2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Arkadaşlar buğday ruşeymi kullanan var mi ne ise yarıyor birde yulaf ününü nasıl kullanıyorsunuz ve birde akşam için muhallebi yapan var mi rica etsem tarif tsk ederim
ben muhallebinin içine mısır nişastası irmik pirinç unu ve yulaf katıyorum bunları biraz tereyağında kavurup süt ve su ekliyorum pişirdikten sonra pekmez ve bisküvi ile blendırdan geçiriyorum ve daha sonra yarım çeviz dövüp katıyorum

canım hayat suyun bebekler için olan suyundan al benim oğlan hiç su içmezdi ona başladığımdan beri günde 300 400 ml su içiyor

tek biz mi 9.ay aşısını yaptırmıyoruz sanırım benim aile hekimim gerek görmedi kendi de oğluna yaptırmamış

ben de keçi sütü bulamıyorum o yüzden bir aydır inek sütü ile yapıyorum markete köyden gelen sütlerle yapıyorum ama inek sütüde bu ara çok yağlı sorduğum da kısır ineklerin sütünü satıyorlarmış pek memnun değilim

havuç kabızlık yapan meyveler arasında diye biliyorum canım
benim oğluma havuç ve elma kabızlık yapıyor doğru canım

geçmiş olsun allah korumuş eymenciği...

hoş geldin canım 7. aydan beri ben çorbaları olabildiğince fazla sebze katmaya çalışıyorum hiç de ağır gelmedi özellikle bal kabağını tavsiye ederim iki günde bir koy çorbalarına bence zayıfsa bebeğin bulgur pirinç koy et suyu ve tereyağ ile zenginleştir

ben 3 köfte yediriyorum yaptığım zaman onun dışında iki kere çekilmiş kıymayı çeviz kadar ayırdım her gün çorbalarına katıyorum

Tadina bak canim. Senin hosuna gitmiyorsa muhtemelen o da begenmeyecektir. Onlarda da damak tadi gelisiyor. Farkli pisirme yontemleri dene. Haslamayi sevmiyorsa firinda pisir mesela sebzeleri. Meyvelerini eline ver. Buyuk porsiyonlar yiyemez belki ama ugrasmayi, isirip koparmayi cignemeyi ogrenir.

Bu bir surec canim. Hic sikinti yapma kendine. Tadini cikar

Ben o zaman kacacak delik ararim herhalde. Dalmisken birden isirmasi ile bagiriyorum. Hic acimiyorlar bize

iyi akşamlar canlar. nihayet buraya da yağdı kar. herkes bebişlerle kar fotosu koymuş faceye. açıyorum bütün arkadaşlarım bebekleriyle kar keyfi yapıyor :) bugün aralıksız yağdı burda. dursaydı biz de çıkıp karla tanışırdık. yarın inşallah :)
oto koltuğu konuşulmuş. ben de cybex, römer ve concord arasında kaldım. bu cumartesi istanbula baba evine gideceğim. orda bakıp deneyip karar veririm. sonra da internetten sipariş veririz sanırım. alabileceğim başka yer yok maalesef. gerçi araştırmadım ama Artvinde bu markaların oto koltuğunu bulacağımı sanmıyorum.

hemen sordum 3 yaşına kadar ayak gelişimi çok hızlı olur, aslında 8 yaşına kadar devam eder ama ilk 3 yıl çok elzem durumlar haricinde ayakkabı kullanmayı önermiyor. aslına bakarsan yürüteci de önermiyor. çünkü bebeğin doğası dönme-yuvarlanma-sürünme-emekleme-sıralama ve yürüme şeklinde. yürüteçle zincirin gidişatına sekte vuruyosun. sıralamadan, hatta belki emeklemeden çocuğa yürümeyi öğretiyosun ama aslında yanlış kasları kullanarak öğrenmiş oluyo. bu sefer de bağımsız yürümeye başladığında sakarlık ve sürekli düşme gibi kazalar artıyomuş. açıklama bu şekilde kızlar HIRSIZI

aah ah snowym, biyoloji damarın var senin de. yazık ki bize, görmesek de biliyoruz mikroorganizmaları ve sebep olabileceği zararları.
aynıyız canımcım. güya beraber eğitim veriyoduk. ben de asla yanımda yatırmayacaktım. şimdi koyun koyuna yatıyoruz kuzumla. gece uyandıkça emziriyorum. babamız da başka odada yalnız yatıyor. önce kızımı uyutuyorum, sonra babasını uyutup kuzumun yanına geçiyorum. çok zor işim yahu
hoş geldin canım. ben senin kadar karışık vermiyorum. sebzeleri tek tek yapıyorum. ama gerektiğinde soğan sarımsak kullanırım. bazen de içine bulgur, buğday veya irmik de koyarım. ama 2-3 çeşit sebze ve irmik bulguır vb.yi aynı anda kullanmadım hiç. sebzelerin tadını ayrı ayrı öğrensin istiyorum. midesi yorulmaz bence ama bulamaça alışması da iyi olmaz. kilo konusuna gelince canım, sağlığı yterindeyse dert etme. her çocuğun huyu farklı. gelişimi normalse, kilo önemli bi kriter değil. kilo alsın diye sağlıksız seyler yedirmemeni tavsiye ederim.

