eşiminde yeğeninden farkı yok...onunda bir wc eğitimine ihtiyacı var...onun pasağını arıtamadımki daha...canım haklısında bunları evden kovmak yerine afedersin benim s. olup gitmem lazım ...giç çıkmayacak bir pisliğin içine düşmüşüm gibi hissediyorum...sonrada geçecek bunlar diyorum...o kız önümüzdeki sene okula başlar ela da biraz büyümüş olur... birşeyler yoluna girer inşallah...HIRSIZI sende peygamber sabrı mı var arkadaşım valla okurken ben darlanıyorum eşin de edilgen bi adam anlaşılan bu ne, Allah dağına göre kar verir derler doğruymuş valla kaba olucam kusura bakmayın ben s.tir çekmiştim şimdiye
benim kızda tırnak batmasıda var galiba... tırnak köşeleri içeri doğru büyüyor... acısa ağlar duramaz heralede diyorum ama.. tırnak mantarı falan olmasında... kontrolde göstereyim doktora ...çok kalın tırnakları..canım benimki uzuyor kesiyorum ince hala tırnakları elleride ayaklarıda özellikle ellerini tırmalar gibi çok sürttüğü için aşyalara falan çabuk kırılıyor sık kesiyorum bu yüzden kırılıpta taktırıp canı yanmasın diye.
canım ayak rınaklarını düz kesip köşelerini kesmemen gerek ki batmasın çok dipten olmadan düz kesmen gerek tırnak batması olmamıştır inşallah sen bol bol z. yağ pamuk kot ılık sonra tırnaklarının kenarını törpüyke hafif kaldıttır sonra içeri uzayıp şişer hiç baş edemezsin benimde eşimin eskerlikten kalma bir tırnağı öyle çok sıkıntı yapıyor .eşiminde yeğeninden farkı yok...onunda bir wc eğitimine ihtiyacı var...onun pasağını arıtamadımki daha...canım haklısında bunları evden kovmak yerine afedersin benim s. olup gitmem lazım ...giç çıkmayacak bir pisliğin içine düşmüşüm gibi hissediyorum...sonrada geçecek bunlar diyorum...o kız önümüzdeki sene okula başlar ela da biraz büyümüş olur... birşeyler yoluna girer inşallah...
benim kızda tırnak batmasıda var galiba... tırnak köşeleri içeri doğru büyüyor... acısa ağlar duramaz heralede diyorum ama.. tırnak mantarı falan olmasında... kontrolde göstereyim doktora ...çok kalın tırnakları..
Dogrudur canim wivi tukenmesi acisindan meyve suyu ver demek istemistim.dut kurusu bulabirse hosafinida yapip yedirebilir odabagirsak calistirir.havuç kabızlık yapan meyveler arasında diye biliyorum canım
Gunduzleri ne sekilde uyutuluyor? Ben su gunduz uykusu meselesini hala çözemedim.Aynen.. Gece en az 4 defa uyanıyor. Uyanma saatleri sabit değil ama aralıklar belli. Gece emziriyorum yatırmadan önce. Tam doymuş olsa bile 2 saat sonra yine acıkıyor ve uyanıyor, yine emziriyorum. Ama sonrakiler (sabah 4-5'teki uyanması hariç) açlıktan değil, kucak istediğinden. Kendi kendine uykuya dalmayı bir öğrense! Neredeyse 9 aylık olacak, son bir haftadır gece uykularından önce kundaklamayı kestim. Ama emziği düşünce hâlâ yardım istiyor. Yatağında hep sırt üstü uyuyor (yan dönmeyi bilmiyor!). Sütüm geldiği sürece emzireceğim. Gündüzleri çalışmasam, gece kaşık maması vermeyi düşünürdüm. Ama gece de emzirmezsem kendimi kötü hissederim. Sanırım bu böyle devam edecek.
Hamileliğimde en çok bu uyku eğitimi konusunu araştırmıştım ve kararlıydım. Şimdi şu halime bak!
