2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin guzeller, iyi hafta sonlari

Sen kazit onun saclarini. Nereden geldiyse sacina arkasi vardir. Kaynagi kokten yoketmek lazim

Günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah

Hos geldiniz canim, hamdolsun iyiyiz

Günaydın canlar ve kuzuları, hayırlı cumalar.
Bugün oğluşum tam 9 aylık oldu, nasipse yarın 10.ayımıza doğru gidiyoruz.

Masallah, nice 10 aylara

Begenmedin mi? Chicco yu da dene yaz bize de oyle alalim madem canim.

günaydın kızlar...
kullandığımız bioga gaz ilacıda o şekildeydi ama neyse ben çinkoyla birlikte gidince bu tozuda sorayım bari.
bioga gaz ilacınıda kullanıyoruz hala... gaz ilaçlarının arasında en çok işe yarayan bu oldu...

benim kızda 2 gündür saat 10 da uyuyor uykuus olsugu halde zor dalıyor uykuya sürekli bir rahatsız..mızırdanıp duruyor...hayırlısı bakalım ne zaman düzene girecek...canım ben işaretleri takip etmiyorum..saat 8 -8.30 gibi uyutmaya çalışıyorum 2 gündür saat 22 yi buluyor...
maşşallah oğluşunada

aaaa bit mi bir o eksikti evinde valla
bitimiz eksikti kadro tamam şimdi..evde envaye çeşit mikrop organizma ve börtü böcek besliyoruz... :)
Eymen in başındaki şişlik indimi...yoğurt falan çok yedir canım radyasyonun etkisiniazaltıyormuş...

asgari ücret alıyor canım.. keşke 2000 lira falan alsaydı kıt kanaat geçinirdik yine ben çalışmadan..ama mecbur çalışmam gerekiyor..

biz bugün kehribar kolyesi sipariş ettik eşimle.. bakalım faydasını görecekmiyiz.

aslında ilk başlar pek ilgilenmemiştim ama yorumları okudukça denemem gerektiğini düşündüm.

kısmet:)
güle güle kullansın.. AdAm_OLaCaK_KIZ bahsetiğinde incelemiştim bayağı bu kolyeyi interntten...

pek korktuğun gibi olmadı değilmi... hayırlı olsun canım...artık yürüme fasılları başlayacak...sağı solu karıştırıp sakarlıklar yapacaklar.. inşallah kazasız belasız bu dönemide atlatırlar...

kıza soruyoum,kaşınmıyor falan dedi.. birde internetten baktımda kulak arkasında ve ensedeki saçlara yapışıyormuş yumurtası görümcemin kızının saçında benim gördüklerim kafasının tepesindeydi..7 günde yumurtadan çıkıyorlarmış... bitler çıkınca ısırıklarından dolayı kaşıntı oluyrmuş... söyledim görümceye ama ben ilaçla hallettim dedi... demekki tam anlamıyla hallolmamış...benim kızın kafasında yok bir şey... her gün bakıp tarıyorum...çocuklar kalabalığa girince özellikle okul zamanında bitleniyor olabiliyor böyle şeyler... hemen hemen herkes olmasada çoğu çocuk bitlenmiştir bir zamanlar...ama bu kız nerden kaptıysa... kapması bir şeyd eğil bizden saklıyorlar... bulaşıcı bir şey yani insan tedbirini alması lazım...görümcem kendi kafasınada ilaç sürmüş belki kendi bitlendi kızna geçirdi...

begendim canım kuması falanda cok güzel ama 9-18 oldugu için sanırım yatma ayarı yeterlı değil 14 saate yakın yol gidecez uyuması yatması lazım sehir içi yada yakın mesefa yolculuğumuz olsa iade etmezdim ::

bende öyle düşünmüştüm okula krese sokakta oyuna gitmeyen çocuga bit nerden gelir diye? ya anne babasından yada sizde yaptıgı gibi kakasını elleyip kafasına sürdüyse yemeklerden sonra eli yıkanmayıp kafasına sürdüyle günlercede yıkanmadan öyle kaldıysa da olabilir sadece elaya değil kendine de dikkat et canım sende o kızla cok ilgileniyon

İlac kullansada kendininde temizkemesi gerrkir o sirke derler.surekli temizkemedi gerek.ben bile burdsn kasindim vslla gecmis olsun.allah kolaylik versin.

ben chiccodan memnunum arkadaşlar 3 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım

herkese iyi haftasonları dışarı çıkamıyoruz eve hapsolduk dondurucu soğuk var her yerde kar var oğluşun dördüncü dişi çıkıyor bu üst dişler daha zor çıkıyor sanırım ateş ishal yok ama fena huzursuz

bu lk adım ayakkabısını alan var mı ben daha almadım hangi markanın iyidir ben yürütece çarık çoraplar giydiriyorum

benim bal kabağım-tatloş kuzum-şeker küpüm -boncuk gözlüm de bugün 9 aylık oldu....

