masaj iyi geldi. Tabi emzirmek de.gecmis olsun canim bence cok sut olmqsina gerek yok ki mastit icin uzun sure emmediyse de olabilir dus iyi gelmiyor mu
Toobe toobe, hem yeni yili kutlamissiniz hem de cucuuua hristiyan sapkasi giydirmissiniz hakikaten insanlari anlamak zor. Elmalarla armutlari karistiriyolar. Anlatamiyosun da arkadasim bak bu elma bu da armut diye. Ben de ic anadoluluyum ama iste azinliktakilerdenim. Geneli orumcek kafa
Tam fırlama olacak canancım
Surekli siliyorum yen doganda ise yariyo.ama hic ise yaramadi.beyazliklari ben siliyorum bisaate ayni cikiyo.cokvinatci bir mantar sanirim.annem karbonatlı su ile sargı beziyle sinlinmesinin iyi geldiğini söylemişti bilmeem iyi gelirmi .geçmiş olsun
ohhh masallah oğlusuna herkes gelin seçiyo bizde hamarat oğlanı bulmusuz damat secelimBizde dokuz aylik olduk.ee baslamak lazim diye kizim yok ama misafir olun bana oglum guzel borek aciyo.hemde ispanakliEki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358697 Eki Görüntüle 1358697
Evet kulak enfeksiyinu gecince supriz yapti bir kilo aldi dokuz ucyuz oldu cok sukurohhh masallah oğlusuna herkes gelin seçiyo bizde hamarat oğlanı bulmusuz damat secelimkilosu nasıl annesi az alıyor diyordun ama maşallah tosun olmuş kuzucuk
maşallah annesi yanaklardan belli zatenEvet kulak enfeksiyinu gecince supriz yapti bir kilo aldi dokuz ucyuz oldu cok sukur
canım çok geçmiş olsun... benim kızım da rota virüsü kapmıştı... geçti şükür çok yağlı şeyler yedirme demişti doktor... zeytin yağı veriyordum onu bile kestim... bayağı kilo kaybetti..bol bol su içir sıvı şeyler yesin içsin...çabucak atlatır inşallah...
Sagol canim dediklerini yapicam . benimkisi cok kusuyor. bir turlu gecemedi. tam gecti diyorum bakiyorum yine midesi agzinda.
senin ve bebeğin için iyi bir deneme olacak canım hayırlıısı olsun...
yaaa sorma reklamlara bakarken es kaza önünde dur hemen eliyle iti veriyor seni..kafasınıda eğiyorki tv ekranını görmek için...televizyon çocuğu yaptık bunlarıda...
maşşallah nazar değmesin...maşşallah
senin paşalarada maşşallah... yaşam kaynakların
kulak enfeksiyonu kusma yapiyor mu acaba? Benimki kulagini cok kasiyor ama iki doktora goturdum ikisi de bi sorun yok dedi kir var dedi sadece. acaba kulak burun bogaza mi goturmek lazimdi.maşallah annesi yanaklardan belli zatenbu ay bizde 400 gr almısız 8700 anca olabildik ne cabuk büyüdü kuzucuklar
canım ben bılmıyorum ardaannesi girerse yazar onun kuzusu olmustu ama iki dr da götürdüysen çok düsünme benımkıde kulağı cok kasıyor dr dişten dedi diş ağrısı vururmuş kulağakulak enfeksiyonu kusma yapiyor mu acaba? Benimki kulagini cok kasiyor ama iki doktora goturdum ikisi de bi sorun yok dedi kir var dedi sadece. acaba kulak burun bogaza mi goturmek lazimdi.
