iplerin arası açık gıcırdama yapıyor canım ben bağladım dip kısmını kesildi yani mukemmel bi ürün diyemem ama biz 9. ay atagı yüzünden bitmiştik bir hafta sabah aksam carsafta sallayınca aldım ve beni kurtardı kollarımız rahat etti e carsafa 2 kişi lazım bunda tek uyutuluyor sallanmayı seven bebeklere güzel gündüzleride bazen içine yastık koyup normal salıncak gibi oynuyoruzcanım çok sağol seninki daha güzelmiş arkadaşının ki de derin ama benim oğlum yatmaz derinde kalkmaya çalışır. Peki senin aldığın kullanışlı yorumşarda gıcırdıyor falan deniyor.
Ben daha doğmadan ana kucağı almıştık yine netten hala onda sallıyoruz ama ayaklar dışarıda daha fazla kullanamayacagız gibi.
hoşgeldin :) ben yapmıyorum ama ben normalde kendimize kefirle yapıyordum doktoruna sordum probiyotiklerin güvenirlirliği tam bilenmediği ve küçük olduğundan aklında şüphe kalan şeyleri önermediğini söylemişti bende ondan kullanmasdım daha yaşını geçince olabilir dedi kemik suyunuda herkez veriyor ama b,izim doktor vermeyin henüz erken dedi .Şu gurme bebek sitesinde yer alan yemekler tam benim damağıma göre yahuIdil sevmediği zaman ben keyifle yiyorum .
Bir de kızlar bebek yoğurduna katmak için eczaneden probiyotik toz alıyorum. Çok faydasını gördüm.
Yapan var mı aranızda, benden başka?
kullandığımız bioga gaz ilacıda o şekildeydi ama neyse ben çinkoyla birlikte gidince bu tozuda sorayım bari.nesil farklı...doğdukları dünya çok değişti..ama onlar böyle bir dünyaya doğdukları için çabuk algılayıp öğreniyorlar...inşallah hepsi önce kendilerine sonrada çevrelerine hayırlı ,iyi birer insan olurlar...kuşlar börtü böcek bile yavrularına nasıl kol kanat oluyor..hani biz insanızda onlarında böyle annelik duyguları var mı acaba...iç güdüsel bile olsa evladıyla beraber insan hayattaki gayesini doğuruyor...
hepsine hayırlı bir ömür nasip etsin Yaradan...
probiyorizk tozu bilmiyorum canım kullanmadım ama..acaba verdiğimiz mamaların içinde de varmı ki... canlı bakteri gibi bir şeymi...bize doktor ela rota virüsü kaptığında vermişti... her poşatin içinde 5 milyar canlı yararlı bakteri var demişti... 2 gün içti düzeldi kuzum...
