İ
lLaci kullan canim.gecmisken tekrarlamasin oyle okuyo cunki.dr vaar dr var gercekten.bende dr yuzunden yavrum bi ay kulak agrisiyla yasadi yemedi kilo almadi..uc hafta sonra baska dr direk kbb ye sevk etti zara katar iltihaplamisti nerdeyse isotme kaybi oluyodu.bu arada kizlar agzimiz mantarimiz iyilesti sukur.vitamin takviyesi iyi geldi.
Merhaba kızlar
Umarım herkes iyidir.Çok şükür biz iyiyiz.unutmadan sorayım 9.ay aşısını yaptıran var mı aranızda?Tam 9 ay dolmadan yapılması lazımmış sağlık ocağındaki ebe söyledi.Size de bir danışayım dedim.
yürüteçte dikkat ettimde gerçekten parmak uçlarına basarak yürüyor..sen yürüteç kullanmadığın için Kerem normal yürüyecektir... maşşallah maşşallah yürümeyede başlamış...Allah ayağına taş değdirmesin...yürüteçten kendi başına yürümeye geçtiğinde ise çocuk hala parmak uçlarına basacakmış...görümcemin kızı daha yeni yeni tam basmaya başladı...koşarken bile parmak uçlarında koşuyordu banu alkan gibi aynı :)
evi komple kırkladın yani... ne zor ya... ailelerden akrabalardan uzakta olmanda iyi yoksa bu tür temizliklerle çok sık uğraşman gerekecekti... (gerçi o zamanda gelemezlerdi sana huyunu bildikleri için) hele yatılı misafirden sonra çok yorucu oluyor...ben kafayı sıyırmak üzereydim... sanırım sıyırdım çünkü görmezden gelmeye başladım.. görümcemin kızı altına kaka yapmış...donunu çıkarıp banyonun heryerine sıvamış ve çoraplarının altıda kaka ve o ayaklarla evin heryerinde gezmiş... ne yapacağımı şaşırdım... sinirlenmeden sakince önce kızı bir güzel yıkayıp yeni üst baş giydirdim... sonra banyodan başladım temizliğe ama başka bir eve taşınsak mı yeni eşyalar alsak mı diye düşünüyorum..başka türlü temizleyemem diyorum sürekli...neyseki bir hal yoluna girdi ama ne kadar temizlesemde ev hep bana pis geliyor...
offf cok kötü olmuş bende küçük çocugu olan akrabalara gitmiyorum arada bize gelen oluyor kendi kuzumu bırakıp çocuları gözetliyom evden gidincede bütün oyuncaklar camasır ve bulasık makınasına gıdıyor gecen unutup pilli telefonunuda bulasık makınasına koymusum bozuldu :) böyle annelere sinir oluyorum takip etmez yaramazlık yapıncada aman ne olacak mantığıyazın bizdede oldu cocuk duvardakı bordür kağıdını yırttı kapalı balkona gırmıs yaş ceviz sermiştik kurusun diye onları balkondan asa atmış nasıl sinirlendim annesi kızmadı bile ya ne yaptın bile demedi zaten gözetleseydi yapamazdıda
Selam kızlar
Bursa kara teslim, bebeğimle evde mahsur kaldık :)
Bir süredir meleğimin kabızlık problemi vardı, bir dr arkadaş duphalac şurup tavsiye etti 3 -4 gün 1 çay kaşığı verdim fayda etmedi. 5 günün sonunda toptan yaptı :) bu geçtiğimiz hafta da yapmadı hiç 2 gündür ağlayıp ıkınarak fındık kadar yaptı. Doktora götürmek istemedim gerekli gereksiz bi ton tahlil yaptığı için çoğu. Doktoruyla telefonda görüştüm libalaks lavman tavsiye etti fakat prospektuste 3 yaş üstü çocuklar için yazıyo, eczacı 2 arkadaşımla görüşüp fitilde karar kıldım ve fitili kullanca yaptı kakasını katı bi şekilde. Bugüne kadar da her gün 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim, kuru kayısı suyu, kimyon verdim ama anne sütü de aldığından çok su içmek istemiyo. Önerileriniz var mı?