Gunaydin guzeller, hayirli cumalar

Burasi da sogudu. Aksam kar yagiyor, sabaha gunes aciyor. Yerde kar kalmiyor

Senin uyku duzenin de guzelmis canim. Tek cocugum var deme hic, bak ikilemissin bile

Artvin kucuk evet. Ama neyse ki teknoloji ileri. Online siparis olanagi var. Istedigini alirsin, onemli olan karar vermek

Gunaydin kizlarr.gyklik gulistanlik bir hava var marasta ama bir o kadarda soguk.kar kaysa bilirrikki kar sogugu.benim gec emekleyen oglum dun sabah sabah enerjiyle otuncagina tutunarak agagi kalkip durdu sok oldum ben guluncede gulmeye baslayip oturdu.isim zorlasti ama uyuttum geri o uyanmadan odayi temize cikarmam gerekiyo ne bulsa agizda.halilarun ustune nevresim serdim tumden odada abileri var haliyi nerde sik yikayacam.

günaydın kızlar
görümcemin kızı bitlenmiş söylemişmiydim...bitlenmiş ilaç kullanmışlar saçına ama bana çokkk sonra söylüyorlar...dün saçında sirke gibi bir şey gördüm yani sirkeyide tam olarak bilmiyorum ama saçının diplerinde birden çok minik yapışık bir şeyler vardı... yumurtaları ölmedimi acaba....aklıma geldikçe kaşınıyorum... açıklaman iyi oldu canım... ayakkabı al diyen bir doktormuş ama bende almadım...yürüteç sıkıntı evet ama mecbur kaldık... karda keyif yapacağız diye üşütme DOLUNAY ı

canım çok sağol seninki daha güzelmiş arkadaşının ki de derin ama benim oğlum yatmaz derinde kalkmaya çalışır. Peki senin aldığın kullanışlı yorumşarda gıcırdıyor falan deniyor.
Ben daha doğmadan ana kucağı almıştık yine netten hala onda sallıyoruz ama ayaklar dışarıda daha fazla kullanamayacagız gibi.

esmer hoşgeldin bizler iyiyiz şükür sen nasılsın kuzun nasıl neler yaptın merak ettik seni canım
Iyiyim canım çok şükür, giremiyorum pek benim tırtıl çok hareketli maşallah peşinde geziyorum artık ilk dişi kendini gösterdi onunda huysuzluğu var, gecem gündüzüm belli değil bu aralar . Yılbaşı ailemle güzel bir gece geçirdik kızım vs. Çok şükür hersey iyi canım benim.
Sen nasılsın? Küçük paşa nasıl?
Idil le aynı gün doğumlular bubugün bitti 9. Ay nice sağlıklı aylara yıllara inşallah.

iyiyiz şükür canım benim senin ve İdil'in de iyi olmasına sevindim. Maşallah incinize. Demekki aynı gün 9 Nisanda doğum yapmışız. Maşallah evlatlarımıza. Bende İdil'e talibim. Aynı gün doğum günlerini de kutlarız:)

Evet canım 9 nisan doğumlu benim tırtıl :)))
Ayy ben kızımı nasıl vereyim ki
Sen oğlunu iç güveysi vereceksen olur

günaydın canım benim...iyi olduğunuza çok sevindim... öyle minnak bıcırık bir kızı olurda insan iyi olmazmı..Allah sağlıkla sıhhatle büyütmemizi nasip etsin hepsini...
Amin balım
Bu kız suya götürür susuz getirir herkesi.
Her gün aralıksız dua ediyorum şükür diyorum Allaha evlat sahibi olmak kadar güzel bir duygu yokmuş.
Insan gözünden dahi sakınıyor yavrusunu.

Şu gurme bebek sitesinde yer alan yemekler tam benim damağıma göre yahu Idil sevmediği zaman ben keyifle yiyorum .

Bir de kızlar bebek yoğurduna katmak için eczaneden probiyotik toz alıyorum. Çok faydasını gördüm.
Yapan var mı aranızda, benden başka?

Amin balım
Bu kız suya götürür susuz getirir herkesi.
Her gün aralıksız dua ediyorum şükür diyorum Allaha evlat sahibi olmak kadar güzel bir duygu yokmuş.
Insan gözünden dahi sakınıyor yavrusunu.
nesil farklı...doğdukları dünya çok değişti..ama onlar böyle bir dünyaya doğdukları için çabuk algılayıp öğreniyorlar...inşallah hepsi önce kendilerine sonrada çevrelerine hayırlı ,iyi birer insan olurlar...kuşlar börtü böcek bile yavrularına nasıl kol kanat oluyor..hani biz insanızda onlarında böyle annelik duyguları var mı acaba...iç güdüsel bile olsa evladıyla beraber insan hayattaki gayesini doğuruyor...
hepsine hayırlı bir ömür nasip etsin Yaradan...
probiyorizk tozu bilmiyorum canım kullanmadım ama..acaba verdiğimiz mamaların içinde de varmı ki... canlı bakteri gibi bir şeymi...bize doktor ela rota virüsü kaptığında vermişti... her poşatin içinde 5 milyar canlı yararlı bakteri var demişti... 2 gün içti düzeldi kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…