Oğlan okadar uğraşmış anne bu halde çekme diye el etmiş , ama annesi çekmişBizde dokuz aylik olduk.ee baslamak lazim diye kizim yok ama misafir olun bana oglum guzel borek aciyo.hemde ispanakliEki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358697 Eki Görüntüle 1358697
çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz...selamlar canlar. şimdiden herkese hayırlı yıllar dilerim. ülkemiz adına daha güzel bir yıl olsun insa
üzerine yatıyorum diye mi acepyoksa çamaşırlarım filan gayet bol. öyle sıkmıyorum da emzirirken. geçti bugün şükür. bilemedim neden. aynı meme mi ondan da emin değilim. hatırlamıyorum geçen sefer hangisiydi. sağdım diye olabilir mi. belki tam boşaltamadım memeyi, ondan oldu.
sağol canım. eğer kötü olsaydım gidecektim ama akşam rahatladım. bugün daha iyiyim. ben de okudum, emzirme bitse bile mastit tekrarlayabiliyomuş. sütten keserken çok çekcem ben galiba
@supapatya88 canım alıntı yaptım ama silinmiş. senin de yeni yılın hayırlı olsun. arkadaşın da gelmiş, gözün aydın. naaptınız patrondan haber var mı? var mı gelişme?
ben yokken mi oldu. hiç öyle bi tartışma hatırlamıyorum. ama çok büyütmemek lazım böyle işeyleri. bir yılı aşkın burda sohbet ediyoruz. iyi ki geri dönmüşsünöptük, sen de cansın
çok ilginç ulaşılamamsı ...direk art niyet geliyor insnaın aklına... bir iş çevirecekler belliki...hayırlııs olsun canımsağol canım.patronu tel. ulaşılamıyor eşim bu gün kalan ürünleri dağıtmaya çıktı yine iş yerindede yok bende kendi müdürüme anlattım danıştım oda eşine söyle dedi son fırsat bu gün topladığı hasılatı elden vermek istediğini söylesin kendisine bankamatikten yatırmasın yanındada bir iş arkadaşını alıp konuşisun belki yarın tatil toparlanıp kaçadabilirler dedi bende aynı şeyi düşünüyorum doğrusu.bakalım iyi yada kötü bir neticeye ulaşsak artık rahatlıyacağım belirsizlik daha yıpratıcı gece uyku uyuyamıyroum rahat.
yavaş yavaş uzuyor beşikte uyuma süresi inşallah gece boyu beşiğinde uyumaya alışır...ben sütten kestim gibi bir şey olacak o zaman ....işten dönünce emziyordum hemen yatana kadra ara ara..gecede zaten emiyor ama süt geldiğinden değil...dün gece bayağı uyudu beşiğinde 2 saate yakın baktım üzerini açmış örteyim dedim gözünü bir açtı ağladı...yanımıza alışması bir yana her yerim ağrıyor şöyle yayıla yayıla yatamıyorum...arkadaşının başına gelen gibi beşik süs niyetine duruyor odada...Bu konuyla ilgili kaçtır niyetleniyorum da, yazmaya başlayınca aklımdan gidiyordu.
Arkadaşım da kızıyla beraber uyurmuş bebekken. Öyle kaldı. Kız 5 yaşını doldurdu bu ay. Bildiğim kadarıyla 3'ü bir arada uyuyorlar hâlâ. Kızın odası, yatağı ve beşiği öylece duruyor. Kendisi de bu durumdan şikayetçi ama uğraşacak dermanı kalmıyor iş güçten. Hep en kötüsünü düşünmüşsün ama en basitinden böyle bir sorunun da olabilir. Yatağını öğrensin bence.
Bazı akşamlar ben de Ceku'yu yanıma alıp uyumamak için kendimi zor tutuyorum. Ama aklıma bahsettiğim arkadaşım geliyor, cayıyorum.
nasıl bir mantarmış bu yaaa...milletin çocuğu ağzı yerlerde pislikte gezer bir şey olmaz... biizimkiler çok nazik heralde havadan mikrop topluyorlar...geçer inşallahKizlar hepinize musmutlu sevdiklrriniz ve en kiymetli varliginizla sevgi dolu huzur ve saglik dolu bir yol dilerim.bir hafta oldu bebisimin agzindaki aftlar hic iyilesmedi.kontrole goturdum ilaca devam dedi.
