2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin guzeller

Minigimin ustten 2 dis daha geliyor. Kopek disinin oldugu yerden cikiyorlar ama on dislerin hemen yanindaki disler sanirim. Buyuk bir azimle bizi isirmaya calismasinin nedeni belli oldu

Kizamik asisi ile ilgili birsey eklemek istiyorum. Bu asi anne sutu alan bebeklerde bu ay koruyucu olmadigindan (anne sutunden gecen antikorlar nedeniyle) 1 yasindan sonra ikinci dozunu yapiyorlar.

9. Aya girerken benimki de oyle olmustu canim. 1 haftaya gecer sizinki de insallah eski duzenine doner.

Ben kombiyi 3.5 ta calistiriyorum. Uzerinde askili citcitli body ve sweatshirt, altinda tek kat esofman var. Corabi da tek giydiriyorum. Lcw den hazir patik almistim. Fayansta yururken onu da giydiriyorum.

Hirsizi ve kubizm arkadaslarimizin dedigi gibi alisma donemi canim. Her bebek farkli. Deneye yanila ve onun sindirim sistemi alistigi zaman sorunu cozulecektir.

Insan olana 1 kere soylenir canim. Sen ancak nefesini tukettiginle kaliyorsun. Allah akil fikir versin bu aileye...

Merhaba canim hos geldin. Ayni sehirde olan yok sanirim seninle. Olsa guzel olurdu

Cok gecmis olsun canim, Allah esirgemis. Nasil simdi?

Darisi basimiza insallah allah duzeninizi bozmasin
Zayiflama topigi olmaz mi kk da yok yok
Neyseki ben kurtuldym kg lerden sonunda simdi sira sikilasmada

Ben bir bu topige bir de dua topiklerine bakmistim. Hic aklima gelmisti Guzel zayiflamissin tebrik ederim

Hos geldin canim, masallah kuzuna Her bebek farkli canim. Bebegin yediklerinden dolayi huzursuz olmuyor, kabiz ya da ishal olmuyorsa, gaz sorunu yasamiyorsa rahatlikla ver. Kilo almiyor derken yemiyor mu yoksa cok hareketli oldugundan yakiyor mu?

Benimki de bu ay hic almadi ama uyudugu zamanlar disinda poposu yer gormuyor surekli oynuyor.

Iyi ki yazmissin. Dun canan sordu markayi romor dedim

Et yiyorsa sorun olmaz canim

ne kadar et yediriyorsunuz cnm,bir de nasıl veriyorsun,çorbalarına kıyma olarak mı
mesela bugün kendimize köfte yapcam,ne kadar vereyim
inşallah kansız çıkmaz bebişlerimiz,ben de kansızlık var çok korkuyorum

snowy cnm
hem hareketli,hem iştahsız
4 gündür bir şey yemiyordu
sabah çok şükür sütünü içti,çooook sevindim
bir de yulaf unu koymuştum püresine,acaba acı mı geldi,onu hiç düşünmemiştim
biz de araba koltuğu olrak koala sipariş etcez bugün
bana da en iyisi recora gibi geldi,ama koalayı arkadşımız 3 yıldır kullanıyor,çok memnun,onu alalım dedik

canım benim ayak tırnaklarımda da batma var nasıl bir acı çile olduğunu biliyorum...benim kızın tırnaklarıda batmaya yatkın şekildeler...eşinede geçmiş olsun...sürekli tırnaklaını söktürenler biliyorum..Allah acil şifalar versin...

merhaba canım hoşgeldin...güle güle büyüt bebeğini... bizimde temennimiz senin ki gibi ama ayrı şehirlerde olunca pek mümkün olmuyor şimdilik.. ama hamilelik döneminde suay82 arkadaşımız Ankara da bir organizasyon düzenlemişti...

canım çok çok geçmiş olsun... Allah korumuş damadımı...bir sadakasını ver...dikkatsizlik işte...Allahtan bir şey olmamaışta bu kadar rahat konuşuyoruz... telaşın korkun her hatırladığında yineleniyordur.. ya bir şey olsaydı diye düşünmekten helak olmuşsundur.... geçmiş olsun canım...Allah kazasız belasız sağlıkla büyümelerini nasip etsin inşallah...
Darisi basimiza insallah allah duzeninizi bozmasin
Zayiflama topigi olmaz mi kk da yok yok
Neyseki ben kurtuldym kg lerden sonunda simdi sira sikilasmada
amin...maşşallah canım sanada...istikrarlı olmak gerek her konuda...

