:))) is yaptirmissin oglana resmini cektigini farkedince tepki vermis gibi, "elalem ne der aney"Bizde dokuz aylik olduk.ee baslamak lazim diye kizim yok ama misafir olun bana oglum guzel borek aciyo.hemde ispanakliEki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358697 Eki Görüntüle 1358697
bilmiyorum ki canım kakada yapmıştı pek gaz gibi de gelmiyor çünkü koşa koşa diğer odaya kablolarla oynmaya gıtmek istiyor bayılıyo kablolu aletlereYENİ YILINIZ MEVLİD KANDİLİNİZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz...
çok ilginç ulaşılamamsı ...direk art niyet geliyor insnaın aklına... bir iş çevirecekler belliki...hayırlııs olsun canım
yavaş yavaş uzuyor beşikte uyuma süresi inşallah gece boyu beşiğinde uyumaya alışır...ben sütten kestim gibi bir şey olacak o zaman ....işten dönünce emziyordum hemen yatana kadra ara ara..gecede zaten emiyor ama süt geldiğinden değil...dün gece bayağı uyudu beşiğinde 2 saate yakın baktım üzerini açmış örteyim dedim gözünü bir açtı ağladı...yanımıza alışması bir yana her yerim ağrıyor şöyle yayıla yayıla yatamıyorum...arkadaşının başına gelen gibi beşik süs niyetine duruyor odada...
nasıl bir mantarmış bu yaaa...milletin çocuğu ağzı yerlerde pislikte gezer bir şey olmaz... biizimkiler çok nazik heralde havadan mikrop topluyorlar...geçer inşallah
noel bebek... maşşallah kuzuya...
canım süt veriyormuşsun...dert etme kendine...uykunuzu iyi alıyorsanız zate aç olduğunda ağlıyorlar...çok iyi yapmışsınız bebeğinle...zamanla bizde böyle düzene otururz inşallah...
dünür iyi oldu söylemen vede benim dikkat etmeye çalışmam...yoksa daha kaç ay beraber yatardık... hem uğraşamıyordum hemde ağlayınca dayanamıyordum...bakalım başlamak yolun yarısı...gerisi gelir inşallah sağol canım...
en sevdiğim meyva elma...diğerlerinide yeimde elma kadar sevmem...afiyet olsun dünür... çilek gibi oğlan doğurdun maşşallah...
maşşallah maşşallah bizim damatta pek yakışıklı nazar d eğmesin... ela görse yemek için ağzını açmıştı bile...yanaklarından ısıracaksın bir lokmacık...
arda lı börek olacak....o börek elelrini yesinler...alıştır alıştır şimdiden ilerde çok rahat edersin...eski oturduğumuz yerde bir kadının 3 oğlu vardı ...kadının 3 kızı olsa bu kadar rahat edemezdi inan.... çamaşır bulaşık herşeyi yaparlardı...
canım dün benim kızda öyle oldu... kakasını yapmamıştı inleyip duruyordu... karnı tok uykusunuda aldı altıda kuru..oyunda oynadık... ama hala inliyor.. kulak çubuğuna biraz vazelin sürdüm poposuna hafif hafif masaj yaptım ...15 dakika sonra bezini bir doldurdu...rahatladı çocuk.. gazıda varmış oda çıktı kakayla beraber...çok brokoli yemişti... belki senin kuzununda gazı olabilir..gezince rahatlıyordur...