Sizin bıdıklar nasıl? Hasta olanlara geçmiş olsun çok
Kizlar herkese selam umarim minnoslar ve sizler iyisinizdir.uzun zamandir yazamiyorum bebisten vakit kalmiyor valla.kk da zayiflama topigine bi kac kelam yazip xikabiliyorum ancak.
9. Ay asisi ni yaptiracaktim kardan cikamadik umarim zamanini gecirmem ama 9 ayimizda doldu yarin bir ariyaim saglik ocagini
Simdide vakit bulmusken bir gecmise bakiyim
Hepinizi opuyoruz
İ
lLaci kullan canim.gecmisken tekrarlamasin oyle okuyo cunki.dr vaar dr var gercekten.bende dr yuzunden yavrum bi ay kulak agrisiyla yasadi yemedi kilo almadi..uc hafta sonra baska dr direk kbb ye sevk etti zara katar iltihaplamisti nerdeyse isotme kaybi oluyodu.bu arada kizlar agzimiz mantarimiz iyilesti sukur.vitamin takviyesi iyi geldi.
Romor (o degil, noktali olan harf. Klavyemde yok) dediler canim. Tam yazilisini bilmiyorum. Hafta sonu ebebekten bakacagim.Merhabalar
Oto koltugunda hangi marka ve modelde herkes hemfikir? Takip edemedim.
Bu arada snowyy eskisi kadar sık yazmıyorsun. Ozel bir nedeni var mı, yoksa yoğunluktan mı? Gozlerim senin mesajlarını arıyor :) alışmışım.
canım soğukta mikropları öldürdüğü için piili oyuncakların pillerini çıkarıp dipfirize atabilirsin.canım zayıflama topiği var ama ordakiler bile hep zayıf :)) kendim gibi şişmana burada hiç denk gelmiyorum ben:)Gunaydin guzellerAntep e kar dustu nihayet. Oyle oynayacak kadar degil de catilar beyaz Devamini sabirsizlikla bekliyorum
1 yasinda yaptiracagim ben canim. Saglik ocagina da gitmiyorum. Bilgilerimiz var arayip gelin diyorlar bazen. Doktoru var bilgilerini oradan alirsiniz diyorum.
Ela uzun sure mi kaliyor yurutecte canim? Kendi tutup kalkiyordur artik. Hic gerek yok bence yurutece. Kullandigi odayi guvenli hale getirin. O kendi kendini oyalar.
Canim insan temiz olduktan sonra benim hic sikintil olmaz. Gecen annem, kardeslerim ve gelinlerimiz gelmisti. Sabahtan geldiler aksam gittiler. Hic yuk olmadilar. Kizlar mutfagi da temizleyip gitti. Luzumsuzlara sabrim yok benim.
Anlattiklarini okurken kulaklarim uguldamaya basladi. Tansiyonum cikti herhalde. Ya bu torunun okul cagi gelmedi mi gitsin anaokulu mu alir kres mi. O ortamda bebek degil yetiskin insan saglikli kalamaz. Allah yardimcin olsun canim. Ben cinnet gecirirdim...
Ben pilli oyuncaklari atmak zorunda kaldim. Digerlerini kaynattim/makinada yikadim. Bu umursamaz anneleri ben anlayamiyorum. Cocugunun huyunu biliyorsun, misafirlik senin neyine...
Cok kati seyler mi yediriyorsun canim?
Bence ilacla gecici cozumler yerine, nedeni ortadan kaldirmalisin.
Benimki hic kabiz olmadi. Yedigi en kuru gida et kofte. Onun da yaninda ayran veriyorum.