Darisi basimiza insallah allah duzeninizi bozmasinBenim yaramaz da 20-21 arasi uyuyor. Sabah en erken 7 de uyaniyor. Gece 1 defa kalkiyor 1-2 gibi. Gun icinde 2.5 saat uyuyor.
kızlar acilden geldik yeni.bu ikinci oluyor tam işten geliyorum merdivende eşim battaniyede eymen aglıyor deli gibi taksi çağır diyor sadece.yatak odasında karyolanın üzerinde ayakta duruyormuş eymen karyolanın başlıgına tutunarak duruyormus babasıda yanında tabi camdan bakıyorlar kar yagıyor mu diye o an ben apartman bahcesinin kapısını acıyorum babası bir an boş bulunmus eymen karyola ile duvar arasına yaklaşık 20+-30 cm lik araya kafa üstü uçmuş resmen ayaktan orası nerdeyse benim boyum kadar var.aklım çıktı 2 kez tomografi çekildi.net çıkmamış radyolog baktı birşey yok dediler kafası şişmiş agladı epey yolda uyuya kaldı uyandırdım hemen cok sakindi hareketleri o yuzdn korktum neyse iyi uyuyor simdi arada uyandırıp bakıyorum bilinç yerinde mi diye acilde ki doktoru da dövecektim nerdeyse uyusun birşey olmaz diyor ne doktoruysa artık bilgi sıfır ilk 48 saat hatta bir hafta sonra bile belirtiler başlayabilir tehlikeli birşey takip etmek gerek.diğer taraftan düşşe gözü çıkardı komidin üst üste tam köşesi var.acil nasıl kalabalık tek doktor herkes ayagını kolunu kırmıs grip sonuca bakacak bakamıyor bekliyoruz 10-15 dk bekledik eşim sonuclar gelmiştir dedi sadece döndü hangi birine bakayım die bagırdı eşimde kiminki daha acilse git ona bak dedi zaten tek doktor olması anormal bu kalabalıkta dedi sizi anlıyoruz demeye getirdi bu kez şikayetin varsa git sağlık bakanlıgını ara dedi.ugrasacak vaktım yok su an seninle cocuk zaten uyusuk uyusuk hareket ediyor bu cocuga birşey olsun sen sikayeti görürsün dedim radyologa gönderdi sonucları emin olamadı eşime ayrı kızdım aklı cıkmıs zaten.birşey olmaz deyip duruyordu günde 30 defa dedim düsecek atlıyor bırden tut diye simdi artık o kelimeyi unutur
çok geçmiş olsun canım.. anlık bişi işte babalar biz söylediğimizde kızıyorlar ben dikkat ediyorum bilmem ne die ama işte kaza geliyorum demiyor...kızlar acilden geldik yeni.bu ikinci oluyor tam işten geliyorum merdivende eşim battaniyede eymen aglıyor deli gibi taksi çağır diyor sadece.yatak odasında karyolanın üzerinde ayakta duruyormuş eymen karyolanın başlıgına tutunarak duruyormus babasıda yanında tabi camdan bakıyorlar kar yagıyor mu diye o an ben apartman bahcesinin kapısını acıyorum babası bir an boş bulunmus eymen karyola ile duvar arasına yaklaşık 20+-30 cm lik araya kafa üstü uçmuş resmen ayaktan orası nerdeyse benim boyum kadar var.aklım çıktı 2 kez tomografi çekildi.net çıkmamış radyolog baktı birşey yok dediler kafası şişmiş agladı epey yolda uyuya kaldı uyandırdım hemen cok sakindi hareketleri o yuzdn korktum neyse iyi uyuyor simdi arada uyandırıp bakıyorum bilinç yerinde mi diye acilde ki doktoru da dövecektim nerdeyse uyusun birşey olmaz diyor ne doktoruysa artık bilgi sıfır ilk 48 saat hatta bir hafta sonra bile belirtiler başlayabilir tehlikeli birşey takip etmek gerek.diğer taraftan düşşe gözü çıkardı komidin üst üste tam köşesi var.acil nasıl kalabalık tek doktor herkes ayagını kolunu kırmıs grip sonuca bakacak