maşallah oğluşa. benimki de kız olacak ama gel gör ki ortalık dağıtmaktan başka işe yaramıyorBizde dokuz aylik olduk.ee baslamak lazim diye kizim yok ama misafir olun bana oglum guzel borek aciyo.hemde ispanakliEki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358697 Eki Görüntüle 1358697
canım maşallah kuzuna. her bebek farklı. bi de bakmışsın hiç emeklemeden yürümüş. belli olmuyor kuzuların ne yapacağı. gelişimi gayet güzel anlattıklarına göre. bu durum kafaya takılcak bişey değil.kızlar merhaba ben pek yazamıyorum buraya iş ev çocuk derken vaktim kalmıyor. bebekleriniz emeklemeye başladı mı? benimki 1 hafta sonra 9 aylık olacak ama hala popoyu kaldırmaktan başka bişey yapmıyor. desteksiz oturuyor ama önüne falan uzanmak için düşüveriyor. günde 5-10 dakika yürüteçe bindiriyorum adım atma adına hiçbir çabası yok oyuncak istiyor onu çarpmak yere atmak hoşuna gidiyor. bilişsel gelişim ve dil gelişimi neredeyse 1 yaşındaki çocukla eş değer. televizyonda bebek gördüğünde mesela bebik diyor kuzum daha kendi bebek :). bakıcının oğlunu görünce abi diyor. oyuncaklarla amacına uygun oynuyor ama gelgelelim fiziksel gelişim geride. her çocuk farklıdır biliyorum ama insan kafaya takıyor işte. 2 ön diş çıktı şimdi azı dişi çıkıyor onun huzursuzluğu da var. sürekli kafasını sallayıp beni uyut diyor.çevredeki akranları emekliyor ayağa kalkıyorlar falan heves ediyor insan ama acaba çok mu acele ediyorum doktor nasılsa yürür 12 aylık 15 aylık ne farkeder önemli olan bilişsel gelişimi dil gelişimi diyor ne bileyim kafam karışıyor moralim bozuluyor
Ayy insaallah buyuge diyorum zaten azcik daha buyu utu ogretecem diye.hem bana hem gelinime yarar ogrenmeleriYENİ YILINIZ MEVLİD KANDİLİNİZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz...
çok ilginç ulaşılamamsı ...direk art niyet geliyor insnaın aklına... bir iş çevirecekler belliki...hayırlııs olsun canım
yavaş yavaş uzuyor beşikte uyuma süresi inşallah gece boyu beşiğinde uyumaya alışır...ben sütten kestim gibi bir şey olacak o zaman ....işten dönünce emziyordum hemen yatana kadra ara ara..gecede zaten emiyor ama süt geldiğinden değil...dün gece bayağı uyudu beşiğinde 2 saate yakın baktım üzerini açmış örteyim dedim gözünü bir açtı ağladı...yanımıza alışması bir yana her yerim ağrıyor şöyle yayıla yayıla yatamıyorum...arkadaşının başına gelen gibi beşik süs niyetine duruyor odada...
nasıl bir mantarmış bu yaaa...milletin çocuğu ağzı yerlerde pislikte gezer bir şey olmaz... biizimkiler çok nazik heralde havadan mikrop topluyorlar...geçer inşallah
noel bebek... maşşallah kuzuya...
canım süt veriyormuşsun...dert etme kendine...uykunuzu iyi alıyorsanız zate aç olduğunda ağlıyorlar...çok iyi yapmışsınız bebeğinle...zamanla bizde böyle düzene otururz inşallah...
dünür iyi oldu söylemen vede benim dikkat etmeye çalışmam...yoksa daha kaç ay beraber yatardık... hem uğraşamıyordum hemde ağlayınca dayanamıyordum...bakalım başlamak yolun yarısı...gerisi gelir inşallah sağol canım...
en sevdiğim meyva elma...diğerlerinide yeimde elma kadar sevmem...afiyet olsun dünür... çilek gibi oğlan doğurdun maşşallah...
maşşallah maşşallah bizim damatta pek yakışıklı nazar d eğmesin... ela görse yemek için ağzını açmıştı bile...yanaklarından ısıracaksın bir lokmacık...
arda lı börek olacak....o börek elelrini yesinler...alıştır alıştır şimdiden ilerde çok rahat edersin...eski oturduğumuz yerde bir kadının 3 oğlu vardı ...kadının 3 kızı olsa bu kadar rahat edemezdi inan.... çamaşır bulaşık herşeyi yaparlardı...
canım dün benim kızda öyle oldu... kakasını yapmamıştı inleyip duruyordu... karnı tok uykusunuda aldı altıda kuru..oyunda oynadık... ama hala inliyor.. kulak çubuğuna biraz vazelin sürdüm poposuna hafif hafif masaj yaptım ...15 dakika sonra bezini bir doldurdu...rahatladı çocuk.. gazıda varmış oda çıktı kakayla beraber...çok brokoli yemişti... belki senin kuzununda gazı olabilir..gezince rahatlıyordur...