iki sefer cektirdik birde yediği radyosyona bak.istediğim kadar organik beslensin bir önemi kalmadıcanım allah sana sabır versin el içine girmek zor oraya alısmak zor hele ki böylesine ama bizim orda bi laf vardır gittiğin yer karanlıksa gözünü kapatacaksın diye kapat gözünü sık dişini bu günlerde gecer kızınla kendi evinde musmutlu yasarsın inşallah o zaman snowyy gibi yasak koyarsın gelmeyin leynnn diye
yuluf unu tazede olsa acı oluyor canım tek yulaftan yapma yulaf unu tam bugday unu irmik pirinç unu hepsinden az az katarsan hem acı olmuyor hem besleyici olur hurma yada elmada koyarsan gayet tatlı oluyor
masallah korsana uzun olacak annesi sana da masallah kötü haber beklerken pilot olma bu gözlerle
uyku saatını değistirmeyi denedin mi canım biz istemsiz olarak 20.30dan 22.30 cektık sonra baktım sabah 9-10 kadar uyuyor benimde işime geldi artık daha geç yatıyoruz tabi gece uyanmalrında pek değisen birsey yok iki türlüde aynı
9.ay asısı mecburi degıl canım kampanya ası sağlık ocakları bakanlığa ılettiği sayıyı tamamlamak için korkutuyorlar yoksa bebeğinin risk durumuna göre karar ver kızamık bulasacagı ortamı varsa yaptır
hamak al canım biz çok rahat ettik annen içinde kolaylık olur
canım anlamadım bebişin hasta mı hasta edersin diye konustukları için mi telas yaptın. eger hasta değilse doğru giydiriyorsun demekki herkese bakma sen
bizde ıkı uç ay yasadık yeni cozuldu canım kendin önce kesfetmen gerek canım mesela bazı dr lar elma öneriyor ama elma benım kızı kabız yapıyor ama eksi meyveler sökturuyor kivi armut erik yarım yarım rendeliyorum yarım saate yapıyor meyve ve yogurdu bıraz cok ver ayına göre aldığı gıda az gibi sanki kabız olmasın derken ıleride yeme problemiyle karsılasabilirsin
cok geçmiş olsun canım allah koruyor onları merak etme gecen bızımkının kafasınada cok yuksekten cam tencere kapagı düştü kostur kostur acile röntgen cekilde sekız saat uyutmadık uyumasın dıye marketlerde sokaklarda gezdik sabaha kadar basında oturdum elhamdulıllah bısı olmadı ama aklında olsun böyle durumlarda olk tercıh tomografi olmasın ınsan ömründe en fazla 7 kere cektirmesi gerekiyormus avrupada yasaklanması konusuluyormus cocuk dru anlatmıstı tvda
hosgeldin canım benim tek yöntemim var kendi yiyemeyecegim seyi yedirmiyorum bıraz karısık olmus gibi listen
masallah tatlım sana bırlıkte basladık ben 4 kilo kala bıraktım sen gayretlı cıktın
iyi şükür birşeyi yok huysuzluk aglama filan var ama bence 3.disi uç verecek ondanGunaydin guzeller
Minigimin ustten 2 dis daha geliyor. Kopek disinin oldugu yerden cikiyorlar ama on dislerin hemen yanindaki disler sanirim. Buyuk bir azimle bizi isirmaya calismasinin nedeni belli oldu
Kizamik asisi ile ilgili birsey eklemek istiyorum. Bu asi anne sutu alan bebeklerde bu ay koruyucu olmadigindan (anne sutunden gecen antikorlar nedeniyle) 1 yasindan sonra ikinci dozunu yapiyorlar.
9. Aya girerken benimki de oyle olmustu canim. 1 haftaya gecer sizinki de insallah eski duzenine doner.
Ben kombiyi 3.5 ta calistiriyorum. Uzerinde askili citcitli body ve sweatshirt, altinda tek kat esofman var. Corabi da tek giydiriyorum. Lcw den hazir patik almistim. Fayansta yururken onu da giydiriyorum.
Hirsizi ve kubizm arkadaslarimizin dedigi gibi alisma donemi canim. Her bebek farkli. Deneye yanila ve onun sindirim sistemi alistigi zaman sorunu cozulecektir.
Insan olana 1 kere soylenir canim. Sen ancak nefesini tukettiginle kaliyorsun. Allah akil fikir versin bu aileye...
Merhaba canim hos geldin. Ayni sehirde olan yok sanirim seninle. Olsa guzel olurdu
Cok gecmis olsun canim, Allah esirgemis. Nasil simdi?
Ben bir bu topige bir de dua topiklerine bakmistim. Hic aklima gelmistiGuzel zayiflamissin tebrik ederim
Hos geldin canim, masallah kuzunaHer bebek farkli canim. Bebegin yediklerinden dolayi huzursuz olmuyor, kabiz ya da ishal olmuyorsa, gaz sorunu yasamiyorsa rahatlikla ver. Kilo almiyor derken yemiyor mu yoksa cok hareketli oldugundan yakiyor mu?
