2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
eşiminde yeğeninden farkı yok...onunda bir wc eğitimine ihtiyacı var...onun pasağını arıtamadımki daha...canım haklısında bunları evden kovmak yerine afedersin benim s. olup gitmem lazım ...giç çıkmayacak bir pisliğin içine düşmüşüm gibi hissediyorum...sonrada geçecek bunlar diyorum...o kız önümüzdeki sene okula başlar ela da biraz büyümüş olur... birşeyler yoluna girer inşallah...

benim kızda tırnak batmasıda var galiba... tırnak köşeleri içeri doğru büyüyor... acısa ağlar duramaz heralede diyorum ama.. tırnak mantarı falan olmasında... kontrolde göstereyim doktora ...çok kalın tırnakları..

canım ayak rınaklarını düz kesip köşelerini kesmemen gerek ki batmasın çok dipten olmadan düz kesmen gerek tırnak batması olmamıştır inşallah sen bol bol z. yağ pamuk kot ılık sonra tırnaklarının kenarını törpüyke hafif kaldıttır sonra içeri uzayıp şişer hiç baş edemezsin benimde eşimin eskerlikten kalma bir tırnağı öyle çok sıkıntı yapıyor .

mrb arkadaşlar ben yeni üyelerdenm bende nisan annesiyim bi oglusum var bnmde kendim çocuk gelişim öğretmeniyim şuanda çalışamıyorm tabi bebişimi büyütmek için biz bu yıl tayine geldik çanakkale ye bebiş annelerinde burda yaşayanlrla iletişime geçmek istiyorum dış ve uygun mekanlarda bebişleri buluşturup gelişimlerine çok büyük destekte bulanabilir diye düşünüyorum bebeişlere ve bizlere iyi gelecek şeyler yapılabilir ne dersiniz?

Gunduzleri ne sekilde uyutuluyor? Ben su gunduz uykusu meselesini hala çözemedim.

kızlar acilden geldik yeni.bu ikinci oluyor tam işten geliyorum merdivende eşim battaniyede eymen aglıyor deli gibi taksi çağır diyor sadece.yatak odasında karyolanın üzerinde ayakta duruyormuş eymen karyolanın başlıgına tutunarak duruyormus babasıda yanında tabi camdan bakıyorlar kar yagıyor mu diye o an ben apartman bahcesinin kapısını acıyorum babası bir an boş bulunmus eymen karyola ile duvar arasına yaklaşık 20+-30 cm lik araya kafa üstü uçmuş resmen ayaktan orası nerdeyse benim boyum kadar var.aklım çıktı 2 kez tomografi çekildi.net çıkmamış radyolog baktı birşey yok dediler kafası şişmiş agladı epey yolda uyuya kaldı uyandırdım hemen cok sakindi hareketleri o yuzdn korktum neyse iyi uyuyor simdi arada uyandırıp bakıyorum bilinç yerinde mi diye acilde ki doktoru da dövecektim nerdeyse uyusun birşey olmaz diyor ne doktoruysa artık bilgi sıfır ilk 48 saat hatta bir hafta sonra bile belirtiler başlayabilir tehlikeli birşey takip etmek gerek.diğer taraftan düşşe gözü çıkardı komidin üst üste tam köşesi var.acil nasıl kalabalık tek doktor herkes ayagını kolunu kırmıs grip sonuca bakacak bakamıyor bekliyoruz 10-15 dk bekledik eşim sonuclar gelmiştir dedi sadece döndü hangi birine bakayım die bagırdı eşimde kiminki daha acilse git ona bak dedi zaten tek doktor olması anormal bu kalabalıkta dedi sizi anlıyoruz demeye getirdi bu kez şikayetin varsa git sağlık bakanlıgını ara dedi.ugrasacak vaktım yok su an seninle cocuk zaten uyusuk uyusuk hareket ediyor bu cocuga birşey olsun sen sikayeti görürsün dedim radyologa gönderdi sonucları emin olamadı eşime ayrı kızdım aklı cıkmıs zaten.birşey olmaz deyip duruyordu günde 30 defa dedim düsecek atlıyor bırden tut diye simdi artık o kelimeyi unutur

çok geçmiş olsun bende 2 kere düşürdüm o kadar yüksekten olmasada. ..cidden insan bi tuhaf oluyo ağla ağla helak olmuştuk oğlum da ben de Allah beterinden saklasın git gide zorlaşıyor zaptetmek bakmak göz kulak olmak

çok geçmiş olsun canım.. anlık bişi işte babalar biz söylediğimizde kızıyorlar ben dikkat ediyorum bilmem ne die ama işte kaza geliyorum demiyor...

merhaba kızlar
RABBİM kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın,kaza,hastalık vermesin
arkadaşlar benim 6 mayıs doğumla kızım var
mayıs annleri topiği pek aktif değil
ben de aranızda olmak isterim
size bir şeyler danışacaktım
sebze pürelerini kaç çeşit sebzeden yapıyorsunuz,3,4 çeşit karıştırıp yapıyorum ben,eşimde midesi yoruluyor diyor
mesela kırmızı biber,soğan,pirinç,balkabağı,patates,maydonoz koyuyorum
sizce azaltayım mı
bi de zayıf ve iştahsız,nasıl kilo aldırabilirim

Geçmiş olsun canım babası da korkmuştur senin kadar. Doktor konusunda bende sinirli olduğum için yorum bile yapmak istemiyorum. Keşke herkes işini severek yapabilse

çok çok geçmiş olsun, sen iyisini yapıyorsun arada uyandırıp bak, tedbirli olmakta fayda var, bide o komidinler üst üste demişsin ya o çok tehlikeli sallanmadığından falan emin ol bizim arkadaşın oğlu üstüne düşürdü, tabi onlar iyice ayaklanınca oluyor da tırmanmaya çalışmıştı, bide onların köşeleri için , köşelikler var pilastik sivri köşelere yapıştırıyorsun yapı marketlerde bulabilirsin tavsiye ederim, benim büyük kızda komidinle yatak arasına sıkışmıştı yanağı çizilmişti 2 yıl geçti hala izi var

Kızlar slm bebekleriniz için zinco çinko şurubu kullanıyor musunuz doktorumuz ilk kahvaltıya bşladığımızda vermişti

Cok gecmis olsun canim rabbim beterinden saklasin.ben saglikciyim ama hastaneleru hic sevmem allah dusurmesin kimseyi oralaara.