bakamıyor bekliyoruz 10-15 dk bekledik eşim sonuclar gelmiştir dedi sadece döndü hangi birine bakayım die bagırdı eşimde kiminki daha acilse git ona bak dedi zaten tek doktor olması anormal bu kalabalıkta dedi sizi anlıyoruz demeye getirdi bu kez şikayetin varsa git sağlık bakanlıgını ara dedi.ugrasacak vaktım yok su an seninle cocuk zaten uyusuk uyusuk hareket ediyor bu cocuga birşey olsun sen sikayeti görürsün dedim radyologa gönderdi sonucları emin olamadı eşime ayrı kızdım aklı cıkmıs zaten.birşey olmaz deyip duruyordu günde 30 defa dedim düsecek atlıyor bırden tut diye simdi artık o kelimeyi unutur
kızlar acilden geldik yeni.bu ikinci oluyor tam işten geliyorum merdivende eşim battaniyede eymen aglıyor deli gibi taksi çağır diyor sadece.yatak odasında karyolanın üzerinde ayakta duruyormuş eymen karyolanın başlıgına tutunarak duruyormus babasıda yanında tabi camdan bakıyorlar kar yagıyor mu diye o an ben apartman bahcesinin kapısını acıyorum babası bir an boş bulunmus eymen karyola ile duvar arasına yaklaşık 20+-30 cm lik araya kafa üstü uçmuş resmen ayaktan orası nerdeyse benim boyum kadar var.aklım çıktı 2 kez tomografi çekildi.net çıkmamış radyolog baktı birşey yok dediler kafası şişmiş agladı epey yolda uyuya kaldı uyandırdım hemen cok sakindi hareketleri o yuzdn korktum neyse iyi uyuyor simdi arada uyandırıp bakıyorum bilinç yerinde mi diye acilde ki doktoru da dövecektim nerdeyse uyusun birşey olmaz diyor ne doktoruysa artık bilgi sıfır ilk 48 saat hatta bir hafta sonra bile belirtiler başlayabilir tehlikeli birşey takip etmek gerek.diğer taraftan düşşe gözü çıkardı komidin üst üste tam köşesi var.acil nasıl kalabalık tek doktor herkes ayagını kolunu kırmıs grip sonuca bakacak bakamıyor bekliyoruz 10-15 dk bekledik eşim sonuclar gelmiştir dedi sadece döndü hangi birine bakayım die bagırdı eşimde kiminki daha acilse git ona bak dedi zaten tek doktor olması anormal bu kalabalıkta dedi sizi anlıyoruz demeye getirdi bu kez şikayetin varsa git sağlık bakanlıgını ara dedi.ugrasacak vaktım yok su an seninle cocuk zaten uyusuk uyusuk hareket ediyor bu cocuga birşey olsun sen sikayeti görürsün dedim radyologa gönderdi sonucları emin olamadı eşime ayrı kızdım aklı cıkmıs zaten.birşey olmaz deyip duruyordu günde 30 defa dedim düsecek atlıyor bırden tut diye simdi artık o kelimeyi unutur
Cok gecmis olsun canim rabbim beterinden saklasin.ben saglikciyim ama hastaneleru hic sevmem allah dusurmesin kimseyi oralaara.kızlar acilden geldik yeni.bu ikinci oluyor tam işten geliyorum merdivende eşim battaniyede eymen aglıyor deli gibi taksi çağır diyor sadece.yatak odasında karyolanın üzerinde ayakta duruyormuş eymen karyolanın başlıgına tutunarak duruyormus babasıda yanında tabi camdan bakıyorlar kar yagıyor mu diye o an ben apartman bahcesinin kapısını acıyorum babası bir an boş bulunmus eymen karyola ile duvar arasına yaklaşık 20+-30 cm lik araya kafa üstü uçmuş resmen ayaktan orası nerdeyse benim boyum kadar var.aklım çıktı 2 kez tomografi çekildi.net çıkmamış radyolog baktı birşey yok dediler kafası şişmiş agladı epey yolda uyuya kaldı uyandırdım hemen cok sakindi hareketleri o yuzdn korktum