2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Uykuyu sevmiyen bir cocuk demekki.mutlaka bir sikinti vardir.sabretmek zor oluyo bazen sabirrr sabirr canim

Gunaydin kizlar.azcikta oksa kar yagdi.herkes uyurken benim veletler kar oynuyo sesleri mahalleyi cinlatiyo.ssu saat itibariyle kahvalti yapikdi oyun otnaniyo.gunes var allahtan nasil eve sokacam bilmiyorum.ekdiven taktirdim.buyuk oglan diyoki ben kari hissetmek istiyorum takmiycaaam

Gunaydin, iyi pazarlar

Haftasonlari baba ogul koyun koyuna yatiyor, bana da tam hafta sonu oluyor

Sen yine de kontrol et ara ara canim. Bilmiyorum var mi evde kullanabilecegin kokulu bir urun. Uzak tutar mi pireyi. Oyle bir urun olsa kafan rahat ederdi.

Guzelinin 9. Ayi hayirli olsun. Nice 9 aylara insallah

Anladim canim. Kar var antepte hayli soguk. Cikmadik biz de disari. Ben de bakar dener alirim.

Afiyet olsun, yarasin

Canim egitimi falan bosver. Kucak istiyorsa seni istiyorsa al yanina yatir. Bu 9. Ay atagi zorlu geciyor, inatlasmaya gelmiyor. Rutin de yapma. Ne zaman isterse o zaman uyusun. O uyudukca sen de uyu isi gucu birak. Ben de 1 hafta zorlanmistim, gecti sukur.

Ne guzel, birak oynasinlar canim
Burada da gece yarilarina kadar disaridaydi cocuklar. Biz camdan izledik bu sene. Seneye rabbim nasip ederse iner oynariz

Ne guzel, birak oynasinlar canim
Burada da gece yarilarina kadar disaridaydi cocuklar. Biz camdan izledik bu sene. Seneye rabbim nasip ederse iner oynariz
Bitleri uzak tutmak icin eczanede tokalar satiliyo.bebisin saci varmi bilmiyorum ama onlardan bi arastirilabilir.

Günaydın canlarım
Ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu bir pazar günü diliyorum.

Uyku sorunu bizde de var, gece 3 gibi uyandı şarkı mırıldanıyordu yüksek sesle :))
Öylece onu seyrettim. Ilk dişi kendini belli etmeye başladı onunda huysuzluğu var sanırım.
Şu an yürüteçle çamaşır askılığının altına geçmiş yeni serdigim çamaşırları tek tek çekip aşağı indiriyor

Çok yaramaz çok.

Sabah size yazdıktan sonra yanımıza aldım tosunu bi beni bi babasını inceledi ağzımız burnumuz kulaklarımız kirpiklerimiz. ..salya içinde kaldık sonra küt yüzümün üstüne düşürdü başını uyuyakaldı te Allahım kitapçığı olmalı bu bebeklerin

hay maşşallah İdile bizde de diş çıksaydı bi

Masallah ufakliga pirasada yermis. Gule gule kullanin.oto koltugunuzu canim. Biz daha yemeklere tam olarak gecemedik kahvalti ve corbalarla idare ediyoruz. Buz suan aptamil 3 e gectik.

iki sefer cektirdik birde yediği radyosyona bak.istediğim kadar organik beslensin bir önemi kalmadı
Canım çok geçmiş olsun.
Biz kafa tomografi de master yaptık kızımla
5 kez çektirdik ayrı zamanlar kafa şişliği de cabası.
Kaç kez düştü kafa üstü yere kızım, şükür birşey yok. Ama oluyor işte ne kadar sakınırsan o kadar başa geliyor.
Içini ferah tut, Allahın izniyle bir şey olmaz.

Canim 9.ayda kkk ve karma asi var sanirim ama tam emin degilim asi karti suan yanimda degil evde biz annemlerdeyiz. Birde menenjit diyorlardi ama o bir yasindaymis.

Canim iyi diyorsun bende yaptirma taraftari degilim ama anlayamayiz ki nereden bulasacagini. Ritavirusu de onermediler ben yaptirdim ama iyikide yaptirmisim cogu bebek rotavirus oldu. Annem kardesime 25 sene once asilardan cok agliyor diye sarilik vurdurmamis kardesim cok agir sarilik oldu iyi bakildi ki sukur atlatti kucukken. Herjesin kendi karari tabi.

dişden dolayı uyku sorunu bizde de var kızlar benim oğlan koltuklara başını vuruyor koç gibi burcunun tam özelliklerini sergiliyor benimki koltuklardan tutup kalkamıyor sizinkiler ne durumda
Benim oglum da kafasini koltuga vurup tos yapiyor oyun oynuyor koc burcu erkegim benim. Benimkide henuz kalkamiyor.

Masallah ufakliga pirasada yermis. Gule gule kullanin.oto koltugunuzu canim. Biz daha yemeklere tam olarak gecemedik kahvalti ve corbalarla idare ediyoruz. Buz suan aptamil 3 e gectik.
benimki de püreli yiyor cnm,elimde blender geziyorum
ben de aptamil kullanıyordum ama kilo almıyor
değiştirsem mi acaba,en çok hipp ile sma iyi diyorlar

tünaydın kızlar

benimki de püreli yiyor cnm,elimde blender geziyorum
ben de aptamil kullanıyordum ama kilo almıyor
değiştirsem mi acaba,en çok hipp ile sma iyi diyorlar

tünaydın kızlar
merhaba,
bizde aptamil 3 e geçtik bence kilo bünye ile alakalı benim kızım kilo alıyor.

merhaba,
bizde aptamil 3 e geçtik bence kilo bünye ile alakalı benim kızım kilo alıyor.
hımmm,o zaman bünyeyle alakalı cnm
bizimki 3 aydır sadece her ay 300 gram alıyor,daha dişte yok ortada,o zaman iyice iştahsız oluyormuş galiba
sağlığı yerinde olsun da kuzucuklarımızın,önemli olan o

hımmm,o zaman bünyeyle alakalı cnm
bizimki 3 aydır sadece her ay 300 gram alıyor,daha dişte yok ortada,o zaman iyice iştahsız oluyormuş galiba
sağlığı yerinde olsun da kuzucuklarımızın,önemli olan o
evet canım sağlıklı olsunlarda gerisi halloluyor.alttan iki diş çıktı çıkacağı hafta iştahsızlığı olmadı ama uykusundan hep ağlayı uyandı .buradan okuyunca anladım kimsenin bebeği bir diğerine benzemiyor bazımısınki emekliyor,bazısı tutunup kalkıyor benimz kıda yayılıp yatıyor hala tembel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…