Zayiflama topigi de mi var. Ihtiyaci olan arkadaslarimiz varsa onlar da gelsin
Coo sukur. Gozun aydin canim
Romor (o degil, noktali olan harf. Klavyemde yok) dediler canim. Tam yazilisini bilmiyorum. Hafta sonu ebebekten bakacagim.
Oglanla ilgili paylasacak pek birseyim olmuyor canim. Gunaydin deyip cikiyorum. Okuyorum ama tum mesajlarinizi
gözün aydın o zaman çok sevindim iyi olmasına gözünün.Yazmayi unutmusum. Doktor dene inek sutunu demisti bu ayki kontrolunde. 5 gundur veriyorum alerji belirtisi yok.
Bu ay kontrolunde hic kg almamisti. Bu kadar harekete vermedigine sasirdim75 olmus boyu. Doktorunu hala sevmiyor, aglaya aglaya muayene oldu. Biraz daha buyuyunce erkek doktora gececegim. Daha rahat ederlermis.
Ben de goz muayenesine girdim. Korneam kalin oldugundan goz ici basincini yuksek olcuyormus alet. Goz tansiyonum yokmus. Gorusun cok keskin masallah dedi. Sevindirik oldum
Gunaydinlarr..marasada azcik yagdi kar.sabahun besbucigunda ortancam uyandirdi anne kar yagmis diye benim hatam oldu gece kar yagabilir demistim gece kalkip kalkip bakmis.yataga zor soktum.bir saattirde bahcede azcik karla oynadi.zor soktum eve iki kere ust degistim.buyuk okulda ne yaptiysa.yandim ben.ama eridi bile.Gunaydin guzellerAntep e kar dustu nihayet. Oyle oynayacak kadar degil de catilar beyaz Devamini sabirsizlikla bekliyorum
1 yasinda yaptiracagim ben canim. Saglik ocagina da gitmiyorum. Bilgilerimiz var arayip gelin diyorlar bazen. Doktoru var bilgilerini oradan alirsiniz diyorum.
Ela uzun sure mi kaliyor yurutecte canim? Kendi tutup kalkiyordur artik. Hic gerek yok bence yurutece. Kullandigi odayi guvenli hale getirin. O kendi kendini oyalar.
Canim insan temiz olduktan sonra benim hic sikintil olmaz. Gecen annem, kardeslerim ve gelinlerimiz gelmisti. Sabahtan geldiler aksam gittiler. Hic yuk olmadilar. Kizlar mutfagi da temizleyip gitti. Luzumsuzlara sabrim yok benim.
Anlattiklarini okurken kulaklarim uguldamaya basladi. Tansiyonum cikti herhalde. Ya bu torunun okul cagi gelmedi mi gitsin anaokulu mu alir kres mi. O ortamda bebek degil yetiskin insan saglikli kalamaz. Allah yardimcin olsun canim. Ben cinnet gecirirdim...
Ben pilli oyuncaklari atmak zorunda kaldim. Digerlerini kaynattim/makinada yikadim. Bu umursamaz anneleri ben anlayamiyorum. Cocugunun huyunu biliyorsun, misafirlik senin neyine...
Benimki hic kabiz olmadi. Yedigi en kuru gida et kofte. Onun da yaninda ayran veriyorum.
Romor (o degil, noktali olan harf. Klavyemde yok) dediler canim. Tam yazilisini bilmiyorum. Hafta sonu ebebekten bakacagim.
Oglanla ilgili paylasacak pek birseyim olmuyor canim. Gunaydin deyip cikiyorum. Okuyorum ama tum mesajlarinizi
Yazmayi unutmusum. Doktor dene inek sutunu demisti bu ayki kontrolunde. 5 gundur veriyorum alerji belirtisi yok.
Bu ay kontrolunde hic kg almamisti. Bu kadar harekete vermedigine sasirdim75 olmus boyu. Doktorunu hala sevmiyor, aglaya aglaya muayene oldu. Biraz daha buyuyunce erkek doktora gececegim. Daha rahat ederlermis.