merhaba canım sende hoşgeldin..güle güle büyüt bebeğini...
bende böyle karışık yediriyorum... arada kabız oluyor ama başkada bir sıkıntısı yok... muhallebi yedir istersen tam buğday unundan irmikten ince bulgurdan karıştırıp yapabilirsin...keçi boynuzu özüyle tatlandırabilirsin..içine zeytin yağıda ekle peklik yapmasın diye.(keçi boynuzunu ve diğer pekmezleri pişirdikten sonra kaşırtırıyorsun yoksa zararlı bir madee çıkıyormuş ortaya) zayıf olsun sağlıklı olsunda benim kızımda bir lokmacık çok kilolu değil...
Kızlar slm bebekleriniz için zinco çinko şurubu kullanıyor musunuz doktorumuz ilk kahvaltıya bşladığımızda vermişti
benim kız 5 aydır kullanıyor bu şurubu...iştah açar diyede vermişti doktor...
maşşallah Kerem e yeni dişleri geliyor hayırlı olsun... benim kızda bizi acayip ısırıyor demekki enim kızında dişleri yakın da çıkacak...azılar çıkarken çıkmış dişleriyle etimizi koparacaka bu kuzular

ben bi kilo kıymayla köfte yapıyorum içine kimyon yulaf kepegi kekik irmik az ekmek ufagı yogurt zeytınyağ katıyorum yogurup yagsız tavada pişiriyorum buzluğa atıyorum hergün bir yada iki köfte yediriyorum annede varsa bebektede oluyor diyorlar ama inşallah yoktur canım

ayy okurken gerildim vallaha çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin.

hoşgeldin ,
bende karaşık yapıyorum doktoruna sordum yiyorsa yapabilirsin dedi ama önce havuç,patates, ıspanak sonra başka sebze her seferinde bir sebze ekledim sonra prinç,mercimek,bulgur,irmik denedim tek tek şimdi yer elmasından ,pancara,kereviz,kabak,pırasa,mevsimin tüm sebzelerinden pazar günü alıyorum özellikle brokoli ve kerevizi her çorbasına koyuyorum 1 kaşıkta kıyma 4 kez çekilmiş afiyetle yiyior. ama kızım 8 nisan doğumlu5.ay yoğurt,meyve 6.ay kahvaltı eklendi 7ayda çorbalşara başladık biz 8. aydada muhallebiye .şimdi gideceğiz balık ve tavuğa başlayacak .

Canim 22 kg almistim 12 si gitti dogumda 10 kalmisti onuda sifirladik sukur
Darisi basina guzelim
saol canım umarım bende kısa sürede hedefime ulaşırım, alında ben doğumda 15 kg aldım ama veremedim hepsini , hamile kalmadan önceki kiloma 1 kilo kadı amam ben kilolu hamile kaldığım için daha vermeme lazım , kendime marta kadar zaman tanıyorum gidecek o kilolarr
umarım kan alabilirler canım karar kılmışsın koltukta çok iyi bizimkini dün yazamadım , ama başka arkadaşlar için yazayım yinede koala ino fix

sağol canım baktım güzel duruyor ama izofixli bir model bizim arabada yok ne yazıkki

Günaydın herkese.
Bir sorum var. Bebeklerimiz yaklasik 9 aylik oldu, iyi kotu ek gidaya gectiler. Halen is yerinde sut sagip eve birakan var mi? Yoksa 9 aylik olduktan sonra sabah ve aksam ve gece emzirmek yeterli olur mu? Sut azalmasin diye sagmak gerekir mi? Ise baslamama az kaldigi icin ne yapacagimi dusunuyorum. Paylasirsaniz sevinirim. Muhallebi yapmak disinda mama kullanmiyorum.1 ay once kilo alımı o haftalarda az diye doktor vermisti. Mama kullanmak da pek istemiyorum. Sizler ne sekilde yapiyorsunuz?

canım hoşgeldin aramıza. Aramızda Çanakkale li varmı bilmiyorum ama sanki yok gibi. Varsa etkinlik yapmak güzel. Havalar ısınınca bizde İzmir'li annelerle etkinlik yapmak isterim bende.

sağol canım baktım güzel duruyor ama izofixli bir model bizim arabada yok ne yazıkki
canım bizim kide izofxli değil, ama senin alacağın marka en iyisi tabi ki bütçen yetiyorsa onu al ben de tavsiye ederim, neticede çok güvenli ve en önemli şey güvenlik

Canım çok geçmiş olsun ben ancak okuyabildim. Şuan iyi değilmi bir sıkıntı yok. Allah korumuş. Artık düşmeler başladı ve hareketleniyoruz benim oğlum da dün yanındayken oturuyordu oyuncağına uzanırken sırt üstü düştü kafası vurdu ama ben hemen aldım ovdum acımadı sanırım ağlamadı ama aklım çıktı. Sizinki daha da kötü olmuş. Allah korusun yavrularımızı.

hoşgeldin canım tabiki aramızda ol. Ben sebze püresini tek tek veriyorum akrıştırmadım hiç. Mesela soğan, kırmızı biber vermedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…