Darisi basimiza insallah allah duzeninizi bozmasin
Zayiflama topigi olmaz mi kk da yok yok
Neyseki ben kurtuldym kg lerden sonunda simdi sira sikilasmada

çok iyi kaç kilo verdin, doğum, hamilelik öncesine dönebildin mi, bende vermeye uğraşıyorum

bence çeşitler fazla değil bende patates, havuç, yanına bazen biber , kabak, ekliyorum ama ben pirinç kullanmıyorum onun yerine, bulgur yada irmik koyuyorum, kilo konusunda bişey diyemiyeceğim benim kızda pek kilo lamıyor, pek iştahlı da değil zaten, eğer sağlığı yerindeysen kiloyu çok zorun etme bence

teşekkürler cnm

Canim 22 kg almistim 12 si gitti dogumda 10 kalmisti onuda sifirladik sukur
Darisi basina guzelim

Merhaba
Bence cesit fazla degil.ama mesela benim oglum tek cesit daha cok seviyor
Mesela brokoli corbasi na bayiliyor
Veya sadece kabak kavurma gibi
Sende bu sekilde dene istersen belki sever

canım allah sana sabır versin el içine girmek zor oraya alısmak zor hele ki böylesine ama bizim orda bi laf vardır gittiğin yer karanlıksa gözünü kapatacaksın diye kapat gözünü sık dişini bu günlerde gecer kızınla kendi evinde musmutlu yasarsın inşallah o zaman snowyy gibi yasak koyarsın gelmeyin leynnn diye
yuluf unu tazede olsa acı oluyor canım tek yulaftan yapma yulaf unu tam bugday unu irmik pirinç unu hepsinden az az katarsan hem acı olmuyor hem besleyici olur hurma yada elmada koyarsan gayet tatlı oluyor

masallah korsana uzun olacak annesi sana da masallah kötü haber beklerken pilot olma bu gözlerle
uyku saatını değistirmeyi denedin mi canım biz istemsiz olarak 20.30dan 22.30 cektık sonra baktım sabah 9-10 kadar uyuyor benimde işime geldi artık daha geç yatıyoruz tabi gece uyanmalrında pek değisen birsey yok iki türlüde aynı
snowyy

canım 9.aşısı derken normal olması gereken aşılardan bahsediyoruz ücretli olan menenjit aşısı değil. Ben de onu 1 yaşında vurduracagım sağlık ocağı da bana öyle dedi zaten canım.
9.ay asısı mecburi degıl canım kampanya ası sağlık ocakları bakanlığa ılettiği sayıyı tamamlamak için korkutuyorlar yoksa bebeğinin risk durumuna göre karar ver kızamık bulasacagı ortamı varsa yaptır
hamak al canım biz çok rahat ettik annen içinde kolaylık olur
canım anlamadım bebişin hasta mı hasta edersin diye konustukları için mi telas yaptın. eger hasta değilse doğru giydiriyorsun demekki herkese bakma sen
bizde ıkı uç ay yasadık yeni cozuldu canım kendin önce kesfetmen gerek canım mesela bazı dr lar elma öneriyor ama elma benım kızı kabız yapıyor ama eksi meyveler sökturuyor kivi armut erik yarım yarım rendeliyorum yarım saate yapıyor meyve ve yogurdu bıraz cok ver ayına göre aldığı gıda az gibi sanki kabız olmasın derken ıleride yeme problemiyle karsılasabilirsin
cok geçmiş olsun canım allah koruyor onları merak etme gecen bızımkının kafasınada cok yuksekten cam tencere kapagı düştü kostur kostur acile röntgen cekilde sekız saat uyutmadık uyumasın dıye marketlerde sokaklarda gezdik sabaha kadar basında oturdum elhamdulıllah bısı olmadı ama aklında olsun böyle durumlarda olk tercıh tomografi olmasın ınsan ömründe en fazla 7 kere cektirmesi gerekiyormus avrupada yasaklanması konusuluyormus cocuk dru anlatmıstı tvda

hosgeldin canım benim tek yöntemim var kendi yiyemeyecegim seyi yedirmiyorum bıraz karısık olmus gibi listen
Canim 22 kg almistim 12 si gitti dogumda 10 kalmisti onuda sifirladik sukur
Darisi basina guzelim
masallah tatlım sana bırlıkte basladık ben 4 kilo kala bıraktım sen gayretlı cıktın

sonunda araba koltugu markasında karar kıldım saatlerdir alman sitelerini türkçeye cevırıyorum kaza testleri kaza vıdeoları gercekten sonuç römer izofix liler en iyisi gibi ama arabamız eskı oldugu için izofixsiz römer tercih etmek zorundayım.
bu arada sağlık ocagından aradılar hemogram aldırdınız mı getirin diye hala hiç alınmadı hala parmaktan alan bi hastane bulamadım inşallah kansız cıkmaz damla da kullanmıyorum hergün et yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…