Ben de goz muayenesine girdim. Korneam kalin oldugundan goz ici basincini yuksek olcuyormus alet. Goz tansiyonum yokmus. Gorusun cok keskin masallah dedi. Sevindirik oldum
canım aldımda kullanmadım...kepeğiyle beraber istyordum tam yulaf unu alacaktım bulamadım bende tam buğday unu aldım oda çok besleyici...bebeğin yiyorsa sorun yok canım..tadından dolayı sevmedimi...ben tam buğday ununa az da irmik atıyorum..keçi boynuzu özüyle tatlandııyorum içine 2 yemek kaşığıda zeytin yağı koyuyorum kabız olmasın diye ama ayinede oluyor ...yoğurt yiyince rahat yapıyor kakasını...yapamayınca ben yardıme diyorumAktarciyi aradım abla gel yulafi taze çekeyim vereyim dedi hırsız sen kullaniyormuydun aklımda öyle kalmış buğday unu tek mi kulaniyorsun muhallebisinde değişik tarif lazım yulaf unu dışında başka irmik kullanıyorum
canım tuvalet eğitimi olmadığı için almadılar ana okuluna..dieğr özellerede verecek paramız yok dediler..bizim evden ala okulmu olur dediler bırakıp gidiyorlar işte...kakası falan bir tarafa...koltuklar rengarenk çikolatayı sürmüş heryere..duvarlarda kalemle çizimler var eski mağara resimleri gibi...ve beş parmağının izleri dolap kapak yerler oyun hamuru renk renk...klozete oturabildiği halde lazımlığa çişini yaptırıyor... o lazımlığın hali içler acısı...yani anlıyacağın evimi bok götürüyor...Gunaydin guzellerAntep e kar dustu nihayet. Oyle oynayacak kadar degil de catilar beyaz Devamini sabirsizlikla bekliyorum
yazdıklarını ağzım açık okuyorum yapacak yorum bulamadığımdanda kaç gündür yazmıyorum.yuh diyorum ya..canım aldımda kullanmadım...kepeğiyle beraber istyordum tam yulaf unu alacaktım bulamadım bende tam buğday unu aldım oda çok besleyici...bebeğin yiyorsa sorun yok canım..tadından dolayı sevmedimi...ben tam buğday ununa az da irmik atıyorum..keçi boynuzu özüyle tatlandııyorum içine 2 yemek kaşığıda zeytin yağı koyuyorum kabız olmasın diye ama ayinede oluyor ...yoğurt yiyince rahat yapıyor kakasını...yapamayınca ben yardıme diyorum
canım tuvalet eğitimi olmadığı için almadılar ana okuluna..dieğr özellerede verecek paramız yok dediler..bizim evden ala okulmu olur dediler bırakıp gidiyorlar işte...kakası falan bir tarafa...koltuklar rengarenk çikolatayı sürmüş heryere..duvarlarda kalemle çizimler var eski mağara resimleri gibi...ve beş parmağının izleri dolap kapak yerler oyun hamuru renk renk...klozete oturabildiği halde lazımlığa çişini yaptırıyor... o lazımlığın hali içler acısı...yani anlıyacağın evimi bok götürüyor...
ilk başlarda sinirmden ağlıyordum ...ama baktım yapacak bir şey yok...ne yapsam faydasız...evi geçtim kızıma zarar verecek diye korkuyorum...kıskançlığından kızımın kafasına sürekli bir şeyler fırlatıyor..oynun oynuyoruz diyor...kv dikkat ediyorum diyor ama...nasıl duruyorum bende hayret ediyorum...bunlarla konuş konuş faydasız...
maşşallah oğluşuna..sanada geçmiş olsun canım...işte zaten olmayan bir şey için bile insan seviniyor...Allah a şükür...Yazmayi unutmusum. Doktor dene inek sutunu demisti bu ayki kontrolunde. 5 gundur veriyorum alerji belirtisi yok.
gündüz benim kızda 2 saat uyuyor..gecede 8 buçuk 9 gibi uyuyor sabah 6 da uyanıyor... tabi gece boyu 3-4 defa uyanıyor...Günaydın Nisan anaları!