neyse iyi uyuyor simdi arada uyandırıp bakıyorum bilinç yerinde mi diye acilde ki doktoru da dövecektim nerdeyse uyusun birşey olmaz diyor ne doktoruysa artık bilgi sıfır ilk 48 saat hatta bir hafta sonra bile belirtiler başlayabilir tehlikeli birşey takip etmek gerek.diğer taraftan düşşe gözü çıkardı komidin üst üste tam köşesi var.acil nasıl kalabalık tek doktor herkes ayagını kolunu kırmıs grip sonuca bakacak bakamıyor bekliyoruz 10-15 dk bekledik eşim sonuclar gelmiştir dedi sadece döndü hangi birine bakayım die bagırdı eşimde kiminki daha acilse git ona bak dedi zaten tek doktor olması anormal bu kalabalıkta dedi sizi anlıyoruz demeye getirdi bu kez şikayetin varsa git sağlık bakanlıgını ara dedi.ugrasacak vaktım yok su an seninle cocuk zaten uyusuk uyusuk hareket ediyor bu cocuga birşey olsun sen sikayeti görürsün dedim radyologa gönderdi sonucları emin olamadı eşime ayrı kızdım aklı cıkmıs zaten.birşey olmaz deyip duruyordu günde 30 defa dedim düsecek atlıyor bırden tut diye simdi artık o kelimeyi unutur
Darisi basimiza insallah allah duzeninizi bozmasin
Zayiflama topigi olmaz mi kk da yok yok
Neyseki ben kurtuldym kg lerden sonunda simdi sira sikilasmada
merhaba kızlar
RABBİM kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın,kaza,hastalık vermesin
arkadaşlar benim 6 mayıs doğumla kızım var
mayıs annleri topiği pek aktif değil
ben de aranızda olmak isterim
size bir şeyler danışacaktım
sebze pürelerini kaç çeşit sebzeden yapıyorsunuz,3,4 çeşit karıştırıp yapıyorum ben,eşimde midesi yoruluyor diyor
mesela kırmızı biber,soğan,pirinç,balkabağı,patates,maydonoz koyuyorum
sizce azaltayım mı
bi de zayıf ve iştahsız,nasıl kilo aldırabilirim
teşekkürler cnmçok iyi kaç kilo verdin, doğum, hamilelik öncesine dönebildin mi, bende vermeye uğraşıyorum
bence çeşitler fazla değil bende patates, havuç, yanına bazen biber , kabak, ekliyorum ama ben pirinç kullanmıyorum onun yerine, bulgur yada irmik koyuyorum, kilo konusunda bişey diyemiyeceğim benim kızda pek kilo lamıyor, pek iştahlı da değil zaten, eğer sağlığı yerindeysen kiloyu çok zorun etme bence
çok iyi kaç kilo verdin, doğum, hamilelik öncesine dönebildin mi, bende vermeye uğraşıyorum
bence çeşitler fazla değil bende patates, havuç, yanına bazen biber , kabak, ekliyorum ama ben pirinç kullanmıyorum onun yerine, bulgur yada irmik koyuyorum, kilo konusunda bişey diyemiyeceğim benim kızda pek kilo lamıyor, pek iştahlı da değil zaten, eğer sağlığı yerindeysen kiloyu çok zorun etme bence
merhaba kızlar
sebze pürelerini kaç çeşit sebzeden yapıyorsunuz,3,4 çeşit karıştırıp yapıyorum ben,eşimde midesi yoruluyor diyor
sizce azaltayım mı
canım allah sana sabır versin el içine girmek zor oraya alısmak zor hele ki böylesine ama bizim orda bi laf vardır gittiğin yer karanlıksa gözünü kapatacaksın diye kapat gözünü sık dişini bu günlerde gecer kızınla kendi evinde musmutlu yasarsın inşallah o zaman snowyy gibi yasak koyarsın gelmeyin leynnn diyetorunu seslenmişte duymamış...torunuda gelmedi diye sinirlenip kakasını sağa sola bulaştırmış..birazda utanmış altına yaptığı için saklamak istemiş ağlamış...evin beti bereketi kalmadı zaten... pislikten...