eevede dusunebiliriz..yada telefonuda ver hamura katayim.koc bebek ne s zormus.istedigi olmayinca basiyo yaygarayi.hayir diyince gozunu yere indiriyo allahim bi kusuyo ne yapsam yuzume bskmiyo.saka gibi ya resmen kusuyo.barismak icin neler yspiyorum inat:))) is yaptirmissin oglana resmini cektigini farkedince tepki vermis gibi, "elalem ne der aney"masallah pasaya gelecegin ideal eslerinden olacak .
hoş geldin 2015 !!!Eki Görüntüle 1358045
maşallah kuzularaBizde dokuz aylik olduk.ee baslamak lazim diye kizim yok ama misafir olun bana oglum guzel borek aciyo.hemde ispanakliEki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358695 Eki Görüntüle 1358697 Eki Görüntüle 1358697
maşallahbizim canımızda bu:)
canım ben 9.ay aşısını yaptırmadım doktorum 1 yaşındaki aşının içinde bulunduğunu söyledi yaptıracaksan bence ertele hastayken bağışıklık sistemi düşük oluyor ben gripken aşı olmuştum bir hafta hastanede yattım aşırı ateşten yinede sen bilirsinİyi geceler. Bugün yazılanlara bakamadım ama bir şey soracaktım. Bizim kız rahatsız kulağının şiş olduğunu söyledi doktor. Öksürük burun akıntısı var. İlaç kullandık beş gün ama hala geçmedi. Benim sorum şimdi araştırdım da hasta iken aşı yapılmaması yönünde. Aşı yaptıran var mı yada bilgisi olan. Pazartesi kontrol ve kan sayımı yapılacaktı. Test bile yapmayın hasta iken değerler değişirmiş yazıyor. Kafam karıştı pzt gitsem mi bilemedim
canım ben 9.ay aşısını yaptırmadım doktorum 1 yaşındaki aşının içinde bulunduğunu söyledi yaptıracaksan bence ertele hastayken bağışıklık sistemi düşük oluyor ben gripken aşı olmuştum bir hafta hastanede yattım aşırı ateşten yinede sen bilirsin
hiç canını sıkma benim kızda öyle ablamın oğluda öyleydi 11 ay direk yürüdü 1,5 taşında emekledi:)tersten gitti.bende bazen takıyorum ama sağlıklılar ya allaha şükür herşeyi yaparlar kuzular.kızlar merhaba ben pek yazamıyorum buraya iş ev çocuk derken vaktim kalmıyor. bebekleriniz emeklemeye başladı mı? benimki 1 hafta sonra 9 aylık olacak ama hala popoyu kaldırmaktan başka bişey yapmıyor. desteksiz oturuyor ama önüne falan uzanmak için düşüveriyor. günde 5-10 dakika yürüteçe bindiriyorum adım atma adına hiçbir çabası yok oyuncak istiyor onu çarpmak yere atmak hoşuna gidiyor. bilişsel gelişim ve dil gelişimi neredeyse 1 yaşındaki çocukla eş değer. televizyonda bebek gördüğünde mesela bebik diyor kuzum daha kendi bebek :). bakıcının oğlunu görünce abi diyor. oyuncaklarla amacına uygun oynuyor ama gelgelelim fiziksel gelişim geride. her çocuk farklıdır biliyorum ama insan kafaya takıyor işte. 2 ön diş çıktı şimdi azı dişi çıkıyor onun huzursuzluğu da var. sürekli kafasını sallayıp beni uyut diyor.çevredeki akranları emekliyor ayağa kalkıyorlar falan heves ediyor insan ama acaba çok mu acele ediyorum doktor nasılsa yürür 12 aylık 15 aylık ne farkeder önemli olan bilişsel gelişimi dil gelişimi diyor ne bileyim kafam karışıyor moralim bozuluyor
merhabalar.öncelikle hemen açıklama getireyim.Jazzquell i yanlış anlamışım o yanlış anlaşılmaya birde ben zincir ekleyerek üyeliğimi iptal ettirdim. Tabi sonra baktım esmer açıklama yapmış ki iş işten geçmişti. Ben bu iş uzar bir laf iki laf derken belki kırarız birbirimizi diye hemen iptal etmek istedim. Sağolsun herkes açıklama yapmış hep yapıcı olmaya çalıştınız. Tabisi sizi bırakamam o günden beri takip ettim. Ama üyeliğimi hemen aktif edemedim. Aktif etmek için telefon numarası koymuşlar iki tane biri kullanımdışı biri kapalı hep. Bir kaç defa mail attım. hatta ilgilenen kişi yurtdışında olduğundan hemen sonuç alamadım. Geçen aktifleştirdim ama bizim kız rahatsız onunla uğraşıyorum.