Ceku yine gün ışımadan uyandırdı bizi (ben ve babanesi). İşe gitmek zorunda olduğumdan, babanesi de uyanmak zorunda kalıyor haftada 5 gün.
Sizin bebekleriniz gece (anne kucağı özlemi/açlık sebebiyle uyanmalar hariç) kaç saat uyuyorlar?
Ceku 19:30-20:30 arasında uyuyor. Sabah en geç 6:30'da uyanmış ve şarkılar söylüyor oluyor en iyi ihtimalle. Yani ortalama 9 saat uyuyor. Oysa 10 saat veya daha fazla uyuyor olması gerek. Gündüz uykuları da 3,5 saatten 2 saate kadar indi.
Henüz diş falan yok ortada. Gündüz uykularının azalmasını buna bağlıyorum. Ama gece 9 saat uyku aylardır bu şekilde devam ediyor.
zor işin valla..hasta olmasınlarda...evede haps edemessinki...Allah kazadan beladan esirgesin yavrularını...sanada güç kuvvet versin inşallahGunaydinlarr..marasada azcik yagdi kar.sabahun besbucigunda ortancam uyandirdi anne kar yagmis diye benim hatam oldu gece kar yagabilir demistim gece kalkip kalkip bakmis.yataga zor soktum.bir saattirde bahcede azcik karla oynadi.zor soktum eve iki kere ust degistim.buyuk okulda ne yaptiysa.yandim ben.ama eridi bile.
Amin canim.benim oglanda aksine muayene olmayi cok seviyor.gecen aile hekimine sadece kulaginda bise kalmismi diye bakkmasini soyledim.ne guzel muayene oluyosun sen oyle dedi soydu muayene etti.gecen cocuk druda kontrole gitmostik yine muayene etti cok guzel muayene oluyo dedi.benim oglan ellenmeyi seviyo herhalde.maşşallah oğluşuna..sanada geçmiş olsun canım...işte zaten olmayan bir şey için bile insan seviniyor...Allah a şükür...
gündüz benim kızda 2 saat uyuyor..gecede 8 buçuk 9 gibi uyuyor sabah 6 da uyanıyor... tabi gece boyu 3-4 defa uyanıyor...
zor işin valla..hasta olmasınlarda...evede haps edemessinki...Allah kazadan beladan esirgesin yavrularını...sanada güç kuvvet versin inşallah
Aynen.. Gece en az 4 defa uyanıyor. Uyanma saatleri sabit değil ama aralıklar belli. Gece emziriyorum yatırmadan önce. Tam doymuş olsa bile 2 saat sonra yine acıkıyor ve uyanıyor, yine emziriyorum. Ama sonrakiler (sabah 4-5'teki uyanması hariç) açlıktan değil, kucak istediğinden. Kendi kendine uykuya dalmayı bir öğrense! Neredeyse 9 aylık olacak, son bir haftadır gece uykularından önce kundaklamayı kestim. Ama emziği düşünce hâlâ yardım istiyor. Yatağında hep sırt üstü uyuyor (yan dönmeyi bilmiyor!). Sütüm geldiği sürece emzireceğim. Gündüzleri çalışmasam, gece kaşık maması vermeyi düşünürdüm. Ama gece de emzirmezsem kendimi kötü hissederim. Sanırım bu böyle devam edecek.gündüz benim kızda 2 saat uyuyor..gecede 8 buçuk 9 gibi uyuyor sabah 6 da uyanıyor... tabi gece boyu 3-4 defa uyanıyor...
