- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Uykuyu sevmiyen bir cocuk demekki.mutlaka bir sikinti vardir.sabretmek zor oluyo bazen sabirrr sabirr canim6 saat uyku yeter mi 9 aylık bebeğe artık delirecem ben batmanda bi caminin avlusuna bırakcam benim oğlanı sabah mızır mızır akşam mızır mızır gece mızır mızır artık kulağıma çınlama oldu bu ses at gibi ayakta uyuyacak elinden gelse
kıza soruyoum,kaşınmıyor falan dedi.. birde internetten baktımda kulak arkasında ve ensedeki saçlara yapışıyormuş yumurtası görümcemin kızının saçında benim gördüklerim kafasının tepesindeydi..7 günde yumurtadan çıkıyorlarmış... bitler çıkınca ısırıklarından dolayı kaşıntı oluyrmuş... söyledim görümceye ama ben ilaçla hallettim dedi... demekki tam anlamıyla hallolmamış...benim kızın kafasında yok bir şey... her gün bakıp tarıyorum...çocuklar kalabalığa girince özellikle okul zamanında bitleniyor olabiliyor böyle şeyler... hemen hemen herkes olmasada çoğu çocuk bitlenmiştir bir zamanlar...ama bu kız nerden kaptıysa... kapması bir şeyd eğil bizden saklıyorlar... bulaşıcı bir şey yani insan tedbirini alması lazım...görümcem kendi kafasınada ilaç sürmüş belki kendi bitlendi kızna geçirdi...
begendim canım kuması falanda cok güzel ama 9-18 oldugu için sanırım yatma ayarı yeterlı değil 14 saate yakın yol gidecez uyuması yatması lazım sehir içi yada yakın mesefa yolculuğumuz olsa iade etmezdim ::
merhaba kızlar
biz de bugün ilk kez pırasa denedik,çok şükür sevdi
kızlar benim sütüm artık yetmiyor
hangi mamayı kullanıyorsunuz
biz de koala oto koltuğu sipariş ettik
gelince,memnun kalıp kalmadığımızı yazarım
6 saat uyku yeter mi 9 aylık bebeğe artık delirecem ben batmanda bi caminin avlusuna bırakcam benim oğlanı sabah mızır mızır akşam mızır mızır gece mızır mızır artık kulağıma çınlama oldu bu ses at gibi ayakta uyuyacak elinden gelse
Gunaydin kizlar.azcikta oksa kar yagdi.herkes uyurken benim veletler kar oynuyo sesleri mahalleyi cinlatiyo.ssu saat itibariyle kahvalti yapikdi oyun otnaniyo.gunes var allahtan nasil eve sokacam bilmiyorum.ekdiven taktirdim.buyuk oglan diyoki ben kari hissetmek istiyorum takmiycaaam
Bitleri uzak tutmak icin eczanede tokalar satiliyo.bebisin saci varmi bilmiyorum ama onlardan bi arastirilabilir.Ne guzel, birak oynasinlar canim
Burada da gece yarilarina kadar disaridaydi cocuklar. Biz camdan izledik bu sene. Seneye rabbim nasip ederse iner oynariz
Günaydın canlarım
Ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu bir pazar günü diliyorum.
Uyku sorunu bizde de var, gece 3 gibi uyandı şarkı mırıldanıyordu yüksek sesle :))
Öylece onu seyrettim. Ilk dişi kendini belli etmeye başladı onunda huysuzluğu var sanırım.
Şu an yürüteçle çamaşır askılığının altına geçmiş yeni serdigim çamaşırları tek tek çekip aşağı indiriyor
Çok yaramaz çok.
Sağol canım, idil de geç çıkartıyor yaşına kadar uzar sanırım bu dişi :)hay maşşallah İdile bizde de diş çıksaydı bi
merhaba kızlar
biz de bugün ilk kez pırasa denedik,çok şükür sevdi
kızlar benim sütüm artık yetmiyor
hangi mamayı kullanıyorsunuz
biz de koala oto koltuğu sipariş ettik
gelince,memnun kalıp kalmadığımızı yazarım
Canım çok geçmiş olsun.iki sefer cektirdik birde yediği radyosyona bak.istediğim kadar organik beslensin bir önemi kalmadı
O kadar alıntı yaptım uçtu gitti, sitede sorun mu var anlamadım.
Sayfam donup duruyor, hayır yani sinir olduğum dağ gibi yazdım şimdi sinirden elim gitmiyor yazmaya...
Probiyotik yoğurdu benim doktorum 8. Aydan sonra verebilirsin demişti, bende veriyorum. Kötü kokulu gaz sorunu şükür kalktı ortadan.
Bu arada kızlar en son geçen ay aşı yaptırdım ve bana sağlık ocağı hemşiresi yaşına kadar aşı yok dedi. Siz ne aşısı yaptırıyorsunuz?
canım yeni cıkarttılar bunu 1 yasındakı asının içindekı kızamık asısının tekrarı suruyelılerden dolayı salgın olduğu için kampanya baslatmıs sağlık bakanlığı bazı sağlık ocakları aman he kacırmayın dıye korkutuyor benimkı bebeğini koruduğundan emınsen gerek yok dedi ben snowyy bi kaç arkadas daha yaptırma taraftarı değiliz bebekleri dış dünyayla cok yakın temasta tutmadığımız için ama evine cok gelıp giden varsa bebeğinle toplu mekanlara gidiyorsan yaptır ne olur ne olmaz
Benim oglum da kafasini koltuga vurup tos yapiyor oyun oynuyor koc burcu erkegim benim. Benimkide henuz kalkamiyor.dişden dolayı uyku sorunu bizde de var kızlar benim oğlan koltuklara başını vuruyor koç gibi burcunun tam özelliklerini sergiliyor benimki koltuklardan tutup kalkamıyor sizinkiler ne durumda
benimki de püreli yiyor cnm,elimde blender geziyorumMasallah ufakliga pirasada yermis. Gule gule kullanin.oto koltugunuzu canim. Biz daha yemeklere tam olarak gecemedik kahvalti ve corbalarla idare ediyoruz. Buz suan aptamil 3 e gectik.
merhaba,benimki de püreli yiyor cnm,elimde blender geziyorum
ben de aptamil kullanıyordum ama kilo almıyor
değiştirsem mi acaba,en çok hipp ile sma iyi diyorlar
tünaydın kızlar
hımmm,o zaman bünyeyle alakalı cnmmerhaba,
bizde aptamil 3 e geçtik bence kilo bünye ile alakalı benim kızım kilo alıyor.
evet canım sağlıklı olsunlarda gerisi halloluyor.alttan iki diş çıktı çıkacağı hafta iştahsızlığı olmadı ama uykusundan hep ağlayı uyandı .buradan okuyunca anladım kimsenin bebeği bir diğerine benzemiyor bazımısınki emekliyor,bazısı tutunup kalkıyor benimz kıda yayılıp yatıyor hala tembel :)hımmm,o zaman bünyeyle alakalı cnm
bizimki 3 aydır sadece her ay 300 gram alıyor,daha dişte yok ortada,o zaman iyice iştahsız oluyormuş galiba
sağlığı yerinde olsun da kuzucuklarımızın,önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?