öksürük burun akıntısı.. doktora götürdük kulağı şişmiş dedi. İlaç kullanıyoruz. bizim evde hırsızı gibi. Gelen giden çok kalabalığız. işten gelen bazen elini yıkamadan saldırıyor çocuğa. Nabalım sürekli koruyamam herkes alınıyor bu sefer.
diş yok huysuzluk var. takip ederken dikkat etmedim sanırım birlikte yatmak ile ilgili pate hırsızı canan bir muhabbet olmuş ama detayı nedir. Hasta olduğundan beri birlikte yatıyoruzda.
herkese iyi seneler diliyorum bu arada. 2015 e girmeden yazmalıyım boynumda yük kalmasın dedim.
:) cansınız hepiniz.
mavişi bende merak ettim, bir de prioni miydi sallamışta olabilirim o da vardı
benim annem bakıyor çocuğuma o çok dikkatlidir bu konuda. El yıkamadan elleyen olunca uyarırsam bazen kötü oluyorum çok üstünde durmamalıymışım ne kadar korursam o kadar hasta olurmuş vs kelimelerle karşılaşınca sinirden susuyorum, yoksa daha çok kıracağız.
merhaba canım..dediğin gibi her bebeğin gelişimi farklı.. benim kızda emeklemiyor daha..senin bebeğinin kullandığı kelimeleri bile çıkaramıyor henüz...kafama takacaksam okadar şey varkii..kızlar merhaba ben pek yazamıyorum buraya iş ev çocuk derken vaktim kalmıyor. bebekleriniz emeklemeye başladı mı? benimki 1 hafta sonra 9 aylık olacak ama hala popoyu kaldırmaktan başka bişey yapmıyor. desteksiz oturuyor ama önüne falan uzanmak için düşüveriyor. günde 5-10 dakika yürüteçe bindiriyorum adım atma adına hiçbir çabası yok oyuncak istiyor onu çarpmak yere atmak hoşuna gidiyor. bilişsel gelişim ve dil gelişimi neredeyse 1 yaşındaki çocukla eş değer. televizyonda bebek gördüğünde mesela bebik diyor kuzum daha kendi bebek :). bakıcının oğlunu görünce abi diyor. oyuncaklarla amacına uygun oynuyor ama gelgelelim fiziksel gelişim geride. her çocuk farklıdır biliyorum ama insan kafaya takıyor işte. 2 ön diş çıktı şimdi azı dişi çıkıyor onun huzursuzluğu da var. sürekli kafasını sallayıp beni uyut diyor.çevredeki akranları emekliyor ayağa kalkıyorlar falan heves ediyor insan ama acaba çok mu acele ediyorum doktor nasılsa yürür 12 aylık 15 aylık ne farkeder önemli olan bilişsel gelişimi dil gelişimi diyor ne bileyim kafam karışıyor moralim bozuluyor
evde çocuk işçi çalıştıracaksın demek...:)Ayy insaallah buyuge diyorum zaten azcik daha buyu utu ogretecem diye.hem bana hem gelinime yarar ogrenmeleri
canım gitmeden doktorla görüş... aşı yapılmasa bile kontrol edilir en azından...zaten vücutta başka mikrop varken birde aşının etkisiyle çocuklar ağır geçiriyorlar... başka bir enfeksiyon varken yaptırmamak daha iyi ama bunu sen söylemeden bilemezler..İyi geceler. Bugün yazılanlara bakamadım ama bir şey soracaktım. Bizim kız rahatsız kulağının şiş olduğunu söyledi doktor. Öksürük burun akıntısı var. İlaç kullandık beş gün ama hala geçmedi. Benim sorum şimdi araştırdım da hasta iken aşı yapılmaması yönünde. Aşı yaptıran var mı yada bilgisi olan. Pazartesi kontrol ve kan sayımı yapılacaktı. Test bile yapmayın hasta iken değerler değişirmiş yazıyor. Kafam karıştı pzt gitsem mi bilemedim