ev benim evim olmaktan çıktı...kendi evim olursa ilerde inşallah..bunların hiç biri olmayacak...herkes kendi evinde baksın çocuğuna..bende çalışmam o zaman kızıma bakarım...yazdıklarını ağzım açık okuyorum yapacak yorum bulamadığımdanda kaç gündür yazmıyorum.yuh diyorum ya..
canım Ceku yu kundakladığın için dönemiyor dönmeyi öğrenememiş olabilirmi... ben eğitimden önce kızıma süt vermeyi yeğledim..hem o beni özlüyor hemde ben onu..geceler bizim sadece doya doya emsin sarılalım koklaşalım istedim... aşka ne zaman bana hasretini gösterebilecekki...arada bir uyanıp anne beni kucağına al kokunu özledim diyip uyanıyor bizimkiler işte... oluruna akışına bırakmamız iyi olacak..birde 2 gündür ela emdikten sonra memeyi bırakıp önce sort üstü sonrada diğer tarafına (bana kıçını dönüp) uyumaya başladı..oda sıkıldı galiba ağzında memeyle uyumaktan..bende bir süre öyle uykuya dalınca kaldırıp beşiğine koyuyorum...zamanla herşeye alışacaklar.. bir kaç defada ağladığında emzirmeden pışpışladım tekrar daldı uykuya...Aynen.. Gece en az 4 defa uyanıyor. Uyanma saatleri sabit değil ama aralıklar belli. Gece emziriyorum yatırmadan önce. Tam doymuş olsa bile 2 saat sonra yine acıkıyor ve uyanıyor, yine emziriyorum. Ama sonrakiler (sabah 4-5'teki uyanması hariç) açlıktan değil, kucak istediğinden. Kendi kendine uykuya dalmayı bir öğrense! Neredeyse 9 aylık olacak, son bir haftadır gece uykularından önce kundaklamayı kestim. Ama emziği düşünce hâlâ yardım istiyor. Yatağında hep sırt üstü uyuyor (yan dönmeyi bilmiyor!). Sütüm geldiği sürece emzireceğim. Gündüzleri çalışmasam, gece kaşık maması vermeyi düşünürdüm. Ama gece de emzirmezsem kendimi kötü hissederim. Sanırım bu böyle devam edecek.
Hamileliğimde en çok bu uyku eğitimi konusunu araştırmıştım ve kararlıydım. Şimdi şu halime bak!
Evet, farkındayım, kundak yüzünden yan dönmeyi bilmiyor =) Aynı şekilde düşünüyorum ben de.. Çalıştığım için uzak kalıyorum. Evde olduğum günlerde temizlik yapıyorum ama kız beni istiyor yanında, durmadan mızmızlanıyor falan. Böyle olunca, bunu bilince, geceleri birkaç dakika bana sarılıp uykuya geri dalmasına katlanabiliyorum. Ama uykusuzluk da "artık yeter seviyesi"ne ulaştı. Bakalım, dersaneyle sözleşmem Mayıs'ta bitecek. KPSS'ye kadar iş bulamazsam o arada 1 ay beraber olacağız. O zaman veririm uyku eğitimini. Belki o vakte kadar süt de kalmaz, emzirme bitince mecburen uykudan önce fullerim göbüşünüev benim evim olmaktan çıktı...kendi evim olursa ilerde inşallah..bunların hiç biri olmayacak...herkes kendi evinde baksın çocuğuna..bende çalışmam o zaman kızıma bakarım...
