2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
iplerin arası açık gıcırdama yapıyor canım ben bağladım dip kısmını kesildi yani mukemmel bi ürün diyemem ama biz 9. ay atagı yüzünden bitmiştik bir hafta sabah aksam carsafta sallayınca aldım ve beni kurtardı kollarımız rahat etti e carsafa 2 kişi lazım bunda tek uyutuluyor sallanmayı seven bebeklere güzel gündüzleride bazen içine yastık koyup normal salıncak gibi oynuyoruz

hoşgeldin :) ben yapmıyorum ama ben normalde kendimize kefirle yapıyordum doktoruna sordum probiyotiklerin güvenirlirliği tam bilenmediği ve küçük olduğundan aklında şüphe kalan şeyleri önermediğini söylemişti bende ondan kullanmasdım daha yaşını geçince olabilir dedi kemik suyunuda herkez veriyor ama b,izim doktor vermeyin henüz erken dedi .

kullandığımız bioga gaz ilacıda o şekildeydi ama neyse ben çinkoyla birlikte gidince bu tozuda sorayım bari.

Kızlar 1 haftayı geçti benim oğlan büyüme atağında bu süreçte koltukta tutunarak bi baştan bi başa gitmeyi öğrendi ilk başta biz yaslıyoduk koltuğa şimdi kendisi yerden uzanıp ayağa kalkabiliyo ve bunu besiginde de yapıyo artık bi bakıyoruz besikte ayakta duruyo bunlar iyi hoş ama çocuk uyumuyo dün gece 23.30 a doğru güç bela uyudu ama nerdeyse saat başı kalktı emmeden uyumadı 6.30 da da tamamen uyanmış gündüz de çok uyumamıştı bu kadar uyku yeterli değil ki, şimdi ben atak matak dinlemeyiP5 uykusu gelmese de hatta cin gibi olsa da her zamanki gibi 8de yatırmalı mıyım yoksa zorlamayıp uyku işaretlerinin gelmesini mi beklemeliyim ne diyorsunuz işarete kalsam geçer yarısı yatar bu çocuk

iki sefer cektirdik birde yediği radyosyona bak.istediğim kadar organik beslensin bir önemi kalmadı

iyi şükür birşeyi yok huysuzluk aglama filan var ama bence 3.disi uç verecek ondan

saat 3.5 işten cikiyorum bu yüzden en geç 12 gibi bir kez sagiyorum ben hala.çünkü o halde bile azalıyor sütüm hissediyorum.imkanin varsa sağ bence anne sütü satın alinmiyor mama vermiyorum sabah 1yumurta sarısı kendi yaptığım tuzsuz lor pekmez öğlen yoğurt içine ceviz meyve.akşam sebze içine kıyma veya tavuk ekliyorum.

iyi canım sagolasin daha yeni başlıyoruz allah korusun hepsini

aaaa bit mi bir o eksikti evinde valla

bu ne böyle ya sen yazdıklarını okuyunca ben oturduğum yerde ah vah ediyorum bu kadarı olmaz artık yani senin küçük ela o kızdan dolayı hasta oluyordur kv iyi bakamıyordur canım keşke imkanın olsada eşin asgari ücret alıyorsa mecbur sende çalışmak zorunda kalıyorsun
benim kızda 9 nisan doğumlu dün kontrolümüz vardı 8.400gr olmuş boyu 71cm çok üstten üç diş yeri kabarmış

canım aynı durumu dün geceden beri yaşıorum ve bende ne yapmam gerekiyor bilemedim. bugün gündüz hiç uyumadı ve 10 dk uyku sonrası ağlamaya başlıyor.. dün geceden beri birşey oldu sanki.. kanımca uyku süresi azalıyor. işaretleri takip etmek gerek sanırım..

biz bugün kehribar kolyesi sipariş ettik eşimle.. bakalım faydasını görecekmiyiz.

aslında ilk başlar pek ilgilenmemiştim ama yorumları okudukça denemem gerektiğini düşündüm.

kısmet:)

bebeğin kullanmazsa sen takarsın kullan at bişey değil neticede bende almayı düşünmüştüm ama benim oğlanda diş rahatsızlığı yok diş yok henüz

iyi akşamlar kızlar kış iyi bastırdı hasta olan yoktur umarım.ben okula başladım sınıfım, ortam çok iyi 8 de bırakıp 12 de alıyorum Mirza Yusuf u şimdilik ikimizde gayet memnunuz :)yürümeye pek bir meraklı tutunarak yürüyor ama tutunmadan ayakta birkaç saniyeden fazla duramıyor bizde durumlar böyle sizlerin yazdıklarınızı okumayı özledim :) 9. ay aşıları oldunuz sanırım bizde 30 ocakta olacağız umarım kolay geçmiştir..

bizim aşı ayın 10 unda ama ilaç kullandığı için beklicem bi süre

hayırlı olsun bende de bunun bir değişi var benimki derin ben 2.aydan beri kullanıyorum benimki 15kiloya kadar yavaş yavaş içinden kalkmaya çalışıyor sanırım daha fazla kullanamıyacağım

Günaydın canlar ve kuzuları, hayırlı cumalar.
Bugün oğluşum tam 9 aylık oldu, nasipse yarın 10.ayımıza doğru gidiyoruz.
maşallah kuzucuğa...

vallaha bi bitiniz eksikti canım sana üzülüyorum ama o kıza daha cok üzülüyorum o da daha iyi daha ilgili yediğine içtiğine temizliğine dikkat eden bir aileyi hakediyor rabbim gerçekten anne babanın da hayırlısını versin... eloşa dikkat et kontrol et canım bulaşmasın kuzuya
Günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah
iyiyiz canım sende bir gözüküp bir kayboluyorsun kuzun nasıl sen nasılsın yeme probleminiz nasıl oldu

iki sefer cektirdik birde yediği radyosyona bak.istediğim kadar organik beslensin bir önemi kalmadı
olsun canım öyle deme en azından için rahat uyumussundur inşallah bir daha hiiiççç gerek kalmaz sütünde tüm radyasyonu almıstır belki her derde deva birde mevsim uygun olsada toprağa bastırsan o da alırdı etkisini biraz

kızlar sonunda 9. ay atağını atlattık tam 1 ayda iki gündür uyku eğitimine devam yeniden yatakta yatarak uyumaya basladı gecede gündüz de aman nazarım değmesin bu arada netten römer koltuk aldım cokta güzelmiş ama yatma ayarı dike yakın bu sekilde 12-14 saat yol gitmemiz imkansız iade edip chicco eletta alıcam galıba yatısı en fazla o gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…