Benimki de bu ay hic almadi ama uyudugu zamanlar disinda poposu yer gormuyor surekli oynuyor.
Iyi ki yazmissin. Dun canan sordu markayi romor dedim
Et yiyorsa sorun olmaz canim
saat 3.5 işten cikiyorum bu yüzden en geç 12 gibi bir kez sagiyorum ben hala.çünkü o halde bile azalıyor sütüm hissediyorum.imkanin varsa sağ bence anne sütü satın alinmiyor mama vermiyorum sabah 1yumurta sarısı kendi yaptığım tuzsuz lor pekmez öğlen yoğurt içine ceviz meyve.akşam sebze içine kıyma veya tavuk ekliyorum.Günaydın herkese.
Bir sorum var. Bebeklerimiz yaklasik 9 aylik oldu, iyi kotu ek gidaya gectiler. Halen is yerinde sut sagip eve birakan var mi? Yoksa 9 aylik olduktan sonra sabah ve aksam ve gece emzirmek yeterli olur mu? Sut azalmasin diye sagmak gerekir mi? Ise baslamama az kaldigi icin ne yapacagimi dusunuyorum. Paylasirsaniz sevinirim. Muhallebi yapmak disinda mama kullanmiyorum.1 ay once kilo alımı o haftalarda az diye doktor vermisti. Mama kullanmak da pek istemiyorum. Sizler ne sekilde yapiyorsunuz?
iyi canım sagolasin daha yeni başlıyoruz allah korusun hepsiniCanım çok geçmiş olsun ben ancak okuyabildim. Şuan iyi değilmi bir sıkıntı yok. Allah korumuş. Artık düşmeler başladı ve hareketleniyoruz benim oğlum da dün yanındayken oturuyordu oyuncağına uzanırken sırt üstü düştü kafası vurdu ama ben hemen aldım ovdum acımadı sanırım ağlamadı ama aklım çıktı. Sizinki daha da kötü olmuş. Allah korusun yavrularımızı.
aaaa bit mi bir o eksikti evinde vallagünaydın kızlar
görümcemin kızı bitlenmiş söylemişmiydim...bitlenmiş ilaç kullanmışlar saçına ama bana çokkk sonra söylüyorlar...dün saçında sirke gibi bir şey gördüm yani sirkeyide tam olarak bilmiyorum ama saçının diplerinde birden çok minik yapışık bir şeyler vardı... yumurtaları ölmedimi acaba....aklıma geldikçe kaşınıyorum... açıklaman iyi oldu canım... ayakkabı al diyen bir doktormuş ama bende almadım...yürüteç sıkıntı evet ama mecbur kaldık... karda keyif yapacağız diye üşütme DOLUNAY ı
bu ne böyle ya sen yazdıklarını okuyunca ben oturduğum yerde ah vah ediyorum bu kadarı olmaz artık yani senin küçük ela o kızdan dolayı hasta oluyordur kv iyi bakamıyordur canım keşke imkanın olsada eşin asgari ücret alıyorsa mecbur sende çalışmak zorunda kalıyorsungünaydın kızlar
görümcemin kızı bitlenmiş söylemişmiydim...bitlenmiş ilaç kullanmışlar saçına ama bana çokkk sonra söylüyorlar...dün saçında sirke gibi bir şey gördüm yani sirkeyide tam olarak bilmiyorum ama saçının diplerinde birden çok minik yapışık bir şeyler vardı... yumurtaları ölmedimi acaba....aklıma geldikçe kaşınıyorum... açıklaman iyi oldu canım... ayakkabı al diyen bir doktormuş ama bende almadım...yürüteç sıkıntı evet ama mecbur kaldık... karda keyif yapacağız diye üşütme DOLUNAY ı