bu lk adım ayakkabısını alan var mı ben daha almadım hangi markanın iyidir ben yürütece çarık çoraplar giydiriyorum
bende çarık çorap altı kaymaz çoraplar giydiriyorum...yürüyene kadarda ayakkabı almıycam...
çocuklar bizim yansımamız.. her nekadar kişilikleri olsada onların kişiliğini şekillendirende bizleriz...herşeyin diğer seçeneğini düşünmüşümdür hep.... görümcem daha uyumlu biri olsaydı kızı nasıl bir çocuk olurdu acaba.. yada benim eşim benden tarafa olsaydı evliliğimiz nasıl olurdu...her şeyin hayırlısı....

maşşallh inşallah bozulmaz düzeniniz...güle güle kullansın canım bebişin koltuğunu...

görümcemin kv si gelmişti mersinden... o dönemde...kadın 1 ay falan kaldı...o mu getirdi biti hediye diye düşünüyorum... bu bit mevzusunu bitireyim diyorum çünkü her bit dediğimde kaşınıyorum...

İlac kullansada kendininde temizkemesi gerrkir o sirke derler.surekli temizkemedi gerek.ben bile burdsn kasindim vslla gecmis olsun.allah kolaylik versin.
amin amin...bizim evi karantinaya alsak...sanki bütün dünyaya mikrop bizim evden yayılıyor gibi geliyor...

Hayirlisi olsun canim ise baslamissin bizim de rotavirus asimiz biraz gec olunca asilarimiz kaydi birkac gun 14 ocakta bizimkide.

merhaba kızlar
biz de bugün ilk kez pırasa denedik,çok şükür sevdi
kızlar benim sütüm artık yetmiyor
hangi mamayı kullanıyorsunuz
biz de koala oto koltuğu sipariş ettik
gelince,memnun kalıp kalmadığımızı yazarım

Olmaz bise okadar kotu dusunme.benim iki velet okula godiyo.surekli tuvalete giriyolar heranda takipte olamiyorum kaciyo ucu bazen..ben koyde calisirken evleri geziyorum bir gun nasil soguk .bi baktim anneleri temizlik yaiyo cocuklar bahcede onlerinde bir tas uzum receli kuru ekmek yiyolar enn buyuk bes yasinda mikroba alismis cocuklar hicte hasta olmuyolardi.dusunup temizlemege kalkinca insan kafagi yiyo zaten ben kafayi yedim zaten elimde degil allaha emanet tum kuzular.bana diyolarki bukadar ustlerine dusme nasil dusmeyeyim ki.

O kadar alıntı yaptım uçtu gitti, sitede sorun mu var anlamadım.
Sayfam donup duruyor, hayır yani sinir olduğum dağ gibi yazdım şimdi sinirden elim gitmiyor yazmaya ...

Probiyotik yoğurdu benim doktorum 8. Aydan sonra verebilirsin demişti, bende veriyorum. Kötü kokulu gaz sorunu şükür kalktı ortadan.
Bu arada kızlar en son geçen ay aşı yaptırdım ve bana sağlık ocağı hemşiresi yaşına kadar aşı yok dedi. Siz ne aşısı yaptırıyorsunuz?

ben chiccodan memnunum arkadaşlar 3 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım
yatma pozisyonu nasıl canım kaç saat duruyor içinde uyuyabileceği kasar yatıyor mu koltuk?sırf görerek alıyım dıye chicconun mağazasına gittim ellerinde bi tek eletta kalmamıs göremedim
maşallah kuzuna 9. ayı kutlu mutlu olsun ardaannesi haklı aslında cok düşününce insanın psikolojisi bozuluyor bosver rabbim dermansız dert vermesin

ben hemen hemen hepsini denedim canım sma bıraz tatsız gerısının tadı hemen hemen aynı hero baby ve aptamildeki gdo tartısmalarından sonra hipp organikte karar kıldım onu kullanıyorum tadı diğerlerine göre cok güzel gercek süte daha yakın

canım yeni cıkarttılar bunu 1 yasındakı asının içindekı kızamık asısının tekrarı suruyelılerden dolayı salgın olduğu için kampanya baslatmıs sağlık bakanlığı bazı sağlık ocakları aman he kacırmayın dıye korkutuyor benimkı bebeğini koruduğundan emınsen gerek yok dedi ben snowyy bi kaç arkadas daha yaptırma taraftarı değiliz bebekleri dış dünyayla cok yakın temasta tutmadığımız için ama evine cok gelıp giden varsa bebeğinle toplu mekanlara gidiyorsan yaptır ne olur ne olmaz

biz en fazla 6 saat yolculuk yaptık ama rahattı içinde sadece yazın biraz terletiyordu yatış pozisyonu iyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…