geçmiş olsun bende ablamın oğlundan biliyorum bu aşının 4 yaşında tekrarı var onunda oğlu 4 yaşını geçti aşı zamanı hastaydı yapmadılar iyileşti kontrolden sonra doktor yapılmasını söyleyince yaptırdılar.İyi geceler. Bugün yazılanlara bakamadım ama bir şey soracaktım. Bizim kız rahatsız kulağının şiş olduğunu söyledi doktor. Öksürük burun akıntısı var. İlaç kullandık beş gün ama hala geçmedi. Benim sorum şimdi araştırdım da hasta iken aşı yapılmaması yönünde. Aşı yaptıran var mı yada bilgisi olan. Pazartesi kontrol ve kan sayımı yapılacaktı. Test bile yapmayın hasta iken değerler değişirmiş yazıyor. Kafam karıştı pzt gitsem mi bilemedim
valla cennetlik kaynanasın.Ayy insaallah buyuge diyorum zaten azcik daha buyu utu ogretecem diye.hem bana hem gelinime yarar ogrenmeleri
pimpirikli anne değil, bilinçli anne oluyoruz ama insanlar alışmış paldır küldür çocuk büyütmeye. çocuk öyle büyür, biz abartıyoruz sanıyolar. biri de benim babamSelamlarYeni yılınız ve kandiliniz kutlu olsun. Bu yıl hepimizin evind huzur, mutluluk ve bereket getirsin inşallah.
Hoş geldin canım. Bilmiyordum ben hesabın pasifleştirilebilecegini, merak ettim. Sevindim geri dönmene. Kuzuna da masallah
Ben hiç susmuyorum. Elinizi yıkamadan dokunmayın diyorum. Böyle Allah Allah diyerek basını iki yana sallayan ve yıkamamakta direnen olursa dokunma cocuguma diyorum. Sigara kullananlara hiçbir koşulda dokundurtmuyorum. Banyo yapması üst degişmesi lazım çünkü.
Kimin ne dedigini düşündüğünü hiç umursamıyorum. Gelmesinler evime cok rahatsız oluyorlarsa...
günaydın canlar. burda hava yine günlük güneşlik. son güneşli günlerin tadını çıkarmak lazım :)
valla cennetlik kaynanasın.
pimpirikli anne değil, bilinçli anne oluyoruz ama insanlar alışmış paldır küldür çocuk büyütmeye. çocuk öyle büyür, biz abartıyoruz sanıyolar. biri de benim babamsigarasını içer (balkonda) izmariti attığı gibi gelir içeri torunu sevmeye. az havalandır kendini, bak haala kokuyosun derim. "sizinle mi terbiye olcam" a kadar gider muhabbet.
O sigara mevzusu benim de canımı sıkıyor, ama artık vaz geçtim uyarmaktan. Bebeğin babası olarak kendisinin de düşünmesi gerekir, değil mi? (Ceku'nun babasından söz ediyorum.)
Babam 7-8 yıl öncesine kadar sigarasını oturma odasında içerdi.KOAH'ya yakalanınca bıraktı. Sigara kokan odalarda büyüdük. Kardeşim düzenli sigara içiyor. Ben ise bağımlısı olmayı denedim, sarmadı. Muhakkak görmediğim bir zararı vardır, ama görünürde bir şikayetim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?