benim kızda 9 nisan doğumlu dün kontrolümüz vardı 8.400gr olmuş boyu 71cm çok üstten üç diş yeri kabarmışiyiyiz şükür canım benim senin ve İdil'in de iyi olmasına sevindim. Maşallah incinize. Demekki aynı gün 9 Nisanda doğum yapmışız. Maşallah evlatlarımıza. Bende İdil'e talibim. Aynı gün doğum günlerini de kutlarız:)
Kızlar 1 haftayı geçti benim oğlan büyüme atağında bu süreçte koltukta tutunarak bi baştan bi başa gitmeyi öğrendi ilk başta biz yaslıyoduk koltuğa şimdi kendisi yerden uzanıp ayağa kalkabiliyo ve bunu besiginde de yapıyo artık bi bakıyoruz besikte ayakta duruyo bunlar iyi hoş ama çocuk uyumuyo dün gece 23.30 a doğru güç bela uyudu ama nerdeyse saat başı kalktı emmeden uyumadı 6.30 da da tamamen uyanmış gündüz de çok uyumamıştı bu kadar uyku yeterli değil ki, şimdi ben atak matak dinlemeyiP5 uykusu gelmese de hatta cin gibi olsa da her zamanki gibi 8de yatırmalı mıyım yoksa zorlamayıp uyku işaretlerinin gelmesini mi beklemeliyim ne diyorsunuz işarete kalsam geçer yarısı yatar bu çocuk
biz bugün kehribar kolyesi sipariş ettik eşimle.. bakalım faydasını görecekmiyiz.
aslında ilk başlar pek ilgilenmemiştim ama yorumları okudukça denemem gerektiğini düşündüm.
kısmet:)
iyi akşamlar kızlar kış iyi bastırdı hasta olan yoktur umarım.ben okula başladım sınıfım, ortam çok iyi 8 de bırakıp 12 de alıyorum Mirza Yusuf u şimdilik ikimizde gayet memnunuz :)yürümeye pek bir meraklı tutunarak yürüyor ama tutunmadan ayakta birkaç saniyeden fazla duramıyor bizde durumlar böyle sizlerin yazdıklarınızı okumayı özledim :) 9. ay aşıları oldunuz sanırım bizde 30 ocakta olacağız umarım kolay geçmiştir..
hayırlı olsun bende de bunun bir değişi var benimki derin ben 2.aydan beri kullanıyorum benimki 15kiloya kadar yavaş yavaş içinden kalkmaya çalışıyor sanırım daha fazla kullanamıyacağımcanım benim aldığım bu ama derin değil uyutup gidemezsin
http://www.n11.com/bliss-metal-stan...4?cid=604001&gclid=CPPHxsvYhMMCFanMtAodHlAAwA
buda bir arkadasım tavsıye etmişti çok iyi oluyor diye daha derin
http://www.n11.com/pasa-hamak-cantali-bebek-hamak-0-3-yas-portatif-P40376001
maşallah kuzucuğa...Günaydın canlar ve kuzuları, hayırlı cumalar.
Bugün oğluşum tam 9 aylık oldu, nasipse yarın 10.ayımıza doğru gidiyoruz.
vallaha bi bitiniz eksikti canım sana üzülüyorum ama o kıza daha cok üzülüyorum o da daha iyi daha ilgili yediğine içtiğine temizliğine dikkat eden bir aileyi hakediyor rabbim gerçekten anne babanın da hayırlısını versin... eloşa dikkat et kontrol et canım bulaşmasın kuzuyagünaydın kızlar
iyiyiz canım sende bir gözüküp bir kayboluyorsunGünaydın kızlar, herkes iyidir inşallah
olsun canım öyle deme en azından için rahat uyumussundur inşallah bir daha hiiiççç gerek kalmaz sütünde tüm radyasyonu almıstır belki her derde deva birde mevsim uygun olsada toprağa bastırsan o da alırdı etkisini biraziki sefer cektirdik birde yediği radyosyona bak.istediğim kadar organik beslensin bir önemi kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?