noel bebek... maşşallah kuzuya...hoş geldin 2015 !!!Eki Görüntüle 1358045
canım süt veriyormuşsun...dert etme kendine...uykunuzu iyi alıyorsanız zate aç olduğunda ağlıyorlar...çok iyi yapmışsınız bebeğinle...zamanla bizde böyle düzene otururz inşallah...huzurlu sağlıklı savaşların zulümlerin olmadığı bir yıl olması dileğiyle günaydın herkese.ravzamin gece boyu bölük pörçük uyuması artık dur dedim gece meme vermemeye başladım şükür iyi gidiyor toplamda üç defa falan uyanıyor 8 de uyuyor 12 de emziriyorum arada uyanıyor su veriyorum uykuya devam birde sabah 5,30 gibi emziriyorum hem o rahat etti hem ben ilk vicdanım sizladi sut vermiyorum diye
dünür iyi oldu söylemen vede benim dikkat etmeye çalışmam...yoksa daha kaç ay beraber yatardık... hem uğraşamıyordum hemde ağlayınca dayanamıyordum...bakalım başlamak yolun yarısı...gerisi gelir inşallah sağol canım...paranoya yapma canim sakin dikkatli ol diye anlattim her an hersey olabilir allah korusun kac sefer kafa ustu koltuktan yere cakilirken havada son anda yakaladik tutamasak belki tam boynuna gelecekti.kotu seyler getirme aklina devamli
en sevdiğim meyva elma...diğerlerinide yeimde elma kadar sevmem...afiyet olsun dünür... çilek gibi oğlan doğurdun maşşallah...dunur sende en sevdigim meyveleri sevmiyorsun aaa cilek ben hamileyken gunde 1kilo cilek yedim yaz kis normalde de yiyorum gunde 1-2lt portakal suyu icmistim:))ne guzel gunlerdi
maşşallah maşşallah bizim damatta pek yakışıklı nazar d eğmesin... ela görse yemek için ağzını açmıştı bile...yanaklarından ısıracaksın bir lokmacık...
arda lı börek olacak....o börek elelrini yesinler...alıştır alıştır şimdiden ilerde çok rahat edersin...eski oturduğumuz yerde bir kadının 3 oğlu vardı ...kadının 3 kızı olsa bu kadar rahat edemezdi inan.... çamaşır bulaşık herşeyi yaparlardı...Bizde dokuz aylik olduk.ee baslamak lazim diye kizim yok ama misafir olun bana oglum guzel borek aciyo.hemde ispanakliEki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358697 Eki Görüntüle 1358697
canım dün benim kızda öyle oldu... kakasını yapmamıştı inleyip duruyordu... karnı tok uykusunuda aldı altıda kuru..oyunda oynadık... ama hala inliyor.. kulak çubuğuna biraz vazelin sürdüm poposuna hafif hafif masaj yaptım ...15 dakika sonra bezini bir doldurdu...rahatladı çocuk.. gazıda varmış oda çıktı kakayla beraber...çok brokoli yemişti... belki senin kuzununda gazı olabilir..gezince rahatlıyordur...yine sabahcıyız yine uyumuyor deli gibi ağlıyor derdi var desem o da değil çünkü elimden tutup dısarı cıkartıyor cıkıp yürüyünce susuyor anlamıyom ben bu uşağı ya hiç mi yorulmazsın
oy masallah kuzuya hem yakisikli hem caliskanBizde dokuz aylik olduk.ee baslamak lazim diye kizim yok ama misafir olun bana oglum guzel borek aciyo.hemde ispanakliEki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358697 Eki Görüntüle 1358697
Bizde de oluyordu doktora goturduk sorun dislerden dedikulak enfeksiyonu kusma yapiyor mu acaba? Benimki kulagini cok kasiyor ama iki doktora goturdum ikisi de bi sorun yok dedi kir var dedi sadece. acaba kulak burun bogaza mi goturmek lazimdi.
canım benim götürdüğüm doktorlarda kulağında kir var deyip gönderiyorlardı... kulağını kanatana kadar kaşıyordu... sonra başka bir doktor egzama olabilir diye travazol verdi 1-2 sürdüm geçti ama banyodan sonra tekrar kaşıyor snowwy nin oğluna arko iyi gelmiş bend eondan aldım...banyodakulak enfeksiyonu kusma yapiyor mu acaba? Benimki kulagini cok kasiyor ama iki doktora goturdum ikisi de bi sorun yok dedi kir var dedi sadece. acaba kulak burun bogaza mi goturmek lazimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?