canım Ceku yu kundakladığın için dönemiyor dönmeyi öğrenememiş olabilirmi... ben eğitimden önce kızıma süt vermeyi yeğledim..hem o beni özlüyor hemde ben onu..geceler bizim sadece doya doya emsin sarılalım koklaşalım istedim... aşka ne zaman bana hasretini gösterebilecekki...arada bir uyanıp anne beni kucağına al kokunu özledim diyip uyanıyor bizimkiler işte... oluruna akışına bırakmamız iyi olacak..birde 2 gündür ela emdikten sonra memeyi bırakıp önce sort üstü sonrada diğer tarafına (bana kıçını dönüp) uyumaya başladı..oda sıkıldı galiba ağzında memeyle uyumaktan..bende bir süre öyle uykuya dalınca kaldırıp beşiğine koyuyorum...zamanla herşeye alışacaklar.. bir kaç defada ağladığında emzirmeden pışpışladım tekrar daldı uykuya...
gündüz yokuz akşamda uyku eğitmi diye çocuğu kendimizden uzaklaştırmanın anlamı yok.. en azından ben uyuduğunda beşiğine almaya başladım ama her ağladığında yanıma alıyorum yine... diğer türlü kendimi bend e kötü hissederim...
KUNDAKLA ALAKası yok canım ya benim kızda yan yatarsam sırt üstü düz yatıyor ama kendi sağa sola dönemiyor uykusunda benim kızda ortalama 10 saat uyuyor 3-4 kez uyanarak gündüzde toplasan 1,5 saat ancak uyuyor eşimde doktora söyliyelim bizim uykumuz yetmezken bu kızçeye nasıl yetiyor diye :))Evet, farkındayım, kundak yüzünden yan dönmeyi bilmiyor =) Aynı şekilde düşünüyorum ben de.. Çalıştığım için uzak kalıyorum. Evde olduğum günlerde temizlik yapıyorum ama kız beni istiyor yanında, durmadan mızmızlanıyor falan. Böyle olunca, bunu bilince, geceleri birkaç dakika bana sarılıp uykuya geri dalmasına katlanabiliyorum. Ama uykusuzluk da "artık yeter seviyesi"ne ulaştı. Bakalım, dersaneyle sözleşmem Mayıs'ta bitecek. KPSS'ye kadar iş bulamazsam o arada 1 ay beraber olacağız. O zaman veririm uyku eğitimini. Belki o vakte kadar süt de kalmaz, emzirme bitince mecburen uykudan önce fullerim göbüşünü
ben gece yatana kadar sebze yoğurt bazende muhallebi yediriyorum yatmadan öncede 120 cc mama veriyorum..sanırsın karnı tok bir daha kalkmaz diyorsun..şansım varsa 1 saat öyle uyuyor ağlamadan yoksa yarım saat sonra hemne viyaklamaya başlyor karnıda küp gibi tok...ama işte açlıktan değil meme ye alıştı..yanına yatıp memeyi ağzına verene kadar ağlamayı kesmiyor ..ağzına değer değmez meme uyuyu veriyor... eskiden bu ağlama aralılları sabaha kadar 20 yi geçiyordu şimdi 4-5 defa böyle yapıyor... ben uyumaya başladığımda işten güçten saat 12-1 oluyor...bu kalkıp uyumalar bitince tam diyorum bir uykuya dalayım alarm çalıyor...ya daha ghiç uyumadım diyorum...Evet, farkındayım, kundak yüzünden yan dönmeyi bilmiyor =) Aynı şekilde düşünüyorum ben de.. Çalıştığım için uzak kalıyorum. Evde olduğum günlerde temizlik yapıyorum ama kız beni istiyor yanında, durmadan mızmızlanıyor falan. Böyle olunca, bunu bilince, geceleri birkaç dakika bana sarılıp uykuya geri dalmasına katlanabiliyorum. Ama uykusuzluk da "artık yeter seviyesi"ne ulaştı. Bakalım, dersaneyle sözleşmem Mayıs'ta bitecek. KPSS'ye kadar iş bulamazsam o arada 1 ay beraber olacağız. O zaman veririm uyku eğitimini. Belki o vakte kadar süt de kalmaz, emzirme bitince mecburen uykudan önce fullerim göbüşünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?