canım benim kızda 3 gündür kabız ıkınıyor ıkınıyor çıkaramıyor... kulak çöpüne vazelini bolca sürüp makatından yavaşça fitil gibi içeri itiyorum... kulak öpünün ucu içeri girince 1 dakika kadar bekleyip çıkarıyorum ... altını bezleyip bekliyorum 10 dakika içinde kakaısnı yapıyor... fitil yada banzeri şeylerden iyidir canım... ama işte kaka yapmasına biz yardım ettiğimiz için bağırsak tembelliği olmasın diye her gün aynı saatte yap .. bu dediğimi...geçmiş olsun canım..inşallah düzene girer popoları...
bana daha erken gibi geldi ayakkabı için... malum her doktorun dediğinide dinlememk lazım..bazıları bilip bilmeden konuşuyor...
ilerde düzeliyor yani öyle kalmıyor sonuçta... benim gördüğüm ve senin verdiğin örneklere göre çok büyük bir sakıncası yok galiba...
snowwy nin anlattıklarına göre bayağı uğraşmış ev temizliğiyle..sanırım ondan giremiyor çok sık...
sanada merhaba canım...9 aylık oldu kuzular...şu aşılarıda bir atlatsaydık
ben pastorize alıyorum canım malesef sütçümüz yok... ama bir sorun olmadı inek sütünden...tabi senin biraz kaynatman lazım açık süt olunca...
canım kullan istersen bir sıkıntı yaşamasın...cins cins doktor var işte... insan evladı bulmak zor her sektörde...
maşşallah Arda ya geçmiş bitmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamasın..
yuluf unu tazede olsa acı oluyor canım tek yulaftan yapma yulaf unu tam bugday unu irmik pirinç unu hepsinden az az katarsan hem acı olmuyor hem besleyici olur hurma yada elmada koyarsan gayet tatlı oluyorAktarciyi aradım abla gel yulafi taze çekeyim vereyim dedi hırsız sen kullaniyormuydun aklımda öyle kalmış buğday unu tek mi kulaniyorsun muhallebisinde değişik tarif lazım yulaf unu dışında başka irmik kullanıyorum
masallah korsana uzun olacak annesi sana da masallah kötü haber beklerken pilot olma bu gözlerleYazmayi unutmusum. Doktor dene inek sutunu demisti bu ayki kontrolunde. 5 gundur veriyorum alerji belirtisi yok.
Bu ay kontrolunde hic kg almamisti. Bu kadar harekete vermedigine sasirdim75 olmus boyu. Doktorunu hala sevmiyor, aglaya aglaya muayene oldu. Biraz daha buyuyunce erkek doktora gececegim. Daha rahat ederlermis.
Ben de goz muayenesine girdim. Korneam kalin oldugundan goz ici basincini yuksek olcuyormus alet. Goz tansiyonum yokmus. Gorusun cok keskin masallah dedi. Sevindirik oldum
uyku saatını değistirmeyi denedin mi canım biz istemsiz olarak 20.30dan 22.30 cektık sonra baktım sabah 9-10 kadar uyuyor benimde işime geldi artık daha geç yatıyoruz tabi gece uyanmalrında pek değisen birsey yok iki türlüde aynıGünaydın Nisan anaları!
Ceku yine gün ışımadan uyandırdı bizi (ben ve babanesi). İşe gitmek zorunda olduğumdan, babanesi de uyanmak zorunda kalıyor haftada 5 gün.
Sizin bebekleriniz gece (anne kucağı özlemi/açlık sebebiyle uyanmalar hariç) kaç saat uyuyorlar?
Ceku 19:30-20:30 arasında uyuyor. Sabah en geç 6:30'da uyanmış ve şarkılar söylüyor oluyor en iyi ihtimalle. Yani ortalama 9 saat uyuyor. Oysa 10 saat veya daha fazla uyuyor olması gerek. Gündüz uykuları da 3,5 saatten 2 saate kadar indi.
Henüz diş falan yok ortada. Gündüz uykularının azalmasını buna bağlıyorum. Ama gece 9 saat uyku aylardır bu şekilde devam ediyor.
9.ay asısı mecburi degıl canım kampanya ası sağlık ocakları bakanlığa ılettiği sayıyı tamamlamak için korkutuyorlar yoksa bebeğinin risk durumuna göre karar ver kızamık bulasacagı ortamı varsa yaptırsnowyy
canım 9.aşısı derken normal olması gereken aşılardan bahsediyoruz ücretli olan menenjit aşısı değil. Ben de onu 1 yaşında vurduracagım sağlık ocağı da bana öyle dedi zaten canım.
hamak al canım biz çok rahat ettik annen içinde kolaylık olurBenim oğlum da akşam saat 17,00-18,00 arası uyur sonra en geç 22,00 de yatar ve sabah 8,00 e kadar tabi arada en az 2 defa kalkar.
Benim oğlum hala kendisi uyuyamıyor ana kucağımızda sallıyoruz sonra yatağına alıyoruz. Kendi kendine uyumayı nasıl yapacağız kızlar. Ana kucağı da artık küçük geliyor ama ayakta sallamamız mümkün değil maşallah hem iri hem de annem baktığından ayağında sallayamaz.
canım anlamadım bebişin hasta mı hasta edersin diye konustukları için mi telas yaptın. eger hasta değilse doğru giydiriyorsun demekki herkese bakma sensağolun kızlar ilaçalra biraz daha devam..
gerçekten doktor var doktor var..
ya biz bu kış olayını beceremedik pek. yazlık giyilmeyen minnacık bir sürü ayakkabı patik kaldı. şimdi yeniden alışveriş yapmak lazım. hiç birşey olmuyor. örme patik giydiriyorum çıkarıyor ya da ben rahat edemiyorum çünkü ipli oluyor bağlayınca sıkarmıyım korkusu oluyor.. bu sebeple kat kat çorap giydiriyorum. sanki bir yerlerde yanlış var. ne kalın giyiniyor ne ayağında birşey tutuyor.
evin içinde uzun kollu zıbın ve üst giydiriyorum. onun üzerine bazen ince yelek. herkes hasta edersin diyor. soğuk diyor. odanın derecesini çok yüksek tutmuyorum ki sıcak soğuk geçişlerinde etkilenmesin diye. kapı açılıyor mesela bir anda buz gibi oluyor. kaloriferli ama sıcacık değil. genelde 25 derece..
örme yelek giydiriyorum değdiği yerler kızarıyor .. ilk defa kış yaşıyoruz sanırım daha acemiliğim devam ediyor. çnkü herkes bana çocuğu üşütüyor gözüyle bakıyor:) dışarı çıkarıyorum azıcık zaten görenlerin hepsi hastaaaa olaaaaacaaaakkkk :)
evin içi daha beter herkes öksürüyor. ne kadar camı açsanda o hava solunuyor.
bizde ıkı uç ay yasadık yeni cozuldu canım kendin önce kesfetmen gerek canım mesela bazı dr lar elma öneriyor ama elma benım kızı kabız yapıyor ama eksi meyveler sökturuyor kivi armut erik yarım yarım rendeliyorum yarım saate yapıyor meyve ve yogurdu bıraz cok ver ayına göre aldığı gıda az gibi sanki kabız olmasın derken ıleride yeme problemiyle karsılasabilirsinTeşekkür ederim herkese verdiğiniz cevaplar için çok sağolun. Ama zaten öyle çok katı bişey vermiyorum sabah zeytin yumurta kayısı suyu; sonra yoğurt ve çorba veriyorum. Şimdiye kadar yediği en katı yiyecek az miktarda balık. 9.ay bitti hâlâ anne sütü ağırlıklı besleniyo, aldığı ek gıda günde 1 çay bardağını geçmez ama yine de kabız oluyo(
cok geçmiş olsun canım allah koruyor onları merak etme gecen bızımkının kafasınada cok yuksekten cam tencere kapagı düştü kostur kostur acile röntgen cekilde sekız saat uyutmadık uyumasın dıye marketlerde sokaklarda gezdik sabaha kadar basında oturdum elhamdulıllah bısı olmadı ama aklında olsun böyle durumlarda olk tercıh tomografi olmasın ınsan ömründe en fazla 7 kere cektirmesi gerekiyormus avrupada yasaklanması konusuluyormus cocuk dru anlatmıstı tvdakızlar acilden geldik yeni.bu ikinci oluyor tam işten geliyorum merdivende eşim battaniyede eymen aglıyor deli gibi taksi çağır diyor sadece.yatak odasında karyolanın üzerinde ayakta duruyormuş eymen karyolanın başlıgına tutunarak duruyormus babasıda yanında tabi camdan bakıyorlar kar yagıyor mu diye o an ben apartman bahcesinin kapısını acıyorum babası bir an boş bulunmus eymen karyola ile duvar arasına yaklaşık 20+-30 cm lik araya kafa üstü uçmuş resmen ayaktan orası nerdeyse benim boyum kadar var.aklım çıktı 2 kez tomografi çekildi.net çıkmamış radyolog baktı birşey yok dediler kafası şişmiş agladı epey yolda uyuya kaldı uyandırdım hemen cok sakindi hareketleri o yuzdn korktum neyse iyi uyuyor simdi arada uyandırıp bakıyorum bilinç yerinde mi diye acilde ki doktoru da dövecektim nerdeyse uyusun birşey olmaz diyor ne doktoruysa artık bilgi sıfır ilk 48 saat hatta bir hafta sonra bile belirtiler başlayabilir tehlikeli birşey takip etmek gerek.diğer taraftan düşşe gözü çıkardı komidin üst üste tam köşesi var.acil nasıl kalabalık tek doktor herkes ayagını kolunu kırmıs grip sonuca bakacak bakamıyor bekliyoruz 10-15 dk bekledik eşim sonuclar gelmiştir dedi sadece döndü hangi birine bakayım die bagırdı eşimde kiminki daha acilse git ona bak dedi zaten tek doktor olması anormal bu kalabalıkta dedi sizi anlıyoruz demeye getirdi bu kez şikayetin varsa git sağlık bakanlıgını ara dedi.ugrasacak vaktım yok su an seninle cocuk zaten uyusuk uyusuk hareket ediyor bu cocuga birşey olsun sen sikayeti görürsün dedim radyologa gönderdi sonucları emin olamadı eşime ayrı kızdım aklı cıkmıs zaten.birşey olmaz deyip duruyordu günde 30 defa dedim düsecek atlıyor bırden tut diye simdi artık o kelimeyi unutur
hosgeldin canım benim tek yöntemim var kendi yiyemeyecegim seyi yedirmiyorum bıraz karısık olmus gibi listenmerhaba kızlar
sizce azaltayım mı
masallah tatlım sana bırlıkte basladık ben 4 kilo kala bıraktım sen gayretlı cıktınCanim 22 kg almistim 12 si gitti dogumda 10 kalmisti onuda sifirladik sukur
Darisi basina guzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?